nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Ρωσίδα γκόμενα έχεις και γράφει ?это можешь другим сказать,пацанчик,дело в том что я старши тебя,успокойся![]()
Ρωσίδα γκόμενα έχεις και γράφει ?это можешь другим сказать,пацанчик,дело в том что я старши тебя,успокойся![]()
Δεν τα ξέρουμε τα Ουκρανικά συντροφε ΜακηΓια Ουκρανίδες μιλάμε. Γράφτε Ουκρανικά τουλάχιστον.
малакасос,руский мой родной язык!Ρωσίδα γκόμενα έχεις και γράφει ?![]()
малакасос что за слово ?
Ναι ΜάκηΑφού είναι η μητρική σου , δεν με βοηθάς λιγάκι στη μετάφραση γιατί με παιδεύει.
"Для вас, души моей царицы,
Красавицы, для вас одних
Времен минувших небылицы,
В часы досугов золотых,
Под шепот старины болтливой,
Рукою верной я писал;
Примите ж вы мой труд игривый!
Ничьих не требуя похвал,
Счастлив уж я надеждой сладкой,
Что дева с трепетом любви
Посмотрит, может быть украдкой,
На песни грешные мои.
У лукоморья дуб зеленый;
Златая цепь на дубе том:
И днем и ночью кот ученый
Все ходит по цепи кругом;
Идет направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит."
Υποθέτω βέβαια ότι θα το γνωρίζεις.
Μονο που δεν ειναι παραμυθι αλλα ποιημαΝαι Μάκηθα σου κάνω τώρα νυχτιάτικα μετάφραση ολόκληρο παραμύθι,με αυτά τα παραμύθια μεγάλωσα!Στείλτο στην γυναίκα σου
![]()
φονμακη γραψε καμμια συνταγη για μπορς κι ασε τα ποιηματα λεω εγω,,,Η γυναίκα μου αγαπητέ, το ξέρει ΟΛΟ απέξω και μου το έχει απαγγείλει πολλάκις. Απλά για να την εντυπωσιάσω θάθελα να το μεταφράσω. Υπέθεσα λοιπόν ότι αφού έχεις τη ρωσσική ως μητρική σου γλώσσα θα μπορούσες καθώς υπέθεσα ότι δεν θα αγνούσες τα εν λόγω ποίημα του Πόυσκιν..
Ευτυχώς με βοήθησε ο σ. Νύκτερος και τον ευχαριστώ.
Να κ'εδω να ρχοσουνα μπορει να παιρνες παρομοια.Αν και της Αγιας Πετρουπολης καλητερη τη βλεπω γιατι εχει βυζαρες υψος 180 ειναι κ'αυτη.Και την εχω γαμισει με ειχανε καλεσει σαν επισημο καλεσμενο στην επαιτιο των 5 χρονων του σαλόν.Και γκομενα αν ηθελα την εβγαζα.Δεν μου αρεσε γιατι οπως εχω πει οι ψηλες ειναι πολυ κρυες σαν γυναικες.Τωρα αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και εχει να γαμισει μηνες φυσικο ειναι να του φενονται καβλιαρες,ζεστες ή οτιδηποτε αλλο.δεν προλαβαινω ρε παιδια με την πρωτη ευκαιρεια θα το κανω............
Συγνωμη αλα ο χρονος εδω ειναι πολυτιμος και αδιαπραγματευτος....
οκ τις φοτο που εβαλα ειναι για να γελασετε εκτος της ξανθιας ,
τα υπολοιπα μολις βρω χρονο ... και θα απαντησω διοτι η γκομενα Δημητρακη δεν ειναι Θεα μονο για μενα αλα και για την Ουκρανια Εστεμενη του 2010 , 1,81 υψος και στο κρεβατι φωτιαααααααααααααααααααα
αν οι δικες σου ειναι καλυτερες σορρυ δεν το ειδα ακομα..............
Και για τον λογο του αληθες στο 36,15 του βιντεο.( Νο....2 )
Και οι Αιθιοπες παιθενουν απο την πεινα στους δρομους!Και τι παει να πει αυτο?Αν συγκριθουμε με αυτους σιγουρα ειμαστε πολυ καλητεροιΜια ενδιαφερουσα συνεντευξη εδω
αλλα φυσικα πεφτει γερο κραξιμο στα σχολια, γιατι πολλοι τις κατηγορουν -αν και λενε αληθειες- οτι αν το παμε ετσι, αυτες 'ξεπλενουν' τα μνημονια και το χάλι που ζουμε στην ελλαδα τα τελευταία χρονια.
Δεν μπορεις να συγκρινεσαι με τους χειροτερους. Πρεπει να στοχευεις προς το καλυτερο.
Anyway...
Ενα απο τα σχολια του αρθρου το βρηκα επισης ενδιαφερον, και φυσικα συμφωνει με οσα μας εχουν πει εδω και πολλα χρονια εδω στο φορουμ, οι γνωστες της ουκρανικης πραγματικοτητας
"
Επειδή έχω επισκευτεί την Ουκρανία πολλές φορές επιβεβαιώνω 101% τα όσα έγραψαν.
Μέσα στο Κίεβο κυκλοφορούν θεόρατα τζιπ και 5λιτρες μερσεντές που νομίζεις ότι είσαι στο Beverly Hills. Αν ρωτήσεις σε ποιον ανήκουν, θα σου πουν "κυβερνητικοί ή μαφιόζοι".
Αν βρεθείς σε κανένα χωριό βλέπεις την Ελλάδα του '50: πόσιμο νερό από μαγγανοπήγαδο,του δικτύου δεν κάνει ούτε δόντια να πλύνεις, μπάνιο με κουβά που τον ζεσταίνεις στην κουζίνα, τσίγκινη στέγη, ποδαρόδρομος μισή ώρα μέσα στο χιόνι για να φτάσεις στη στάση του λεωφορείου και ανταλλακτική οικονομία: Ο ένας έχει αγελάδα και δίνει γάλα, ο άλλος έχει χωράφι και δίνει πατάτες, ο άλλος έχει κότες και δίνει αυγά. Γιατί χρήμα για σούπερ μάρκετ δεν περισσεύει με 150-200 ευρώ το μήνα εισόδημα. Και εννοείται ότι καφετέριες, ψησταριές και ταβέρνες ούτε για πλάκα. Ούτε και τα καλογυαλισμένα αγροτικά της ελληνικής υπαίθρου. Και δε μιλάω για καμιά απομακρυσμένη επαρχία, μιλάω για μια ώρα έξω από το Κίεβο. Τα έχω δει με τα μάτια μου, ούτε τα άκουσα ούτε τα διάβασα. Γι'αυτό λένε και οι κοπέλες ότι εδώ είναι μια χαρά, στα δικά τους τα μάτια είμαστε χλιδή εδώ.
Και με τους Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μας έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια και λόγω θρησκείας και λόγω πολιτισμού. Στην Οδησσό υπάρχει και η "οδός Ελλήνων". 2-3 τετράγωνα από το Μαϊντάν υπάρχει ελληνικό γυμνάσιο, που τα παιδιά μαθαίνουν ελληνικά ως ξένη γλώσσα (και οι δασκάλες ξέρουν τη γλώσσα καλύτερα από εμάς ίσως) και κανένας δεν το πείραξε στα επεισόδια.
Υ.Γ. Και όσοι πουν "ουαου, τι ωραία, επιστροφή στη φύση", μπορούν εύκολα να κάνουν ανταλλαγή ζωής με κάποιον εκεί για κανένα χρόνο και τα ξαναλέμε μετά."
Δες πόσο την εχουνε δει και καλαΜια ενδιαφερουσα συνεντευξη εδω
αλλα φυσικα πεφτει γερο κραξιμο στα σχολια, γιατι πολλοι τις κατηγορουν -αν και λενε αληθειες- οτι αν το παμε ετσι, αυτες 'ξεπλενουν' τα μνημονια και το χάλι που ζουμε στην ελλαδα τα τελευταία χρονια.
Δεν μπορεις να συγκρινεσαι με τους χειροτερους. Πρεπει να στοχευεις προς το καλυτερο.
Anyway...
Ενα απο τα σχολια του αρθρου το βρηκα επισης ενδιαφερον, και φυσικα συμφωνει με οσα μας εχουν πει εδω και πολλα χρονια εδω στο φορουμ, οι γνωστες της ουκρανικης πραγματικοτητας
"
Επειδή έχω επισκευτεί την Ουκρανία πολλές φορές επιβεβαιώνω 101% τα όσα έγραψαν.
Μέσα στο Κίεβο κυκλοφορούν θεόρατα τζιπ και 5λιτρες μερσεντές που νομίζεις ότι είσαι στο Beverly Hills. Αν ρωτήσεις σε ποιον ανήκουν, θα σου πουν "κυβερνητικοί ή μαφιόζοι".
Αν βρεθείς σε κανένα χωριό βλέπεις την Ελλάδα του '50: πόσιμο νερό από μαγγανοπήγαδο,του δικτύου δεν κάνει ούτε δόντια να πλύνεις, μπάνιο με κουβά που τον ζεσταίνεις στην κουζίνα, τσίγκινη στέγη, ποδαρόδρομος μισή ώρα μέσα στο χιόνι για να φτάσεις στη στάση του λεωφορείου και ανταλλακτική οικονομία: Ο ένας έχει αγελάδα και δίνει γάλα, ο άλλος έχει χωράφι και δίνει πατάτες, ο άλλος έχει κότες και δίνει αυγά. Γιατί χρήμα για σούπερ μάρκετ δεν περισσεύει με 150-200 ευρώ το μήνα εισόδημα. Και εννοείται ότι καφετέριες, ψησταριές και ταβέρνες ούτε για πλάκα. Ούτε και τα καλογυαλισμένα αγροτικά της ελληνικής υπαίθρου. Και δε μιλάω για καμιά απομακρυσμένη επαρχία, μιλάω για μια ώρα έξω από το Κίεβο. Τα έχω δει με τα μάτια μου, ούτε τα άκουσα ούτε τα διάβασα. Γι'αυτό λένε και οι κοπέλες ότι εδώ είναι μια χαρά, στα δικά τους τα μάτια είμαστε χλιδή εδώ.
Και με τους Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μας έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια και λόγω θρησκείας και λόγω πολιτισμού. Στην Οδησσό υπάρχει και η "οδός Ελλήνων". 2-3 τετράγωνα από το Μαϊντάν υπάρχει ελληνικό γυμνάσιο, που τα παιδιά μαθαίνουν ελληνικά ως ξένη γλώσσα (και οι δασκάλες ξέρουν τη γλώσσα καλύτερα από εμάς ίσως) και κανένας δεν το πείραξε στα επεισόδια.
Υ.Γ. Και όσοι πουν "ουαου, τι ωραία, επιστροφή στη φύση", μπορούν εύκολα να κάνουν ανταλλαγή ζωής με κάποιον εκεί για κανένα χρόνο και τα ξαναλέμε μετά."
Οχι να ενδώσει θέλουμε.Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ τόνισε ότι η χώρα του δεν θα ενδώσει στις ρωσικές "προκλήσεις" στην Κριμαία και αρνείται να δώσει στρατιωτική απάντηση σε αυτές".
Δεν έχεις άδικο , παίζει πολύ το σενάριο αυτό.Η Οντέσσα όντως είναι ένα ερωτηματικό.μαλλον κοντευουμε αυτονμη η κριμαια κ συστημα αλλα Πρινιστροβειε. Φρουρες στους δρομους απο ρωσους κι ελευθερη διακινηση πολιτων ,αλλα οχι στρατιωτων αστυνομικων κλπ,αναμεσα στις δυο περιοχες, ντανπας κριμαια κ λοιπων,,,
Οδεσα κ γυρω περιοχες,ερωτηματικο. Ιδιορυθμη κατασταη γιατι πχ στο ιζμαιλ-(παλια ελληνικη παροικια),ειναι μονο ρωσσοφωνος ο πλυθησμος κι ειναι στο αποκει κομματι με σημαντικο παραδουναβειο λιμανι
Μπόρς δεν ξέρω είναι δύσκολο. Αλλά αν σε αρέσει το κουνέλί με σμετάνα, το φτιάχνω πολύ καλά. Η συνταγή στη διαθεσή σου, αν το θες. ;)φονμακη γραψε καμμια συνταγη για μπορς κι ασε τα ποιηματα λεω εγω.
χαιβαναρε πρτοτη μαρτη σιμερα γιορταζουν τα μορα στο αντολικο μπλοκ !!! τι να κλασει ο μποξερακος αυτους τους εχουν για επιδιξη και πολιτικοπαπαριες αλλοστε το μποξ ειναι αθλημα γαι τα αμερικανακια και τους κουβανουςεσύ μην λες πολλά γιατί θα σου στείλω τον κολλητό του Πουστιν
αβε νταβαριτς,πολυταξιδεμενε γαμήκουλα με το κουτάλι τα έχεις φάει τα χιλιόμετρα!