Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για Ουκρανίδες μιλάμε. Γράφτε Ουκρανικά τουλάχιστον.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αφού είναι η μητρική σου , δεν με βοηθάς λιγάκι στη μετάφραση γιατί με παιδεύει.
"Для вас, души моей царицы,
Красавицы, для вас одних
Времен минувших небылицы,
В часы досугов золотых,
Под шепот старины болтливой,
Рукою верной я писал;
Примите ж вы мой труд игривый!
Ничьих не требуя похвал,
Счастлив уж я надеждой сладкой,
Что дева с трепетом любви
Посмотрит, может быть украдкой,
На песни грешные мои.
У лукоморья дуб зеленый;
Златая цепь на дубе том:
И днем и ночью кот ученый
Все ходит по цепи кругом;
Идет направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит."
Υποθέτω βέβαια ότι θα το γνωρίζεις.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ну если тебе не знаком язык,самый богатый,руский,мне жаль,даваите лучше спать.
спокойной ночи!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Μια ενδιαφερουσα συνεντευξη εδω
αλλα φυσικα πεφτει γερο κραξιμο στα σχολια, γιατι πολλοι τις κατηγορουν -αν και λενε αληθειες- οτι αν το παμε ετσι, αυτες 'ξεπλενουν' τα μνημονια και το χάλι που ζουμε στην ελλαδα τα τελευταία χρονια.
Δεν μπορεις να συγκρινεσαι με τους χειροτερους. Πρεπει να στοχευεις προς το καλυτερο.
Anyway...

Ενα απο τα σχολια του αρθρου το βρηκα επισης ενδιαφερον, και φυσικα συμφωνει με οσα μας εχουν πει εδω και πολλα χρονια εδω στο φορουμ, οι γνωστες της ουκρανικης πραγματικοτητας

"
Επειδή έχω επισκευτεί την Ουκρανία πολλές φορές επιβεβαιώνω 101% τα όσα έγραψαν.
Μέσα στο Κίεβο κυκλοφορούν θεόρατα τζιπ και 5λιτρες μερσεντές που νομίζεις ότι είσαι στο Beverly Hills. Αν ρωτήσεις σε ποιον ανήκουν, θα σου πουν "κυβερνητικοί ή μαφιόζοι".

Αν βρεθείς σε κανένα χωριό βλέπεις την Ελλάδα του '50: πόσιμο νερό από μαγγανοπήγαδο,του δικτύου δεν κάνει ούτε δόντια να πλύνεις, μπάνιο με κουβά που τον ζεσταίνεις στην κουζίνα, τσίγκινη στέγη, ποδαρόδρομος μισή ώρα μέσα στο χιόνι για να φτάσεις στη στάση του λεωφορείου και ανταλλακτική οικονομία: Ο ένας έχει αγελάδα και δίνει γάλα, ο άλλος έχει χωράφι και δίνει πατάτες, ο άλλος έχει κότες και δίνει αυγά. Γιατί χρήμα για σούπερ μάρκετ δεν περισσεύει με 150-200 ευρώ το μήνα εισόδημα. Και εννοείται ότι καφετέριες, ψησταριές και ταβέρνες ούτε για πλάκα. Ούτε και τα καλογυαλισμένα αγροτικά της ελληνικής υπαίθρου. Και δε μιλάω για καμιά απομακρυσμένη επαρχία, μιλάω για μια ώρα έξω από το Κίεβο. Τα έχω δει με τα μάτια μου, ούτε τα άκουσα ούτε τα διάβασα. Γι'αυτό λένε και οι κοπέλες ότι εδώ είναι μια χαρά, στα δικά τους τα μάτια είμαστε χλιδή εδώ.
Και με τους Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μας έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια και λόγω θρησκείας και λόγω πολιτισμού. Στην Οδησσό υπάρχει και η "οδός Ελλήνων". 2-3 τετράγωνα από το Μαϊντάν υπάρχει ελληνικό γυμνάσιο, που τα παιδιά μαθαίνουν ελληνικά ως ξένη γλώσσα (και οι δασκάλες ξέρουν τη γλώσσα καλύτερα από εμάς ίσως) και κανένας δεν το πείραξε στα επεισόδια.

Υ.Γ. Και όσοι πουν "ουαου, τι ωραία, επιστροφή στη φύση", μπορούν εύκολα να κάνουν ανταλλαγή ζωής με κάποιον εκεί για κανένα χρόνο και τα ξαναλέμε μετά."

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αφού είναι η μητρική σου , δεν με βοηθάς λιγάκι στη μετάφραση γιατί με παιδεύει.
"Для вас, души моей царицы,
Красавицы, для вас одних
Времен минувших небылицы,
В часы досугов золотых,
Под шепот старины болтливой,
Рукою верной я писал;
Примите ж вы мой труд игривый!
Ничьих не требуя похвал,
Счастлив уж я надеждой сладкой,
Что дева с трепетом любви
Посмотрит, может быть украдкой,
На песни грешные мои.
У лукоморья дуб зеленый;
Златая цепь на дубе том:
И днем и ночью кот ученый
Все ходит по цепи кругом;
Идет направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит."
Υποθέτω βέβαια ότι θα το γνωρίζεις.
Ναι Μάκη :2funny: θα σου κάνω τώρα νυχτιάτικα μετάφραση ολόκληρο παραμύθι,με αυτά τα παραμύθια μεγάλωσα!Στείλτο στην γυναίκα σου  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ναι Μάκη :2funny: θα σου κάνω τώρα νυχτιάτικα μετάφραση ολόκληρο παραμύθι,με αυτά τα παραμύθια μεγάλωσα!Στείλτο στην γυναίκα σου  :2funny:
Μονο που δεν ειναι παραμυθι αλλα ποιημα  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η γυναίκα μου αγαπητέ, το ξέρει ΟΛΟ απέξω και μου το έχει απαγγείλει πολλάκις. Απλά για να την εντυπωσιάσω θάθελα να το μεταφράσω. Υπέθεσα λοιπόν ότι αφού έχεις τη ρωσσική ως μητρική σου γλώσσα θα μπορούσες καθώς υπέθεσα ότι δεν θα αγνούσες τα εν λόγω ποίημα του Πόυσκιν..
Ευτυχώς με βοήθησε ο σ. Νύκτερος και τον ευχαριστώ.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Παραμύθι σε ποίημα είναι,πρωί πρωί όρεξη έχετε.Μας το λέγανε μικροί για να ονειρευόμαστε πριγκίπισες.Άμα το θέλεις τόσο πολύ θα στο μετφράσω λέξη προς λέξη όταν θα έχω χρόνο,και σε πολύ καλή απόδοση στα ελληνικά.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
η πεπατημενη ακολουθειται

"Ο νέος πρωθυπουργός της Κριμαίας ζήτησε σήμερα τη βοήθεια της Ρωσίας για την αποκατάσταση της "τάξης και της ηρεμίας" σε αυτή την αυτόνομη φιλορωσική δημοκρατία της νότιας Ουκρανίας.

"Λαμβάνοντας υπόψη την ευθύνη μου για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών, ζητώ από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να βοηθήσει στη διασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας στο έδαφος της Κριμαίας",

δήλωσε ο Σεργκέι Ακσένοφ -που διορίστηκε μετά την καθαίρεση την Πέμπτη της τοπικής κυβέρνησης ύστερα από ψηφοφορία στην τοπική βουλή- σε ομιλία του που μεταδόθηκε πλήρης από τη ρωσική τηλεόραση.

πηγαν κι αλλοι 10000 φανταροι κι υσηχασανε  :)
ας παει ο δεξιος τομεας να καψει λαστιχα τωρα.. :cheesy:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
το μουνοπανο αρχιλαμογιο παει τωρα οπως προβλεψα να το παιξει αντιστασιακος  :helpplea:θα κανει αντισταση λεει ο Γιανουκοβιτς ως εξοριστος προεδρος,,,
μην κανει κι αεργια πεινας σαν την Γιουλια κι  α υτος... :helpplea:

οι νεεοι παπαγαλοι της ΕΕακολουθωντας την κλωνοποιημενη υποκριτικη δηλωσεωςν των ΕΕ κλωνων,βαφτιασαν το  τυρι  κρεας  :helpplea:

"Η Ουκρανία κάλεσε σήμερα τη Ρωσία να σταματήσει τις μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή της Κριμαίας. Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ τόνισε ότι η χώρα του δεν θα ενδώσει στις ρωσικές "προκλήσεις" στην Κριμαία και αρνείται να δώσει στρατιωτική απάντηση σε αυτές".

Ο Γιάτσενιουκ δήλωσε ότι η Ουκρανία αρνείται να απαντήσει "δια της στρατιωτικής ισχύος" στη ρωσική "πρόκληση" που είναι η ανάπτυξη ρώσων στρατιωτών στο έδαφος της αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας.

"Η αδικαιολόγητη παρουσία ρώσων στρατιωτών στην Κριμαία είναι μια πρόκληση" αλλά "οι απόπειρες προκειμένου η Ουκρανία να αντιδράσει δια της στρατιωτικής ισχύος απέτυχαν", δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της νέας ουκρανικής κυβέρνησης που πραγματοποιείται με φόντο τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κριμαία.

Το Κίεβο καταγγέλλει "ρωσική ένοπλη εισβολή" στην Κριμαία, τη ρωσόφωνη χερσόνησο στο νότο της Ουκρανίας που μαστίζεται από αποσχιστικές τάσεις και όπου έχει τη βάση του ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας."

ειπε κι ο Ομπαμιας τις μαλ,,ιες του,,μαλλον κοντευουμε
αυτονμη η κριμαια κ συστημα αλλα πρινιστροβειε,,
φρουρες στους δρομους απο ρωσους κι ελευθερη διακινηση πολιτων ,αλλα οχι στρατιωτων αστυνομικων κλπ,αναμεσα στις δυο περιοχες,ντανπας κριμαια κ λοιπων,,,
οδεσα κ γυρω περιοχες,ερωτηματικο...ιδιορυθμη κατασταη γιατι πχ στο ιζμαιλ-(παλια ελληνικη παροικια),ειναι μονο ρωσσοφωνος ο πλυθησμος κι ειναι στο αποκει κομματι με σημαντικο παραδουναβειο λιμανι

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η γυναίκα μου αγαπητέ, το ξέρει ΟΛΟ απέξω και μου το έχει απαγγείλει πολλάκις. Απλά για να την εντυπωσιάσω θάθελα να το μεταφράσω. Υπέθεσα λοιπόν ότι αφού έχεις τη ρωσσική ως μητρική σου γλώσσα θα μπορούσες καθώς υπέθεσα ότι δεν θα αγνούσες τα εν λόγω ποίημα του Πόυσκιν..
Ευτυχώς με βοήθησε ο σ. Νύκτερος και τον ευχαριστώ.
φονμακη γραψε καμμια συνταγη για μπορς κι ασε τα ποιηματα λεω εγω,,, :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν προλαβαινω ρε παιδια με την πρωτη ευκαιρεια θα το κανω............
Συγνωμη αλα ο χρονος εδω ειναι πολυτιμος και αδιαπραγματευτος....
οκ τις φοτο που εβαλα ειναι για να γελασετε εκτος της ξανθιας ,
τα υπολοιπα μολις βρω χρονο ... και θα απαντησω διοτι η γκομενα  Δημητρακη δεν ειναι Θεα μονο για μενα αλα και για την Ουκρανια Εστεμενη του 2010  , 1,81  υψος και στο κρεβατι φωτιαααααααααααααααααααα
αν οι δικες σου ειναι καλυτερες σορρυ δεν το ειδα ακομα..............

Και για τον λογο του αληθες στο 36,15 του βιντεο.( Νο....2 )

Να κ'εδω να ρχοσουνα μπορει να παιρνες παρομοια.Αν και της Αγιας Πετρουπολης καλητερη τη βλεπω γιατι εχει βυζαρες υψος 180 ειναι κ'αυτη.Και την εχω γαμισει με ειχανε καλεσει σαν επισημο καλεσμενο στην επαιτιο των 5 χρονων του σαλόν.Και γκομενα αν ηθελα την εβγαζα.Δεν μου αρεσε γιατι οπως εχω πει οι ψηλες ειναι πολυ κρυες σαν γυναικες.Τωρα αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και εχει να γαμισει μηνες φυσικο ειναι να του φενονται καβλιαρες,ζεστες ή οτιδηποτε αλλο.

Την Ιεροδουλο της Οδησσου που εγραψα τη γουσταρω γιατι ειναι ιδιοκτητρια σαλον,εχει κοπελιτσες και δουλευουν γ'αυτην και εχουμε πολλα κοινα θεματα να συζητισουμε και σκεφτεται να συνεργαστουμε χρησημοποιοντας της διασυνδεσεις μου να ανοιξει σαλον στην Αγια Πετρουπολη φερνοντας Ουκρανες.Εγω δεν πολυθελω γιατι το προβλημα ειναι οτι οι Ουκρανες ειναι εντελως ζωα :rockon: θα δουλεψουνε 2-3 μερες θα βγαλουνε 200 Ευρω και θα πανε να τα γλεντισουνε!Δεν ειναι καθολου συνεπεις!Ενω Π.Χ. η κακασχημη καθεται και δουλευει χωρις να παραπονιεται και ειναι συνεπης στη δουλεια της και δεν εξαφανιζεται οταν μαζεψει 100-200 Ευρω!Τωρα σχετικα με της φωτο δε λεω κ'εγω εχω βαλει πουτανες στο σα'ι'τ που εχω γαμισει γιατι μου το ειχε ζητησει ο Νεαρχος για να κανω κριτικη.
   Γ'αυτους που λενε οτι μονο με λεφτα  :knockinb: εκει.Συναντιθηκες με τον Κυπριο και ειδες δεν ειναι κανενας κουκλος ειδες οτι ΕΧΕΙ 2 ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΠΟΛΤΑΒΑ!Της πηρε τηλεφωνο τους ειπε να ερθουν και ηρθαν σαν τρελλες.
   Σε σχεση βεβαια με Ελλαδα ή με το Κισινιωφ σιγουρα η Οοδησσος ειναι παραδισος και ειναι γεματο γκομενιτσες και το κυριοτερο για καποιον που δεν ξερει τη γλωσσα θα βγει στον πεζοδρομο και θα βρει με 500 Γκριβνα καποια να  :knockinb:.Ειδηκα τωρα που η οικονομια της Ουκρανιας εχει καταρευσει πρεπει να ειναι πολυ καλητερα!Παραδισος για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα :)

Συνημμένα

• 13a.jpg
    13a.jpg
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 58

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αλλα φυσικα πεφτει γερο κραξιμο στα σχολια, γιατι πολλοι τις κατηγορουν -αν και λενε αληθειες- οτι αν το παμε ετσι, αυτες 'ξεπλενουν' τα μνημονια και το χάλι που ζουμε στην ελλαδα τα τελευταία χρονια.
Δεν μπορεις να συγκρινεσαι με τους χειροτερους. Πρεπει να στοχευεις προς το καλυτερο.
Anyway...

Ενα απο τα σχολια του αρθρου το βρηκα επισης ενδιαφερον, και φυσικα συμφωνει με οσα μας εχουν πει εδω και πολλα χρονια εδω στο φορουμ, οι γνωστες της ουκρανικης πραγματικοτητας

"
Επειδή έχω επισκευτεί την Ουκρανία πολλές φορές επιβεβαιώνω 101% τα όσα έγραψαν.
Μέσα στο Κίεβο κυκλοφορούν θεόρατα τζιπ και 5λιτρες μερσεντές που νομίζεις ότι είσαι στο Beverly Hills. Αν ρωτήσεις σε ποιον ανήκουν, θα σου πουν "κυβερνητικοί ή μαφιόζοι".

Αν βρεθείς σε κανένα χωριό βλέπεις την Ελλάδα του '50: πόσιμο νερό από μαγγανοπήγαδο,του δικτύου δεν κάνει ούτε δόντια να πλύνεις, μπάνιο με κουβά που τον ζεσταίνεις στην κουζίνα, τσίγκινη στέγη, ποδαρόδρομος μισή ώρα μέσα στο χιόνι για να φτάσεις στη στάση του λεωφορείου και ανταλλακτική οικονομία: Ο ένας έχει αγελάδα και δίνει γάλα, ο άλλος έχει χωράφι και δίνει πατάτες, ο άλλος έχει κότες και δίνει αυγά. Γιατί χρήμα για σούπερ μάρκετ δεν περισσεύει με 150-200 ευρώ το μήνα εισόδημα. Και εννοείται ότι καφετέριες, ψησταριές και ταβέρνες ούτε για πλάκα. Ούτε και τα καλογυαλισμένα αγροτικά της ελληνικής υπαίθρου. Και δε μιλάω για καμιά απομακρυσμένη επαρχία, μιλάω για μια ώρα έξω από το Κίεβο. Τα έχω δει με τα μάτια μου, ούτε τα άκουσα ούτε τα διάβασα. Γι'αυτό λένε και οι κοπέλες ότι εδώ είναι μια χαρά, στα δικά τους τα μάτια είμαστε χλιδή εδώ.
Και με τους Έλληνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μας έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια και λόγω θρησκείας και λόγω πολιτισμού. Στην Οδησσό υπάρχει και η "οδός Ελλήνων". 2-3 τετράγωνα από το Μαϊντάν υπάρχει ελληνικό γυμνάσιο, που τα παιδιά μαθαίνουν ελληνικά ως ξένη γλώσσα (και οι δασκάλες ξέρουν τη γλώσσα καλύτερα από εμάς ίσως) και κανένας δεν το πείραξε στα επεισόδια.

Υ.Γ. Και όσοι πουν "ουαου, τι ωραία, επιστροφή στη φύση", μπορούν εύκολα να κάνουν ανταλλαγή ζωής με κάποιον εκεί για κανένα χρόνο και τα ξαναλέμε μετά."
Και οι Αιθιοπες παιθενουν απο την πεινα στους δρομους!Και τι παει να πει αυτο?Αν συγκριθουμε με αυτους σιγουρα ειμαστε πολυ καλητεροι :2funny:Αν ειναι να καταντισουμε να συγκρινομαστε με τους Ρουμανους,Μολδαβους και Ουκρανους ναι σιγουρα ειμαστε πολυ καλητεροι  :2funny:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Anyway...

"

Δες πόσο την εχουνε δει και καλα  :2funny: οτι ειναι καποιες στην Ελλαδα της εχουνε θεοποιησει οι Φουκαραδες  :2funny: Αυτες Ρωσσια θα βρισκανε κανενα 40-45 ετων Ρωσσο που θα ειχε μισθο 35.000-55.000 ρουβλια και θα γυριζε καθε μερα μεθυσμενος και θα της εριχνε και  :s&m_1: 
και αν του λεγε τιποτα θα την πεταγε κ'εξω  :2funny:Ένω Ελλαδα το παιζει και Άγγλοφωνη και υψηλη κοινωνια :2funny:και οτι ειναι και Ευρωπαια μπραβο που το εβαλες το βιντεακι :)με εκανες και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ τόνισε ότι η χώρα του δεν θα ενδώσει στις ρωσικές "προκλήσεις" στην Κριμαία και αρνείται να δώσει στρατιωτική απάντηση σε αυτές".
Οχι να ενδώσει θέλουμε.
μαλλον κοντευουμε αυτονμη η κριμαια κ συστημα αλλα Πρινιστροβειε. Φρουρες στους δρομους απο ρωσους κι ελευθερη διακινηση πολιτων ,αλλα οχι στρατιωτων αστυνομικων κλπ,αναμεσα στις δυο περιοχες, ντανπας κριμαια κ λοιπων,,,
Οδεσα κ γυρω περιοχες,ερωτηματικο. Ιδιορυθμη κατασταη γιατι πχ στο ιζμαιλ-(παλια ελληνικη παροικια),ειναι μονο ρωσσοφωνος ο πλυθησμος κι ειναι στο αποκει κομματι με σημαντικο παραδουναβειο λιμανι
Δεν έχεις άδικο , παίζει πολύ το σενάριο αυτό.Η Οντέσσα όντως είναι ένα ερωτηματικό.
Ενα άλλο που συζητείται πολύ στην ΠΜΡ, είναι αν η Μολδαβία συνάψει σύμφωνο συνεργασίας με ΠΜΡ, εξέγερση των ρωσσοφώνων στην Ισμαηλία (εφόσον δεν έχει σχηματισθεί ρωσσόφωνο κράτος με τη συμμετοχή του ομπλαστ της Οντέσσα, οπότε θα περιέχεται σ' αυτό) και μια σύνδεσή της με την ΠΜΡ  :headbang: για να απειλείται πλέον και η Ρουμανία. Χαμός (μάλλον όμως απίθανο ).[/quote]
φονμακη γραψε καμμια συνταγη για μπορς κι ασε τα ποιηματα λεω εγω.
Μπόρς δεν ξέρω είναι δύσκολο. Αλλά αν σε αρέσει το κουνέλί με σμετάνα, το φτιάχνω πολύ καλά. Η συνταγή στη διαθεσή σου, αν το θες. ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εσύ μην λες πολλά γιατί θα σου στείλω τον κολλητό του Πουστιν  :2funny:

αβε νταβαριτς,πολυταξιδεμενε γαμήκουλα με το κουτάλι τα έχεις φάει τα χιλιόμετρα!
χαιβαναρε πρτοτη μαρτη σιμερα γιορταζουν τα μορα στο αντολικο μπλοκ !!!  τι να κλασει ο μποξερακος αυτους τους εχουν για επιδιξη και πολιτικοπαπαριες αλλοστε το μποξ ειναι αθλημα γαι τα αμερικανακια και τους κουβανους  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  θα μαθεισ σιγα σιγα   :2funny: :2funny: :2funny:  οι παραδοσιακοι ανατολικοι σποσοκεφαλοσημοροτησφαχτες ειανι παλαιστες και αρσιβαριστες  να μου λεγεσ τον καρελιν να σκιαζομουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Aleksandr Karelin  !!!! Υ.Γ  εχε χαρη που ειμαι ρεστος αυτον τον καιρο και δεν εχο κανα πεντοχιλιαρικακι να παο στην εμπλολεμι ζονη κλαρινο μεχρι το πεκινο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ο λικος στην αναμπουμπουλα χερετε!!!!!!  τορα στης 8 μαρτιου <γιορτη της γθναικας>>που τα μορα πινουν και χιρευοθν 4 μερες σινεχομενα!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: τα γουσταρο τα χιλιομετρα περιπετεια λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:  μπακλαβα εφαγες ?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2014-03-01_140503.png
    2014-03-01_140503.png
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 51

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom