Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και οι Αιθιοπες παιθενουν απο την πεινα στους δρομους!Και τι παει να πει αυτο?Αν συγκριθουμε με αυτους σιγουρα ειμαστε πολυ καλητεροι :2funny:Αν ειναι να καταντισουμε να συγκρινομαστε με τους Ρουμανους,Μολδαβους και Ουκρανους ναι σιγουρα ειμαστε πολυ καλητεροι  :2funny:!
μπετοστοκερμαν στηλε την διευθινση σου στον αλλαν να σου στηλει την προβατηνα αεροπορικος αιντε τορα που γιρναει  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μου ρθε και αναφορα απο οντεσσα μαμα το προσοπο ειναι τουμπανο και δεν ειναι εκδηδομενη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ο μοντελος τονε εχει παρε μουνια να ασχολησε να μη μου ζαληζεις τα αρχιδια  ! και ο αλλαν φατααουλας φερε κιαλαααα φερεε κιαλλαα ολες θα της γαμησο αστες και αυτες εγο θα της γαμησο !!!!!! γελια λεμεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελεια φαση λεμε!!!!! ελληνικοτατη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αβεεεεε αλλαν εφοπλιστη!!! αξιος αξιος!!!!!!! να νε καλα ο μοντελος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Δες πόσο την εχουνε δει και καλα  :2funny: οτι ειναι καποιες στην Ελλαδα της εχουνε θεοποιησει οι Φουκαραδες  :2funny: Αυτες Ρωσσια θα βρισκανε κανενα 40-45 ετων Ρωσσο που θα ειχε μισθο 35.000-55.000 ρουβλια και θα γυριζε καθε μερα μεθυσμενος και θα της εριχνε και  :s&m_1: 
και αν του λεγε τιποτα θα την πεταγε κ'εξω  :2funny:Ένω Ελλαδα το παιζει και Άγγλοφωνη και υψηλη κοινωνια :2funny:και οτι ειναι και Ευρωπαια μπραβο που το εβαλες το βιντεακι :)με εκανες και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γι'αυτο οι οποιες γνωριμιες πρεπει να γινονται με αυτες που ειναι στη χωρα τους, κι οχι οσες εχουν ερθει σε αλλες χωρες, γιατι παιρνουν τα μυαλα τους αερα...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Με τη γρίβνα στο 1 με 13.4 ισοτιμία πρέπει να έχει πέσει  το όποιο τουπέ εκεί πάνω  :cheesy:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αφού είναι η μητρική σου , δεν με βοηθάς λιγάκι στη μετάφραση γιατί με παιδεύει.
"Для вас, души моей царицы,
Красавицы, для вас одних
Времен минувших небылицы,
В часы досугов золотых,
Под шепот старины болтливой,
Рукою верной я писал;
Примите ж вы мой труд игривый!
Ничьих не требуя похвал,
Счастлив уж я надеждой сладкой,
Что дева с трепетом любви
Посмотрит, может быть украдкой,
На песни грешные мои.
У лукоморья дуб зеленый;
Златая цепь на дубе том:
И днем и ночью кот ученый
Все ходит по цепи кругом;
Идет направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит."
Υποθέτω βέβαια ότι θα το γνωρίζεις.
Στο μετέφρασα σε δικιά μου ελεύθερη απόδοση,καταλαβαίνεις ότι η μετφραση λέξη προς λέξη δεν βγάζει το νόημα που πρέπει στα ελληνικά.Δεν νομίζω να βρεις καλύτερη τουλάχιστον από εδώ μέσα αφού των πιο πολλών τα ρωσικά εδώ είναι μόνο για το πεζοδρόμιο.Για παράδειγμα το дева που σημαίνει παρθένα εγώ το αποδίδω ως κόρη.

" Για σας βασίλισσα της ψυχής μου
Ομορφιά για σας μόνο
Των περασμένων καιρών τα παραμύθια
Στις χρυσές ελεύθερες ώρες
Ακούγοντας τον ψίθυρο της πολυλογούς παλαιότητας!
Με πιστό χέρι έγραφα
Παραδεχτείται την παιχνιδιαρική μου εργασία
μη ζητώντας κανενός την επιβράβευση
Χαρούμενος ήδη είμαι από γλυκιά ελπίδα
Ότι η κόρη με την συγκίνηση της αγάπης
Μπορεί να κοιτάξει κρυφά στα αμαρτωλά τραγούδια μου
Παραθαλάσσια είναι μια πράσινη βελανιδιά
Μια χρυσή αλυσίδα πάνω της
Και μέρα και νύχτα ο γάτος επιστήμονας
Όλο και πηγαίνει γύρω γύρω
Πηγαίνει δεξιά - το τραγούδι ξεκινά
Αριστερά πηγαίνει - παραμύθια λέει "

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Σπασίμπα θα το κοιτάξω.
- Αλλαν δεν είναι καιρός να την κάνετε? Η στρατιά της Οντέσσα τέθηκε σε επιφυλακή και οι έλεγχοι στα σύνορα εξαντλητικοί μου είπε ένα πουλάκι. Αντε γιατί σας βλέπω να γυρίζετε με καμιά σκούνα από την Πόλη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μαλακιες,ως συνηθως κι υπερβολες,,,,,,,,,,,

Ethnic structure in 2002.
Ethnicity Number (person) Densities (%)
Ukrainian 248,683 48.7
Russian 226,848 44.4
Greek        21,923          4.3

οι πολλοι ελληνες ειανι στην κριμαια
μαλιστα οι δυο παρα τω "πρωθυπουργο" εκει,κρημ, ειναι ελλην καταγωγης..

υγ τοδα το αρθρο,,μιλαει για 150000 σε ΟΛΗ την χωρα,οταν διαβασεις πιο κατω
στην επικεφαλιδα ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕς Ως ΣΥΝΗΘΩς ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝ ΜΜΕ...
υγ2 στο αβαταρ μου κι οι δυο απο Μαριουπολη ειναι,οχι ελλην καταγωγης ομως,,ψωλουδες ρωσσιδες,,, :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μαριούπολη: Η πόλη της Ουκρανίας που ζουν 150.000 Έλληνες

Τοσοι πολλοι? Μιλανε καθολου ελληνικα?
Πραγματικα δεν περιμενα οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ελληνικη αποικια.
perasa τα χριστουγενα ακουνε ελλαδα και κλαινε εχουν και εδρα ελληνικον σπουδον γλοσσασς κτλ μουναρεςςςςςςς μαυτομαλες καργα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εκει μου τα πε ο αντιχριστος σας τα γραψα !!!! :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 Σπασίμπα θα το κοιτάξω.
- Αλλαν δεν είναι καιρός να την κάνετε? Η στρατιά της Οντέσσα τέθηκε σε επιφυλακή και οι έλεγχοι στα σύνορα εξαντλητικοί μου είπε ένα πουλάκι. Αντε γιατί σας βλέπω να γυρίζετε με καμιά σκούνα από την Πόλη.
  φαντασου να πανε αεροδρομιο και να βρουν τιποτα σπετζναζ γαιδουρια και να τους αρχισουν στην ανακρηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν μοντελο σε βλεπο και σενα !!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η απο το τρεξιμο η απο το κολιμπιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και περσι τα ιδια παραλιγο μολδαβια  :uzi: :uzi: και φετος!!!! :blowup: :blowup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πια πουτανα γαμισες και δεν την πληροσες και σε καταραστηκε!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ολα καλα αν γινει τιποτα φτου φτου φτου !!!!! στην κυρα τη θα πεις?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μαριαν ετιμασε τα γεροκομαντα απο το κισηινεου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  .Υ.Γ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΙΤΟ !`!!! του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Και σκαω που λέτε μυτη στην Ουκρανία/Οδησσο at early 90s (sic !!!!) και με το φτανω στο immigration βλέπω τα απολυτα μουνια, (Χωροφυλακίνες-συνορων) 'Ένα στο δεξιό και ένα στο αριστερο γκισέ. Μετα που μου σφραγισανε το διαβατηριο, κλεινω το αριστερο ματι (δεν θυμαμαι καλα, αν ητανε το αριστερο η το δεξι) στην αριστερη και βγαζω γλωσσίτσα στη δεξιά. ΠΑρατανε τα γκισε τους και με πανε κωλοφερέτζα... Ωχχχ λεω θα πάω μεσα για σεξουαλική παρενόχληση. Με πανε στην Τουαλέτα - αυτή που ητανε πριν το τελωνειο δεξια (τωρα την καταργησανε) και αρχιζουν η μια πιπα και η άλλη κωλο. Εμεινα με την απορια !!!!!! πιανεται για γαμιση; διοτι την εποχη αυτή στην Ουκρανια η πιπα και ο κώλος δεν πιανοντουσαν για πηδημα. Αυτια.....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μαριούπολη: Μιλανε καθολου ελληνικα?
Φυσικά και υπάρχουν πολλοί Έλληνες (όπως στα λέει ο τεντμποϋ έχουν τα πράγματα).
Το παράδοξο είναι ότι ούτε ΜΙΑ έστω ρηματική ανακοίνωση δεν εξέδωσε το ΥΠΕΞ στην επαπειλούμενη προσπάθεια κατάργησης των εθνοτικών γλωσσών (και τα Ελληνικά φυσικά), όταν όλοι οι άλλοι ενδιαφερόμενοι (Ούγγροι, Ρουμάνοι κλπ) έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονατι και να απειλούν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Διαβαζα οτι ετοιμαζεται να παει ο Βενιζελος....να μαστε σιγουροι, αφου τα εκανε μπουρδελο στην ελλαδα, ετσι θα τα κανει κι εκει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πια πουτανα γαμισες και δεν την πληροσες και σε καταραστηκε!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Ποιος Αρτεμης  Μάτσας κελαιδησε;;;;;;

Την miss Ουκρανια...μου ζητησε 2000 ΓΡ. (δανεικα) ή τιποτα  μετα απο ολονυκτιο παρτυ
της ειπα τιποτα και εφυγε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειστε πολυ κατινες ρεεεεεεεε  ποτε το εμαθες;;;;;;
....................................................................................
H Τράπεζα σημερα δεν ειχε να μας δωση τοπικο νομισμα οταν πηγα να αλαξω ευρω...
επισης δεν εχει λεφτα ο κοσμος δεν στελνουν μισθους απο το ΚΙΕΒΟ ετοιμαστητε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  με ενα  καλαθι φρουτα ή  τροφιμα.....
και δεν ειναι για γελια..........

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
  Σπασίμπα θα το κοιτάξω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά και γω θα καθόμουν δεν το συζητώ , με τέτοιες οικονομικές συνθήκες.
Αλλά καλού κακού ρίξε και κανένα γιλεκάκι  ;) όταν βγαίνεις το βράδυ. Κάνει παγωνιά.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλά και γω θα καθόμουν δεν το συζητώ , με τέτοιες οικονομικές συνθήκες.
Αλλά καλού κακού ρίξε και κανένα γιλεκάκι  ;) όταν βγαίνεις το βράδυ. Κάνει παγωνιά.

Βραδυ;;;;;;;;;;;  να βγω;;;;  δεν προλαβαινω ρε Μάκη εχω τον Μοντελοπνυχτη  εδω......
δυο δυο της κουβαλα στο σπιτι μου διοτι ειναι ποιο καλο απο το δικο του (λέει) και δεν μ'αφηνη να της ακουμπησω ετσι για να μου την σπαση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ατιμο θεμα η μη γνωση Ρωσικων  ( ή Αγγλικων απο τις Ντεβουσκες) ειναι σαν να βρισκεσαι στην Ερημο της σαχαρας μεσα σε μια οαση κρυσταλινων νερων και δεν μπορεισ να βουτηξης.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ποιος Αρτεμης  Μάτσας κελαιδεσε;;;;;;  
Την miss Ουκρανια...μου ζητησε 2000 ΓΡ. (δανεικα) ή τιποτα  μετα απο ολονυκτιο παρτυ
της ειπα τιποτα και εφυγε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειστε πολυ κατινες ρεεεεεεεε  ποτε το εμαθες;;;;;;
....................................................................................
H Τράπεζα σημερα δεν ειχε να μας δωση τοπικο νομισμα οταν πηγα να αλαξω ευρω...
επισης δεν εχει λεφτα ο κοσμος δεν στελνουν μισθους απο το ΚΙΕΒΟ ετοιμαστητε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  με ενα  καλαθι φρουτα ή  τροφιμα.....
και δεν ειναι για γελια..........
αφου ρε χαιβανι εχο δικτιο καργιολοπλιροφοριον  απο το μενιδι μεχρι το πεκινο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν φτανει που σε φτιαχνει ο μοντελος !!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΓΑΜΑς ΚΑΙ ΤΗς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  παλι καλα που γαμας καλα ασπροπροσοπους μας εβγαλες !!!!! ουφφφφφ παλι καλα γιατι αλλα μου λεγαν στην μολδαβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο μοντελος παλι θα σε φτιαξει παραπονιαριι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενα σε εχουμε!!!! και αφου μας βγαζεισ και ασπροπροσοπους θα πεσει ενισχηση κονε--ολεε κιριλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• y_2c053ad5.jpg
    y_2c053ad5.jpg
    132,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • x_7a8c1900.jpg
    x_7a8c1900.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 54

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom