Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ααααααλλλααα!Πάρε και το Priority και περίμενε και στην ουρά όπως θα περίμενεσ έξω από τα κλάμπ της Αγ. Πετρουπολης την ώρα που ο πορνομετανάστησ θα μπαίνει μέσα!!!!
ανεβασε πραγμα με μορα αρχιγε με το σουπερ χαι τεκ κινιτο σου ενημεροσε τα πλιθι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  φτιαξε μας!!!! ρολογα!!!!!! james bond !!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λιαρ τζέτ και τάπες,όλα χωράνε!!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 34

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λιαρ τζέτ και τάπες,όλα χωράνε!!!!
mprabo palikare     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δοσε τα φοτα σου ντε !!!!!! ανεβασε με το χαι τεκ τσειμσ βοντ κινιτο σου φοτο με τα μορα τα κτιρια τα κλαμπ  ενημεροσε μας!!!!!!!  φτιαξε μας!!!!  αξιος!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε ρολογα κανε μας και μια οικονομικι αναληση του ταξιδιου  ενδιαφερει πολι κοσμο!!!!!  αξιοςς!!  αξιος!!!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μετα το ρεζηλικι σου σαν Shinoharas που αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι το πραγματικο σου προσωπο :2funny:ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!Να ελεγες και τιποτα σωστο.Τι σχεση εχει το Βουκουρεστι και η Ρουμανια με το θεμα μας.Τι δουλεια εχει η Ουκρανία με το Βουκουρεστι :jerking:?Εγω εχω διαμερισμα στη Βαρσοβια και που και που πηγαινω εκει.Παρακαλω τους Μοντερατορ να σβισουν ολα αυτα που δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο.

εδω παρταλια?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
"οποια κ νασαι οποιος κ νασαι κανε μου αποψε συντροφια,δεν σου ζηταω να μ αγαπησεις λιγη ζητω παρηγορια,,"
αποκαλυπτομε συντοφοι
ειμαι ο τριδυμος αδελφος του γιοσηφ του μπλασκου ναουμ,, :s&m_3:
παγαινε λβοβ κι ασε τις μαλ..ες,τρως που τρως το κρυο της αρκουδας,αντε να βαλεις κ κανα γκολ Α ΕΘΝΙΚΗ  :rockon:
νεος εισαι χοροπηδα εκει στο μιλενιουμ σοκολατ μετρο φενομεν κλπ μαλ..ιες,ολο κ καποιο βλητο,αλλα μουναρα, θα
σε ερωτευτει!!"τστο χοτσες να πιτ" θα λες μονο κ θα πληρωνεις
γλωσσα δεν χριαζετε,μονο χουφτωνε,οταν αρχισει κ στρεκλαει λιγο,την τραβας απο το χερι,λες "τεμπεα μνογκο λιουμπλιου" κ κατευθυνεσε στην εξοδο με το χερι στον κωλο της σφιχτα κ μονιμα
εχεις 2 στις 3 να σκοραρεις αμεσα,αλιως 3 στα 3 ζαφτρα... ;)
ΤΟ ΣΚΟρ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΠΟΣΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΟΣΑ ΑΣΤΟΧΑ?ΕΩς ΤΩΡΑ ΔΗΛ...
αυτια..
Οι Πολωνέζες παίζουν κατενατσιο!Φούλ άμυνα!Οι Πολωνοί δεν είναι πλέον φουκαράδες και τα Μουνιά τους έχουν ως πρώτη επιλογή!Χτες μας ψιλογκαυλάντισαν κάτι Πολωνέζες σαν μοντέλα!Όταν το κατάλαβαν κάτι κυριλάτοι Πολωνοί,μας κάναν επίθεση "φιλίας"!Μας λέγανε ότι έχουν φίλους ποδοσφαιριστές (Σναουσνερ)στην Ελλάδα και ότι έχουν έρθει Ρόδο!Ήταν Εκνευριστικο να συμβαίνει μόνο όταν έπαιζε παιχνίδι με γκομενάκια!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σήμερα μπουκαλάκι Zubrowka με μήλο και χτύπημα στο ψαχνό!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Θα μου πειτε οτι ο χτεσινος ο Κουασιμοδος βγαζει γκομενες.Σιγουρα βγαζει στην Ουκρανια ή μαλλον πριν την κορυφωση της κρισης στην Ελλαδα (πριν το 2009) εβγαζε.Οπως μας ειπε ειναι λαστιχας στο επαγγελμα.Γάυτο ειναι μες τη μουτζουρα (Κ'εγω αν αλλαξω λαστιχο στ'αμαξι ετσι θα γινω σκεψου να αλλαζεις συνεχεια λαστιχα και καθε μερα)αυτος πιθανοτατα μαζευε λεφτα και πηγαινε Ουκρανια 2-3 φορες το χρονο.Εβρισκε γκομενιτσες απο το ιντερνετ απο τα χωρια.Και ή πηγαινε στα χωρια τους ή νοικιαζε διαμερισμα στην κοντινοτερη πολη και της καλουσε εκει.Οι γκομενιτσες απο της φωτογραφιες ειναι αθλια ντυμενες.Υπολογιστε για την καθε μια γούνα 300-400 Ευρω ενα κομπιουτερ Laptop ή κανα κινητο αλλα τοσα και τιποτα αλλα μικρα δωρακια.Της πηγαινε και της τά'ι'ζε σε τιποτα σούσι υπολογιστε 1000-1200 Ευρω τη γκομενα.Τωρα αν εκανε καλα ή οχι ειναι ενα μεγαλο θεμα που χωραει πολυ συζητηση.Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θα τον κοιταγανε με ενα υποτημιτικο υφος και θα συχαινοντουσαν να τον αγγιξουνε θα του λεγανε να παει να πλυθει.Τελος παντον αλλο θεμα θελω να σας αναλυσω.Στη Ρωσσια θα δειτε αρκετα συχνα ασχημους (ανυπαρκτους) ανδρες με ωραιες γυναικες (Μη παει το μυαλο σας σε μουτζουριδες σαν κ'αυτον.Απλως ασχημοι που δεν θα γυριζε να τους κοιταξει κανενας.)ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?Πολλες φορες ειναι το οικονομικο,ο αντρας εχει λεφτα και παιρνει μια φτωχη κοπελα απο καποια φοιτητικη εστια την παιρνει στο διαμερισμα του της παιρνει και ενα αμαξι και η φτωχη γκομενιτσα ειναι ευτυχισμενη που μενει σε διαμερισμα και εχει και αμαξι.ΑΛΛΑ δεν γινεται παντα γι'αυτο.Ξερω πολλες περιπτωσεις που ωραιες γυναικες εχουνε παντρευτει ασχημους και φτωχους :2funny:ΝΑΙ ΟΠΩΣ Τ'ΑΚΟΥΤΕ! :rockon:Η γυναικα στη σημερινη εποχη θελει να ειναι ηγετης και να εχει τον αντρα απο κατω.Οποτε πολλες φορες βρισκει καποιον πολυ χειροτερο της για να μπορει να τον βαλει στη θεση του.Θυμαμαι οταν βγαινω με γκομενες ψηλες ή πολυ ωραιες μαζι μου ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ!Λενε οπου παμε κοιτανε ΕΣΕΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!Και πολλες μου εχουνε πει οτι θελουνε καποιον να μπορουνε να τον βαλουνε στη θεση του αν παει να τους πει κατι.Θυαμαι ενα μικρο που ειχα μου ειχε πει:Ο αντρας που θα παντρευτω ας ειναι ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ να ειμαι καλητερη του και να μπορω να τον Κοντρολαρω και να μη νιωθω υποτημιτικα απενατι του.Αυτα τα λιγα σχετικα με τη γυναικια ψυχολογια.Σας αφεινω τωρα παω λιγακι στο Ρόσσι και θα περασω και απο το ΧΧΧΧ στη Ζβενιγκοροσκαγια να δω τι παιζει και μετα θα παω Λέντα ή Καρουσέλ (24ωρα τεραστια καταστηματα) για τιποτα ψωνια.

Μπράβο ρε μαλάκα Δημητράκη το βρήκες.
Είσαι τόσο ωραίος που τις τρομάζεις τις γκόμενες ρε φίλε!
Είναι αυτό το κάλλος σου που σε κατατρέχει τόσα χρόνια.
Δικέ μου μιλάμε μόνος σου το σκέφτηκες αυτό; πρέπει να 'σαι ιδιοφυία μάγκα μου,
οπότε να και δεύτερο πρόβλημα γιατί ούτε τους μεγαλοφυείς γουστάρουν.
Πρέπει να κάνεις κάτι μεγάλε μου έχεις σπουδαίο πρόβλημα. Άσε που έχεις και το άλλο.
Δείχνεις υπερβολικά νέος ρε φίλε. Σε περνάνε για μυξιάρικο έτσι που δείχνεις 18-20 και δεν σε θέλουν.
Καταραμένη τελειότητα. Δράματα, αλλά μην αγχώνεσαι υπάρχουν τα μπουρδέλα  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ααααααλλλααα!Πάρε και το Priority και περίμενε και στην ουρά όπως θα περίμενεσ έξω από τα κλάμπ της Αγ. Πετρουπολης την ώρα που ο πορνομετανάστησ θα μπαίνει μέσα!!!!
Εγω το ειπα αυτο οτι θα περιμενει στην ουρά γιατι νομιζα οτι ο Shinoharas ειναι ανθρωπος και οχι Νεφελίμ :2funny:Αν παει ετσι κακοντυμενος λιγδιαρης και βρωμικος σε κανενα ΧΧΧΧ δεν προκειται να τον βαλουνε μεσα! :2funny:Ακομα και στο Ρόσσι δεν θα τον βαλουνε Παρασκευες και Σαββατο που εχει κοσμο,καμια τεταρτη που ειναι αδειο μπορει να τον αφεισουνε να μπει.Ο Παρκαδορος εξω απο το ΧΧΧΧ ή το παιδι που δουλευε στο πλυντηριο αυτοκινητων που επλυνα τ'αμαξι χτες ειναι πολυ καλητεροι απ'αυτον! :2funny:Δεν ειναι βρωμικοι!Αν ερθει εδω θα συχαινοντε να τον αγγοξουν οι γκομενες :2funny:θυμιζει Ρωσσο αστεγο μιλαμε για μεγαλη καταντια :2funny:
Μπράβο ρε μαλάκα Δημητράκη το βρήκες.
Είσαι τόσο ωραίος που τις τρομάζεις τις γκόμενες ρε φίλε!
Είναι αυτό το κάλλος σου που σε κατατρέχει τόσα χρόνια.
Δικέ μου μιλάμε μόνος σου το σκέφτηκες αυτό; πρέπει να 'σαι ιδιοφυία μάγκα μου,
οπότε να και δεύτερο πρόβλημα γιατί ούτε τους μεγαλοφυείς γουστάρουν.
Πρέπει να κάνεις κάτι μεγάλε μου έχεις σπουδαίο πρόβλημα. Άσε που έχεις και το άλλο.
Δείχνεις υπερβολικά νέος ρε φίλε. Σε περνάνε για μυξιάρικο έτσι που δείχνεις 18-20 και δεν σε θέλουν.
Καταραμένη τελειότητα. Δράματα, αλλά μην αγχώνεσαι υπάρχουν τα μπουρδέλα  ;)
Καλα Τέρας της φυσεως :2funny:δεν βαρεθηκες να ρεζιλευεσε?Δεν σου φτανει η ξεφτιλα που επαθες :2funny:Που γελασε ολη η Ελλαδα μαζι σου :2funny:Μ'αρεσει που ειχες πει ειμαι 1,76 εμφανησιμος :2funny:με πρασινα ματια και εχω πιο πολλα μαλλια απο 'σενα.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΣ ΑΠΟ'ΣΕΝΑ. :2funny:Σαν Shinoharas γιατι δεν ξαναμπαινεις? :2funny:Κωλονεις μετα το ρεζηλικι που επαθες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δημητρακη γιατι ο πιτσιλιστης ειναι επισκεπτης??

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κανενα μαγαζί στο κίεβο για φαγητό ή ποτό έχετε να προτείνετε? :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αΔΕΡΦΕ στο ελλαντα δεν εχει ο κοσμακις να φαει!!!! τους αρχισες στο δουλεμα και ση????  τσοπανος τσοπανος??????  ;) ;) ;) ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλημέρα από Πράγα!Τα νέα είναι του θέματός μας :rockon: :rockon: :rockon:!
Χτές φόρτωσε ο κολλητός μου ένα γκομενάκι ή μάλλον καλύτερα τον φόρτωσε αυτή και φύγαν για το σπίτι της και ακόμα τον περιμένω :knockinb:!Ή δε φίλη της μόλις μπήκαμε την είχε στριμώξει ήδη ένας Αραβας που είχε πετάξει μπλούζες και της έβαζε δάχτυλα μέσα στο Κλάμπ!
Οι γκόμενες ήταν μικρέs ΟΥΚΡΑΝΊΔΕΣ ...............

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παραλίγο παρτούζα στην Κρακοβία...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 31

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1334099651-islamabad-fashion-week-2012-underway_1151578.jpg
    1334099651-islamabad-fashion-week-2012-underway_1151578.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Federal-Medical-Dental-College-Islamabad-MBBS-Admissions-2012.gif
    Federal-Medical-Dental-College-Islamabad-MBBS-Admissions-2012.gif
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 27

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσοπανε στο κιεβο αμα πας να πας για να γαμισεις οχι για να φας!!!!  αλλα αφου σε ενδιαφερει  ακου νικιασε σπιτι κοντα στην κεντρικι πλατια μεηνταν και αρχισε τους περιπατους οπου δεις εστιατοριο μπουκαρε για να δοκιμασεις την παντζαροσουπα τους την μπορς  :2funny: :2funny: παριγκιλε και χολουμπσι και βαλενικια με κρεας  ετσι για να μπεις στο κλιμα και να εισε σχετικος με την ουκρανικη κουζινα  ;) ;) ;) ;) ;) εγο οταν πιγενο τροο στο  Spotykach  εδο θα το βρεις   μιλανε απταιστα αγγκλικα ολοι και οι τιμες ειναι οκ!!! αλλα θα σου προτεινα να αρχισεις απο τα κλαμπ καλητερα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

εστιατόριο Stalipin , πόλυ καλό φαί και νορμάλ τιμές στην περιοχή Λεσνοι.
από το κέντρο με τάξη είναι 50 γκριβνια

Столипін Ресторан
οδος: ул. Шолом-Алейхема, 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom