Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι δεκαετια του ενενηντα ηταν ο παραδεισος του σεχ τουρισμου τωρα εχει γεμισει με ξενους και ο πηχης καθε χρονο ανεβαινει πιο ψηλα.
Στη Ρωσσια δεν εχει ανεβει ο πηχης απο τους ξενους.Οι ξενοι εχουν εξαφανιστει 10 χρονια τωρα και ειναι πολυ λιγοι.Εχει ομως ανεβει το επιπεδο των Ρωσσων ολοι εχουν αυτοκινητα δεν ντυνονται τοσο χάλια οπως ντυνοντανε πριν απο 10 χρονια.Τωρα για Ουκρανια δεν μπορω να ξερω.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Στη Ρωσσια δεν εχει ανεβει ο πηχης απο τους ξενους.Οι ξενοι εχουν εξαφανιστει 10 χρονια τωρα και ειναι πολυ λιγοι.Εχει ομως ανεβει το επιπεδο των Ρωσσων ολοι εχουν αυτοκινητα δεν ντυνονται τοσο χάλια οπως ντυνοντανε πριν απο 10 χρονια.Τωρα για Ουκρανια δεν μπορω να ξερω.
Φιλε μου ημουνα το 2007 στην Ουκρανια τελευταια φορα και ειδα παρα πολους τουρκους, ιταλους και γερμανους  απο τα 43  μου χρονια τα 25 τα εχω ζησει εκει. Εχω δει το πριν και βλεπω και το τωρα Εχω γεννηθει Σεβαστουπολη

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Στην Ρωσια και στην Μοσχα εχω να παω απο το 2000 η Μοσχα δεν ειναι φιλοξενη πολη ιδιος αν εχεις χαρακτηριστικά του Καυκασου, θα σου ειναι γνωστα αυτα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας από Κρακοβία!
Μιας και δεν είναι του θεματός μας η Τσεχοπολωνία δεν θα μπώ σε λεπτομέριες!Αλλά με το χθεσινό στην Οστράβα δύσκολα να συνέλθω!!!
Θυμάστε όλοι πόσες φορές είχαμε πει για τη τύχη στο καμάκι!?Να βρεθούμε την κατάλληλη στιγμή μπροστά από τη κατάλληλη γυναίκα!Αυτό μου έτυχε χτές και φόρτωσα μια Τσέχα 32άρα τούμπανο!Με σταμάτησε μόνη της την ώρα που έφευγα από το κλάμπ πήρε το νουμερόμου και με πήρε το πρωί και ήρθε στο ξενοδοχείο μου!Είχε τεράστια σιλικονάτα Βυζιά και γούσταρε πολύ!Τωρα λίγες ώρες αφού έφυγα με έχει γεμίσει καψουρομυνήματα!Για την ιστορία έχει ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο και θέλει να έρθει πλέον Ρόδο!!!Η Τσεχία γενικά είναι καλή χώρα για πορνομετανάστευση αρκεί να υπάρχουν έτοιμα λεφτά στην Ελλάδα!
Η Κρακοβία έχει μαζέψει όλους τους ευρωπιρφόρους!!!!!!!!!!!!!!
Παντού είναι γεμάτο χύμα ευρωπαίους που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη πιάτσα!!!!
Ελπίζω αύριο να έχει πιο πολύ κόσμο έξω!!

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Τώρα για τα αυτοκινητα και το χρημα που κυκλοφορει εκει ειναι αλλο θεμα εχω δει αυτοκινητα που δεν ειδα σε ολη την Ευρωπη μπορω να πω οτι αν καποιος θελει να νιωσει φτωχος ασ επισκεφτεί την Μοσχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μου ημουνα το 2007 στην Ουκρανια τελευταια φορα και ειδα παρα πολους τουρκους, ιταλους και γερμανους  απο τα 43  μου χρονια τα 25 τα εχω ζησει εκει. Εχω δει το πριν και βλεπω και το τωρα Εχω γεννηθει Σεβαστουπολη
Ουκρανια σιγουρα ειναι γεματο  :shit:.Ολη η σαβουρα της Ευρωπης πηγαινει εκει για να  :knockinb:.Κ'εδω ερχοντουσαν τον αυγουστο ζωα μεχρι το 2002-2003  οχι ομως πολλοι και κινοντουσαν στο κεντρο σε 2-3 καφετεριες που μαζευοντουσαν.Οταν οι Τουρκοι,Ιταλοι εινα 2-3 δεν κανουν κακο γιατι φοβουντε.Π.Χ. θυμαμαι στο Νοβγκοροντ ηταν 2-3 Ιταλοι (τους ειχα δει και Αγια Πετρουπολη.Πιθανοτατα τους εστειλαν Νοβγκοροντ για δουλεια γιατι θα χτιζαν ενα εργοστασιο που τελικα ποτέ δεν εγινε που θα εφτιαχνε γυναικια καλτσον).Θυμαμαι καθοντουσαν στην ντισκο μαζεμενει μονοι τους και δεν μιλαγανε σε καμια γκομενα.
Στην Ρωσια και στην Μοσχα εχω να παω απο το 2000 η Μοσχα δεν ειναι φιλοξενη πολη ιδιος αν εχεις χαρακτηριστικά του Καυκασου, θα σου ειναι γνωστα αυτα
Και εδω το ιδιο ειναι και γενικα σε ολη τη Ρωσσια (εκτος απο τη νοτια Ρωσσια) αν εισαι Μαυριδερος εκτος του οτι σε μαζευει η Αστυνομια αν εχεις χαρακτηριστικα Καυκασιου οι γκομενες δεν θα σε γουσταρουνε και σε πολλες ντισκο δεν θα σε βαζουνε καν μεσα.Ευτυχως εγω δεν ειμαι Μαυριδερος και δεν μοιαζω με Καυκασιο οποτε δεν εχω τετοια προβληματα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ουκρανια σιγουρα ειναι γεματο  :shit:.Ολη η σαβουρα της Ευρωπης πηγαινει εκει για να  :knockinb:.Κ'εδω ερχοντουσαν τον αυγουστο ζωα μεχρι το 2002-2003  οχι ομως πολλοι και κινοντουσαν στο κεντρο σε 2-3 καφετεριες που μαζευοντουσαν.Οταν οι Τουρκοι,Ιταλοι εινα 2-3 δεν κανουν κακο γιατι φοβουντε.Π.Χ. θυμαμαι στο Νοβγκοροντ ηταν 2-3 Ιταλοι (τους ειχα δει και Αγια Πετρουπολη.Πιθανοτατα τους εστειλαν Νοβγκοροντ για δουλεια γιατι θα χτιζαν ενα εργοστασιο που τελικα ποτέ δεν εγινε που θα εφτιαχνε γυναικια καλτσον).Θυμαμαι καθοντουσαν στην ντισκο μαζεμενει μονοι τους και δεν μιλαγανε σε καμια γκομενα.Και εδω το ιδιο ειναι και γενικα σε ολη τη Ρωσσια (εκτος απο τη νοτια Ρωσσια) αν εισαι Μαυριδερος εκτος του οτι σε μαζευει η Αστυνομια αν εχεις χαρακτηριστικα Καυκασιου οι γκομενες δεν θα σε γουσταρουνε και σε πολλες ντισκο δεν θα σε βαζουνε καν μεσα.Ευτυχως εγω δεν ειμαι Μαυριδερος και δεν μοιαζω με Καυκασιο οποτε δεν εχω τετοια προβληματα.

ΡΕ ΜΗΤΣΟ.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ?.... Ή ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ? ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ/ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ/ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ?... ΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΡΕ ΜΗΤΣΟ.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ?.... Ή ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ? ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ/ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ/ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ?... ΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?
Δεν ξερω γιατι αλλα το γαμησι δεν τους ενδιαφερει καθολου.Τους ενδιαφερει μονο να πιουνε.Η Ρωσσια και η Ουκρανια εχει μεγαλη αλειψη ανδρων.Ο Ιωσηφ εχει χαθει παλι.Ελπιζω να επιστρεψει το συντομοτερο.Νομιζω οτι ο Shinoharas ειναι Ο ΥΑΝΤΙΣ :think: γ'αυτο και ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για να μην δουμε τα χάλια του :think:.Μοιαζουνε πολυ τα γραπτα του ενος με του αλλου.Ισως ο Ιωσηφ ειναι ο καταληλοτερος για να μας πει πανω σε αυτο το θεμα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Πορνομεταναστατη ποιο site ειναι το καλυτερο για γνωριμιες για σενα απ αυτα που χρησιμοποιεις ?και τι πληρωνεις σ αυτο το site?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάγκες χάλια το θρέντ!!!

Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι τα χάλια της Κρακοβίας!Οι Ευρωατλαντικοι Πιρφόροι έχουν καταστρέψει αυτό το παράδεισο γυναικών όπως όπως οι δικοί μας τη Βουλγαρία και Ρουμανία!!!

Πάλι τυχαιρό θα κυνηγήσουμε και θα βασιστούμε στα χαρακτηριστικά που μας κάνουν διαφορετικούς από όλους τους άλλους(διάυγεια πνέυματος,μάτι του λύκου,τόπος προέλευσης)

Πλέον η Πορνομετανάστευση και ο σεξοτουρισμός κρατάνε την Ελλάδα ψηλά!!!

Δημητράκης------>>>. Κατοβίτσε θα είμαστε την Πέμπτη για 2 νύχτεs!Γενικά πολύ κάρβουνο στην Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν είναι σε σημείο να μαυρίζει μπλουζάκια!Πολύ ανθυγιεινά για όσους μένουν εδώ!Μπορει και χειρότερα και από την ακτινοβολία του Τσερνομπιλ!!!
Και αν μπορείς μην τσιμπάs σε όσους πέτανε μια κουβέντα χωρίs να συστήνονται σοβαρά στο θρέντ!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πορνομεταναστατη ποιο site ειναι το καλυτερο για γνωριμιες για σενα απ αυτα που χρησιμοποιεις ?και τι πληρωνεις σ αυτο το site?
Υπαρχει σχετικο Thread για γνωρημιες με Ρωσσιδες μεσω ιντερνετ εκει εχεις πολλες πληροφοριες.Εγω δουλευω πολυ το 24open αλλα ειναι καθαρα Ρωσσικο σα'ι'τ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε ρολογα σασλιβο,,,
και μην ξεχασεις..
τα μακαρονια ναναι μισκο  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

υγ.κρακοβια αν φατε φολα-λογω οτι ειναι πολυ τουριστικο το μερος κατα τη ταπεινη μου γνωμη,θα ξανα-επιμεινω πηγαινετε λβοβ,ειναι πολυ κοντα,,,
σασλιβο κ λιβανι κ παλι,, :grin: :grin: :grin:
Ειχες Δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!Όποιος και αν είσαι τα είπες σωστά και ξέρεις τι σου γίνεται!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάγκες χάλια το θρέντ!!!

Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι τα χάλια της Κρακοβίας!Οι Ευρωατλαντικοι Πιρφόροι έχουν καταστρέψει αυτό το παράδεισο γυναικών όπως όπως οι δικοί μας τη Βουλγαρία και Ρουμανία!!!

Πάλι τυχαιρό θα κυνηγήσουμε και θα βασιστούμε στα χαρακτηριστικά που μας κάνουν διαφορετικούς από όλους τους άλλους(διάυγεια πνέυματος,μάτι του λύκου,τόπος προέλευσης)

Πλέον η Πορνομετανάστευση και ο σεξοτουρισμός κρατάνε την Ελλάδα ψηλά!!!

Δημητράκης------>>>. Κατοβίτσε θα είμαστε την Πέμπτη για 2 νύχτεs!Γενικά πολύ κάρβουνο στην Πολωνία αλλά δεν ξέρω αν είναι σε σημείο να μαυρίζει μπλουζάκια!Πολύ ανθυγιεινά για όσους μένουν εδώ!Μπορει και χειρότερα και από την ακτινοβολία του Τσερνομπιλ!!!
Και αν μπορείς μην τσιμπάs σε όσους πέτανε μια κουβέντα χωρίs να συστήνονται σοβαρά στο θρέντ!!!
Καλα εχω δει εδω μεσα ζωα και ζωα αλλα με τον τελευταιο εριξα πολυ γέλιο :2funny:τοση ασχημια βρε παιδι μου πρωτη φορα ειδα :2funny: τελος παντων :2funny:.Εγω παντα εγραφα να μην πηγαινετε σε μερη τουριστικα αν θελετε να  :knockinb:.Εσεις δεν μ'ακουτε.Να σου πω τι θερμοκρασιες παιζουνε εκει?Εχει δροσια οπως κ'εδω? :2funny:

Συνημμένα

• moroz.jpg
    moroz.jpg
    135,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι τρέλα μου, προσπαθώ να στείλω fotos από γκομενάκια αλλά δεν μπορώ να μικρίνω τα αρχεία στο τηλέφωνο....
Μόλις φτάσαμε Κατοβίτσε και είναι πιο υποσχόμενο το μέρος από τη Κρακοβία για καμάκι!Αν και πιο μίζερη πόλη!Βρωμάει έντονα κάρβουνο και έχει πολλά εργοτάξια!Τα μουνάκια στον παγωμένο δρόμο είναι Κουκλιά και ελπίζω να νταλαβεριστούμε με ωραίες γκόμενες σήμερα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι τρέλα μου, προσπαθώ να στείλω fotos από γκομενάκια αλλά δεν μπορώ να μικρίνω τα αρχεία στο τηλέφωνο....
Μόλις φτάσαμε Κατοβίτσε και είναι πιο υποσχόμενο το μέρος από τη Κρακοβία για καμάκι!Αν και πιο μίζερη πόλη!Βρωμάει έντονα κάρβουνο και έχει πολλά εργοτάξια!Τα μουνάκια στον παγωμένο δρόμο είναι Κουκλιά και ελπίζω να νταλαβεριστούμε με ωραίες γκόμενες σήμερα!
Α,δηλαδη δεν αλλαξε τιποτα τοσα χρονια?Η ιδια Μπόχα :rockon:.Μη βαλεις ασπρο πουκαμισο ή μπλουζακι :2funny:Για γκομενες καλητερο ηταν το Πόζναν και πιο πολλες και πιο καλες (μιλαω για μεχρι πριν 5-6 χρονια).

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία162.jpg
    Φωτογραφία162.jpg
    107,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Φωτογραφία163.jpg
    Φωτογραφία163.jpg
    177,4 KB · Εμφανίσεις: 21

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αλοχα ζοντανα και ψοφια!!!!  ο γαμιστρονας που τελευτεα φορα πετιχα τον ρεντ με 4 χοριατοπουλες  την εστησα καραουλι αλλα πουθενα ο γιουφτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κρυυυυοοοοοοοοοοο

Συνημμένα

• Φωτογραφία164.jpg
    Φωτογραφία164.jpg
    168,3 KB · Εμφανίσεις: 22

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω γιατι αλλα το γαμησι δεν τους ενδιαφερει καθολου.Τους ενδιαφερει μονο να πιουνε.Η Ρωσσια και η Ουκρανια εχει μεγαλη αλειψη ανδρων.Ο Ιωσηφ εχει χαθει παλι.Ελπιζω να επιστρεψει το συντομοτερο.Νομιζω οτι ο Shinoharas ειναι Ο ΥΑΝΤΙΣ :think: γ'αυτο και ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για να μην δουμε τα χάλια του :think:.Μοιαζουνε πολυ τα γραπτα του ενος με του αλλου.Ισως ο Ιωσηφ ειναι ο καταληλοτερος για να μας πει πανω σε αυτο το θεμα.
εσενα παλιολακαμα θα σε πετυχει  πουθενα ο υαντις  και θα σου κανει το ορεο αφρατο ροδαλο κολαρακισου  σαν του λιλα!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:   για την ιστορια  ο υαντις ειταν ενα προφιλ που γραφαμε 3 συντροφοι το χο γραψει αρκετες φορες !!!!!!!!!!!!!!!!  μαλακοτριφτι ποτε θα ανεβασεις κανα βιντεο???????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντεεε γιατι τορα με το κολοκριο γουσταρο να σε ψισο γαλοπουλα ογραντεν!!!!!!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
βουκουρεστι κεντρο εχτες το βραδυ!!!!!!  χριστουγενααααα !!!!!!!!!!!  αλοχαααα τα ζοντανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• Φωτογραφία165.jpg
    Φωτογραφία165.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Φωτογραφία169.jpg
    Φωτογραφία169.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 43

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα κομουνια ανακοινοσαν την καινουργια κηβερνηση!!! αρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία173.jpg
    Φωτογραφία173.jpg
    117,4 KB · Εμφανίσεις: 58

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom