Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δε του ειχα στιλι πμ.στο θρεντ για ντονεστ ειχα γραψι.
αλλα δεν ειχε απαντισι ο πιρφοροσ!
καλα κανισ και τουσ ξενδροπιαζεισ αυτουσ τουσ πιρφορουσ πορνομεταναστι μου!!!
κοροιδευουν και πεζουν με εμασ τουσ σοβαρουσ ιποψιφιουσ πορνομεταναστεσ αυτα τα σεσιμασμενα δερατα τισ πιρφοριασισ!
κρεμασμα κουρεμα και ξιλο στουσ πιρφορουσ!
Κοιτα τον τι θλυβερος που ειναι :2funny:Αν ειναι αυτος :think:Απορω τι δουλεια εχω μ'αυτους.Αν ειν'αυτος κοιτα παντα κοιτα ποσο χάλια ειναι ντυμενος :2funny:.Πολυ θλυβερες καταστασεις.Εγω φταιω που καθομαι και τους γραφω :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κοιτα τον τι θλυβερος που ειναι :2funny:Αν ειναι αυτος :think:Απορω τι δουλεια εχω μ'αυτους.Αν ειν'αυτος κοιτα παντα κοιτα ποσο χάλια ειναι ντυμενος :2funny:.Πολυ θλυβερες καταστασεις.Εγω φταιω που καθομαι και τους γραφω :)

EEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeΟχι και θλιβερος ρε Δημητρακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε τις μαλακιες και επικεντρώσου στα μωρα τα οποια του καθονται δυο δυο και ειναι αστερακια
μην τρελαθουμε τωρα δεν ειδα κατι καλυτερο απο τις δικες σου εδω βλεπω διμετρα μωρα δυο δυο
εεεεεεεε  μην τα ισοπεδωνουμε όλα  ελεος .

Μπραβο αγορι μου! ετσι παντα να εχεις λεφτα να κανεις σεξοτουρισμο!!!
καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες

Δωσε κι αλλη τροφη στο λαο φιλε και ασε τους ζηλιαριδες αντι να χαρουν ζηλευουν τις καταστασεις που περασες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ασε τις μαλακιες και επικεντρώσου στα μωρα τα οποια του καθονται δυο δυο και ειναι αστερακια
μην τρελαθουμε τωρα δεν ειδα κατι καλυτερο απο τις δικες σου εδω βλεπω διμετρα μωρα δυο δυο

Δωσε κι αλλη τροφη στο λαο φιλε και ασε τους ζηλιαριδες αντι να χαρουν ζηλευουν τις καταστασεις που περασες.
Εγω δεν ειπα τιποτα για της γκομενες.Η ξανθια ειναι κουκλακι με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει βυζια (ετσι φενεται απο τη φωτογραφια) η μελαχρινη τρωγετε.Οι αλλες δεν μου αρεσανε καθολου.Βεβαια για εναν Ελληνα Πιρφορο ολες αυτες ειναι θεες.Εγω εκρινα αυτον και οχι της γκομενες.Εμφανησιακα φενετε λιγακι γεματος η κατασταση  διορθωνεται ευκολα 2 μηνες αν παιδευτει και χασει καμια 10αρια κιλα θα ειναι πολυ καλητερος.Απο ντυσιμο 0 κατι μπλουζακια που δεν θα τα εβαζα ουτε στο γκαραζ οταν φτιαχνω τ'αμαξια μου :2funny: και οχι με γκομενες. το μονο που του λειπει ειναι να βαλει φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτακια Τιμπερλαντ που σιγουρα κατι τετοια φοραει :think: δυστηχως ετσι χάλια ντυνεται ο Ελληνας στο κρυο φωραει αυτες της μαλακιες και η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ντυνεται και ωραια.Τωρα για της γκομενες ειναι εντελως χωριατισες δεν μου φενεται περιεργο καποιος αν παει σε μια μικρη πολη να βγαζει τετοιες γκομενες ειναι γεματο απο τετοια γκομενακια απο μονες τους θελουνε να πηδηχτουνε διοτι ειναι αγαμητες μεχρι αηδιας.Γ'αυτο και δεν εδωσα σημασια για μενα ειναι κατι το συνηθισμενο.Παρε το μαλακα τον Αλγερινο με 2 γκομενακια που του εδωσα τετοιου στυλ,θυμαμαι με ζαλιζανε (τηλεφωνα και  :jerking:)για Ελλαδα ειναι φοβερα γκομενακια  για μενα ομως ειναι ανυπαρκτες και δεν ηθελα να χανω το χρονο μου και γ'αυτο του της εφερα στην ντισκο.Του ειπα της θελεις?Αυτος εκανε σα σκυλος :2funny:Παρτες του λεω.....Το οτι ενας σαν και το φιλο μας στην φωτογραφια βγαζει τετοιες γκομενες (για τα Ουκρανικα δεδομενα ειναι μετριες για τα Ελληνικα ομως ειναι Θεές)σημαινει οτι ειναι οπως τα λεω στην επαρχια το μουνι ειναι πανευκολο.Μη μου πεις για τον Πιρφορο  :2funny: γιατι ο Πιρφορος ουτε στο Φεγγαρι δεν :knockinb:

Συνημμένα

• agios.jpg
    agios.jpg
    162,8 KB · Εμφανίσεις: 34

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μέγιστε Δημητράκη, διαβάζω ότι ήσουν Αθήνα (Μεταξουργείο). Κάνα βιντεάκι καινούργιο;  :rockon:

Επισκέπτης
ποοοο τεραστιο playboy ~!!!!
τα καλιτερα μουνια γαμασ πορνε μου!!!
δοσε ιλικο στο λαο να πιρφορισουμε(προεδρισουμε)
Είμαι φίλος με τον Shinohara για πανω απο 10 χρόνια είναι ψυχούλα οχι σα το μαλάκα το Δημητράκη.Γιά ότι θέλετε γράψτε του Π.Μ.

Επισκέπτης
Εγω δεν ειπα τιποτα για της γκομενες.Η ξανθια ειναι κουκλακι με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει βυζια (ετσι φενεται απο τη φωτογραφια) η μελαχρινη τρωγετε.Οι αλλες δεν μου αρεσανε καθολου.Βεβαια για εναν Ελληνα Πιρφορο ολες αυτες ειναι θεες.Εγω εκρινα αυτον και οχι της γκομενες.Εμφανησιακα φενετε λιγακι γεματος η κατασταση  διορθωνεται ευκολα 2 μηνες αν παιδευτει και χασει καμια 10αρια κιλα θα ειναι πολυ καλητερος.Απο ντυσιμο 0 κατι μπλουζακια που δεν θα τα εβαζα ουτε στο γκαραζ οταν φτιαχνω τ'αμαξια μου :2funny: και οχι με γκομενες. το μονο που του λειπει ειναι να βαλει φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτακια Τιμπερλαντ που σιγουρα κατι τετοια φοραει :think: δυστηχως ετσι χάλια ντυνεται ο Ελληνας στο κρυο φωραει αυτες της μαλακιες και η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ντυνεται και ωραια.Τωρα για της γκομενες ειναι εντελως χωριατισες δεν μου φενεται περιεργο καποιος αν παει σε μια μικρη πολη να βγαζει τετοιες γκομενες ειναι γεματο απο τετοια γκομενακια απο μονες τους θελουνε να πηδηχτουνε διοτι ειναι αγαμητες μεχρι αηδιας.Γ'αυτο και δεν εδωσα σημασια για μενα ειναι κατι το συνηθισμενο.Παρε το μαλακα τον Αλγερινο με 2 γκομενακια που του εδωσα τετοιου στυλ,θυμαμαι με ζαλιζανε (τηλεφωνα και  :jerking:)για Ελλαδα ειναι φοβερα γκομενακια  για μενα ομως ειναι ανυπαρκτες και δεν ηθελα να χανω το χρονο μου και γ'αυτο του της εφερα στην ντισκο.Του ειπα της θελεις?Αυτος εκανε σα σκυλος :2funny:Παρτες του λεω.....Το οτι ενας σαν και το φιλο μας στην φωτογραφια βγαζει τετοιες γκομενες (για τα Ουκρανικα δεδομενα ειναι μετριες για τα Ελληνικα ομως ειναι Θεές)σημαινει οτι ειναι οπως τα λεω στην επαρχια το μουνι ειναι πανευκολο.Μη μου πεις για τον Πιρφορο  :2funny: γιατι ο Πιρφορος ουτε στο Φεγγαρι δεν :knockinb:
Δημητράκη τον έφαγες τώρα και μη μιλάς

Επισκέπτης
Εγω δεν ειπα τιποτα για της γκομενες.Η ξανθια ειναι κουκλακι με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει βυζια (ετσι φενεται απο τη φωτογραφια) η μελαχρινη τρωγετε.Οι αλλες δεν μου αρεσανε καθολου.Βεβαια για εναν Ελληνα Πιρφορο ολες αυτες ειναι θεες.Εγω εκρινα αυτον και οχι της γκομενες.Εμφανησιακα φενετε λιγακι γεματος η κατασταση  διορθωνεται ευκολα 2 μηνες αν παιδευτει και χασει καμια 10αρια κιλα θα ειναι πολυ καλητερος.Απο ντυσιμο 0 κατι μπλουζακια που δεν θα τα εβαζα ουτε στο γκαραζ οταν φτιαχνω τ'αμαξια μου :2funny: και οχι με γκομενες. το μονο που του λειπει ειναι να βαλει φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτακια Τιμπερλαντ που σιγουρα κατι τετοια φοραει :think: δυστηχως ετσι χάλια ντυνεται ο Ελληνας στο κρυο φωραει αυτες της μαλακιες και η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ντυνεται και ωραια.Τωρα για της γκομενες ειναι εντελως χωριατισες δεν μου φενεται περιεργο καποιος αν παει σε μια μικρη πολη να βγαζει τετοιες γκομενες ειναι γεματο απο τετοια γκομενακια απο μονες τους θελουνε να πηδηχτουνε διοτι ειναι αγαμητες μεχρι αηδιας.Γ'αυτο και δεν εδωσα σημασια για μενα ειναι κατι το συνηθισμενο.Παρε το μαλακα τον Αλγερινο με 2 γκομενακια που του εδωσα τετοιου στυλ,θυμαμαι με ζαλιζανε (τηλεφωνα και  :jerking:)για Ελλαδα ειναι φοβερα γκομενακια  για μενα ομως ειναι ανυπαρκτες και δεν ηθελα να χανω το χρονο μου και γ'αυτο του της εφερα στην ντισκο.Του ειπα της θελεις?Αυτος εκανε σα σκυλος :2funny:Παρτες του λεω.....Το οτι ενας σαν και το φιλο μας στην φωτογραφια βγαζει τετοιες γκομενες (για τα Ουκρανικα δεδομενα ειναι μετριες για τα Ελληνικα ομως ειναι Θεές)σημαινει οτι ειναι οπως τα λεω στην επαρχια το μουνι ειναι πανευκολο.Μη μου πεις για τον Πιρφορο  :2funny: γιατι ο Πιρφορος ουτε στο Φεγγαρι δεν :knockinb:
Ο Τύπος είναι ωραίος άντρας και έχει πέραση στις γυναίκες.

Επισκέπτης

Κάθεσε και ακούς τον αρχιμαλάκα το δημητράκη?

Επισκέπτης
Θέλεις και άλλες αποδείξεις μαλάκα δημητράκη?Ο τύπος γαμάει χωρίς να πληρώνει όπως εσύ βλάκα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να πω θαμπωθηκα απο την ομορφια του :2funny:γιατι να μην ειμαι κουκλος σαν κ'αυτον :-Γ'αυτο και εχεις τοσες γκομενες

Συνημμένα

• 68kila.jpg
    68kila.jpg
    260,5 KB · Εμφανίσεις: 44

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ναι το παραδεχομαι αυτο ειναι πιο ασχημος απο σενα :2funny:Εσυ μπροστα του είσαι Άδωνης :)Ζηλευω την ομορφια του και το γυμνασμενο σωμα του

karamouzas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θέλεις και άλλες αποδείξεις μαλάκα δημητράκη?Ο τύπος γαμάει χωρίς να πληρώνει όπως εσύ βλάκα
αυτοι οι σαπιοκοιλαδες πιρφοροι μας ξεφτιλιζουν στο πρωην ανατολικο μπλοκ.
αυτοι για να γαμισουν ετσι οπως ειναι οι κακομοιρηδες χαλανε τρελα λεφτα!πω πω κατι φουκαραδες που θελουν και να γαμησουν!για κλαματα ειναι! :boobies:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κάθεσε και ακούς τον αρχιμαλάκα το δημητράκη?

Κοιτα να σου πω φιλε,
Τον Δημητρακη τον διαβάζω πανω απο 5 χρονια και κατα την αποψη μου εχει κάψη φλαντζα κεφαλαρη και καπου διαροη απο Βαλβολινες αλλα δεν παυη να εχει ενδειαφεροντα θεματα προς αντιπαραθεση και συζητηση απλα ο τροπος του και οι εκφρασεις του ειναι προσβλητικες σε σημειο να θελουν ολοι να τον μαυρισουν στο ξυλο ....ή να τον δουλεψουν να κανουν χαβά μαζι του  πλην ομως θα πρεπει να περαδεχτω οτι εχει απολυτο δικιο στο τροπο που κινουμαστε ολοι εμεις οι Ελληναραδες και τον τροπο που ντυνομαστε σε αυτες τις χωρες (δεν ισχυει για όλους)
αλλα εγω ταξιδευω μάλλον ταξιδευα σε πολλες χωρες της Ευρωπης Ανατολικα και δυτικα και δυστυχως καπου εχει δικιο απλα δεν τα λεει σωστα.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΛΛΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είμαι φίλος με τον Shinohara για πανω απο 10 χρόνια είναι ψυχούλα οχι σα το μαλάκα το Δημητράκη.Γιά ότι θέλετε γράψτε του Π.Μ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ <ΦΙΛΟΣ> Ή ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΙ ΜΙΡ
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ

Επισκέπτης
Κοιτα να σου πω φιλε,
Τον Δημητρακη τον διαβάζω πανω απο 5 χρονια και κατα την αποψη μου εχει κάψη φλαντζα κεφαλαρη και καπου διαροη απο Βαλβολινες αλλα δεν παυη να εχει ενδειαφεροντα θεματα προς αντιπαραθεση και συζητηση απλα ο τροπος του και οι εκφρασεις του ειναι προσβλητικες σε σημειο να θελουν ολοι να τον μαυρισουν στο ξυλο ....ή να τον δουλεψουν να κανουν χαβά μαζι του  πλην ομως θα πρεπει να περαδεχτω οτι εχει απολυτο δικιο στο τροπο που κινουμαστε ολοι εμεις οι Ελληναραδες και τον τροπο που ντυνομαστε σε αυτες τις χωρες (δεν ισχυει για όλους)
αλλα εγω ταξιδευω μάλλον ταξιδευα σε πολλες χωρες της Ευρωπης Ανατολικα και δυτικα και δυστυχως καπου εχει δικιο απλα δεν τα λεει σωστα.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΛΛΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι μεγάλος μαλάκας και προβληματικό άτομο.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!
Ποιός είμαι?πλάκα κάνεις?Σήμερα το πρωί δεν μου είπες απο το τηλέφωνο να ανεβάσω στο σάιτ της φωτογραφίες από την Ουκρανία?Που της βρήκα?Καλά αφού εγώ σε τράβαγα.

Επισκέπτης
Είναι μεγάλος μαλάκας και προβληματικό άτομο.Ποιός είμαι?πλάκα κάνεις?Σήμερα το πρωί δεν μου είπες απο το τηλέφωνο να ανεβάσω στο σάιτ της φωτογραφίες από την Ουκρανία?Που της βρήκα?Καλά αφού εγώ σε τράβαγα.

α καλα!!!
ρε που μπλεξαμε
κανε τωρα τροποποιηση της φωτο μου μην μπλεξουμε και παραπανω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• MALAKOMAGNITIS.jpg
    MALAKOMAGNITIS.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom