Εγω δεν ειπα τιποτα για της γκομενες.Η ξανθια ειναι κουκλακι με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει βυζια (ετσι φενεται απο τη φωτογραφια) η μελαχρινη τρωγετε.Οι αλλες δεν μου αρεσανε καθολου.Βεβαια για εναν Ελληνα Πιρφορο ολες αυτες ειναι θεες.Εγω εκρινα αυτον και οχι της γκομενες.Εμφανησιακα φενετε λιγακι γεματος η κατασταση διορθωνεται ευκολα 2 μηνες αν παιδευτει και χασει καμια 10αρια κιλα θα ειναι πολυ καλητερος.Απο ντυσιμο 0 κατι μπλουζακια που δεν θα τα εβαζα ουτε στο γκαραζ οταν φτιαχνω τ'αμαξια μου
και οχι με γκομενες. το μονο που του λειπει ειναι να βαλει φουσκωτο αντιανεμικο μπουφαν και ορειβατικα μποτακια Τιμπερλαντ που σιγουρα κατι τετοια φοραει
δυστηχως ετσι χάλια ντυνεται ο Ελληνας στο κρυο φωραει αυτες της μαλακιες και η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ντυνεται και ωραια.Τωρα για της γκομενες ειναι εντελως χωριατισες δεν μου φενεται περιεργο καποιος αν παει σε μια μικρη πολη να βγαζει τετοιες γκομενες ειναι γεματο απο τετοια γκομενακια απο μονες τους θελουνε να πηδηχτουνε διοτι ειναι αγαμητες μεχρι αηδιας.Γ'αυτο και δεν εδωσα σημασια για μενα ειναι κατι το συνηθισμενο.Παρε το μαλακα τον Αλγερινο με 2 γκομενακια που του εδωσα τετοιου στυλ,θυμαμαι με ζαλιζανε (τηλεφωνα και
)για Ελλαδα ειναι φοβερα γκομενακια για μενα ομως ειναι ανυπαρκτες και δεν ηθελα να χανω το χρονο μου και γ'αυτο του της εφερα στην ντισκο.Του ειπα της θελεις?Αυτος εκανε σα σκυλος
Παρτες του λεω.....Το οτι ενας σαν και το φιλο μας στην φωτογραφια βγαζει τετοιες γκομενες (για τα Ουκρανικα δεδομενα ειναι μετριες για τα Ελληνικα ομως ειναι Θεές)σημαινει οτι ειναι οπως τα λεω στην επαρχια το μουνι ειναι πανευκολο.Μη μου πεις για τον Πιρφορο
γιατι ο Πιρφορος ουτε στο Φεγγαρι δεν