Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και λιγες οδιγιες για κιεβο και ουκρανια χριστουγενα προτοχρονια μαπα το κραπουζι οπος εχουμε εμεις το πασχα εχουν αυτοι τα χριστουγενα που τα γιορταζουν με το παλιο ημερολογιο στης 7 ιανουαριου ολος ο κοσμος ειναι οικογενιακα αυστηρα  η σε κλισμενα ρεζερβε  εστιατορια και κανουν της ουκρανομαλακιες τους πιομα ντεφι και ανασκελα η μονη νυχτα που ειναι οπα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ειναι οταν αλλαζει ο χρονος ολες οι αλλες μερες μαπααα το καρπουζι και πανακρυβα για τους μη ουκρανους μοναξιες σε βαρυ ροσικο κλιμα !!!! και το κιεβο ειναι απεραντο μιλαμε !!! βεβεα οι πουτανες πουτανες !!!!!!! αλλα οι καλητερες εποχες για το πανακριβο κιεβο ειναι αμεσοσ μετα το καλοκαιρι και την ανοιξη μακραν!!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: για να κινηθεις αλφα εθνικη θελης τουλαχιστον 2 πσκ με την βδομαδα στην μεση και πολλα ευρα!!!! ο ντοπιος ανταγονισμος εχει ξεφιγει τελειος!!! στο αβαλον και στο ντελυχ θελεις για τα απλα κανα 400-800 ευρα !! δεν αξιζει το κιεβο !!! ονλυ πουτανες και σπιτι  :knockinb: :knockinb: τορα αν εισε σαν τον μπλασκο  :woldman: :woldman: και το διμιτρακι  :zfuck: :zfuck: κανεις καμακι στο μετρο και στα παρκα και την βγαζεις με 500 δολαρια τον μινα!!!! σε τριτοκοσμικες σινικιες με βοτκα απο αγγιναρες !!! γουστα ειναι αυτα!!!!!

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπερα μου συντροφοι και εδω περα,στο Κιεβο εχω να παω καποια χρονια
Γενικα ειμαι χαμηλων τονων και για αυτο εχω κατασταλαξει στην Τιρασπολ.
Οι μεγαλουπολεις ομως σαν το Κιεβο εχουν και αυτες την χαρη τους,ο νοων νοειτο  ;)

Συνημμένα

• DSC_0203.JPG
    DSC_0203.JPG
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
oxii ρε  ο απα παπ αα παααα για της δεσπινιδες του διεθνους ερυθρου σταυρου λεο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελλαααα τα αζααααα μουυυ αργααααα φσσσσσσττττττττ και ρε καβαλαρη πες μας για την χορα σου που βοσκεισ???? κατατοπισε μας ντεεεε!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
Μια φώτο από τη στάνη μου έτσι για να γουστάρεις!Και πολύ ιντερνάσιοναλ λεμέ!
Στείλε κόσμο Αβαλον,dlux και Αρένα να μην σου περισσέψει ούτε μια μουνού!Μόνο με χάπια και 2 μισομπούκαλα φορτώνεις :zfuck:!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 30

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μια φώτο από τη στάνη μου έτσι για να γουστάρεις!Και πολύ ιντερνάσιοναλ λεμέ!
Στείλε κόσμο Αβαλον,dlux και Αρένα να μην σου περισσέψει ούτε μια μουνού!Μόνο με χάπια και 2 μισομπούκαλα φορτώνεις :zfuck:!!!
ante re rologa θα μας κανεις καμια περιγραφη??? σκορ ??  κλαμπ ?/ καμακι???  τι κανεις παλι???  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ  ειπαμε κιεβο δεν λεει!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Την καλησπερα μου συντροφοι και εδω περα,στο Κιεβο εχω να παω καποια χρονια
Γενικα ειμαι χαμηλων τονων και για αυτο εχω κατασταλαξει στην Τιρασπολ.
Οι μεγαλουπολεις ομως σαν το Κιεβο εχουν και αυτες την χαρη τους,ο νοων νοειτο  ;)
στηλε χερετισματα στους μακαροναδες!!!  πος αραξες εκει κανε μια αναληση γενικη και ειδηκη!!!!!  απο ζαγαρια πος παει?????

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στηλε χερετισματα στους μακαροναδες!!!  πος αραξες εκει κανε μια αναληση γενικη και ειδηκη!!!!!  απο ζαγαρια πος παει?????
Φιλε μου στη ζωη ολα ειναι τυχη και μπορω να πω οτι εχω σταθει τυχερος μεχρι τωρα
κανα 7μηνο η 8μηνο συνολικα καθε χρονο ειμαι πανω εχοντας κανει τον κυκλο μου.
Μενω μερικες φορες και στο Μπεντερι,σπιτογατος ειμαι :)
Για τις γυναικες τι να πω,εχω γραψει στο νημα Τιρασπολ που απο οτι βλεπω εσυ ο ιδιος το ξεκινησες αρα εισαι γνωστης του αντικειμενου ασχετως αν το στυλ σου δεν ταιριαζει με το δικο μου απο οτι εχω αντιληφθει ;)
σε κανενα διμηνο θα ειμαι παλι επανω,οποιος θελει μου στελνει πμ
Ηδη μου εχουν στειλει καποια μελη και εχω απαντησει,κανενα προβλημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μου στη ζωη ολα ειναι τυχη και μπορω να πω οτι εχω σταθει τυχερος μεχρι τωρα
κανα 7μηνο η 8μηνο συνολικα καθε χρονο ειμαι πανω εχοντας κανει τον κυκλο μου.
Μενω μερικες φορες και στο Μπεντερι,σπιτογατος ειμαι :)
Για τις γυναικες τι να πω,εχω γραψει στο νημα Τιρασπολ που απο οτι βλεπω εσυ ο ιδιος το ξεκινησες αρα εισαι γνωστης του αντικειμενου ασχετως αν το στυλ σου δεν ταιριαζει με το δικο μου απο οτι εχω αντιληφθει ;)
σε κανενα διμηνο θα ειμαι παλι επανω,οποιος θελει μου στελνει πμ
Ηδη μου εχουν στειλει καποια μελη και εχω απαντησει,κανενα προβλημα.
Μαγκα μου σε ενα σε ζηλευω (με την καλη εννοια)που εισαι σπιτογατος και μπορεις να κατσεις σε τετοια μερη για τοσο καιρο.Εγω ειμαι του εξω.Κ'εγω πηγαινω Πορνοεκδρομες σε υπαναπτυκτα μερη για να αλλαξω περιβαλον και να ξεκουραστω.Σε αυτα τα μερη μου αρεσει που οι ριθμοι ειναι πολυ αργοι κανεις δεν βιαζεται και ολα κοινουντε αργα,Αλλα την δευτερη μερα τρελενομαι!Τα παιζω!Θελω να παω πισω στον πολιτισμο.Αν καποιος εχει μεγαλωσει σε μια μικρη πολη της Ελλαδας σε ενα τετοιο μερος σιγουρα θα νιωθει ανετα,σε μια μεγαλουπολη θα νιωθει οτι πνιγεται!Εγω το αντιθετο θελω να εχω ολες της ανεσεις μου,τις ντισκο μου,τα εμπορικα μου κεντρα να εχω πολλα μερη να παω.Χωρις αυτα δεν μπορω.Ακομα και στην Αθηνα μου λειπαν οι ανεσεις μου.Ευτυχως με τα παιδια απο το σα'ι'τ και την παρεα τους και πηγαινοντας συχνα  Μεταξουργειο περασα καλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επισκεπται ειμεθα ολοι εις την ζωην αυτην  τεκνον μου  :priest: :priest: :priest:
RED καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω που ξεσκεπασες τον Βρωμιαρη τον Shinohara  :2funny:Θυμηθικα που ο φιλος σου ο Χαζοπαυλος (που για λιγο εγραφε στο σα'ι'τ σαν kiapk) ειχε πει:ημουνα με το Γιωργο και ενα φιλο του Χοντρο οχι ωραιο αλλα χαλαει πολλα λεφτα και  βγαζει γκομενες (η περιγραφη ταιριαζε στο Shinohara παρα πολυ) :think:.Τωρα αν ο Shinoharas ειναι ο Υαντις (που ειναι πολυ πιθανον) ή καποιος αλλος δεν μπορω να το ξερω?Παντος καλα του εκανες και τον ρεζιλεψες.Ελπιζω τωρα με την κριση οι Πιρφοροι να μην εχουνε λεφτα να πανε Ουκρανια να μας ξεφτηλισουνε αλλο.

JKD_INOSANTO

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω τους ονειροπολους και φαντασμενους πορνομεταναστες. :2funny:
αγαπητε δημητρακη σαν πολλους δε γεμισαμε τελευταια φαντασμενους πιρφορομεταναστες? :grin: :2funny:

(τελικα ο ομως γνησιος πορνομεταναστης που μενει πραγματικα στην ρωσια πρεπει να ειναι μονο ο τσαρος δημητριος). :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
RED καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω που ξεσκεπασες τον Βρωμιαρη τον Shinohara  :2funny:Θυμηθικα που ο φιλος σου ο Χαζοπαυλος (που για λιγο εγραφε στο σα'ι'τ σαν kiapk) ειχε πει:ημουνα με το Γιωργο και ενα φιλο του Χοντρο οχι ωραιο αλλα χαλαει πολλα λεφτα και  βγαζει γκομενες (η περιγραφη ταιριαζε στο Shinohara παρα πολυ) :think:.Τωρα αν ο Shinoharas ειναι ο Υαντις (που ειναι πολυ πιθανον) ή καποιος αλλος δεν μπορω να το ξερω?Παντος καλα του εκανες και τον ρεζιλεψες.Ελπιζω τωρα με την κριση οι Πιρφοροι να μην εχουνε λεφτα να πανε Ουκρανια να μας ξεφτηλισουνε αλλο.
Γιατι ετσι ρε παιδια την οικοιοποιηθηκαν μερικοι απο εσας την Ρωσια και την Ουκρανια ? Μακαρι ολοι να εχουν την ευκαιρια να πανε και να περασουν καλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαιρετω τους ονειροπολους και φαντασμενους πορνομεταναστες. :2funny:
αγαπητε δημητρακη σαν πολλους δε γεμισαμε τελευταια φαντασμενους πιρφορομεταναστες? :grin: :2funny:

(τελικα ο ομως γνησιος πορνομεταναστης που μενει πραγματικα στην ρωσια πρεπει να ειναι μονο ο τσαρος δημητριος). :rockon:
Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα :) .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ :2funny:  (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη :jerking:  να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

JKD_INOSANTO

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα :) .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ :2funny:  (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη :jerking:  να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
πορνομεταστη ασε τους κακομοιρηδες πιρφορους να πιρφοριζουν τις αρρωστες πουτσες τους και να λιωνουν στην πιρφορια. :jerking:
εσυ συνεχισε να γαμας τα καλυτερα μουνια :rockon:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα :) .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ :2funny:  (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη :jerking:  να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γεια σου Δημητράκη τιτάνα της πορνομετανάστευσης  :rockon: Πρώτος έπρεπε να είσαι και όχι τρίτος!
Ο άλλος ο τύπος στο νούμερο 9 τι κάνει, κοιμάται;  :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Нравится 691 = Αυτο σημαινει οτι ο Δημητρακης εχει αρεσει σε 691 ατομα που αν υπολογισεις τα 250 εκατομμυρια των κατοίκων της πρωην εσσδ ειναι ενα τιποτα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Нравится 691 = Αυτο σημαινει οτι ο Δημητρακης εχει αρεσει σε 691 ατομα που αν υπολογισεις τα 250 εκατομμυρια των κατοίκων της πρωην εσσδ ειναι ενα τιποτα

Όχι άτομα, γυναίκες. Κι αν σκεφθείς ότι οι Ρωσίδες είναι και ωραίες γκόμενες, όχι σαν τις δικές μας εδώ, βάλ'τα κάτω πόσες μουνάρες είναι  :tits:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όχι άτομα, γυναίκες. Κι αν σκεφθείς ότι οι Ρωσίδες είναι και ωραίες γκόμενες, όχι σαν τις δικές μας εδώ, βάλ'τα κάτω πόσες μουνάρες είναι  :tits:
Αυτες ειναι για 1 μηνα!Δεν ειναι και τοσο λιγες για ενα μηνα.Εκτος απ'αυτο ειναι οι βαθμολογια φωτογραφιων και οσες μου γραψανε.Σκεψου να βαλει της φωτογραφιες του κανενας Shinoharas,Χριστος Λαζαρου ή κανενας αλλος ομορφαντρας του σα'ι'τ :2funny:θα  :2funny: οι γκομενες με της ωρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Με δουλεύεις τυπε, δες εκει τους πρωτους 20 αντρες ολοι μπαζα ειναι και τον σκυλο μου να βαλω εκει σε περισσοτερους θα αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom