Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με δουλεύεις τυπε, δες εκει τους πρωτους 20 αντρες ολοι μπαζα ειναι και τον σκυλο μου να βαλω εκει σε περισσοτερους θα αρεσει
Τυπε μου κ'εσυ εμφανησιακα  εισαι 39 ετων με γαλανα ματια εχεις πιο πολλα μαλλια απο'μενα εισαι πιο λεπτος απο 'μενα και εισαι και εμφανησιμος? :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Παιδια ειμαι στην 3η θεση στο ΤΟΠ 100 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ στο 24open στο ΤΟΠ 100 μπαινεις απο της ψηφους των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (καθε γυναικα ψηφιζει τον καλητερο αντρα κατα τη γνωμη της,και μετραει και η βαθμολογια στις φωτογραφιες) επισης απο το ποσες γκομενες σου γραψανε απο μονες τους .Εφτασα παλι στην 3η θεση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ (καποτε ειχα φτασει στη δευτερη θεση για λιγο).Τιμαω την Ελλαδα :) .Η διαφορα με τον διαγωνισμο του Μπουρδελα ειναι οτι στο 24open ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και διαλεγουνε τον αντρα που τους αρεσει περισσοτερο ΕΝΩ στο διαγωνισμο του Bourdela.com ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΘΛΥΒΕΡΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ :2funny:  (ειδατε τον τελευταιο καιρο τι ασχημαντρες γραφουνε στο σα'ι'τ) Φυσικο ειναι οι Κουασιμοδοι και οι Πιρφοροι που εχουνε τρελαθει στη :jerking:  να με μισουνε.Εμενα και πολυ ΣΤ'ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ελα ρε τυπε δημητρακη  :rockon: :rockon:

φορας κ τις μποτες απο σαλαχι αν δεν κανω λαθος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε μου κ'εσυ εμφανησιακα  εισαι 39 ετων με γαλανα ματια εχεις πιο πολλα μαλλια απο'μενα εισαι πιο λεπτος απο 'μενα και εισαι και εμφανησιμος? :2funny:
Καμια σχεση ειμαι 43 /1,83 με ματια σκατουλι και μεγαλο πουλη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καμια σχεση ειμαι 43 /1,83 με ματια σκατουλι και μεγαλο πουλη
Μαλλον 10 ποντους τον εχεις :2funny:Οπως ο αλλος ελεγε ειμαι 1,76 εμφανησιμος με γαλανα ματια δεν μας ειπε βεβαια οτι ηταν 500 κιλα :2funny:και λαθος της φυσης :2funny:.Και 'σενα καπως ετσι σε κοβω :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μαλλον 10 ποντους τον εχεις :2funny:Οπως ο αλλος ελεγε ειμαι 1,76 εμφανησιμος με γαλανα ματια δεν μας ειπε βεβαια οτι ηταν 500 κιλα :2funny:και λαθος της φυσης :2funny:.Και 'σενα καπως ετσι σε κοβω :2funny:
Ρε μπουλη Δημητρακη εδω ειμαι εγω  (  ) και αν δεν πιστεύεις στειλε γραμμα να δεις ποιος θα σου απαντηση

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Με κουρασες με τις μπουρδες σου, πηγες στην Ρωσια και νομιζεις κατι εκανες εγω εκει εχω γεννηθει και εχω ζησει τα πιο καλα μου χρονια και οταν πηδουσα εγω θεες εσυ πηδουσες κατσικια με το τιρογαριδακι σου.Τωρα πηδαω και εδω και δεν χρειαζετε να παω Ρωσια οπος εσενα για να το παιζω μπιχτης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με κουρασες με τις μπουρδες σου, πηγες στην Ρωσια και νομιζεις κατι εκανες εγω εκει εχω γεννηθει και εχω ζησει τα πιο καλα μου χρονια και οταν πηδουσα εγω θεες εσυ πηδουσες κατσικια με το τιρογαριδακι σου.Τωρα πηδαω και εδω και δεν χρειαζετε να παω Ρωσια οπος εσενα για να το παιζω μπιχτης
Α, εισαι Ελληνοποντιος!(Ρωσσοποντιος,Ομογενης απο την πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση,δεν ξερω ποιος ορος ειναι πιο καταληλος για να μην παρεξηγιθει κανενας) :)ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα δουμε στο σα'ι'τ! :2funny:Για να καταλαβει ο αναγνωστης σχετικα με την ψυχολογια σας.Μπορω να πω οτι εσας σας εχουνε παρεξηγισει παρα πολυ.Στη Ρωσσια σας περναγανε μια ζωη για Καυκασιους μεχρι το 1987-1988 τους Καυκασιους δεν τους μισουσε ο κοσμος τοτε ειχαν αλλο εχθρο τους Εβραιους!Οπως λενε τωρα ατομα Καυκασιου τυπου (εμφανησιακα) τοτε λεγανε Εβρα'ι'κης εμφανισης.Μεχρι τα τελη της δεκαετιας του '80 και τις αρχες της δεκαετιας του '90 οι γυναικες πηγαινανε μαζι τους.Μετα ομως απο το 1991-1992 οι γυναικες αν ακουγανε Καυκασιο κατευθειαν φευγανε!δημιουργηθεικε ενα μισος γ'αυτες της Εθνικοτητες και δυστηχως στην κατηγορια Καυκασιος μπηκανε και οι Ελληνες της Ε.Σ.Σ.Δ (απο της περιοχες του Καυκασου)Αν διαβασει κανεις εχω γραψει πολλες φορες οτι αν μοιαζετε με Καυκασιους ή ειστε μαυριδεροι δυσκολα θα  :knockinb:.Ακομα και στα σαλον αν ακουσουνε προφορα Καυακασιου απο το τηλεφωνο ή λενε οτι δεν εχουνε γκομενες ή λενε καμια τρελη τιμη!Ηταν ενα αρνητικο για τους Ελληνες του ποντου  λογω της Καυακασιας προφορας τους ταυτιζαν με τους Καυκασιους (πιο πολυ Γεωργιανους) στη Ρωσσια.Ακομα και στον Καυκασο οι αλλες εθνοτητες τους λεγανε να πατε στην Ελλαδας σας.Η Ελλαδα της αρχες της δεκαετιας του '90 τους υποσχεθηκε αν ερθουν τα παντα τελικα ομως δεν τους δωσανε ΤΙΠΟΤΑ!Και δεν τους θεωρουνε και Ελληνες στην Ελλαδα (αυτο ειναι λεθος κατα τη γνωμη μου γιατι Ελληνες δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα αλλα υπαρχουν παντου) αλλα Ρωσσους :rockon:.Οποτε οι ανθρωποι αυτοι ενω δηλωνουν Ελληνες η Ελληνικη κοινωνια δεν τους θεωρει Ελληνες.Το λαθος ηταν στην Πολιτικη της Ελλαδας στα τελη της δεκαετιας του '80 που αντι να προσπαθισει να στηριξει αυτους τους ανθρωπους στις εστιες του τους εφερε στην Ελλαδα χωρις να υπαρχει κανενα προγραμμα για την μονιμη εγκατασταση τους στην Ελλαδα.Τωρα με σενα προσωπικα η αποψη μου Σωματικα μοιαζουμε λιγο απο προσωπο ομως εισαι πολυ γερασμενος μιλαω κρινοντας απο αυτη τη φωτογραφια .Εγω ειμαι 38 προς 39 αν μας βαλεις διπλα δεν φενεται να εχουμε 4-5 χρονια διαφορα που εχουμε αλλα πολυ παραπανω.Δε νομιζω οτι μπορεις να πας να καμακωσεις κοριτσακια 18-19 ετων :think:.

Συνημμένα

• be0992066778d12d00e0f88101c821bf.jpg
    be0992066778d12d00e0f88101c821bf.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 23

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Α, εισαι Ελληνοποντιος!(Ρωσσοποντιος,Ομογενης απο την πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση,δεν ξερω ποιος ορος ειναι πιο καταληλος για να μην παρεξηγιθει κανενας) :)ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα δουμε στο σα'ι'τ! :2funny:Για να καταλαβει ο αναγνωστης σχετικα με την ψυχολογια σας.Μπορω να πω οτι εσας σας εχουνε παρεξηγισει παρα πολυ.Στη Ρωσσια σας περναγανε μια ζωη για Καυκασιους μεχρι το 1987-1988 τους Καυκασιους δεν τους μισουσε ο κοσμος τοτε ειχαν αλλο εχθρο τους Εβραιους!Οπως λενε τωρα ατομα Καυκασιου τυπου (εμφανησιακα) τοτε λεγανε Εβρα'ι'κης εμφανισης.Μεχρι τα τελη της δεκαετιας του '80 και τις αρχες της δεκαετιας του '90 οι γυναικες πηγαινανε μαζι τους.Μετα ομως απο το 1991-1992 οι γυναικες αν ακουγανε Καυκασιο κατευθειαν φευγανε!δημιουργηθεικε ενα μισος γ'αυτες της Εθνικοτητες και δυστηχως στην κατηγορια Καυκασιος μπηκανε και οι Ελληνες της Ε.Σ.Σ.Δ (απο της περιοχες του Καυκασου)Αν διαβασει κανεις εχω γραψει πολλες φορες οτι αν μοιαζετε με Καυκασιους ή ειστε μαυριδεροι δυσκολα θα  :knockinb:.Ακομα και στα σαλον αν ακουσουνε προφορα Καυακασιου απο το τηλεφωνο ή λενε οτι δεν εχουνε γκομενες ή λενε καμια τρελη τιμη!Ηταν ενα αρνητικο για τους Ελληνες του ποντου  λογω της Καυακασιας προφορας τους ταυτιζαν με τους Καυκασιους (πιο πολυ Γεωργιανους) στη Ρωσσια.Ακομα και στον Καυκασο οι αλλες εθνοτητες τους λεγανε να πατε στην Ελλαδας σας.Η Ελλαδα της αρχες της δεκαετιας του '90 τους υποσχεθηκε αν ερθουν τα παντα τελικα ομως δεν τους δωσανε ΤΙΠΟΤΑ!Και δεν τους θεωρουνε και Ελληνες στην Ελλαδα (αυτο ειναι λεθος κατα τη γνωμη μου γιατι Ελληνες δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα αλλα υπαρχουν παντου) αλλα Ρωσσους :rockon:.Οποτε οι ανθρωποι αυτοι ενω δηλωνουν Ελληνες η Ελληνικη κοινωνια δεν τους θεωρει Ελληνες.Το λαθος ηταν στην Πολιτικη της Ελλαδας στα τελη της δεκαετιας του '80 που αντι να προσπαθισει να στηριξει αυτους τους ανθρωπους στις εστιες του τους εφερε στην Ελλαδα χωρις να υπαρχει κανενα προγραμμα για την μονιμη εγκατασταση τους στην Ελλαδα.Τωρα με σενα προσωπικα η αποψη μου Σωματικα μοιαζουμε λιγο απο προσωπο ομως εισαι πολυ γερασμενος μιλαω κρινοντας απο αυτη τη φωτογραφια .Εγω ειμαι 38 προς 39 αν μας βαλεις διπλα δεν φενεται να εχουμε 4-5 χρονια διαφορα που εχουμε αλλα πολυ παραπανω.Δε νομιζω οτι μπορεις να πας να καμακωσεις κοριτσακια 18-19 ετων :think:.
Αυτη ειναι η ηλικια μου και δεν μπορω να την αλλαξω Δημητρακη φαινομαι οσο ειμαι. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια σε τετοιο επιπεδο μου αρεσει να σηζηταμε και οχι να βριζουμε ο ενας τον αλλον.Mαυριδερος δεν ειμαι και σε πληροφορω οτι μεχρι και τωρα οι μελαχρινοι αντρες ειναι τοπ στις προτιμησεις των γυναικων της Ρωσιας.Δουλεια στην Μοσχα πολλα χρονια σε τουριστικο γραφειο καιεδω ακομα σ αυτον τον τομεα δουλευω οποτε ξερω απο πρωτο χερι ποιους γουσταρουν οι ρωσιδες. Καθε καλοκαιρι μου ερχονται εδω εκατονταδες. Δεν θελω να σου λεω πολλα στειλε ενα εμαιλ να δεις με τη κοματια κυκλοφορω. Οι 18αρες δεν μου κανουν κουκου μου αρεσουν οι γυναικες και οχι τα παιδια οσο προχωρημενα και να ειναι, 25-35 ειναι οτι θελω. Εχω παντως πολυ καλες γνωριμιες στην Ρωσια και αν χρειαστεις κατι εγω ειμαι εδω.Χρονια σου πολλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω προτιμαω πιο μικρες 16-25 στη Ρωσσια οι γυναικες γερνανε πολυ γρηγορα και ασε που  ο χαρακτηρας στις γυναικες ανω των 25 ειναι πολυ κακος ασε που οι περισσοτερες εχουνε παιδια και εγω δεν ειμαι  :jerking: (σαν μερικους) να ανατρεφω ξενα παιδια :headbang:.Στη Ρωσσια μια κοπελα ανω των 25 ετων ειναι σα νεκρη δεν την παιρνει κανενας,στην καλητερη περιπτωση να βρει κανενα 40-50αρη για  :knockinb:ή κανενα ξενο.Εγω της βαριεμε πρεπει να'ναι θεογκομενα μια κοπελα ανω των 25 ετων για να τη συναντισω εκτος αν της ξερω πολλα χρονια οποτε ερχονται σπιτι μου που και που :).Τους μαυριδερους δεν τους θελουνε γεματο ειναι εδω με Τατζικους και Ουζμπεκους.Απο γκομενες δεν της προλαβαινω.

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκα μου σε ενα σε ζηλευω (με την καλη εννοια)που εισαι σπιτογατος και μπορεις να κατσεις σε τετοια μερη για τοσο καιρο.Εγω ειμαι του εξω.Κ'εγω πηγαινω Πορνοεκδρομες σε υπαναπτυκτα μερη για να αλλαξω περιβαλον και να ξεκουραστω.Σε αυτα τα μερη μου αρεσει που οι ριθμοι ειναι πολυ αργοι κανεις δεν βιαζεται και ολα κοινουντε αργα,Αλλα την δευτερη μερα τρελενομαι!Τα παιζω!Θελω να παω πισω στον πολιτισμο.Αν καποιος εχει μεγαλωσει σε μια μικρη πολη της Ελλαδας σε ενα τετοιο μερος σιγουρα θα νιωθει ανετα,σε μια μεγαλουπολη θα νιωθει οτι πνιγεται!Εγω το αντιθετο θελω να εχω ολες της ανεσεις μου,τις ντισκο μου,τα εμπορικα μου κεντρα να εχω πολλα μερη να παω.Χωρις αυτα δεν μπορω.Ακομα και στην Αθηνα μου λειπαν οι ανεσεις μου.Ευτυχως με τα παιδια απο το σα'ι'τ και την παρεα τους και πηγαινοντας συχνα  Μεταξουργειο περασα καλα.
Ολα σχετικα ειναι συντροφε
Εχω ζησει εντονα και εγω αλλα τωρα θελω πιο ηρεμα πραγματα.

diablotec

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
διεγραψα την φωτο με το σορτσ για να μην εχεις παραπονο
σαν τον λιλα εισαι τυπε  :2funny: σιγα να μην γαμας!εσκασα στα γελια τον δημτρακη δεν τον φτανεις με τιποτα εισαι αναξιος λογου :helpplea: :helpplea: εχεις δει τα χαλια σου στον καθρεφτη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολα σχετικα ειναι συντροφε
Εχω ζησει εντονα και εγω αλλα τωρα θελω πιο ηρεμα πραγματα.
Σε καταλαβαινω κ'εγω πολλες φορες θελω ηρεμα πραγματα γ'αυτο και πηγαινω Πορνοεκδρομες (παλια πηγαινα Βολογκντα μετα Νοβγκοροντ πολλες φορες Ιβανοβο)σε μικρες πολεις που ολα ειναι ησυχα και ο χρονος δεν παιρναει.Δεν αρχιζεις να βαριεσε μετα απο 3-4 μερες?Ωραια και η υσηχια άλλα οχι για πολυ.Δεν σου λειπει η μεγαλη πολη?ο γρηγορος ρυθμος ζωης?Ελλαδα εισαι απο Αθηνα ή απο καμια μικρη πολη?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγω προτιμαω πιο μικρες 16-25 στη Ρωσσια οι γυναικες γερνανε πολυ γρηγορα και ασε που  ο χαρακτηρας στις γυναικες ανω των 25 ειναι πολυ κακος ασε που οι περισσοτερες εχουνε παιδια και εγω δεν ειμαι  :jerking: (σαν μερικους) να ανατρεφω ξενα παιδια :headbang:.Στη Ρωσσια μια κοπελα ανω των 25 ετων ειναι σα νεκρη δεν την παιρνει κανενας,στην καλητερη περιπτωση να βρει κανενα 40-50αρη για  :knockinb:ή κανενα ξενο.Εγω της βαριεμε πρεπει να'ναι θεογκομενα μια κοπελα ανω των 25 ετων για να τη συναντισω εκτος αν της ξερω πολλα χρονια οποτε ερχονται σπιτι μου που και που :).Τους μαυριδερους δεν τους θελουνε γεματο ειναι εδω με Τατζικους και Ουζμπεκους.Απο γκομενες δεν της προλαβαινω.
Τοτε εχεις παρει την ρωσικη νοοτροπια.Ετσι ακριβως κανουν πολυ φιλοι μου εκει εχουν γκομενες 16αρες, αν και οι 16αρες εκει ειναι οπως οι δικες μας 25αρες εμενα δεν μου κανουν.Οι μεγαλυτερες που ξερουν οτι δεν εχουν πολλες προτασεις τα δινουν ολα και ειναι φωτια. Δεν ειναι αληθεια οτι μετα τα 25 δεν μετρανε απλα ετσι ειναι στην Ρωσια και μετα τα 25 θεωρουν καποια οτι ειναι γρια και ας ειναι top models

diablotec

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και για να καταλάβετε: αγαπητα μου χαιβανια Χθες παραμονή Χριστουγέννων? Είχα πάει στην Ντίσκο. Δεν υπήρχε ψυχή. ¨ολο κάτι νταγλαράδες ήταν. (Δεν πήγα στην πουτανέξ, καλά εκεί πάντοτε είναι κάτι μεροκαματιάρηδες γκόμενες. Που θέλω να καταλήξω. Εδώ όλα πάνε με το πατρώο εορτολόγιο. Να μου πεις καλώς, κακώς δεν ξέρω ρε παιδιά η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι κοιτίδα της Ορθοδοξίας και είναι η μοναδική ορθόδοξη χώρα που πηγαίνει με το παπικό!
Η ξενοδουλεία ρε πούστη μου...Όπως έγραφε 30 χρόνια πριν ο Πετρόπουλας όποιος τολμήσει να ακολουθήσει το πατρώο εορτολόγιο, στην ελλάδα είναι υπό διωγμόν. Πολίτης Β κατηγορίας. Επείσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνονται οι παπάδες απ το κράτος? Τους πήρε λέει ο Όθωνας την περιουσία. Εμένα δεν μου πήρε την περιουσία? Μου δίνει κάνα φράγκο? Και καλά, γιατί ήτανε της εκκλησίας σε τελική ανάλυση?
Ρε μαλάκες δεν υπήρχε ατομική περιουσία επί οθωμανών, όλα ήταν του Σουλτάνου και τα παραχωρούσε επί ορισμένο χρονικό διάστημα. Σου λέει όλα δικά μου, φαταούλας. Γι αυτό κάτι ασθένειες όπως ο κομμουνισμός βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα. Ο κόσμος ήταν ήδη συνηθισμένος σε τέτοιες μαλακείες από τους τούρκους. Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης...Αλήθεια ποιο είναι το ποσοστό των πούστηδων ανάμεσα στους παπάδες στην Ελλάδα? Πιστεύω το 90% Το υπόλοιπο 10% είναι κοπρολάγνοι, σαδομαζοχισταί, παιδόφιλοι, ουρολάγνοι, κτηνοβάτες κλπ Σε ΟΛΑ όμως τα ορθόδοξα κράτη εορτάζουν τα χριστού γεννα με το παλαιό εορτολόγιο. Ήτοι όχι  στις 25 Δεκεμβρίου αλλά 13 μέρες αργότερα. Γι αυτό και τα Χριστούγεννα σε Ρωσσίες και ουκρανίες πέφτουν ΜΕΤΑ το νέον έτος

Λέγεται δε πατρώο γιατί αυτό είναι το ημερολόγιο των ρωμιών που κάνανε κουμάντο σε όλο τον κόσμο, που αυτό είσαι και αυτό φοβούνται οι πουσταράδες οι βάρβαροι μπας και το ξαναθυμηθείς και ξαναανακαλύψεις τι είσαι και τι μπορείς να κάνεις... οι φιλοι μας οι  ισραηλινοι καλα τα μετρανε ΄΄αυτια΄΄ μετα τιμης  ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
σαν τον λιλα εισαι τυπε  :2funny: σιγα να μην γαμας!εσκασα στα γελια τον δημτρακη δεν τον φτανεις με τιποτα εισαι αναξιος λογου :helpplea: :helpplea: εχεις δει τα χαλια σου στον καθρεφτη?
Εσυ εκανες το προφιλ σου πριν 5 λεπτα και βγηκες να κανεις σχολια.  Εγω δεν παω να αποδειξω τιποτα αυτη που δεν γαμανε κανουν 15 προφιλ και λενε καθε μερα οτι γαμανε για να τους πιστεψουν αλλα και να πιστεψουν η ιδιοι. Ενα ψεμα αν το πουμε 10 φορες γινεται αληθεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τοτε εχεις παρει την ρωσικη νοοτροπια.Ετσι ακριβως κανουν πολυ φιλοι μου εκει εχουν γκομενες 16αρες, αν και οι 16αρες εκει ειναι οπως οι δικες μας 25αρες εμενα δεν μου κανουν.Οι μεγαλυτερες που ξερουν οτι δεν εχουν πολλες προτασεις τα δινουν ολα και ειναι φωτια. Δεν ειναι αληθεια οτι μετα τα 25 δεν μετρανε απλα ετσι ειναι στην Ρωσια και μετα τα 25 θεωρουν καποια οτι ειναι γρια και ας ειναι top models
Σιγουρα αν καποιος ζει 20 χρονια σε καποιο μερος σιγουρα κατι παιρνει απο τον τοπο που μενει.Παντος θα ελεγα οτι πολυ λιγο εως καθολου εχω Ρωσσοποιηθει :2funny:Την Ρωσσικη κουζινα που παντα λεω οτι ειναι ΑΠΑΙΣΙΑ δεν την αγαπησα ποτέ και στο ντυσιμο δεν ντυνομαι οπως αυτη και η νοοτροπια μου ειναι εντελως διαφορετικη.Με της γκομενες μεγαλητερες ηλικιας τσαντιζομαι που πολλες φορες αν τους δωσεις λιγη σημασια σε καβαλανε.Και ενω δεν εχουνε τιποτα να σου δωσουνε πολλες φορες δεν καταλαβαινουν τη θεση τους.Οι Ελληνες που βλεπω εδω κατι τελειωμενες παιρνουν και σπιτονουν τους βασανιζουν και υποφερουν :2funny:τωρα γιατι καθονται και υποφερουν δεν ξερω?Ισως ειναι και η δουλοπρεπεια του Ελληνα

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε καταλαβαινω κ'εγω πολλες φορες θελω ηρεμα πραγματα γ'αυτο και πηγαινω Πορνοεκδρομες (παλια πηγαινα Βολογκντα μετα Νοβγκοροντ πολλες φορες Ιβανοβο)σε μικρες πολεις που ολα ειναι ησυχα και ο χρονος δεν παιρναει.Δεν αρχιζεις να βαριεσε μετα απο 3-4 μερες?Ωραια και η υσηχια άλλα οχι για πολυ.Δεν σου λειπει η μεγαλη πολη?ο γρηγορος ρυθμος ζωης?Ελλαδα εισαι απο Αθηνα ή απο καμια μικρη πολη?
Ουτε απο Αθηνα ουτε απο μικρη πολη :) απο Θεσσαλονικη ειμαι
Μερικες φορες μου λειπουν καποιες καταστασεις αλλα το εχω επιλεξει ενσυνειδητα αυτο,ειμαι αρκετα κατασταλαγμενο ατομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom