Α, εισαι Ελληνοποντιος!(Ρωσσοποντιος,Ομογενης απο την πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση,δεν ξερω ποιος ορος ειναι πιο καταληλος για να μην παρεξηγιθει κανενας)
ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα δουμε στο σα'ι'τ!
Για να καταλαβει ο αναγνωστης σχετικα με την ψυχολογια σας.Μπορω να πω οτι εσας σας εχουνε παρεξηγισει παρα πολυ.Στη Ρωσσια σας περναγανε μια ζωη για Καυκασιους μεχρι το 1987-1988 τους Καυκασιους δεν τους μισουσε ο κοσμος τοτε ειχαν αλλο εχθρο τους Εβραιους!Οπως λενε τωρα ατομα Καυκασιου τυπου (εμφανησιακα) τοτε λεγανε Εβρα'ι'κης εμφανισης.Μεχρι τα τελη της δεκαετιας του '80 και τις αρχες της δεκαετιας του '90 οι γυναικες πηγαινανε μαζι τους.Μετα ομως απο το 1991-1992 οι γυναικες αν ακουγανε Καυκασιο κατευθειαν φευγανε!δημιουργηθεικε ενα μισος γ'αυτες της Εθνικοτητες και δυστηχως στην κατηγορια Καυκασιος μπηκανε και οι Ελληνες της Ε.Σ.Σ.Δ (απο της περιοχες του Καυκασου)Αν διαβασει κανεις εχω γραψει πολλες φορες οτι αν μοιαζετε με Καυκασιους ή ειστε μαυριδεροι δυσκολα θα
.Ακομα και στα σαλον αν ακουσουνε προφορα Καυακασιου απο το τηλεφωνο ή λενε οτι δεν εχουνε γκομενες ή λενε καμια τρελη τιμη!Ηταν ενα αρνητικο για τους Ελληνες του ποντου λογω της Καυακασιας προφορας τους ταυτιζαν με τους Καυκασιους (πιο πολυ Γεωργιανους) στη Ρωσσια.Ακομα και στον Καυκασο οι αλλες εθνοτητες τους λεγανε να πατε στην Ελλαδας σας.Η Ελλαδα της αρχες της δεκαετιας του '90 τους υποσχεθηκε αν ερθουν τα παντα τελικα ομως δεν τους δωσανε ΤΙΠΟΤΑ!Και δεν τους θεωρουνε και Ελληνες στην Ελλαδα (αυτο ειναι λεθος κατα τη γνωμη μου γιατι Ελληνες δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα αλλα υπαρχουν παντου) αλλα Ρωσσους
.Οποτε οι ανθρωποι αυτοι ενω δηλωνουν Ελληνες η Ελληνικη κοινωνια δεν τους θεωρει Ελληνες.Το λαθος ηταν στην Πολιτικη της Ελλαδας στα τελη της δεκαετιας του '80 που αντι να προσπαθισει να στηριξει αυτους τους ανθρωπους στις εστιες του τους εφερε στην Ελλαδα χωρις να υπαρχει κανενα προγραμμα για την μονιμη εγκατασταση τους στην Ελλαδα.Τωρα με σενα προσωπικα η αποψη μου Σωματικα μοιαζουμε λιγο απο προσωπο ομως εισαι πολυ γερασμενος μιλαω κρινοντας απο αυτη τη φωτογραφια
.Εγω ειμαι 38 προς 39 αν μας βαλεις διπλα δεν φενεται να εχουμε 4-5 χρονια διαφορα που εχουμε αλλα πολυ παραπανω.Δε νομιζω οτι μπορεις να πας να καμακωσεις κοριτσακια 18-19 ετων
.