Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πολυ ζεστη εχω λιοση, δεν ειχα βγει εξω λογο δουλειας, αλλα απο σημερα εχει σκαουτινγκ  :rockon:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Τα αγαπημενα μερη μου για γκομενες ειναι το Σουτερ, Πατιπα, Σορι μπαμπουσκα. Για στριπκλαμπ και  :knockinb: το Ρεντ λαιον, και Εροτικα ΧΧΧ...Αυτα περσι τωρα για φετος ειπαμε σκουτινγκ :dancing:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γεια σε όλους απο Ρόδο!!!

Τα νέα είναι πολλά αλλά θα σας πω το χτεσινοβραδινό! Χτες πριν βγώ έξω ακολούθησα τις οδηγίες Δημητράκη και έβαλα καλοκαιρινό αναλαφρο πουκαμισάκι με βερμούδα και ασημί παπούτσι αντί για κολλητα μπλουζάκια!
Στο club είχε πολύ μουνί!!! Χανόταν η μπάλα όπως κάθε μέρα! Σε κάποια φάση βλέπω μια "θεα" απλισίαστη πανύψηλη τέλεια ντυμένη και χόρευε άψογα! Την πλησίασα με αυτοπεποίθηση και σιγουρια και το αποτέλεσμα ήταν να φασονόμαστε και να γλυφόμαστε 2 ώρες στο Club!Όλοι΄είχαν μείνει κάγκελο(θαμώνες,πορτιέριδες,αλβανοί). Στο τέλος δεν μπήκε στο αυτοκίνητο αλλά έχω τηλέφωνο για σήμερα! Η πιτσιρίκα ήταν 18 χρονών απο Αγία Πετρούπολη και ήταν λες και ήρθε απο το Fashion TV στη Ρόδο!Μακράν το καλύτερο μουνί που έχουμε δεί φέτος! Μπορεί να μην απαντήσει σε μυνήματα αλλά χτες ήταν ωραία...
Τα παραπάνω μπορεί να τα επιβεβαιώσει κάποιος αναγνώστης που μένει στη Ρόδο και ήταν χτες στο Liquid!!!!! Άμέσως θα καταλάβει ποιός είμαι :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν όπως λέω και πιο πάνω στο νησί γίνεται χαμός!!! Προχτες που βγήκα λίγο είδα μεγάλο αριθμό μπάζων να τα υπερεκτιμούν! Είδα πολλά λιγούρια να την πέφτουν σε γκόμενες που είναι για φτύσιμο και αυτές να ψωνίζονται και να το παίζουν δύσκολες!!Ουκρανούς-ίδες έχω πολύ καιρο να συναντίσω και μου κάνει εντύπωση!!!Ή δεν έρχονται Ελλάδα ή πανε μόνο Κρήτη φέτος!!!
Σε καμιά ώρα θα στείλω μυνημα στο χτεσινό Τούμπανο! Ακομα το συζητάω με τους φίλους που ήταν μαζί και δεν το πιστεύουμε!!! Η γκόμενα ήταν πιό ωραία και απο την πιο ωραία Ελληνίδα μοντέλα!!!
Η τακτική μου είναι το μύνημα για ραντεβού να το στέλνω λίγο πρίν βραδιάσει! Ούτε νωρίς για να μην είμαι λιγούρης ούτε πολύ βράδι για να μην τρομάξει!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Λοιπόν όπως λέω και πιο πάνω στο νησί γίνεται χαμός!!! Προχτες που βγήκα λίγο είδα μεγάλο αριθμό μπάζων να τα υπερεκτιμούν! Είδα πολλά λιγούρια να την πέφτουν σε γκόμενες που είναι για φτύσιμο και αυτές να ψωνίζονται και να το παίζουν δύσκολες!!Ουκρανούς-ίδες έχω πολύ καιρο να συναντίσω και μου κάνει εντύπωση!!!Ή δεν έρχονται Ελλάδα ή πανε μόνο Κρήτη φέτος!!!
Σε καμιά ώρα θα στείλω μυνημα στο χτεσινό Τούμπανο! Ακομα το συζητάω με τους φίλους που ήταν μαζί και δεν το πιστεύουμε!!! Η γκόμενα ήταν πιό ωραία και απο την πιο ωραία Ελληνίδα μοντέλα!!!
Η τακτική μου είναι το μύνημα για ραντεβού να το στέλνω λίγο πρίν βραδιάσει! Ούτε νωρίς για να μην είμαι λιγούρης ούτε πολύ βράδι για να μην τρομάξει!!!
πολυ αναλυση πεφτει,,βαλε κανα γκολ να το γιορτασουμε λεω εγω!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τα αγαπημενα μερη μου για γκομενες ειναι το Σουτερ, Πατιπα, Σορι μπαμπουσκα. Για στριπκλαμπ και  :knockinb: το Ρεντ λαιον, και Εροτικα ΧΧΧ...Αυτα περσι τωρα για φετος ειπαμε σκουτινγκ :dancing:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:αντε ντε,τι σε στειλαν να κανεις εκει? :grin:κανε λιγο σκαουτινγκ.. :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πολυ αναλυση πεφτει,,βαλε κανα γκολ να το γιορτασουμε λεω εγω!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Λοιπόν το Ρωσιδάκι το απιστευτο έχει ξεφύγει απο τον Δημητράκη :2funny: :2funny: :2funny:
και είναι παρθένο! Μου κάνει εντύπωση 18 χρονών ρωσιδάκι να μην τον έχει φάει ακόμα! Χτες το πολέμισα σκλήρα όλο το βράδι αλλα τίποτα! Το καλό είναι πως έχω κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του και έχει συνέχεια.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Λοιπόν το Ρωσιδάκι το απιστευτο έχει ξεφύγει απο τον Δημητράκη :2funny: :2funny: :2funny:
και είναι παρθένο! Μου κάνει εντύπωση 18 χρονών ρωσιδάκι να μην τον έχει φάει ακόμα! Χτες το πολέμισα σκλήρα όλο το βράδι αλλα τίποτα! Το καλό είναι πως έχω κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του και έχει συνέχεια.....

Άντε παίχτη...... Εσύ θα κάνεις όλη τη δύσκολη δουλειά για τους μελλοντικούς. ;)

Χαλάλι σου το μουνέτο! :thumbsup:

Επισκέπτης
Δάσκαλε μέγα και σοφέ!

Αυτή τη φορά δεν θα γράψω για αιδοία και οπίσθια αλλά για κάτι επαγγελμάτικό που με απασχόλησε την προηγούμενη ώρα και ελπίζω να με φωτήσετε με την παρεμβασή σας...
Υπάρχει εις την Ελληνικήν γλώσσα η περίφημη λέξη "φιλότιμο, (το)"! Επιδή εισέρχομαι εις βαθέα ύδατα, πιθανώς πολλά εκ τω γραφόμενων μου να είναι εσφαλμένα και να επιδέχονται διορθώσεως!
Θεωρούμαι οι Έλληνες οτι η άνωθεν λέξη εξηγεί ένα χαρακτηριστικο του ανθρώπινου χαρακτήρα που δεν μπορεί καμία άλλη ξενική λέξη να το περιγράψει ακριβώς!
Μια πρόχειρη εξήγηση του τι είναι το φιλότιμο την νοώ ως εξής---->Το να προσφέρεις η να ανταποδίδεις περισσότερο απ'οτι έχεις λάβει η προσδοκείς να λάβεις!
Αυτή λοιπόν η συμπεριφορά συναντάται περισσότερο σε εύκρατα κλίματα και σπανίως σε βορειότερα! Και μάλλον η στάθερά γι' αυτές τις συμπεριφορές είναι το κλίμα και όχι η θρησκεία ή το κοινωνικό υπόβαθρο!
Για τους Γερμανούς και τους Αγγλους το εγνώριζα καλά ότι δεν έχουν ίχνος! Σήμερα δυστηχώς ανακάλυψα (πλήν της Αμερικής) οτι και οι Ρώσοι(πιθανώς και Ουκρανοί) το αγνοούν...

Αγαπητέ καλησπέρα,
κοίταξε να δεις φιλότιμον ουδέποτε υπήρξε στην ουκρανία, ρωσσία αλλά ούτε και σ'οποιαδηποτε άλλη χώρα. Γι'αυτό και η λέξις δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη βαρβαρική γλώσσα παρά μόνο με ολόκληρη περίφραση. Τι είναι φιλότιμον? η ανιδιοτέλεια, η ευγένεια, η φιλοξενία, η καλή ανταπόδωσις, ο αλτρουισμός, ο ανθρωπισμός, η φιλανθρωπεία, η φιλοπατρία κλπ, κλπ γενικώς η υλικοπνευματική παροχή προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία ατελώς.  Κακά τα ψέματα το φιλότιμον έχει εξαφανιστεί κι από την Ελλάδα κι από τους έλληνες όσο υπάρχουν ακόμα. Κάνε όποτε σου παρουσιαστεί η ευκαιρία ένα πείραμα. Πάαινε σε μια χώρα που δεν περνάνε πολλοί έλληνες, την Εσθονία πχ και πάαινε και κάθησε στο ελληνικό εστιατόριον "Άρτεμης" στην παλιά πόλη και μιλησέ τους ελληνικά.  Οι ταβερνιάρηδες δε πρόκειται να παρουσιαστούν ποτέ. Ξέρεις γιατί? Για να μην αναγκαστούν να κεράσουν τίποτα πώς κερνάγαν στην ελλάδα στο τέλος κάνα ποτήρι κρασί, λίγο γιαούρτι κλπ. Γυυυυυύφτοι...
Από την άλλη εγώ αγαπητέ, είχα μια πολύ κακή συνήθεια. Όποιον έβλεπα κι ήταν από την ελλάδα και δεν είχε που να μείνει τον έβαζα σπίτι μου. Άλλη μαλακεία κι αυτή. Ξέρεις εδώ μέχρι πριν από 7-8 χρόνια το αερόπλανο ήταν γιομάτο από διάφορους ντεσπεράντο που έρχονταν ξεκάρφωτοι να βρουν καμια γκόμενα, να γαμήσουν, να παντρευτούν ένας Θεός ξέρει τι. Άσχετον αλλά μου είχε κάνει εντύπωση. Κανείς δεν έρχόταν για γυναίκες, όλοι έλεγαν ότι έρχονταν έτσι ξεκρέμαστοι για δουλειά. Τέλος πάντων. Λοιπόν από όλο αυτόν τον συρφετό κανείς δεν με πήρε ποτέ κάνα τηλέφωνο μετά, εκτός από έναν , να ναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος, οποίος για την ιστορία ήταν τελείως παλαβός και λόγω παλαβομάρας προφανώς δεν έκανε τον αριθμητικό υπολογισμό ότι έπρεπε να δώσει 2 ολόκληρα ευρώ στο υπεραστικό για να με ευχαριστήσει.
Εν κατακλείδι: Μέχρι το 1981 ο λαός ήταν φιλότιμος , οι άρχοντες της πολιτείας, με εξαίρεση τους συνταγματάρχες, ήταν γαιδούρια. Μετά το 1981 τα ήθη εξ'αμερικανίσθησαν τελείως. Τώρα πάμε γι' αμερικανομουσουλμανικά ήθη σαν τον Ομπάμια σε λίγο θα κυκλοφορούμε με φέσια, κελεμπίες και μπούργκες και στ'αρχίδια μας αν σφάζουν τον διπλανό μας.
Αυτιά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ το μελλον της Ελλαδας ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!Μαζι θα γυρισουμε τη χωρα 2500 χρονια πισω :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ιωσηφ το μελλον της Ελλαδας ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!Μαζι θα γυρισουμε τη χωρα 2500 χρονια πισω :)
Εις την πράξην αυτό που τελείται σήμερα είναι ο Εθνικο-Αυνανισμός σε κάθε επίπεδο και πτυχή της κοινωνικής ζωής....
Τα νέα απο το μέτωπο δεν είναι καθόλου καλά! Το να βγείς έξω πλέον θέλει γερό στομάχι με τη ξεφτύλα των γυναικών που κυκλοφορούν...
Και μέσα σε όλα εκανά κάτι που όσο το σκέφτομαι το μετανιώνω! Έκλεισα εισητήρια για Κίεβο! Στην πρώτη την Ουκρανίδα την ψηλή! Η τύπησα είναι τόσο άνιωθη που έδω και 5 μέρες που της είπα οτι πάω(δεν ξέρει οτι έχω ξαναπάει) δεν μου έχει απαντήσει!Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό!
Δάσκαλέ σου έχω μια ερώτηση----->>> Υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω! Υπάρχει περίπτωση που ανέβηκε κάποιος για γκόμενα και τον απείλησαν για λεφτα?
Τις γκόμενες τις ξέρω(διευθύνσεις, αριθμούς διαβατηρίων) αλλά φοβάμαι μην τους βάλει κανένας μαλάκας Ουκρανός καμιά παράξενη ιδέα....
Τη πρώτη φορά που πήγα η τύπησα που με κάλεσε ήθελε γάμο άμεσα, αυτή εδώ μόνο για τα μάτια μου με κάλεσε?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εις την πράξην αυτό που τελείται σήμερα είναι ο Εθνικο-Αυνανισμός σε κάθε επίπεδο και πτυχή της κοινωνικής ζωής....
Τα νέα απο το μέτωπο δεν είναι καθόλου καλά! Το να βγείς έξω πλέον θέλει γερό στομάχι με τη ξεφτύλα των γυναικών που κυκλοφορούν...
Και μέσα σε όλα εκανά κάτι που όσο το σκέφτομαι το μετανιώνω! Έκλεισα εισητήρια για Κίεβο! Στην πρώτη την Ουκρανίδα την ψηλή! Η τύπησα είναι τόσο άνιωθη που έδω και 5 μέρες που της είπα οτι πάω(δεν ξέρει οτι έχω ξαναπάει) δεν μου έχει απαντήσει!Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό!
Δάσκαλέ σου έχω μια ερώτηση----->>> Υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω! Υπάρχει περίπτωση που ανέβηκε κάποιος για γκόμενα και τον απείλησαν για λεφτα?
Τις γκόμενες τις ξέρω(διευθύνσεις, αριθμούς διαβατηρίων) αλλά φοβάμαι μην τους βάλει κανένας μαλάκας Ουκρανός καμιά παράξενη ιδέα....
Τη πρώτη φορά που πήγα η τύπησα που με κάλεσε ήθελε γάμο άμεσα, αυτή εδώ μόνο για τα μάτια μου με κάλεσε?
Μάγκες!!! Κάντε ένα πόστ εδώ και μετά μια ευχή!!! Η δικιά μου έπιασε!!! Έστειλε μυνημα η Ουκρανίδα να μου πει πως δεν έχει χρόνο να μου γράψει......
Τι παιδια είναι αυτές......
Αν η διαγωγή της συνεχιστεί έτσι τα εισητήρια θα τα χρησιμοποιήσω μέχρι το Μόναχο......

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε μια χαρα ειναι το κιεβο! αν δεν πας γυρευοντας!. Ελα και κανε μια βολτα στο κρισιατικ που καθονται και περιμενουν για σπονσορα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γιατι ρε φιλε μια χαρα ειναι το κιεβο! αν δεν πας γυρευοντας!. Ελα και κανε μια βολτα στο κρισιατικ που καθονται και περιμενουν για σπονσορα.
Δεν διαφωνώ και αισθάνομαι και άνετα αν είμουν μόνος ή με φίλους! Τις κουτοπόνηρες φαβάμαι μην με ταλαιπωρήσουν και επιδή είναι και άλλη κουλτούρα και σκύθικη καταγωγή όπως λέει ο Δασκαλος, τις έχω ικανές να κάνουν και κακό....

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
οπως ολες.. ετσι και οι ουκρανεζεσ θελουν να περασουν καλα και να γαμηθουν. Μην κολας σε λεπτομερειες, ακου συμβουλες οι γνωμες απο το φορουμ αλλα μην τα θεωρείς και δεδομενα αν δεν τα δεις και τα ζησεις μονος σου. Σαφος πρεπει να προσεχεις, ναι θα σε ταλαιπωρησουν αλλα κακο δεν θα σου κανουν.....οι περισοτερες  :dancing:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οπως ολες.. ετσι και οι ουκρανεζεσ θελουν να περασουν καλα και να γαμηθουν. Μην κολας σε λεπτομερειες, ακου συμβουλες οι γνωμες απο το φορουμ αλλα μην τα θεωρείς και δεδομενα αν δεν τα δεις και τα ζησεις μονος σου. Σαφος πρεπει να προσεχεις, ναι θα σε ταλαιπωρησουν αλλα κακο δεν θα σου κανουν.....οι περισοτερες  :dancing:
Ωραία τα λες! Έτσι είναι και οι φόβοι μου είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό! Της καλοπέρασης είναι και μάλιστα γι'αυτές είμαι κάτι διαφορετικό!!!
Αλλά οι φόβοι μου ξεκιναν απο το ότι τα οικονομικά τους είναι χάλια και δεν ξέρω τι ορέξεις θα τους δημιουργηθούν....

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τα οικονομικά τους είναι χάλια

Μπαααααα τοσες Βentley Continental, Aston Martin και Porsche Cayenne δεν εχει δει το ματι σου πιστεψε με! το κιεβο ειναι ακριβο και πρεπει να αντεχει η τσεπη σου πιο ακριβη η νυχτα βεβαια, εχει τυπους που δεν τους πιανεις απο θεμα λεφτα. Απο τιμες... ο καφες 4-5 ευρο, εισοδος σε κλαμπ 10 - 50 ευρο, κοκτειλ 7-9 ευρο, ξενοδοχειο απο 60- 150 ευρο, γενικα τα καφε και ρεστοραν γεματα τα κλαμπ παρασκευη και σαββατο. Υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων πλουσιοι και φτωχοι, και οι πλουσιοι ειναι αρκετη

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για να την βγαλεις φθηνα πρεπει να πας στο αριστερο ακρο του κιεβου, περιοχες οπως Νταρνιτσα και Λιμπομπερεζναηα εχει μερη να πας αν το ψάξεις. Εγω προτιμω κεντρο πιο ακριβο πιο σικατο και πιο ασφαλες.

Αν θες υπολογισε τα εξοδα μου...6 ευρω το ταξι, εισοδος σε κλαμπ 10 ευρω αν shooters αν patipa club τοτε 15 ευρο, ποτα κερασματα 50 ευρω, αν ψωνισω γκομενα εχει καλος αν οχι βουρ για στριπτιδαδικο ΡεντΛαϊον και παμε παλι εισοδος 15 ευρω, μπύρα 5 ευρω, βλεπεις κι αν σου αρεσει κατι καλεις την Αντμινιστρατορ και την λες θελω αυτην για σεξ, 140 ευρω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπαααααα τοσες Βentley Continental, Aston Martin και Porsche Cayenne δεν εχει δει το ματι σου πιστεψε με! το κιεβο ειναι ακριβο και πρεπει να αντεχει η τσεπη σου πιο ακριβη η νυχτα βεβαια, εχει τυπους που δεν τους πιανεις απο θεμα λεφτα. Απο τιμες... ο καφες 4-5 ευρο, εισοδος σε κλαμπ 10 - 50 ευρο, κοκτειλ 7-9 ευρο, ξενοδοχειο απο 60- 150 ευρο, γενικα τα καφε και ρεστοραν γεματα τα κλαμπ παρασκευη και σαββατο. Υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων πλουσιοι και φτωχοι, και οι πλουσιοι ειναι αρκετη
Φίλε ευχαριστούμε για τις πληροφορείες που δίνεις αν και φαίνονται πιο πολύ ως ανανέωση όσων ήδη έχουν γραφτεί εδω! Αν διαβαζες μερικές σελίδες πιο πριν, έχω παει Κίεβο και ξέρω καλά τι παίζει με τα τζίπ που στη τελική κρατικά είναι, που οι προσωρινοί χρήστες τους δεν τα επέστρεψαν ποτέ!!! Και βέβαια όλα απο δανικά λευτά!!! Η αριστερή πλευρά είναι τελείως αντιαισθητική με μάζες κτηρίων σοβιετικού τύπου....
Θέλω συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση αν υπάρχει έστω και μια μικρή περίπτωση να κινδυνέψω απο τις Ουκρανίδες που ήδη τις ξέρω 3 χρόνια σχεδόν! Ο Δάσκαλος είχε πει οτι η άλλη τον παράτησε στο νοσοκομείο για να γυρίζει με τον Ουκρανό! Οι δικές μου θα κολλώσουν να μου ξαφρίσουν απο το αεροδρόμιο μέχρι το διαμέρισμα οτι έχω και δεν έχω???

Επισκέπτης
Φίλε ευχαριστούμε για τις πληροφορείες που δίνεις αν και φαίνονται πιο πολύ ως ανανέωση όσων ήδη έχουν γραφτεί εδω! Αν διαβαζες μερικές σελίδες πιο πριν, έχω παει Κίεβο και ξέρω καλά τι παίζει με τα τζίπ που στη τελική κρατικά είναι, που οι προσωρινοί χρήστες τους δεν τα επέστρεψαν ποτέ!!! Και βέβαια όλα απο δανικά λευτά!!! Η αριστερή πλευρά είναι τελείως αντιαισθητική με μάζες κτηρίων σοβιετικού τύπου....
Θέλω συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση αν υπάρχει έστω και μια μικρή περίπτωση να κινδυνέψω απο τις Ουκρανίδες που ήδη τις ξέρω 3 χρόνια σχεδόν! Ο Δάσκαλος είχε πει οτι η άλλη τον παράτησε στο νοσοκομείο για να γυρίζει με τον Ουκρανό! Οι δικές μου θα κολλώσουν να μου ξαφρίσουν απο το αεροδρόμιο μέχρι το διαμέρισμα οτι έχω και δεν έχω???

Δεν εχω αντιληφθει ακόμη τι σχεδιάζεις να κανεις αλλά μονολεκτικώς ναι εμενα μ έχει κλέψει ουκρανός(όχι γκόμενα) που γνώριζα κάθε μερα για τρία χρόνια, αρκετές φορές με είχε βοηθήσει. τον είχα βοηθησει και γω μέχρι που στο τέλος άρχιζε σε κάθε του επίσκεψη να ξαλαφρώνει κάτι απ το σπίτι μου αρχής γενομένης απ' το πορτοφόλι μου. Επομένως ναι πάντοτε κρύβε σε καμια καβάτζα τα λεφτά σου πίσω από κανα καλοριφέρι, στα ηλεκτρικά κτλ. Γκόμενα ελευθερας βοσκής δεν μ έχει κλέψει ποτέ διότι πάντοτε είχα την προνόηση και έκρυβα χαρτια, λεφτά, κάρτες κτλ. Για την άλλη καταπληκτική κοπέλα που αναφέρεις βιος ανθοσπαρτος, για τρία χρόνια νοσούσε, ντρ΄πομαι ν αναφέρω κι απο τι, οι δικοι της δεν την πήγαιναν στο νοσοκομείο μην πληρώσουν την πήγε ο υποφαινόμενος μαλάκας τσακ μπαμ της λύθηκε το πρόβλημα. Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει έχω μετανιώσει εις την ζωή μου αυτό ειν έν απ αυτά. Τι να πει κι ο Βασίλειος ο υποψήφιος πουτανοκτόνος στο κελι το 13... Να μην κάνετε καλό στην ζωή σας αυτό συμβουλεύω ειδικώς σε κάτι τετοιες ράτσες. Το'χω ξαναγράψει: οι ιθαγενείς δεν καταλαβαίνουν ισότιμες σχεσεις, ή τους γαμας ή σε γαμάνε, φιλότιμα, συναισθηματικότητες, αλληλεγγύη, αγάπες , λουλουδια ξεχάστε τα δεν υφίστανται...
Τώρα εάν καταλαβαίνω σωστά εσύ σχεδιάζεις να μείνεις σ'αυτές? Δεν νομίζω. Πιάσε ένα διαμέρισμα μονάχος σου να χεις ήσυχα τ αρχίδια σου κι απέφυγε να σου μαζευτεί καμια από δαυτες (που μπορεί να σε γράψουν και τελείως στο μουνί τους) γιατί θα σε μπλοκάρουν. Τώρα εάν ανησυχείς ότι θα φέρουν κανέναν να σε τσαλακώσει διότι τους πήρες την...παρθενία θα σου κλάψουν μια μάντρα καρύδια. Δεν γίνονται τετοια πράγματα, το πολύ-πολυ πριν από δέκα χρόνια θα σου φέρνανε και τον γκομενό τους ως εξάδερφο για να φάει και να πιει αυτός τζάμπα στην υγεία του γαμπρού. Πάντως εάν έχεις χρόνια να τις δεις και δεν σου εχουν καμια κάψα, οποτε εν τοιαυτη περιπτώση θα σ ειχαν πρήξει με SMS,καρτούλες κι αρχιδάκια, μην νομίζεις ότι θα τρεξουν σαν τρελές. Έχει κι αλλούς επενδυτές. Εκτός εάν δια οποιουδήποτε τρόπου τις εντυπωσιάσες δια του πλούτου σου, διαβάζεις κ Κάζα?, και προσβλέπουν σε κέρδη.
Όποτε έρθεις με το καλό από δω θα χαρώ να τα πούμε
καλό βόλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom