Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια πολυ ζεστη εχω λιοση, δεν ειχα βγει εξω λογο δουλειας, αλλα απο σημερα εχει σκαουτινγκ
πολυ αναλυση πεφτει,,βαλε κανα γκολ να το γιορτασουμε λεω εγω!!!Λοιπόν όπως λέω και πιο πάνω στο νησί γίνεται χαμός!!! Προχτες που βγήκα λίγο είδα μεγάλο αριθμό μπάζων να τα υπερεκτιμούν! Είδα πολλά λιγούρια να την πέφτουν σε γκόμενες που είναι για φτύσιμο και αυτές να ψωνίζονται και να το παίζουν δύσκολες!!Ουκρανούς-ίδες έχω πολύ καιρο να συναντίσω και μου κάνει εντύπωση!!!Ή δεν έρχονται Ελλάδα ή πανε μόνο Κρήτη φέτος!!!
Σε καμιά ώρα θα στείλω μυνημα στο χτεσινό Τούμπανο! Ακομα το συζητάω με τους φίλους που ήταν μαζί και δεν το πιστεύουμε!!! Η γκόμενα ήταν πιό ωραία και απο την πιο ωραία Ελληνίδα μοντέλα!!!
Η τακτική μου είναι το μύνημα για ραντεβού να το στέλνω λίγο πρίν βραδιάσει! Ούτε νωρίς για να μην είμαι λιγούρης ούτε πολύ βράδι για να μην τρομάξει!!!
αντε ντε,τι σε στειλαν να κανεις εκει? κανε λιγο σκαουτινγκ..Τα αγαπημενα μερη μου για γκομενες ειναι το Σουτερ, Πατιπα, Σορι μπαμπουσκα. Για στριπκλαμπ και το Ρεντ λαιον, και Εροτικα ΧΧΧ...Αυτα περσι τωρα για φετος ειπαμε σκουτινγκ
Λοιπόν το Ρωσιδάκι το απιστευτο έχει ξεφύγει απο τον Δημητράκηπολυ αναλυση πεφτει,,βαλε κανα γκολ να το γιορτασουμε λεω εγω!!!
Λοιπόν το Ρωσιδάκι το απιστευτο έχει ξεφύγει απο τον Δημητράκη
και είναι παρθένο! Μου κάνει εντύπωση 18 χρονών ρωσιδάκι να μην τον έχει φάει ακόμα! Χτες το πολέμισα σκλήρα όλο το βράδι αλλα τίποτα! Το καλό είναι πως έχω κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του και έχει συνέχεια.....
Δάσκαλε μέγα και σοφέ!
Αυτή τη φορά δεν θα γράψω για αιδοία και οπίσθια αλλά για κάτι επαγγελμάτικό που με απασχόλησε την προηγούμενη ώρα και ελπίζω να με φωτήσετε με την παρεμβασή σας...
Υπάρχει εις την Ελληνικήν γλώσσα η περίφημη λέξη "φιλότιμο, (το)"! Επιδή εισέρχομαι εις βαθέα ύδατα, πιθανώς πολλά εκ τω γραφόμενων μου να είναι εσφαλμένα και να επιδέχονται διορθώσεως!
Θεωρούμαι οι Έλληνες οτι η άνωθεν λέξη εξηγεί ένα χαρακτηριστικο του ανθρώπινου χαρακτήρα που δεν μπορεί καμία άλλη ξενική λέξη να το περιγράψει ακριβώς!
Μια πρόχειρη εξήγηση του τι είναι το φιλότιμο την νοώ ως εξής---->Το να προσφέρεις η να ανταποδίδεις περισσότερο απ'οτι έχεις λάβει η προσδοκείς να λάβεις!
Αυτή λοιπόν η συμπεριφορά συναντάται περισσότερο σε εύκρατα κλίματα και σπανίως σε βορειότερα! Και μάλλον η στάθερά γι' αυτές τις συμπεριφορές είναι το κλίμα και όχι η θρησκεία ή το κοινωνικό υπόβαθρο!
Για τους Γερμανούς και τους Αγγλους το εγνώριζα καλά ότι δεν έχουν ίχνος! Σήμερα δυστηχώς ανακάλυψα (πλήν της Αμερικής) οτι και οι Ρώσοι(πιθανώς και Ουκρανοί) το αγνοούν...
Εις την πράξην αυτό που τελείται σήμερα είναι ο Εθνικο-Αυνανισμός σε κάθε επίπεδο και πτυχή της κοινωνικής ζωής....Ιωσηφ το μελλον της Ελλαδας ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!Μαζι θα γυρισουμε τη χωρα 2500 χρονια πισω
Μάγκες!!! Κάντε ένα πόστ εδώ και μετά μια ευχή!!! Η δικιά μου έπιασε!!! Έστειλε μυνημα η Ουκρανίδα να μου πει πως δεν έχει χρόνο να μου γράψει......Εις την πράξην αυτό που τελείται σήμερα είναι ο Εθνικο-Αυνανισμός σε κάθε επίπεδο και πτυχή της κοινωνικής ζωής....
Τα νέα απο το μέτωπο δεν είναι καθόλου καλά! Το να βγείς έξω πλέον θέλει γερό στομάχι με τη ξεφτύλα των γυναικών που κυκλοφορούν...
Και μέσα σε όλα εκανά κάτι που όσο το σκέφτομαι το μετανιώνω! Έκλεισα εισητήρια για Κίεβο! Στην πρώτη την Ουκρανίδα την ψηλή! Η τύπησα είναι τόσο άνιωθη που έδω και 5 μέρες που της είπα οτι πάω(δεν ξέρει οτι έχω ξαναπάει) δεν μου έχει απαντήσει!Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό!
Δάσκαλέ σου έχω μια ερώτηση----->>> Υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω! Υπάρχει περίπτωση που ανέβηκε κάποιος για γκόμενα και τον απείλησαν για λεφτα?
Τις γκόμενες τις ξέρω(διευθύνσεις, αριθμούς διαβατηρίων) αλλά φοβάμαι μην τους βάλει κανένας μαλάκας Ουκρανός καμιά παράξενη ιδέα....
Τη πρώτη φορά που πήγα η τύπησα που με κάλεσε ήθελε γάμο άμεσα, αυτή εδώ μόνο για τα μάτια μου με κάλεσε?
Δεν διαφωνώ και αισθάνομαι και άνετα αν είμουν μόνος ή με φίλους! Τις κουτοπόνηρες φαβάμαι μην με ταλαιπωρήσουν και επιδή είναι και άλλη κουλτούρα και σκύθικη καταγωγή όπως λέει ο Δασκαλος, τις έχω ικανές να κάνουν και κακό....γιατι ρε φιλε μια χαρα ειναι το κιεβο! αν δεν πας γυρευοντας!. Ελα και κανε μια βολτα στο κρισιατικ που καθονται και περιμενουν για σπονσορα.
Ωραία τα λες! Έτσι είναι και οι φόβοι μου είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό! Της καλοπέρασης είναι και μάλιστα γι'αυτές είμαι κάτι διαφορετικό!!!οπως ολες.. ετσι και οι ουκρανεζεσ θελουν να περασουν καλα και να γαμηθουν. Μην κολας σε λεπτομερειες, ακου συμβουλες οι γνωμες απο το φορουμ αλλα μην τα θεωρείς και δεδομενα αν δεν τα δεις και τα ζησεις μονος σου. Σαφος πρεπει να προσεχεις, ναι θα σε ταλαιπωρησουν αλλα κακο δεν θα σου κανουν.....οι περισοτερες
τα οικονομικά τους είναι χάλια
Φίλε ευχαριστούμε για τις πληροφορείες που δίνεις αν και φαίνονται πιο πολύ ως ανανέωση όσων ήδη έχουν γραφτεί εδω! Αν διαβαζες μερικές σελίδες πιο πριν, έχω παει Κίεβο και ξέρω καλά τι παίζει με τα τζίπ που στη τελική κρατικά είναι, που οι προσωρινοί χρήστες τους δεν τα επέστρεψαν ποτέ!!! Και βέβαια όλα απο δανικά λευτά!!! Η αριστερή πλευρά είναι τελείως αντιαισθητική με μάζες κτηρίων σοβιετικού τύπου....Μπαααααα τοσες Βentley Continental, Aston Martin και Porsche Cayenne δεν εχει δει το ματι σου πιστεψε με! το κιεβο ειναι ακριβο και πρεπει να αντεχει η τσεπη σου πιο ακριβη η νυχτα βεβαια, εχει τυπους που δεν τους πιανεις απο θεμα λεφτα. Απο τιμες... ο καφες 4-5 ευρο, εισοδος σε κλαμπ 10 - 50 ευρο, κοκτειλ 7-9 ευρο, ξενοδοχειο απο 60- 150 ευρο, γενικα τα καφε και ρεστοραν γεματα τα κλαμπ παρασκευη και σαββατο. Υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων πλουσιοι και φτωχοι, και οι πλουσιοι ειναι αρκετη
Φίλε ευχαριστούμε για τις πληροφορείες που δίνεις αν και φαίνονται πιο πολύ ως ανανέωση όσων ήδη έχουν γραφτεί εδω! Αν διαβαζες μερικές σελίδες πιο πριν, έχω παει Κίεβο και ξέρω καλά τι παίζει με τα τζίπ που στη τελική κρατικά είναι, που οι προσωρινοί χρήστες τους δεν τα επέστρεψαν ποτέ!!! Και βέβαια όλα απο δανικά λευτά!!! Η αριστερή πλευρά είναι τελείως αντιαισθητική με μάζες κτηρίων σοβιετικού τύπου....
Θέλω συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση αν υπάρχει έστω και μια μικρή περίπτωση να κινδυνέψω απο τις Ουκρανίδες που ήδη τις ξέρω 3 χρόνια σχεδόν! Ο Δάσκαλος είχε πει οτι η άλλη τον παράτησε στο νοσοκομείο για να γυρίζει με τον Ουκρανό! Οι δικές μου θα κολλώσουν να μου ξαφρίσουν απο το αεροδρόμιο μέχρι το διαμέρισμα οτι έχω και δεν έχω???