Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι,αυτό που λες ισχύει.Οι γκόμενες από το Λβωφ δεν απαντούν εύκολα στα site και αυτές που απαντούν συχνά δεν εμφανίζονται ή δεν κάθονται.Είναι πικρή εμπειρία.Απλά το Λβωφ είναι από τις καλύτερες πόλεις για να βγάλεις γκόμενα στο δρόμο.(όχι στα κλαμπ).Αυτό γιατί υπάρχει η πολωνική κουλτούρα και είναι πανεπιστημιούπολη.Δηλαδή βγάζεις πολύ γρήγορα καλά κομμάτια στο δρόμο εάν πας την κατάλληλη εποχή και έχεις κάποια εμπειρία.
Αλλά σίγουρα για κονέ από το ίντερνετ το Κίεβο είναι άπαιχτο.Είπαμε Κίεβο για τους έχοντες δεν παίζεται.Δεν υπάρχει άλλη πόλη που να μπορείς να βγαίνεις 4 ραντεβού την ημέρα με 4 διαφορετικές γκόμενες και να γαμάς ό,τι ανεξάρτητη θέλεις.Η να πας στα κλαμπ και να βγαίνεις πάντα με γκόμενα.Αυτά γίνονται μόνο στο Κίεβο.Αλλά κοστίζει.

Έχεις πάει στο Λβοφ? Εκεί ρωσικά καταλαβαίνουν? ή μόνο τα " ουκρανικά" δλδ εκείνη την πολωνική διάλεκτο που μιλάνε εκεί πέρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις πάει στο Λβοφ? Εκεί ρωσικά καταλαβαίνουν? ή μόνο τα " ουκρανικά" δλδ εκείνη την πολωνική διάλεκτο που μιλάνε εκεί πέρα?

Εχω πάει 7 φορές.Κάθε φορά έβγαζα γκόμενα.Μερικές φορές έμεινα 3 μέρες.Μια φορά έβγαλα 4 γκόμενες σε μια βδομάδα.Δηλαδή τις έφερα στο ξενοδοχείο.Σταμάτησα να πηγαίνω το 2007 γιατί δε μου άρεσε οτι άλλαζαν τα πράγματα.Τώρα πιστεύω οτι είναι πάλι καλά μετά τα όσα είδα σε Κίεβο.Δηλαδή το Κίεβο σχεδόν δεν άξιζε πια το 2008 αλλά τώρα γαμεί και δέρνει είναι περίπου όπως το 2004.
Σίγουρα μιλάνε ρωσικά και αρκετές είναι ρωσικής ή λευκορωσικής καταγωγής.Από ένα εθνικιστικό πείσμα μιλάνε ουκρανικά.Επειδή τα ουκρανικά είναι κάτι μεταξύ πολωνικών και ρωσικών(πιο κοντά στα πολωνικά) καταλαβαίνω τι λένε και απαντάω στα ρωσικά ή άμα είναι κανένας εθνικιστής μιλάω σε τροποποιημένα πολωνικά.Γενικά οι περισσότερες γκόμενες καταλαβαίνουν πολωνικά και μιλάνε άριστα ρωσικά αλλά ποτέ μεταξύ τους.Επίσης τα κανάλια στην τηλεόραση είναι τα πιο πολλά στα ρωσικά και όλη η κουλτούρα έρχεται από Ρωσία(παπάρια εθνικιστές δηλαδή).

Οι γκόμενες σε Χάρκοβο είναι ουσιαστικά Ρωσίδες και σε Ντονέτσκ,Ντνιπροπετρόφσκ είναι κάργα ρωσόφιλοι,μερικές δε μιλάνε καν τα ουκρανικά,δεν τα ξέρουνε.Αλλά στο δρόμο,στη δουλειά,στο σπίτι μιλάνε πάντα και μόνο ρωσικά και νιώθεις το μέρος σα μια προέκταση της Ρωσίας.(αν και στο Ντονέτσκ είναι αρκετά άγριοι και υψηλόσωμοι αρκτά διαφορετικοί από τους υπόλοιπους Ουκρανούς,πολύ πιο βαρείς και επικίνδυνοι.Νομίζω αυτοί του Ντονέτσκ κυβερνάνε τώρα την Ουκρανία).

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
....
Σίγουρα μιλάνε ρωσικά και αρκετές είναι ρωσικής ή λευκορωσικής καταγωγής.Από ένα εθνικιστικό πείσμα μιλάνε ουκρανικά.Επειδή τα ουκρανικά είναι κάτι μεταξύ πολωνικών και ρωσικών(πιο κοντά στα πολωνικά) καταλαβαίνω τι λένε και απαντάω στα ρωσικά ή άμα είναι κανένας εθνικιστής μιλάω σε τροποποιημένα πολωνικά.Γενικά οι περισσότερες γκόμενες καταλαβαίνουν πολωνικά και μιλάνε άριστα ρωσικά αλλά ποτέ μεταξύ τους.Επίσης τα κανάλια στην τηλεόραση είναι τα πιο πολλά στα ρωσικά και όλη η κουλτούρα έρχεται από Ρωσία(παπάρια εθνικιστές δηλαδή).

Οι γκόμενες σε Χάρκοβο είναι ουσιαστικά Ρωσίδες και σε Ντονέτσκ,Ντνιπροπετρόφσκ είναι κάργα ρωσόφιλοι,μερικές δε μιλάνε καν τα ουκρανικά,δεν τα ξέρουνε.Αλλά στο δρόμο,στη δουλειά,στο σπίτι μιλάνε πάντα και μόνο ρωσικά και νιώθεις το μέρος σα μια προέκταση της Ρωσίας.(αν και στο Ντονέτσκ είναι αρκετά άγριοι και υψηλόσωμοι αρκτά διαφορετικοί από τους υπόλοιπους Ουκρανούς,πολύ πιο βαρείς και επικίνδυνοι.Νομίζω αυτοί του Ντονέτσκ κυβερνάνε τώρα την Ουκρανία).

Σε αυτά που γράφεις παραπάνω συμφωνώ απολύτως. Στο γλωσσικό μέρος προτιμούσα όπου γίνεται να μιλάω αγγλικά, στα ρωσσικά δεν είχαν πρόβλημα να μιλάνε αλλά αρκεί να καταλάβουν ότι ΔΕΝ είσαι ρώσος (τόσο μίσος πια). Οι Λβιβιάνκες δείχνουν να έχουν μια απίστευτη "διαθεσιμότητα", τελικά μαλακία μου πήγα διπλός, πρέπει να ξαναπάω μόνος μου.

Σε συζήτηση μου εξήγησαν ότι οι δυτικοί "Ουκραναραράδες" αυτούς από το Χάρκοβο δεν τους πάνε καθόλου, και αντιστρόφως. Από άλλες γκόμενες που είχα από Ντονιετσκ, Ντνιεπρό, τους δυτικούς του Λβωφ τους έχουν κάτι σαν τους "τρελούς του χωριού". Μύλος! Το όλο θέμα έχει πολιτικές, θρησκευτικές, ιστορικές προεκτάσεις.

"Ανθρωπολογικά" οι γκόμενες του Λβωφ θα έλεγα ότι διαφέρουν από αυτές του Κιέβου. Περισσότερο "κεντρωευρωπαίες" για να μην πω και μερικές "βαλκανικού" τύπου. Το στυλ που αντιμετωπίζουν έναν ξένο μου θύμισε κάτι εποχές '95-'96 σε Πράγα, Μπρατισλάβα, Πετρούπολη. Αρκεί μια στοιχειώδης επικοινωνία σε κάποια γλώσσα,και μια στοιχειωδώς αξιοπρεπής συμπεριφορά και έβγαλες γκόμενα. Επίσης όπως διάβασα κάπου πιο πριν, συμφωνώ ότι η πόλη αποπνέει μια αίσθηση ασφάλειας. Π.χ. θεωρώ ότι στην Αγγλία είναι περισσότερο πιθανό να μπλέξεις με κάποιον μεθυσμένο. Περί 
μαφίας, θα έλεγα ότι όπως παντού, αν δεν ψαχτείς δε θα μπλέξεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΜΑ ΦΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΛΥΑΔ ΡΩΣΣΙΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,  ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΡΝΗ ΡΩΣΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΨΕΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ/ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΛΑΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ dna ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ Η ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.--------------Ιωσηφ αυτο το εγραψε καποιος στο  Thread της Ρωσσιας.εχει ενδιαφερον!Το εβαλα εδω γιατι ταιριαζει θα ελεγα πιο πολυ με το χαρακτηρα των Ουκρανων γυναικων.του ειπα να μας πει περισσοτερες πληροφωριες.ειναι ενα ενδιαφεορν θεμα για αναλυση.Πες μας τη γνωμη σου μεγαλε Ουκρανολογε :)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Ναι, δασκαλε αυτο χρηζει επισταμένης αναλύσεως, από εσένα που εισαι δοκτωρ σε τετοια θεματα.
Βεβαια, κι αυτος που το γραψε, θα ηταν καλο να μας πει λιγα πραγματα παραπανω, αλλα εσυ ισως απο την εμπειρια σου να καταλαβαινεις πολλα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ηταν ένα υπέροχο μελέ του Δημητράκη...(πολύ επηρεασμένος από ράδιο δεκαετίας 60 είμαι) ελπίζω να πηδήξει
ο ιωσηφ και να πιάσει τη κεφαλιά στο γάμα της γωνίας...εγώ δυστηχώς δε μπορώ να βοηθήσω....εδώ στο Ζαγκρεμπ
είναι πολύ κεντροευρωπαίες βαλκάνιες βρε παιδάκι μου...εχω προβληματιστεί...που είναι το ρίβερ.....!!! με τα ωραια του

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ta exo vali ola sto rossiko blog dieykrinisis meso facebook

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σωστός ο παραλήμνιος.....πρέπει οπωσδήποτε να τη πεις εδώ γιατί μόνο τότε θα εμφανιστεί ο ιωσήφ
και θα μας πεί για τη πυροβολήτρια κλπ.  Δάσκαλε...συγχώρα αλλάδε μπόπεσα λόγω οικογενειακών υποχρώσεων...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ. 
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η Πουτανα Τανια εχει μητρωο πορνης στη Ασφαλεια απο το 2001 στην Ελλαδα.

Λοιπον επειδη τωρα να ξερετε για τις Ουκρανέζες υπαρχουν και καλές αλλά αυτές που ειναι ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ.  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ. 
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το  επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ.  
και ελληνικα για μας

Λοιπον επειδη τωρα να ξερετε για τις Ουκρανέζες υπαρχουν και καλές αλλά αυτές που ειναι ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ.  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Χωρίς να θέλω να παίξω με τον πόνο σου αδερφέ, το nick σου είναι εντελώς άκυρο... ο πηδήτζουλας της υπόθεσης μόνο εσύ δεν είσαι... Από την άλλη, ο γάμος (ή η συμβίωση, δεν ξέρω), είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, για να τη σκεφτόμαστε μόνο με το κάτω κεφάλι... Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά κι εσύ πήγαινες λίγο γυρεύοντας...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΤΙΝ ΠΑΤΗΣΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΕΚΛΗΡΗΣΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν είσαι ο μόνος που έπαθε τέτοιο χουνέρι.
σε κάποιουν η αγαπητικιά (αλβανίδα σε αυτή την περίπτωση) κώλωσε ένα φορτηγό στο σπίτι και σήκωσε τα πάντα εκτός από τα πορτοπαράθυρα, μαζί με κάτι κοινές καταθέσεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν είσαι ο μόνος που έπαθε τέτοιο χουνέρι.
σε κάποιουν η αγαπητικιά (αλβανίδα σε αυτή την περίπτωση) κώλωσε ένα φορτηγό στο σπίτι και σήκωσε τα πάντα εκτός από τα πορτοπαράθυρα, μαζί με κάτι κοινές καταθέσεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom