Παιδιά ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο Ουκρανία στο κίεβο και η κατάσταση είναι τραγική.Πέρα από τις 4-5 γκόμενες που δεν εμφανίστηκαν στα ραντεβού αυτές που εμφανίστηκαν μου έλεγαν πώς η Ελλάδα είναι γεμάτη φτωχούς και ζητιάνους και ρωτούσανε συνέχεια για τους μισθούς.Η ζημιά που έχει κάνει η κρίση στην εικόνα της χώρας είναι απερίγραπτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο Ουκρανία στο κίεβο και η κατάσταση είναι τραγική.Πέρα από τις 4-5 γκόμενες που δεν εμφανίστηκαν στα ραντεβού αυτές που εμφανίστηκαν μου έλεγαν πώς η Ελλάδα είναι γεμάτη φτωχούς και ζητιάνους και ρωτούσανε συνέχεια για τους μισθούς.Η ζημιά που έχει κάνει η κρίση στην εικόνα της χώρας είναι απερίγραπτη.
Αγαπητέ το πιστεύω. Σε άλλο thread να συζήτησουμε πως προκλήθηκε αυτή η δυσφήμηση
Πήγα στη ντίσκο DeLuxe που είναι η κορυφαία στο Κίεβο και χτυπήθηκα κυριολεκτικά με Τούρκους,Αραβες και Ουκρανούς.Είναι κόλαση.Φοβερές γκόμενες αλλά τεράστιος ανταγωνισμός.Οι Αραβες ούτε που ξέρουν τι ξοδεύουν έχουν όλοι τραπέζια.Οι Τούρκοι απίστευτοι αληταράδες κάνουν το εξής.Βάζουν 2-3 κράχτες να μαζεύουν τις γκόμενες από τη ντίσκο προτείνοντάς τους να πάνε στην παρέα ή τραβώντας τες από το χέρι αν δεν πάνε.Μετά οι άλλοι τις κλείνουν και δε σε αφήνουν να πλησιάσεις.Ακόμα και Σουηδοί έρχονται να καμακώσουν.Αμερικανοί παππούδες να τα σκάνε χοντρά είδα και αηδιαστικά θεάματα με 60/χρονους κοντούς,καραφλούς με δίμετρες ξανθές.Αλλά στα μαγαζιά οι ξανθές κρατάνε τσάντες με αρώματα και κοσμήματα και οι παππούδες τα σκάνε κανονικά.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
kman ρε φιλε αν η τσεπη σου ειναι γεματη τι σε νοιαζει ποια ειναι η γνωμη τους?θα επρεπε να το ξερεις πρωτος εσυ που πηγαινεις εκει συχνα οπως γραφεις.ασε τι λενε και ορμα να γαμησεις.για αυτο πηγες κυριως εκει οχι να κανεις κουβεντες για τα δημοσιονομικα τα δικα μας.αντε καλαΠαιδιά ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο Ουκρανία στο κίεβο και η κατάσταση είναι τραγική.Πέρα από τις 4-5 γκόμενες που δεν εμφανίστηκαν στα ραντεβού αυτές που εμφανίστηκαν μου έλεγαν πώς η Ελλάδα είναι γεμάτη φτωχούς και ζητιάνους και ρωτούσανε συνέχεια για τους μισθούς.Η ζημιά που έχει κάνει η κρίση στην εικόνα της χώρας είναι απερίγραπτη.
kman ρε φιλε αν η τσεπη σου ειναι γεματη τι σε νοιαζει ποια ειναι η γνωμη τους?θα επρεπε να το ξερεις πρωτος εσυ που πηγαινεις εκει συχνα οπως γραφεις.ασε τι λενε και ορμα να γαμησεις.για αυτο πηγες κυριως εκει οχι να κανεις κουβεντες για τα δημοσιονομικα τα δικα μας.αντε καλα
Σιγά μην τους έλεγα εγώ.Αυτές μου λέγανε συνέχεια για την κρίση.Μιλάμε πρέπει να τους έχουνε φλομώσει στα κανάλια για αυτό,εγώ τους είπα εντάξει ο δικός μας κλάδος δε χτυπήθηκε ιδιαίτερα.Βασικά θέλουν να ξέρουν πόσα βγάζεις πάνω κάτω τι μπορείς να προσφέρεις.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλε ορμα και ασε τι κανουν τι κανουν οι αραβες και οι τουρκοι που βλεπεις εκει.ορμα και αν εχεις παραδακι θα φας.οπως ειπε ο δασκαλος πρωτα αυτο παιζει εκει ρολο.Πήγα στη ντίσκο DeLuxe που είναι η κορυφαία στο Κίεβο και χτυπήθηκα κυριολεκτικά με Τούρκους,Αραβες και Ουκρανούς.Είναι κόλαση.Φοβερές γκόμενες αλλά τεράστιος ανταγωνισμός.Οι Αραβες ούτε που ξέρουν τι ξοδεύουν έχουν όλοι τραπέζια.Οι Τούρκοι απίστευτοι αληταράδες κάνουν το εξής.Βάζουν 2-3 κράχτες να μαζεύουν τις γκόμενες από τη ντίσκο προτείνοντάς τους να πάνε στην παρέα ή τραβώντας τες από το χέρι αν δεν πάνε.Μετά οι άλλοι τις κλείνουν και δε σε αφήνουν να πλησιάσεις.Ακόμα και Σουηδοί έρχονται να καμακώσουν.Αμερικανοί παππούδες να τα σκάνε χοντρά είδα και αηδιαστικά θεάματα με 60/χρονους κοντούς,καραφλούς με δίμετρες ξανθές.Αλλά στα μαγαζιά οι ξανθές κρατάνε τσάντες με αρώματα και κοσμήματα και οι παππούδες τα σκάνε κανονικά.
Είναι τεράστιο το πρόβλημα με τους Τούρκους και τους Αραβες.Οι Αραβες είναι χοντροί και σκάνε απίστευτα ποσά ενώ οι Τούρκοι είναι επιθετικοί.Ενας Τούρκος μου έριξε μια μπουνιά στη μέση από πίσω ενώ μίλαγα σε κάτι φοβερές ξανθιές και παρέλυσα για κανα μεσάωρο δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου.Εχει αγριέψει η κατάσταση.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε καντι με γοργο βημα,θα σε φανε λαχανο ετσι οπως μας τα λες....Είναι τεράστιο το πρόβλημα με τους Τούρκους και τους Αραβες.Οι Αραβες είναι χοντροί και σκάνε απίστευτα ποσά ενώ οι Τούρκοι είναι επιθετικοί.Ενας Τούρκος μου έριξε μια μπουνιά στη μέση από πίσω ενώ μίλαγα σε κάτι φοβερές ξανθιές και παρέλυσα για κανα μεσάωρο δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου.Εχει αγριέψει η κατάσταση.
Πηρα τηλ. από 4-5 μουνάρες.Μία τη χούφτωνα μέσα από τη φούστα.Γενικά κάνεις ό,τι θες απλά θέλει προσοχή στο περιβάλλον.(αρκούδες).Αμα κεράσεις κοκτέηλ έχεις τη γκόμενα για καμιά ώρα και παίρνεις στάνταρ τηλέφωνο.Αλλά οι Αραβες δίνουν πολλά όχι απλά κοκτέηλ.Και οι Ουκρανοί είναι ζόρικοι παίζει να σου κολλήσουν.Μια γκόμενα μου έσπασε τα αρχίδια δε με άφηνε να πάω στη φίλη της έμπαινε συνέχεια μπροστά.Πήγαινα δεξιά ερχόταν δεξιά,πήγαινα αριστερά έμπαινες σφήνα αριστερά.Και όταν μιλάς στην πίστα αρχίζουν όλοι να σε σπρώχνουν δηλαδή παίζει και να σε πετάξουν εκτός πίστας.Είναι σα μάχη σώμα με σώμα.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αποφυγε τις αντιπαραθεσεις με τους ασχημομουρηδες αυτους.μεγαλο παιδι εισαι απεφυγε τους καυγαδες και μεινε οσο μπορεις μακρια απο τις κακασχημες αυτες ρατσες.βασικα εδω θα επερε να πει δυο λογια ο δασκαλος για αυτο που μολις εγραψες.δεν ξερω να σου πει τι να αποφευγεις στις φασαριες με αλλους τουριστες εκει.παντως ρε παιδι μου εδω τους κακασχημους αυτους του ριχνουν πορτα στα καλα παγαζια στην παταγια στην ταιλανδη στην ουκρανια δεν εχει φεις κοντρολ να μην βαζουν μεσα το καθε κακασχημο γουρουνι απο ασια μερια?ενταξει τους αραβες που τα εχουν τους παρακαλανε αλλα τους αλλους?
Κι εσυ τι εκανες?
Τι να κάνω;Εμεινα εκεί που ήμουνα δεν μπορούσα να περπατήσω.
Εδώ είναι δύο ξανθές(κάπου 1.80 ύψος ή και παραπάνω) που γνώρισα στη ντίσκο και κυκλοφόρησα την επόμενη μέρα.
Πήρα τηλ. από 4-5 σαν αυτές.Μετά δε θυμόμουνα τα ονόματα ποια είναι ποια.Μια από τη δυτική Ουκρανία θέλει να έρθει Ελλάδα.Γενικά το επίπεδο στη ντίσκο ήταν ασύλληπτο.Αυτές που δείχνω ήταν δεύτερα σε σχέση με το τι υπήρχε αλλά στην πρώτη κατηγορία ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.
Πήρα τηλ. από 4-5 σαν αυτές.Μετά δε θυμόμουνα τα ονόματα ποια είναι ποια.Μια από τη δυτική Ουκρανία θέλει να έρθει Ελλάδα.Γενικά το επίπεδο στη ντίσκο ήταν ασύλληπτο.Αυτές που δείχνω ήταν δεύτερα σε σχέση με το τι υπήρχε αλλά στην πρώτη κατηγορία ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Εδώ είναι δύο ξανθές(κάπου 1.80 ύψος ή και παραπάνω) που γνώρισα στη ντίσκο και κυκλοφόρησα την επόμενη μέρα.
α) Πήδηξες ?
β) Τι σου κόστισαν ?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αντε ντε ορμα να περασεις καλα με τις ξανθιες ουκρανιδες μουναρες και ασε τους αλλους.
α) Πήδηξες ?
β) Τι σου κόστισαν ?
Αυτές θέλανε κάτι αρώματα κτλ μετά το γεύμα στο εστιατόριο αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω άλλα και δεν το κυνήγησα.Σίγουρα με 100 ευρώ σε αρώματα γινόταν η δουλειά.Πήδηξα μερικές μέσω του mamba αλλά ζήτησα ανωμαλίες και είναι όλα δυνατά με 50 ευρώ.
lingua franca ἡ Ἑλληνικὴ πάντως
Aνωτέρα της ουκρανικής δια ταις ορχιφόρους
Επισκέπτης
Άφήσατε ὅτι πρέπει νὰ κάνωμεν ἀκροβασίας εἰς τὸ πληκτρολόγιον διὰ τὰ Κυριλλικά...Aνωτέρα της ουκρανικής για τις ορχιφόρους
Άφήσατε ὅτι πρέπει νὰ κάνωμεν ἀκροβασίας εἰς τὸ πληκτρολόγιον διὰ τὰ Κυριλλικά...
Και δη ατελεσφόρους