Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το Τουπόλεβ έπεσε διότι:
α.  ο πιλότος ήτο της πολεμικης αεροπορίας και δεν ηξερε γρι αγγλικά
β. οι από κάτου ξύνανε τα καρύδια τους και χαριεντιζόσαντε στον ασύρματο αντί να κοιτανε το αερόπλανο (ρωτήστε καποιον κ. John Ba O'Glue)
Αυτιά...

Άσφαλῶς ἀναφέρεσθε εἰς τὴν συντριβὴν τοῦ ἀεροσκάφους τῆς Aerosvit παρὰ τῇ Θεσσαλονίκῃ. Προσήγγισε ἐκ τῆς ἀντιθέτου τῆς ὑποδειχθείσης κατευθύνσεως τὸν ἀεροδιάδρομον! Ἄν εἶναι δυνατόν!

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αλανια στα παπαρια μας για τα αεροπλανα!πειτε τα αλου.εδω μηλαμε για ουκρανιδες γαμιολες να ουμε! :rockon:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω διπλα που μου απαντησες.Πρωτον για τις πληροφοριες και δευτερον που μου απαντησες εσυ προσωπικα.

Επισκέπτης
Ρε αλανια στα παπαρια μας για τα αεροπλανα!πειτε τα αλου.εδω μηλαμε για ουκρανιδες γαμιολες να ουμε! :rockon:

Εμενα ένας φίλος μου που χει μεινει καιρό στην Ουκρανία μου χει πει ότι εκεί λέει είναι χωριό, με ήθη του 1950  κι ότι όποιος νομισει ότι θα ξεσκιστεί να γαμάει στο τελος μενει με το στρουθείο στο χέρι. Επίσης μου χει πει ότι σε καθε πόλη υπάρχουν λεει πουτανες οι οποίες πανε σε ντισκοτέκ και συνηθως λεει καθουντε στο μπαρ και περιμενουν προτασεις. εΠίσης λεει ότι πρεπει πρωτα να πας να της μιλησεις εσύ. Λεει στο κιεβο υπάρχουν κατι μερη ονοματι Μπινγκο, Βουδα, φιεστα, Μανταρίν και καπως ετσι...

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα ένας φίλος μου που χει μεινει καιρό στην Ουκρανία μου χει πει ότι εκεί λέει είναι χωριό, με ήθη του 1950  κι ότι όποιος νομισει ότι θα ξεσκιστεί να γαμάει στο τελος μενει με το στρουθείο στο χέρι. Επίσης μου χει πει ότι σε καθε πόλη υπάρχουν λεει πουτανες οι οποίες πανε σε ντισκοτέκ και συνηθως λεει καθουντε στο μπαρ και περιμενουν προτασεις. εΠίσης λεει ότι πρεπει πρωτα να πας να της μιλησεις εσύ. Λεει στο κιεβο υπάρχουν κατι μερη ονοματι Μπινγκο, Βουδα, φιεστα, Μανταρίν και καπως ετσι...

Τωρα τα λες ομορφα!
Τωρα τα λες ωραια,εισαι μεγα αλανι!! :rockon: :rockon:
Σε γουσταρω!!
Σε αγαπαω!!! :rockon:
Γαμω την τρελα μου γαμω δε κρατιεμαι!!

Επισκέπτης
ευχαριστω διπλα που μου απαντησες.Πρωτον για τις πληροφοριες και δευτερον που μου απαντησες εσυ προσωπικα.

Κοιτα συμβουλη μου:
α. πηγαινε καθημερινή, όχι Π-Σ-Κ θα βρεις εισητηριο πανευκολα και δεν θα ταλαιπωρηθεις
β. αν πας με γκομενα ή θες άνεση πήγαινε με το τραίνο σε κουκεττα (πρόσεξε έχει των 2, 4 και 24! ατόμων) απλά έχει το κατσ ότι αν δεν καταλαβαίνεις θα σου ζαλίσουν τα ούμπαλα στο γκισέ τι θεση θες, ημερομηνία κτλ)
γ. ο πλέον έυκολος τρόπος είναι να παρεις μαρσούτκα απέναντι από τον σταθμό του τραίνου έχει δεκάδες και φευγουν ανα μία ώρα διάβασε γράφουν OΔΕCCA κι οποιον οδηγό ρωτησεις θα σου δωσει καρτελακι με δρομολογια ειναι πανευκολο και μετα μπορεις να κανεις κρατηση τηλεφωνικως...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποια ειναι η καλυτερη πολη ρε μαγκες για γουστα στην ουκρανια?
να χαλασω κανα ταληρο σε 2 βδομαδεσ,να γαμαω να πινω και να τρωγω και αντε ξανα μανα να γαμω.Να παιζουν παρακμιακες καταστασεις και βρομια!
που ρε μαγκες?

Για 5000 ευρώ Κίεβο.Δεν το συζητάω.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ama δεν εισε σχετικος στο κιεβο το μονο που θα γαμισεις ειναι πουτανα απο ιντερνετ η ντισκο παναακριβα :jerking: :jerking: αρχιδια!!!! διλαδη λιγα πλεον εινε τα καλα μερη στην ουκρανια με 5000 eura αθηνα γαμας οτι θελης και σου κανουν και γληφοκολαδα δορο :2funny: :2funny: το κατο μερος της πολονιας και η τρανζιστερια μινανε αλλα το ενα θελη αμαξι και χιλιομετρα και το τιρασπολ πρεπει να εισε ρωσομαθης ```` μετα ρωσια με καπιον σχετικο μαζι  εινει καλα  αλλα  ζαλισμα τα αρχιδια βιζες ινρεζιστραρεα και γραφειοκρατικες ροσομαλακιες και  τελος !!! μετα υπαρχει λατινικη αμερικη αργεντινη καλητερα για ασφαλεια και ευρωπαικο τροπο ζωης και τελος τελος  υπαρχει και η αφρικη αλλα εκει πεζεις την ζωη σου κορονα γραματα οποτε καλητερα καμια μαλακια :2funny: :2funny: :2funny: εινε και οικονομικη   υ.γ πιθηκους δεν γαμαο ταιλανδοκινεζες κτλ!!!  τωρα αφροδιτη δια πλουτονα και περα απο τον γαλαξια δεν ξερω τι γινεται  :think: :think: :think: θα ρωτησο καναν εξωγηινο  :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι θα γινει ρε παλικαρακια?θα πειτε κατι για ουκρανια?τοσες σελλιδες και ολο αρχιδιες!
δωστε και σωστε ρε μαγκες!Ποια ειναι η πιο βιτσιοζα περιοχη εκει πανω?
Για κιεβο δε ψηνομαι γιατι ειμαι βλαχος και δε τους παω τους πρωτευουσιανους!

Νεε μου σαν πολυ φορα δεν πηρες? Ξεστραβωσου στις +500 σελιδες, ή μαζεψε τα κουβαδιακια σου και ξουτ σε αλλη παραλια. Αντε μπραβο.

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Νεε μου σαν πολυ φορα δεν πηρες? Ξεστραβωσου στις +500 σελιδες, ή μαζεψε τα κουβαδιακια σου και ξουτ σε αλλη παραλια. Αντε μπραβο.

Οπα ρε μαγκα.Μην ασχολησε με παρτι μου αμε δε γουσταρεις!
Σε συγχωρω ομως γιατι με ειπες νεο! :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μάγκες γράφω πρώτη φορά στο συγκεκριμένο thread. Ξέρετε αν παίζει τίποτα στη Συμφερούπολη Ουκρανίας ;;; Ίσως έχει αναφερθεί κάτι και σε περοηγούμενες αναρτήσεις αλλά είναι 520 σελίδες και αδυνατώ να τις διαβάσω όλες. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για Συμφερούπολη ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
συμφερουπολη αδερφε οναμα και πραγμα :2funny: :2funny: σε βλεπουν κινητο δολαριο ειναι η προτευβουσα τις κριμεας μεγαλη πολη στο κεντρο ειναι καλα εχει μουνι αλλα οχι ξεκολα καλουτσικες τιμες αλλα πολυ πονηρες οι γκομενες για κλοτσιες μιλαμε μονο αν εχεις δουλια εκει εινε καλα και εισε παραμηθας τεζα!!!  δυο φορες εχω αραξει εκει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o epomenos προορισμος για μενα προσοπικα ειναι το κατο μερος της πολονιας στα σινορα τσεχιας και σλοβακιας στης μικροτερες πολης οχι στης γνοστες που εχουν προζβαση αεροπορικος θελη αμαξι και χρονο αλλα !! γινετε του καλου φτινου ξεκολου μουνιου το πανηγηρη λεμε!!!! ουκρανια και αρχιδια παρασινα  :jerking: :jerking: βεβεα απο ελλαδα σου φενετε παραδεισος αλλα πλεον πολλα τα ευρα μαγκες!!! πιασοκολεεε ολεεεε οι μπαστουνοβλαχες ουκρανεζες ουσστ ρεεεε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες επέστρεψα από δεκαήμερο Λβωφ-Κίεβο καλεσμένος από γκόμενα τύπου Β+ (κατά διδάσκαλο Ι.Μ.) και φιλοξενούμενος σπίτι της. Στην μετακίνηση μου (μόνος, η άλλη είχε δουλειά στο Λβωφ) με τραίνο από Λβωφ προς Κίεβο καμάκωσα Λβιβιάνκα τύπου Α (κατά διδάσκαλο Ι.Μ.) ετών 28 και περάσαμε ένα τριήμερο όλο καύλα (αφομοίωσε όλο τον ελληνικό πολιτισμό με συνεχείς επαναλήψεις). Με κάλεσε και αυτή να πάω για τα Χριστούγεννα. Από την μια πέρασα μέλι από την άλλη έχασα το πανηγύρι που διαβάζω ότι γίνεται στο Κίεβο. 

Το Λβωφ μου άρεσε ως πόλη, μάλλον θα ξαναπάω, το θέμα είναι στο σπίτι ποιας. Μήπως Κίεβο καλύτερα μόνος μου;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ του ουκρανομουνοσκοτους μεγα μπλασκο που ?? :knockinb: :knockinb: παλι?? και αφησες την σχολη μοναχι!@!! δεν πιστευω να σε ψησαν να κατεβεις στης εκλογες  :uglystupid: :uglystupid: μαυρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάγκες επέστρεψα από δεκαήμερο Λβωφ-Κίεβο καλεσμένος από γκόμενα τύπου Β+ (κατά διδάσκαλο Ι.Μ.) και φιλοξενούμενος σπίτι της. Στην μετακίνηση μου (μόνος, η άλλη είχε δουλειά στο Λβωφ) με τραίνο από Λβωφ προς Κίεβο καμάκωσα Λβιβιάνκα τύπου Α (κατά διδάσκαλο Ι.Μ.) ετών 28 και περάσαμε ένα τριήμερο όλο καύλα (αφομοίωσε όλο τον ελληνικό πολιτισμό με συνεχείς επαναλήψεις). Με κάλεσε και αυτή να πάω για τα Χριστούγεννα. Από την μια πέρασα μέλι από την άλλη έχασα το πανηγύρι που διαβάζω ότι γίνεται στο Κίεβο.   

Το Λβωφ μου άρεσε ως πόλη, μάλλον θα ξαναπάω, το θέμα είναι στο σπίτι ποιας. Μήπως Κίεβο καλύτερα μόνος μου;

Οχι,μείνε καλύτερα Λβωφ.Στο Κίεβο ξοδεύεις πολλά.Οι γκόμενες στο Λβωφ είναι σαν τις Πολωνέζες και από τις ωραιότερες και ευκολότερες στην Ουκρανία.Το μόνο κακό είναι οτι αν καμακώνεις μετά από ένα μήνα σε μαθαίνουνε και οι πέτρες δεν είναι τεράστια πόλη σαν το Κίεβο και το κέντρο είναι μικρό.

ProedrosJW

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, μια διαδικαστική ερώτηση που πρέπει να είναι εύκολη για όσους έχουν επισκεφτεί τις εξ' ανατολών γειτονικές χώρες, και συγνώμη αν έχει ξαναγραφεί κάπου μέσα στο φόρουμ και δεν το βρήκα.

Ως κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου χρειαζόμαστε βίζα για να επισκεφτούμε τουριστικά την Ουκρανία και την Ρωσία;

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οχι,μείνε καλύτερα Λβωφ.Στο Κίεβο ξοδεύεις πολλά.Οι γκόμενες στο Λβωφ είναι σαν τις Πολωνέζες και από τις ωραιότερες και ευκολότερες στην Ουκρανία.Το μόνο κακό είναι οτι αν καμακώνεις μετά από ένα μήνα σε μαθαίνουνε και οι πέτρες δεν είναι τεράστια πόλη σαν το Κίεβο και το κέντρο είναι μικρό.
ΠΑΝΤΩς στα σαιτ γνωριμιων δεν απαντουν ευκολα οι ντεβουσκες απο το λβοφ, σε σχεση με αλλες απο ντανιεσκ χαρκιβ η ντιπροπετροφσκ ακομα κι οντεσα
απο εμπειρια κι αρκετες γνωριμιες κ  :knockinb: μεσω σαιτ ρωσσικων παντα,οπου πιο ευκολα απαντουν,ειναι κ πιο ευκολες,οποτε για το λβοφ που λες δεν θα το ελεγα οτι ισχυει μαλλον...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΕ του ουκρανομουνοσκοτους μεγα μπλασκο που ?? :knockinb: :knockinb: παλι?? και αφησες την σχολη μοναχι!@!! δεν πιστευω να σε ψησαν να κατεβεις στης εκλογες  :uglystupid: :uglystupid: μαυρο
ο μπλασκος οντως εχει χαθει
κριμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΠΑΝΤΩς στα σαιτ γνωριμιων δεν απαντουν ευκολα οι ντεβουσκες απο το λβοφ, σε σχεση με αλλες απο ντανιεσκ χαρκιβ η ντιπροπετροφσκ ακομα κι οντεσα
απο εμπειρια κι αρκετες γνωριμιες κ  :knockinb: μεσω σαιτ ρωσσικων παντα,οπου πιο ευκολα απαντουν,ειναι κ πιο ευκολες,οποτε για το λβοφ που λες δεν θα το ελεγα οτι ισχυει μαλλον...

Ναι,αυτό που λες ισχύει.Οι γκόμενες από το Λβωφ δεν απαντούν εύκολα στα site και αυτές που απαντούν συχνά δεν εμφανίζονται ή δεν κάθονται.Είναι πικρή εμπειρία.Απλά το Λβωφ είναι από τις καλύτερες πόλεις για να βγάλεις γκόμενα στο δρόμο.(όχι στα κλαμπ).Αυτό γιατί υπάρχει η πολωνική κουλτούρα και είναι πανεπιστημιούπολη.Δηλαδή βγάζεις πολύ γρήγορα καλά κομμάτια στο δρόμο εάν πας την κατάλληλη εποχή και έχεις κάποια εμπειρία.
Αλλά σίγουρα για κονέ από το ίντερνετ το Κίεβο είναι άπαιχτο.Είπαμε Κίεβο για τους έχοντες δεν παίζεται.Δεν υπάρχει άλλη πόλη που να μπορείς να βγαίνεις 4 ραντεβού την ημέρα με 4 διαφορετικές γκόμενες και να γαμάς ό,τι ανεξάρτητη θέλεις.Η να πας στα κλαμπ και να βγαίνεις πάντα με γκόμενα.Αυτά γίνονται μόνο στο Κίεβο.Αλλά κοστίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom