Ας το ποσταρω και αυτο εδω καθοτι το νημα του Κισιναου εχει νεκρωσει ...
σημερινο μολδαβη(ρωσσοφωνη) στο σπιτι μου , ακαποτα ολα
ακαποτα ολα
Ετσι γουσταρα σημερα , τις χαζοεξυπναδες αλλου ...
Θεωρήται μοδα εκει το να κανουν τα χέρια τους σα σκατά με τα tattoo?Ας το ποσταρω και αυτο εδω καθοτι το νημα του Κισιναου εχει νεκρωσει ...
Έτσι πως το διατυπωσες δάσκαλε θύμησες Βασκορες. Τώρα εν τω μεταξύ πρέπει να είναι σε χειμερία νάρκηΓαματε τιποτα η απλως πηγατε Ουκρανια για να φατε και να πιειτε φτηνα?
Καλά που το έγραψες για τη νοθεία στη βότκα. Μου λέγανε να πάρω μια ντόπια για να ρίξω τα γκομενακια στο κρεβάτι μετά το πρώτο ραντεβού. Δεν υπάρχει φθηνή και ανόθευτη ; Και μπύρες νοθευμένες ; Τι προτείνεις μη νοθευμένο ;Γιατι πολλοι λενε παραλογα πραγματα.
Εστω οτι εβρισκες ουκρανικη σαμπανια Ελλαδα με μισο ευρω.(που βρισκεις).Θα την επινες?
Οχι βεβαια.Γιατι πανηγυριζεις που ταξιδευεις Ουκρανια να την πιεις?
Ποσο κοστιζουν τα καλα γαλλικα κρασια Ουκρανια σε σχεση με ΕΕ?Μηπως τα τριπλασια?
Ποσο κοστιζει το ουισκυ?Μονο η εγχωρια βοτκα αξιζει καπως και ερχεται φτηνοτερα.Τα αλλα ποτα ειναι για πεταμα αφου παραγονται στην Ουκρανια ασχετα αν γραφει Staropramen,Chianti κτλ.
Γενικα η νοθεια ποτων και τροφιμων στην Ουκρανια ειναι τραγικη,το καταλαβαινεις αμεσως.Καμια σχεση με στανταρτς της ΕΕ.
λευτερη μου χερσον εισαι εδω?Τελικα η θαλασσα εγινε γιαουρτι.....
Ξενοδοχειο που πληρωνα με 120 δολ την βραδυα, τωρα μου στοιχιζει 40, και γευμα για 2 που πηγαινε καπου 80 δολλαρια τωρα εγινε τζαμπα πραμα.
λευτερη μου χερσον εισαι εδω?
αυτη την ιστορια εγραψα σαν καβλωμενος λεον.τοτε που κατηγορουσαν κμαν οτι ανεβαζει τιμεςνα σου πω και αληθεια δεν φταιει μονο ο αρχοντασ αλλα αυτεσ οι μαλακισμενεσ πολλεσ φορεσ οταν ειναι ανεξαρτητεσ την ωρα και το μεροσ που τισ βρισκεισ το παιζουν ντιβεσ και λενε παραλογεσ τιμεσ.σου λεει 150 δολαρια εσυ λεσ 100 και αυτη φευγει γιατι την ειδε την φαση οτι αξιζει τοσα ασχετα αν μετα θα παει να πειδειχτει με κανα αλλο ουκρανο με 30-50 δολαρια.εχουνε ενα τουπε καραπουτανε που να στα λεω αδερφε.μια μαλακισμενη που εφαγα 200 ευρο πιτσα και κοκτειλ να την κερνω ηρθε αμεσως σπιτι.ουτε ειπε βιζιτα η θελω λεφτα αμεσωσ εβγαλε τα ρουχα και λεει γαμησε με.οκ ηξερα τι ητανε αλλα ειπα να δω που το παει και να μην συναφερω λεφτα.μετα λεει δωσε λεφτα και εφυγα.σαν κυριοσ εδωσα 50 ευρο και πολλα ηταν.φωναζε και απειλουσε σαν ηστερικη και αρπαξε το μαχαιρι απο την πιτσα.αστραπιαια προλαβα να τησ το παρω,φωναζε σαν τρελι ξεσικωσε την πολεικατοικια με τα διαμερισματα να τισ δωσω αλλα 50.αντι να τησ δωσω 3 φαπεσ τοτε δεν το εκανα εδωσα αλλα 50 και εφυγε.απειλουσε να φερει γκομενουσ,μπατσουσ και μαλακιεσ δηλαδη για μπανιο στο γιδροπαρκ θα την περνανε οι δικοι μου χαχαχαχα.την αλλη μερα παλι καθοταν στο ιδιο εστιατοριο διπλα απο την σταση χρισατικ δεν θυμαμε το ονομα.ηρθε με πλισιασε σαν αγαθο κοριτσακι χαμογελαστει να φαει μαζι μου σαν να μην ηταν η ιδια ψυχοπαθησ.την εδιωξα και ειπα αυτη την φορα θα σε σπασω απο το ξυλο που δεν εχω γειτονεσ.αυτο ενα απο χιλιαδεσ παραδειγματα.οταν πηγε το γριβνα 35-38 πηγα οδυσσο και καμια δεν ηθελε γριβνα.ολεσ στα μαμπα και δρομο ελεγαν 200-300 δολαρια χαχαχαχα.νομιζαν ανεβηκε η τιμη τουσ και δεν δεχονταν με 500-800 γριβνα οπωσ παλια
παρομεια γκομενα που μιλα ο βαλκανιος πουτσαρας.διαβαστε την ιστορια του παιδειου.Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! Hi Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;