Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! Hi Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! Hi Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν ξερω πως να δειξω τισ φωτο της κοπελας αλλα 8 3 2016 που εγραψε ο τυπος εχει φωτο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιλησα με δασκαλο πριν λιγο.μπορει να ερθει 3 μερες οδυσσο τον μαρτιο!με καλεσε δνεπρο αλλα ειπα δεν εχω χρονο.ιουνιο μπορω για δνεπρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαρεθηκα τους βλακες κυπριους εδω να δινω συμβουλες.δεν ξερουν για τα μπουρδελα το σαιτ να διαβαζουν να μωρφονονται και θελουν να βαζουν στοιχηματα μαζι μου.ενας αφραγος φιλος πηγε πρωτη φορα μοσχα,κυκλοφορουσε με φορμες και ελεγε τα γνωστα στο χωριο οσπου τον ξεσκεπασα και τον εκανα ρεζιλι.τωρα γνωρισε μια στην κυπρο που εμενε σς χοτελ 7 ευρο την μερα!δεν την πηδηξε,τον τρελενει μθνηματα και σκαυπ και ταχα δουλευει σε ιδιοτικη τραπεζα στην μοσχα.του ειπα δεν καταλαβες καλα,το πολυ ενδιαφερων παντα ειναι απατη και οσες λενε δουλευουν σε τραπεζα ενοουν σε αυτην την  τραπεζα θα σου ζητησουν να στειλεις χρημα χαχαχα.ποιος πιστευεται θα κερδισει το στοιχημα?ο φιλος ο σαλονικιος και αυτος βρηκε τραπεζικο μια φορα οδυσσο.του λεω καλα ρε ολοι τραπεζικους βρισκευαι?του ειπε μαλιστα αν βαλεις λεφτα εδω το επιτοκιο τοσο και μαλακιες πηρε σοβαρα τον ρολο της η πουτανα.εγω γελουσα και τον κοροιδευα,λεω στειλε φοτο να την δω.του λεω εχεις δικαιο σε τραπεζα δουλευει σπερματος χαχαχα,τελικα την τραπεζικο την πηδηξε για 500 γριβνα και μια φορα τον τσιμπουκωσε για 300.ο φιλος γνωρισε μια στην ελλαδα απο μινσκ αλλα δεν εφαγε.αυτη συνεχιζει το γνωστο παραμυθι,ενδιαφερον,μου αρεσει να μιλαμε,30 με παιδι.μου λεει μεταφρασε τι λεει στα ρωσικα τα μθνηματα της.γραφει αυτη για λουπλου ρισιατ μοευ προβλεμι υ νετ οσκλαντβατ,δυλαδη μου αρεσει να λυνω τα προβληματα μου και να μην τα κανω στιν ακρη,λεω ετσι ειναι στα ελληνικα αλλα θα σου το πω και στην γλωσα της τι ενοει η καλη κοπελα.οταν θα ζητησει χρημα για να λυσει τα προβληματα της πρεπει να τα λυσεις αμεσα και να μην τα αποφυγεις χαχαχα.μου λεει τι πουστης εισαι αλλα με δεκαδες που γνωρισε βγηκα παντα σωστος.νευριαζουν μαζι μου,αρχιζουν τοσα εκατομυρια δεν εχει καλες,ναι λεω μια που δουλεθει αληθεια σε τραπεζα μοσχα τι να ζητα απο ενα αφραγο γυφτο,χοντροθλη,καθολου εμφανισιμο που γυρνα με τις φορμες?αν δειτε τους φιλους που εχουν οι καλες κοντακτε ολοι δεν ειναι οπειος,οπειος με καλο μισθο,γυφτους αν υθελαν βρισκουν και εκει
να τι εγραφα το 2014

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το αντιθετο θα ελεγα ο Χάρης μιλαει αρκετα καλα Ρωσσικα και ξοδευει λεφτα της παιρνει της τα'ι'ζει τους παιρνει πραγματα κλπ. θα μπορουσε να βγαλει δυνατες γκομενες
  Το κακο ειναι ο χαρακτηρας του και το στυλ του,παει να τους κανει το μαγκα και το νταή.Και παει και σε λαθος μερη,μαλακια καταρχην που παει Οοσησσό καλητερα να πηγαινε σε ενα μη τουριστικο μερος.Αλλα και Οδησσο υπαρχει το  Привоз ο σταθμος των λεωφορειων που γινεται της πουτανας απο μουνια απο αλλες πολεις της Ουκρανιας.Αν θελει καποιος να βρει Οδησσο νορμαλ γκομενες πρεπει να βγει λιγο παραεξω απο το κεντρο
ο dimitrakis που με ειδε 10 μερες οδυσσο παραδεχετε οτι μπορω να βγαλω δυνατες γκομενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Χάρης ειναι κατι μεταξυ ξενου και μονιμου κατοικου ειναι μεν ξενος αλλα μιλαει Ρωσσικα οποτε κατευθειαν ειναι +1 απο ολους τους αλλους ξενους που δε μιλανε λεξη.Οι ξενοι που ειδα εκει ηταν κατι το συχαμερο μιλαμε για κατακαημενους φουκαραδες.Δε μιλαω για Τουρκους αλλα για δυτικοευρωπαιους.Οι Ουκρανοι λιγο καλητεροι απο τους Ρωσσους σαν αντρες αλλα πολυ βλαχαδεροι.
  Το βασικο προβλημα του Χάρη δεν ειναι τοσο η εμφανιση και το ντυσιμο του(το ντυσιμο αν ηθελε μπορουσε να το βελτιωσει) αλλα η συμεριφορα του.
εδω ο διμητρακης λεει ειμαι σκληρος με γκομενες και δεν γουσταρει το ντυσιμο μου με μαρκες χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ακριβώς  :)Πρεπει να βαλει γλυκυτητα στις συμπεριφορα του με τις γκομενες
εδω λεει καθαρα οτι δεν ειμαι γλυκος.αν πατε εσεις σαν γατακια την βαψετε.χαστουκια θελουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μας εχουν για μαλακες για αυτο παιρνουν το μαθημα τους.εκδικουμαι για ολους που τους ξεγελουν
εδω εξηγω γιατι ειμαι σκληρος.πιο πανω λεω οτι ειχα τις διδιμες γκομενες που ειδε ο μιτσος.γαμησα και την φιλη τους μετα.φυσικα τουριστριες στην οδυσσο απο ζαπαροζιε και πηρα δωρακια χωρις να ζητανε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγω δεν τα'λεγα.Εσυ πριν μερικες μερες δεν ελεγες οτι σου αρεσε καλητερα το Κισινιωφ?! :think: :rockon:!Με τους Ελληνες καφρους του ΟΠΑ και της αθλιες γκομενες που σου βγαζανε κακια :rockon:!
    Τωρα για να μην ακουω  :jerking: αν καποιος ξερει Ρωσσικα και παει λιγο παραεξω απο το κεντρο δεν ζηταει καμια λεφτα.Αποδειξη ο Κυπριος που του ηρθαν 2 γκομενες λεφτα δεν τους δινει και αν τους παιρνει κανενα ρουχο το κανει απο μονος του.Του αρεσει να ειναι ο αφεντης τους καπως ετσι.Να σου πω την αληθεια της λυπηθικα γιατι ειναι καλοψυχες οι Ουκρανες,δεν βγαζουνε κακια.Δεν θα σε ρωτησω για τα μαγαζια αν εχουν πραγματα και γενικα για την οικονομικη κατασταση γιατι οπως εχω καταλαβει δεν δινεις σημασια σε αυτα τα πραγματα.
    Αν εχεις καρτα μπορει να εχεις προβλημα γιατι μπορεις να βγαζει μονο μεχρι 1000 Γκριβνα τη μερα.Αν παλι εχεις μετρητα αλλαζε τα λιγα λιγα γιατι το Γκριβνα καθε μερα καταποντιζεται!Οποτε χανεις πολλα αν αλλαξεις λεφτα για 2 μερες.
    Καταλαβαινω γιατι δεν πηγαινεις ντισκο,αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα δεν θα κοιταξει την ντισκο.Εγω ομως ειμαι του εξω,της ντισκο.Γουσταρω να γαμαω μια δυο ωρες και μετα να βγαινω εξω.Θα μου πεις ειμαι στον παραδεισο γ'αυτο τα κανω αυτα.Σιγουρα αν έμενα στην Ελλαδα και εβρισκα μια γκομενα μετα απο αγαμιες σιγουρα θα καθομουνα μαζι της.
  Δε λεω κ'εγω τη γιδα μου στην Πολωνια στο αεροδρομιο την γνωρισα μου ελεγξε το διαβατηριο και γνωρηστικαμε αλλα δεν μου εκανε κανενα τσιμπουκι κατα τη διαρκεια της γνωρημιας :2funny:Μηπως το ειδες σε καμια τσοντα? :think:Ειδηκα ο Ρεντ ειναι σαν Αρκουδιαρης το λεω επειδη τον ειχα συναντισει στο Συνταγμα με τον Χαζοπαυλο :2funny: σα κατι τυπους που πουλανε στη λα'ι'κη ειναι.Πηγαινει στα χωριά της Μολδαβιας και ταζει γαμους μπας και του κατσει καμια :2funny:Ασε που το 2006 πηγαιναν πιο πολλοι Ελληνες απο οτι τωρα τοτε γεματο Ελληνες ηταν καθε καλοκαιρι,γεματο αγαμητους Πιρφορους :jerking:.Ας πουμε ομως οτι εγινε ετσι οπως το λες :2funny:Σε τι γλωσσα μιλησανε αφου ο Ρεντ Ρωσσικα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ?Της εβγαλε εξω την πουτσα του και αυτη δεν ειχε ξαναδει πουτσα στη ζωη της και του τον πηρε τσιμπουκι? :2funny:
    Δεν εχω δει ποτέ να γραφεις τιποτα που να εχει σχεση με την πραγματικοτητα :2funny:Μιλας για πλουτο στη Μολδαβια  :jerking: :2funny:Για Ελληνες γαμιαδες του Κισινιωφ :2funny: και τωρα εκανες το Ρεντ μεγαλο γαμια :2funny:
για μενα μιλα ο μιτσος για τις γκομενες που με ειδε!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Αλαν συναντιθηκε και με τον θρυλικο Κυπριο που παιζει στο βιντεακι μου :)Θα περασει πολυ καλα γιατι ο Κυπριος ειναι και γαμώ τα παιδακια :).Θα κανουνε πολυ χαβαλέ :).Έλεγα σημερα του Κυπριου για πλακα οτι αν γινει εκει κανα κακο και αρχισουν  :ak: θα φορτωσει ο Κυπριος τα πραγματα του και της γκομενες του σε ενα ταξι και θα την κανουνε ολοι προς Μολδαβια :2funny:!Μου ειπε οτι το Γκριβνα παιφτει κατακορυφα η εισοτημια του ειναι πια 1 Ευρω 13 Γκριβνα αν δε υπαρχει ελλειψη συναλλαγματος οι τραπεζες θα δινουν πολυ πιο πολλα γκριβνα για καθε Ευρω απο την τραπεζικη τιμη και ας ειναι παρανομο αυτο.

παλι για μενα ο μιτσος

promitheus83

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αρχές - Μέσα Ιουνίου που αξίζει να πας; Κίεβο ή προς Οδησσό;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο δάσκαλος Ουκρανολόγος θα δώσει μαθήματα από 12-14 Οκτωβρίου!Για την επέτειο της δεκαετίας της σχολής και θα απαντήσει στα ερωτήματα σας σχετικά με την Ουκρανία και της αλλαγές που έγιναν στη χώρα τελευταία χρόνια.

Συνημμένα

• ^68D734DDA624ED659202C6BCFFE11A0E6E65D95D443820C1EE^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    ^68D734DDA624ED659202C6BCFFE11A0E6E65D95D443820C1EE^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 118

Επισκέπτης
Φτιάξαμε και τον καινούργιον κωδικόν διότι τον παλαιόν δεν τον εδέχετο το σάιτ με τίποτα και τώρα σιγά - σιγά διορθώνουμε τα γραπτά των τελευταίων 6 ετών δια να είμεθα έτοιμοι τον Οκτώβριον. Καλή πρόοδον!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γαμημενο κωλοπαιδο...ιερόσυλε... παρε δρομο γρηγορα απο εδω λιγδη...

Συνημμένα

• mplaskos.jpg
    mplaskos.jpg
    575,5 KB · Εμφανίσεις: 105

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φτιάξαμε και τον καινούργιον κωδικόν διότι τον παλαιόν δεν τον εδέχετο το σάιτ με τίποτα και τώρα σιγά - σιγά διορθώνουμε τα γραπτά των τελευταίων 6 ετών δια να είμεθα έτοιμοι τον Οκτώβριον. Καλή πρόοδον!
Ο Ιωσήφ είναι.Μου το επιβεβαίωσε στο Skype με τον παλιό λογαριασμό δεν μπορεί να μπει γιατί δεν δέχεται τον κωδικό του.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ριγη συγκινησης....

Το τιμημενο νημα του μεγαλου διδασκαλου!!!!

Επισκέπτης
όλα δια την παιδείαν και τον διαφωτισμό της σπουδαζούσης νεολαίας. Επί τροχάδην αναγιγνώσκω αυτά που έγραφε ο κ. Χάρης κατά την απουσίαν μου, ξέρετε το μουνί είναι όπως όλα τα αγαθά του χρηματηστηρίου και διέπεται από περιόδους πτώσεων και ανόδων. Πάντοτε αγοράζεις στην πτώσιν και πάντοτε πωλείς στην άνοδον. Εσείς πάτε να αγοράσετε στην φούσκα...Θα τα πούμε τον Οκτώβριον διότι δεν εχω χρόνο αλλά το δεύτερον που μου έκαμε εντύπωσιν είναι ότι πολλοί εξ υμών έχετε νοοτροπία συνταξιούχου ναυτικού που διηγείται για θαλάσσια τέρατα και πώς επήδηξε όλες τις πουτανες σε κάθε λιμάνι. Κάνετε την τρίχα τριχιά!  Οταν σας έγραφα αυτά που σας έγραφα, είχα ήδη 10 χρόνια στην ουκρανία και τώρα έχω 20. Καλώς ή κακώς αυτό κάτι σημαίνει... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παλαιούς μαθητάς! Αυτιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom