Που το θυμήθηκες το παλατάκι? Απίθανη κατάσταση και πραγματικά δεν επανήλθε. Το θυμάμαι το RP το 2007, 2008, 2009 να σου πω δεν θυμάμαι και πότε έκλεισε. Ήθελες να κάτσεις σε τραπέζι και να τις χαζεύεις που χορεύουν, καθόσουν. Ήθελες να πας προς τα μέσα προς το μπαρ που γινόταν συνωστισμός? Πήγαινες. Μέσα σε 2 λεπτά σου μιλάγανε μόνες τους. Θυμάμαι τη χαρακτηριστική ερώτηση μετά το πως σε λένε κλπ, "what are your plans for tonight" Κάποια στιγμή το είχα εμπεδώσει και τις ρώταγα πρώτος, πολύ γέλιο, τι να πούνε αφού ήταν εκεί για ένα λόγο. Έχω την εντύπωση ότι το Buddha bar πάντως έγινε κατά κάποιο τρόπο ο αντικαταστάτης του RP στο πιο κυριλέ και με ανεβασμένες τιμές, τουλάχιστον στο πρώτο άκουσμα. Είναι γεγονός ότι συνάντησα αρκετά καλές εκεί γκόμενες όχι πάντα μικρές αλλά και ακόμα και τα milfs ήταν νεαρά milfs δηλ μέχρι 30 ας πούμε χρονών.
Ένα άλλο καταπληκτικό μαγαζί που μάλλον και αυτό δεν υπάρχει πιά γιατί καταστρέψανε το σύμπαν εκεί ήταν το Virus στο Ντονέτσκ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα μια φορά πήγα και ήταν σοκ. Τεράστιο, ψηλοτάβανο, με ένα καθρέφτη από πάνω μέχρι κάτω απέναντι από την πίστα και στην πίστα μόνο μουνιά, απίθανα παιδιά να χορεύουν, να επιδεικνύονται και να τσεκάρονται στον καθρέφτη, χάρμα οφθαλμών. Πολλές αδερφές και ξαδέρφες πηγαίναν παρέα να βρούνε κάποιον να τις πάρει βόλτα στο Κίεβο. Ωραίες εποχές.
Kman μια ερώτηση αν μπορείς. Είδα ότι το Carribean έχει γίνει σαν show stage, εγώ το άφησα μικρό με το αυτοκίνητο το παλιό μέσα. Έχει ζωντανή μουσική από ότι είδα, μήπως έχει αλλάξει και πάνε παρέες και ζευγάρια για χορό? Που μαζεύονται, κάτω ή επάνω στον όροφο έχει τα μπαρ?