Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βρε βαλκανιε χορηγε ολες οι πουτανες ειναι κ ονλαιν τι δε καταβαινεις??? :idiot:

Δεν καταλαβαίνεις?Το λένε καθαρά.Αμα θες φτηνά πάνε να βρεις πουτάνα.Εμείς που είμαστε αξιοπρεπείς κοπέλες ζητάμε 500 ευρώ και πάνω.
Είναι η κατάσταση που περιέγραψα.Απλά συχνά υπερτιμολογούν το μουνί τους γιατί δεν ξέρουν την κατάσταση στην αγορά και το βαθμό εμπειρίας σου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Εγώ αν ξαναπάω Κίεβο, πουτανα δεν πρόκειται να παρω, όπως και την προηγούμενη φορά. Χίλιες φορές μαλακια, αν δεν κάτσει καποια, παρά να κάθομαι να διαβάζω αυτές τις παπαριές που γράφουν όταν πιάνεις κουβέντα μαζί τους. Άκου αξιοπρεπείς κοπέλες να σου λένε ότι είναι, την στιγμή που ζητάνε έστω κι ένα 50αρικο.
Την πιάτσα δεν την χαλάει ο Kman2, αλλά οι Τουρκαραβες που είναι πολλοί. Απλά ο Kman2 έχει μια ηλικία που δεν έχει πλέον αντοχές για στριτ γκειμ. Εδώ δεν έχουν οι πιο νέοι. Οι Τουρκαραβες το καμάκι δεν το έχουν και σε αυτό όταν το κάνουν οι πιο πολλοί τρώνε πόρτα γιατί δεν τους πολύ χωνεύουν οι Ουκρανες. Όποτε οποία ηλικία κι αν έχουν κι από τη στιγμή που έχουν το πακέτο, τα στάζουν σε τανες.
ZeroHedge, όσοι δεν πήγαιναν Ουκρανια την εποχή Μαϊντανό, θες να πεις ότι είναι χεστες ; Δεν εκφραστηκες και τόσο ωραία σε αυτό το σημείο. Καλό θα ήταν να μην το γράψεις καθόλου. Ούτε εσύ είσαι ήρωας που πήγες. Και θα μπορούσες να την πατησεις. Σε καιρούς πόλεμου δεν νομίζω ότι είναι κανένας χεστης που δεν πάει στην χώρα που έχει αναταραχές ούτε αυτός που πάει πρέπει να χαρακτηρίζεται ήρωας, πόσο μάλλον όταν πάει για σεξοτουρισμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ αν ξαναπάω Κίεβο, πουτανα δεν πρόκειται να παρω, όπως και την προηγούμενη φορά. Χίλιες φορές μαλακια, αν δεν κάτσει καποια, παρά να κάθομαι να διαβάζω αυτές τις παπαριές που γράφουν όταν πιάνεις κουβέντα μαζί τους. Άκου αξιοπρεπείς κοπέλες να σου λένε ότι είναι, την στιγμή που ζητάνε έστω κι ένα 50αρικο.
Την πιάτσα δεν την χαλάει ο Kman2, αλλά οι Τουρκαραβες που είναι πολλοί. Απλά ο Kman2 έχει μια ηλικία που δεν έχει πλέον αντοχές για στριτ γκειμ. Εδώ δεν έχουν οι πιο νέοι. Οι Τουρκαραβες το καμάκι δεν το έχουν και σε αυτό όταν το κάνουν οι πιο πολλοί τρώνε πόρτα γιατί δεν τους πολύ χωνεύουν οι Ουκρανες. Όποτε οποία ηλικία κι αν έχουν κι από τη στιγμή που έχουν το πακέτο, τα στάζουν σε τανες.
ZeroHedge, όσοι δεν πήγαιναν Ουκρανια την εποχή Μαϊντανό, θες να πεις ότι είναι χεστες ; Δεν εκφραστηκες και τόσο ωραία σε αυτό το σημείο. Καλό θα ήταν να μην το γράψεις καθόλου. Ούτε εσύ είσαι ήρωας που πήγες. Και θα μπορούσες να την πατησεις. Σε καιρούς πόλεμου δεν νομίζω ότι είναι κανένας χεστης που δεν πάει στην χώρα που έχει αναταραχές ούτε αυτός που πάει πρέπει να χαρακτηρίζεται ήρωας, πόσο μάλλον όταν πάει για σεξοτουρισμο.

Για να το πω απλά.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑ που ο εικοσάρης γαμάει με ραντεβού στα Mr. Snack,ο τριαντάρης με ραντεβού σε κυριλέ καφέ και εστιατόριο,ο σαραντάρης τη γαμάει με δωράκι.
Είναι η ίδια γκόμενα απλά στον έναν κάνει την ερωτευμένη,στον άλλον την κυρία και στον άλλον την πουτάνα.Οι Ουκρανέζες και γενικά οι Σλάβες είναι χαμαιλέοντες αλλάζουν 100 πρόσωπα,έχουν τεράστια εμπειρία στο χειρισμό αντρών.
Στριτ γκέιμ θέλει μεγάλες ταχύτητες,εδώ από το φόρουμ και γενικά το 99% των ξένων πάει ΜΟΝΟ με ιντερνετικό καμάκι,δεν κάνει καθόλου καμάκι στα κλαμπ και καθόλου στριτ γκέιμ γιατί είναι δύσκολο.
Εγώ κάνω streetgame,clubgame,ηλεκτρονικό καμάκι,με και χωρίς λεφτά,σε Κίεβο και επαρχία,Ουκρανία και άλλες ανατολικές χώρες,δεν έχω περιορισμούς για να έχω τεράστια ποικιλία επιλογών και ευελιξία.Δεν επιλέγω δηλαδή μόνο ένα μέρος και έναν τρόπο όπως κάνει το υπόλοιπο 99%.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική απάντηση πουτάνας στο mamba.

BSF5dg.jpg

Αλλος τυπικός διάλογος με προ ή σεμιπρο.Ζητούν στην ψύχρα 200 ευρώ.

rUQ9Pb.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτό είναι το πλεονέκτημα του Κιέβου.Τραβάς έναν πούτσο στην προ ή σεμιπρο να στανιάρεις μετά γαμάς μια σπονσορέτ και ύστερα βγαίνεις γεμάτος αυτοπεποίθηση σα Βαλκάνιος γαμέας στο ρομαντικό ραντεβού.Και να μη γαμήσεις σε περιμένει το επόμενο.Και ύστερα ξεχύνεσαι στα κλαμπ για νέους πούτσους.Γενικά όλο το σκηνικό είναι υπέροχα στημένο για γαμέα.
Πηγαίνω για μια εβδομάδα με 3000 ευρώ στην τσέπη και άλλα τόσα στην κάρτα δια παν ενδεχόμενο.Γενικά κάνεις ζωή απόλυτου άρχοντος ή ροκ σταρ γενικώς ημίθεου για το διάστημα που αλωνίζεις με την ψώλα σου στα εύφορα εδάφη.
Αλλιώς σπίτι και μαλακία όπως τόνισε και η Ουκρανέζα στο μήνυμα.
Μιλάμε για απόλυτους σλαβικούς μουνοπαραδείσους δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο.

Πολωνία με τα ίδια λεφτά δεν είσαι ημίθεος πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα.Δεν έχεις το σκηνικό έτοιμο όπως Ουκραίνα πρέπει να το δημιουργήσεις μόνος σου.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Την πιάτσα δεν την χαλάει ο Kman2, αλλά οι Τουρκαραβες που είναι πολλοί.
Ισως δεν το ειπα-εθεσα σωστα ,γεγονος ηταν ομως- αυτο το ελεγαν αυτοι που δεν εχουν παει καθολου ουκρανια και καποιοι αλλοι που θελαν να πανε κ 2-3 χρονια μετα ακομα χεζονται..εγω ρισκαρα μεν αλλα πηγα γιατι γνωριζα περα των ειδησεων, ειχα επαφες και ηξερα τι παιζει στο κιεβ που ηταν 800κμ μακρυα απο τις εχθροπραξιες και ολα ηταν νορμαλ!
Την πιατσα γενικα την χαλαει ο καθε ξενος -πυρφορος που μοιραζει δολλαρια-ευρω-αηφον κλπ στις φτωχες αλλα φιλαργυρες πουτανες... ειτε βαλκανιος τσολιας ,ειτε τουρκος ειτε αραβας το ιδιο μαλακας ειναι καποιος που σε μια χωρα με μ.ο. 150 ευρω μηνιαιο μισθο ,χαλα πολλαπλασια για μια εσκορτ!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ισως δεν το ειπα-εθεσα σωστα ,γεγονος ηταν ομως- αυτο το ελεγαν αυτοι που δεν εχουν παει καθολου ουκρανια και καποιοι αλλοι που θελαν να πανε κ 2-3 χρονια μετα ακομα χεζονται..εγω ρισκαρα μεν αλλα πηγα γιατι γνωριζα περα των ειδησεων, ειχα επαφες και ηξερα τι παιζει στο κιεβ που ηταν 800κμ μακρυα απο τις εχθροπραξιες και ολα ηταν νορμαλ!
Την πιατσα γενικα την χαλαει ο καθε ξενος -πυρφορος που μοιραζει δολλαρια-ευρω-αηφον κλπ στις φτωχες αλλα φιλαργυρες πουτανες... ειτε βαλκανιος τσολιας ,ειτε τουρκος ειτε αραβας το ιδιο μαλακας ειναι καποιος που σε μια χωρα με μ.ο. 150 ευρω μηνιαιο μισθο ,χαλα πολλαπλασια για μια εσκορτ!!!

Έναντι των πυρφόρων μόνο η κρίση μπορεί να βοηθήσει, την πληρώνουμε όμως κι άλλοι που δεν φταίμε... Αλλά τους Άραβες και τους λοιπούς μεσανατολίτες η κρίση δεν τους αγγίζει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι ξένοι είναι γενικά λίγοι και δεν παίζουν σημαντικό ρόλο.Την πιάτσα τη χαλάνε κυρίως οι Ουκρανοί και Ρώσοι ολιγάρχες που έχουν το Κίεβο σαν playground και πληρώνουν σοβαρά ποσά.
Συγκριτικά με αυτούς αυτά που δίνουν οι ξένοι είναι πασατέμπος έτσι κι αλλιώς οι λεφτάδες ξένοι γαμάνε Νέα Υόρκη,Λονδίνο,Μόσχα κτλ.Κίεβο πλακώνει η πλέμπα.
Και στα κλαμπ ο ανταγωνισμός με τους άλλους ξένους είναι γελοίος.Ο σοβαρός ανταγωνισμός είναι από Ουκρανούς και Ρώσους λεφτάδες εκεί απλά τον πίνεις.Δηλαδή έρχεται ο άλλος σου λέει δυο λέξεις στα ρωσικά και τέλος το ζήτημα είναι λήξαν και μένει με τη γκόμενα.
Απλά οι Σλάβες ψάχνουν παντού άντρες για άρμεγμα έχουν τρυγήσει όλη την υφήλιο.Δεν είναι οτι οι δικοί τους δεν τα έχουνε απλά είναι ακόρεστες.Οχι άσχημα δηλαδή.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
ΚΜΑΝ βλεπω εγκατεστημένο τον Origin client, παιζουμε παιχνιδιάκια? :P

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
συγχαρητηρια στους μαλακες του σαη που καταφερατε να διωξετε τον μεγα δασκαλο Ιωσηφ Μπλασκο για να μονοπωλει στο θρεντ ο αγαμητος απατεωνας -παθολογικος ψευτης Kman και να του βαρατε και παλαμακια....  :jerking:

ντροπη

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
-Αν μου κάνεις δώρο iphone 7,θα μείνω μαζί σου...
Θα με κάνεις ευτυχισμένη θα σε κάνω ευτυχισμένο
δε θα συναντηθούμε?
-Iphone είναι δύσκολο να σου κάνω δώρο. Το κάνω μόνο σε μοντέλα ή αν κάνεις τα πάντα στο σεξ.
-Γιατί?
Α,χα,χα μωρό μου δεν είμαι η πουτάνα σου.
Ούτε εσύ είσαι Αλαίν Ντελόν.
Μωρό μου τι νομίζεις,οτι στην Ουκρανία θα κάτσουν να πηδηχτούν κοπέλες μαζί σου έτσι απλά ή θα γνωριστούν μαζί σου?Σαν εσένα η Ουκρανία είναι γεμάτη.
Κάτσε και τράβα μαλακία.

Τα πραγματα ειναι απλα, και απέξω-απέξω στο ειπε και η γκομενα. Αν εισαι εμφανιστιακά σε σχέση με τους ντόπιους αντρες μέσος ορος, γιατι να πανε να γαμηθουν μαζι σου, δεν υπαρχει κανενας λογος. Για να γαμησεις ακομα και τζαμπα πρεπει να εισαι εμφανισιακά πολυ πανω απο το μέσο όρο της οποιαδήποτες σλαβικης χωρας. (Αν και αυτο ισχύει και για Ρουμανια.)
Οσο ποιο εμφανίσιμος εισαι, τοσο λιγοτερα χρήματα δίνεις. Οσο λιγότερο εμφανίσιμος εισαι , τοσα περισσότερα δίνεις.
Επισης δινεις στις γκόμενες την εντύπωση οτι εσύ ο ίδιος ψαχνεσαι για να πληρώσεις, ε λογικο να σηκώνουν την όποια ταρίφα έχουν, και ακομα και αν δεν εχουν την φτιάχνουν εκεινη την στιγμή στιγμιάια και μπαινεις στην κατηγορία του "θύματος" αυτομάτως , που έχει ως αποτέλεσμα μετά να σου τη λενε και να σε μειώνουν.

Πχ, αν η Ελλάδα εβγαζε μουνάρες οπως οι ανωθεν χώρες σιγουρα κανένας μας δε θα εκανε πορνοτάξιδα, η διαφορετικα αν οι αλλοδαπές ηταν εξωτερικα οπως οι ελληνίδες, επισης κανένας μας δε θα ταξίδευε εκει για να γαμήσει.

Μια "κανονικη κοπέλα" οπως τις ονομάζεις χαρακτηριστικά, ποτε δε θα έθετε τιμη για σεχ. Στην χειρότερη των περιπτώσεων να σε ρωτουσε αν μπορεις να ανταποκριθείς οικονομικα στην περιπτωση που η γνωριμία σας κατέληγε σε γαμο.
Αυτο τουλάχιστον ισχύει για μένα προσωπικά.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

Kman2 είσαι ο Kman του 2009 σωστά? Σε διαβάζω μετά από χρόνια ακμαιότατο και μαχητή ακόμα στο σλαβικό μουνοπαράδεισο, ότι καλύτερο παγκόσμια πλην Rio .

Αν θα μπορούσες να μας κάνεις ένα μικρό update για τη γενικότερη σκηνή στην πόλη. Επίσης αν μπορούσες να μας δώσεις τα φώτα σου στα εξής:

1. Ισχύει ο περιορισμός του να έχεις μέχρι 2000 ευρώ μαζί σου? Θέλω να πω σε ρωτάνε όταν φτάσεις στο Κίεβο? Προ μηνός που πήγα σε άλλη χώρα δεν με ρώτησε κανείς τίποτα, ούτε στο Βενιζέλος ούτε όταν έφτασα εκεί.

2. Σε ανταλλακτήρια ή τράπεζες μέχρι πόσα uah μπορείς να κάνεις? Θέλει όπως παλιότερα διαβατήριο και συμπληρώνεις φόρμα πόσα κάνεις?

3. Οι ελληνικές πιστωτικές κάρτες, είναι εκτός Capital controls? Θέλω να πω αν έχεις περιθώριο 2000 ευρώ ας πούμε μέχρι το όριο της κάρτας σου μπορείς να τα χαλάσεις σε μαγαζιά/εστιατόρια σε 3 πχ μέρες?

4. Έχεις βρεθεί πρόσφατα στα Dali park, Chi Chi κλπ? Αν ναι τα γνωστά υπέρμουνα τι τιμούλες γενικά κάνουνε? Ξέρω ότι όλα είναι σχετικά και μπορεί η τιμή να φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή με το που σε κόβει πως είσαι και ποιος είσαι, αλλά λέω αν έχεις αίσθηση.

Αυτά γενικά και ότι άλλο καλό νομίζεις. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά και όπως ξέρουμε εξαρτώνται από την ταχύτητα, συγκέντρωση μέσων, sleep-food-drink management, εμπειρία και την τύχη του καθενός.

Ευχαριστώ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σε όλους,

Kman2 είσαι ο Kman του 2009 σωστά? Σε διαβάζω μετά από χρόνια ακμαιότατο και μαχητή ακόμα στο σλαβικό μουνοπαράδεισο, ότι καλύτερο παγκόσμια πλην Rio .

Αν θα μπορούσες να μας κάνεις ένα μικρό update για τη γενικότερη σκηνή στην πόλη. Επίσης αν μπορούσες να μας δώσεις τα φώτα σου στα εξής:

1. Ισχύει ο περιορισμός του να έχεις μέχρι 2000 ευρώ μαζί σου? Θέλω να πω σε ρωτάνε όταν φτάσεις στο Κίεβο? Προ μηνός που πήγα σε άλλη χώρα δεν με ρώτησε κανείς τίποτα, ούτε στο Βενιζέλος ούτε όταν έφτασα εκεί.

2. Σε ανταλλακτήρια ή τράπεζες μέχρι πόσα uah μπορείς να κάνεις? Θέλει όπως παλιότερα διαβατήριο και συμπληρώνεις φόρμα πόσα κάνεις?

3. Οι ελληνικές πιστωτικές κάρτες, είναι εκτός Capital controls? Θέλω να πω αν έχεις περιθώριο 2000 ευρώ ας πούμε μέχρι το όριο της κάρτας σου μπορείς να τα χαλάσεις σε μαγαζιά/εστιατόρια σε 3 πχ μέρες?

4. Έχεις βρεθεί πρόσφατα στα Dali park, Chi Chi κλπ? Αν ναι τα γνωστά υπέρμουνα τι τιμούλες γενικά κάνουνε? Ξέρω ότι όλα είναι σχετικά και μπορεί η τιμή να φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή με το που σε κόβει πως είσαι και ποιος είσαι, αλλά λέω αν έχεις αίσθηση.

Αυτά γενικά και ότι άλλο καλό νομίζεις. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά και όπως ξέρουμε εξαρτώνται από την ταχύτητα, συγκέντρωση μέσων, sleep-food-drink management, εμπειρία και την τύχη του καθενός.

Ευχαριστώ

Φυσικά ο ίδιος είμαι.Μπορώ να πω οτι το Κίεβο είναι σαφώς καλύτερο σήμερα σε σχέση με το 2009.Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε περίοδο στο παρελθόν και πηγαίνω από το 2003.
Μουνί έχει παντού εξαρτάται τι θες.Βασικά υπάρχουν οι εξής προοπτικές.
1.Βρίσκεις γκόμενες από mamba που κάθονται με 100-150 ευρώ οι καλές.(εφτάρια)
2.Σπονσοριλίκι από mamba.Περίπου 200 ευρώ η μέρα πάει ή αγορά δώρου 500-700 ευρώ για μερικές μέρες.(οχτάρια)
3.Pros από Carribean εφτάρια,οχτάρια στα 100-150 ευρώ.
4.Κανονικές γκόμενες από Carribean,συνήθως ΜΙΛΦ με 100 ευρώ σπονσοριλίκι σε κάθε συνάντηση.(εφτάρια)
5.Γκόμενες από daygame μέχρι εννιάρια.Εκεί χρειάζεται μόνιμο σπονσοριλίκι,ένα δώρο σε κάθε ραντεβού,περίπου 200 ευρώ σε κάθε συνάντηση.Πληρώνεις διακοπές κτλ.

Στις ερωτήσεις σου:
1.Μπορείς να φέρεις όσα λεφτά θες,δεν τα ελέγχει κανείς
2.Μπορείς να βγάλεις γκρίβνυα ανάλογα με την τράπεζα.Συνήθως ανάληψη μέχρι 2000 γκρίβνυα.
3.Δεν ξέρω.Χρησιμοποιώ γερμανική κάρτα.
4.Δεν έχω πάει Chi αλλά σίγουρα θα πάω.Φημολογείται οτι έχει θεόμουνα.Φαντάζομαι θα θέλουν μόνιμα σπονσοριλίκια με πρώτο δώρο στα 300 ευρώ.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ πολύ είσαι πρώτος και to the point.

2003? Πολλά χιλιόμετρα έχεις κάνει και σε καλές εποχές...Εγώ πιο μετά Οκτ. 2005 θυμάμαι και δεν ήξερα τίποτα, τα βρίσκεις όμως πηγαίνοντας συχνά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε ευχαριστώ πολύ είσαι πρώτος και to the point.

2003? Πολλά χιλιόμετρα έχεις κάνει και σε καλές εποχές...Εγώ πιο μετά Οκτ. 2005 θυμάμαι και δεν ήξερα τίποτα, τα βρίσκεις όμως πηγαίνοντας συχνά

Σου λέω τώρα είναι καλύτερα από το 2003.Το 2003 η πιο ψηλή γκόμενα που έβλεπες Κίεβο ήταν 180 και αν την έβρισκες.Ολες ήταν υποσιτισμένες,με χαλασμένα δόντια,λιπόσαρκες και κοντές με αραιά μαλλιά.Τώρα έχει μαζευτεί Κίεβο όλο το τοπ μουνί της Ουκρανίας που δεν κατάφερε να πάει Μόσχα.
Αυτό που ήταν καλύτερο τότε ήταν η νυχτερινή ζωή.Πάει το 101 για καμάκι και πάει και το River Palace.Αυτά ήταν μυθικά μαγαζιά.Δεν επανήλθαν.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Που το θυμήθηκες το παλατάκι? Απίθανη κατάσταση και πραγματικά δεν επανήλθε. Το θυμάμαι το RP  το 2007, 2008, 2009 να σου πω δεν θυμάμαι και πότε έκλεισε. Ήθελες να κάτσεις σε τραπέζι και να τις χαζεύεις που χορεύουν, καθόσουν. Ήθελες να πας προς τα μέσα προς το μπαρ που γινόταν συνωστισμός? Πήγαινες. Μέσα σε 2 λεπτά σου μιλάγανε μόνες τους. Θυμάμαι τη χαρακτηριστική ερώτηση μετά το πως σε λένε κλπ, "what are your plans for tonight" Κάποια στιγμή το είχα εμπεδώσει και τις ρώταγα πρώτος, πολύ γέλιο, τι να πούνε αφού ήταν εκεί για ένα λόγο. Έχω την εντύπωση ότι το Buddha bar πάντως έγινε κατά κάποιο τρόπο ο αντικαταστάτης του RP στο πιο κυριλέ και με ανεβασμένες τιμές, τουλάχιστον στο πρώτο άκουσμα. Είναι γεγονός ότι συνάντησα αρκετά καλές εκεί γκόμενες όχι πάντα μικρές αλλά και ακόμα και τα milfs ήταν νεαρά milfs δηλ μέχρι 30 ας πούμε χρονών.

Ένα άλλο καταπληκτικό μαγαζί που μάλλον και αυτό δεν υπάρχει πιά γιατί καταστρέψανε το σύμπαν εκεί ήταν το Virus στο Ντονέτσκ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα μια φορά πήγα και ήταν σοκ. Τεράστιο, ψηλοτάβανο, με ένα καθρέφτη από πάνω μέχρι κάτω απέναντι από την πίστα και στην πίστα μόνο μουνιά, απίθανα παιδιά να χορεύουν, να επιδεικνύονται και να τσεκάρονται στον καθρέφτη, χάρμα οφθαλμών. Πολλές αδερφές και ξαδέρφες πηγαίναν παρέα να βρούνε κάποιον να τις πάρει βόλτα στο Κίεβο. Ωραίες εποχές.

Kman μια ερώτηση αν μπορείς. Είδα ότι το Carribean έχει γίνει σαν show stage, εγώ το άφησα μικρό με το αυτοκίνητο το παλιό μέσα. Έχει ζωντανή μουσική από ότι είδα, μήπως έχει αλλάξει και πάνε παρέες και ζευγάρια για χορό? Που μαζεύονται, κάτω ή επάνω στον όροφο έχει τα μπαρ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που το θυμήθηκες το παλατάκι? Απίθανη κατάσταση και πραγματικά δεν επανήλθε. Το θυμάμαι το RP  το 2007, 2008, 2009 να σου πω δεν θυμάμαι και πότε έκλεισε. Ήθελες να κάτσεις σε τραπέζι και να τις χαζεύεις που χορεύουν, καθόσουν. Ήθελες να πας προς τα μέσα προς το μπαρ που γινόταν συνωστισμός? Πήγαινες. Μέσα σε 2 λεπτά σου μιλάγανε μόνες τους. Θυμάμαι τη χαρακτηριστική ερώτηση μετά το πως σε λένε κλπ, "what are your plans for tonight" Κάποια στιγμή το είχα εμπεδώσει και τις ρώταγα πρώτος, πολύ γέλιο, τι να πούνε αφού ήταν εκεί για ένα λόγο. Έχω την εντύπωση ότι το Buddha bar πάντως έγινε κατά κάποιο τρόπο ο αντικαταστάτης του RP στο πιο κυριλέ και με ανεβασμένες τιμές, τουλάχιστον στο πρώτο άκουσμα. Είναι γεγονός ότι συνάντησα αρκετά καλές εκεί γκόμενες όχι πάντα μικρές αλλά και ακόμα και τα milfs ήταν νεαρά milfs δηλ μέχρι 30 ας πούμε χρονών.

Ένα άλλο καταπληκτικό μαγαζί που μάλλον και αυτό δεν υπάρχει πιά γιατί καταστρέψανε το σύμπαν εκεί ήταν το Virus στο Ντονέτσκ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα μια φορά πήγα και ήταν σοκ. Τεράστιο, ψηλοτάβανο, με ένα καθρέφτη από πάνω μέχρι κάτω απέναντι από την πίστα και στην πίστα μόνο μουνιά, απίθανα παιδιά να χορεύουν, να επιδεικνύονται και να τσεκάρονται στον καθρέφτη, χάρμα οφθαλμών. Πολλές αδερφές και ξαδέρφες πηγαίναν παρέα να βρούνε κάποιον να τις πάρει βόλτα στο Κίεβο. Ωραίες εποχές.

Kman μια ερώτηση αν μπορείς. Είδα ότι το Carribean έχει γίνει σαν show stage, εγώ το άφησα μικρό με το αυτοκίνητο το παλιό μέσα. Έχει ζωντανή μουσική από ότι είδα, μήπως έχει αλλάξει και πάνε παρέες και ζευγάρια για χορό? Που μαζεύονται, κάτω ή επάνω στον όροφο έχει τα μπαρ?

Οντως το Carribean έχει αλλάξει πολύ.Και παλιά είχε live shows αλλά καμία σχέση με τώρα.Το αυτοκίνητο στη μέση δεν υπάρχει πια.Τώρα έχει κυριλέψει πολύ και έχει μεγαλύτερες ηλικίες και πολλές επαγγελματίες.
Πάνω είναι κυρίως τραπέζια,κάτω είναι η πίστα και τα δύο μπαρ.Οι επαγγελματίες κάθονται πριν το αριστερό μπαρ όπως μπαίνεις προς τα αριστερά.Οι κανονικές γκόμενες είναι στο δεξιό μπαρ και στην πίστα.Φυσικά αν οι επαγγελματίες δουν ανήσυχα καμάκια αλλάζουν θέση για να γίνουν προσιτές.Συνήθως αν μια εμφανίσιμη κοπέλα είναι μόνη της και κοιτάει είναι επαγγελματίας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Ευχαριστα νεα με τη βιζα!!!!

Stories

Νέο!

Stories