Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! Hi Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;

Τσέκαρε πμ  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και αυτες εδω οι φωτο ειναι καλες!!!
φιλε εισαι εντελος ασχετος με το αθλημα βλεπω.ευτυχοσ δεν εστειλες τιποτα.μην κανεις ονειρα οτι θα μεινεις σε καπειο δωματιο μαζι της χαχαχαχ.απλα να σε μαδησει ηθελε,αφου δεν πηρε τιποτα δεν θα συνεχισει αδικα την επικοινωνια.οραια γκομενα,σιγα μην σε βαλει σπιτι χαχχαχαχαχ αυτα δεν υπαρχουν.σημερα μικρουλα τοπ που γνωρισα οδυσσο μενει αγυρα στελνει μυνημα.παρε μου εισιτηριο απο αγγυρα να παω χαρκοβ.λεω γιατι?εχω προβληματα λεει.λεω οχι ασ σου παρει ο γκομενοσ που σε περιμενει χαχαχαχ.λεω οταν γνωριστηκαμε σου προτεινα να σπονσαρω εσενα και την φιλη σου αρνηθηκεσ και με δουλευεσ χαχαχαχ.λεει εισαι τσιγγουνης για αυτο εισαι μονος.ειπα βρεσ αλλο βλακα να δουλευψεις,σπονσαρω στο χερι και βοηθω μονο οπεια ειναι μαζι μου οχι καθε πουτανα που στελνει μυνημα χαχαχαχ.εισαι μια απο πολλεσ που μου ζητανε βοηθεια χωρισ ανταλαγμα.καταλαβεσ φιλε?ετσι και η δικια σου,πολυ καλη να ειναι αληθινη.ντιλιτ σε εχει γραμενο που αρνηθηκεσ την χορηγια.ο πονηροι και υποψιασμενοι τους κανουν κακο στην υγεια χαχαχαχ.ελα οχτωβριο που θα ειμαι πανω.περιμενω ξενουσ και ειπα να μην παω και πιο γρηγορα.

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Βασικα  παρολο που αρνηθηκα να στειλω χρηματα συνεχιζουμε επικοινωνια κτλ. Μου στελνει φωτο. Εννοειται οτι δεν περιμενω αγαπη κτλ. Εγω θα της πω να ερθει ξενοδοχειο αν θελει διαφορετικα δεν εχει λεφτα.καλου κακου μιλαω κ με αλλες για να ειμαι σιγουρος οτι θα βρω να γαμησω οταν παω. Ποσα λεφτα να της δωσω σαν δωρακι, μου ζηταει 150 € για τρεις μερες...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βασικα  παρολο που αρνηθηκα να στειλω χρηματα συνεχιζουμε επικοινωνια κτλ. Μου στελνει φωτο. Εννοειται οτι δεν περιμενω αγαπη κτλ. Εγω θα της πω να ερθει ξενοδοχειο αν θελει διαφορετικα δεν εχει λεφτα.καλου κακου μιλαω κ με αλλες για να ειμαι σιγουρος οτι θα βρω να γαμησω οταν παω. Ποσα λεφτα να της δωσω σαν δωρακι, μου ζηταει 150 € για τρεις μερες...
[/quotγια να επικεινωνει ισως 150 θα θελει την μερα.αν ερθει ασε που απο φωτο που ειναι γκομεναρα μπασ και δεν ειναι γυναικα.την επαθα τελαιταια μια που μιλουσαμε και εστειλε φωτο πηρα ηταν ανδρασ.ξαναπηρα και αλλεσ φορεσ και ηταν ανδρασ απο αγνωστα νουμερα πηγα.δεν θα κατσει ολη μερα μαζι σου,θα γαμηθει και θα φυγει.ειναι καθαρα επαγγελματιασ,δεν χανει χρονο.αυτεσ δεν επεικεινωνουν με κανενα συνεχεια αν δεν ειναι εκει,κραταγε μια πισηνη μην σε στησουν.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μπορεί να ταξιδέψει κανείς Ουκρανία μόνο με ταυτότητα ή θέλει διαβατήριο βιζα κτλ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Συναθλητες και συμφορουμιτες Γεια σας!! Hi Αποφασισα κ εγω να δοκιμασω τον σεξοτουρισμο, κ μαλιστα στην Οδησσο της Ουκρανιας με 20 χρονη ντοπια κορασιδα η οποια στο mamba ψαχνει για γαμους κ παντρειες!!! (Καλα, μας επεισε!!!) Αφου ζητησε μια οικονομικη βοηθεια την οποια κ αρνηθηκα ευγενικα με την δικαιολογια οτι λογω κρισης και capital control δεν επιτρεπονται εμβασματα στο εξωτερικο, της ειπα οτι οταν παω θα της δωσω το δωρακι της. Της προτεινα επειδη αυτη νοικιαζει ενα δωματιο σε σπιτι να μεινουμε η σε διαμερισμα η σε ξενοδοχειο με τζακουζι κτλ. Αρνειται κατηγοριματικα κ θελει να μεινουμε στο δωματιο της. Εμενα με συμφερει γιατι θα ειναι πιο οικονομικο, αλλα μηπως με βρουνε πουθενα θαμμενο κ να με εχουν κλεψει;; Καμια ιδεα η αποψη απο εσας που το κατεχετε περισσοτερο το σπορ απο εμενα;;

Μιστι μου ισε πολι δινατο πλειμποι.
Ι ατακτι κορασιδα σε εχι εροτευτι ινε ολοφανερο.
Προχορα προσ τον δρομο του πιρφορισμου
Ακαθεκτοσ!!!εχισ δινατεσ πιρφοροπεοοπτικεσ!!!
Ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!

Στραβωθηκαμε ρε τύπε...!!!
:S :S

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ευγε τσιρτσιναμπα μου!!!
[/quoteχααχαχαχαχα σκεψου οτι και εγω για να γλυτωσω απο τον ερωτα τουσ σκεφτομε οκτωβριο να παω αρμενια-γεωργια,η σερβια-γεωργια να γλυτωσω απο τον ερωτα τουσ χαχαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξεροχινουμε με τιτανοτεραστιο πλειμποι γιτευτι ατακτον κορασιδον χαρι!!! :wanker: :wanker: :wanker: :kneel: :rockon:
τι πλειμποι δεν βλεπεισ κολησε τοσουσ μηνεσ 27 το γριβνα,εχασα πολυ απο την γοητεια μου χαχαχαχαχα.εκει που κατρακυλουσε το φτασαμε και 2 μερεσ 36 τα εδινα αβερτα δεν κρατουσαμε αμυνα.για πλακα εδινα 3-5 χιλ γριβνα σε καθε κορασιδιον που ειχε προβληματα για βοηθεια.οχτωβρη τελικα θα παω βελιγραδη να μου φυγει η εμμονη που κολησε ενα χρονο να παω.απο δεκεβρη παλι στα λιμερια μου.ελπιζω να αρχισει καμια μαχη παλι να κατρακυλησει το γριβνα για να ανεβει λιγο η ψυχολογια,το ιμειτσ και η γοητεια μου χαχχαχαχαχαχ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
οχτωβρη τελικα θα παω βελιγραδη να μου φυγει η εμμονη που κολησε ενα χρονο να παω.
δεν..
ουτε πουτανες,ουτε σπονσοριλικια,ουτε γκομενιλικια παιζουν Βελιγραδι..
Και αν ξεφυγεις λιγακι φροντισε να εχεις ασφαλεια με αεροδιακομιδη αφου δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισεις ορθιος..
Οι Σερβοι ειναι εκ φυσεως υπερμεγεθεις..
ΟΛΟΙ εχουν βιωσει τραγωδιες στις οικογενειες τους λογω εμφυλιου..
ΟΛΟΙ γυμναζονται σε μονιμη βαση..
Η συντριπτικη πλειοψηφια κατεχει πολυ καλα μια ή & παραπανω πολεμικες τεχνες & καπακι εχει μεγαλη εμπειρια απο τσαμπουκαδες στον δρομο-στα γηπεδα..
Οι δε Σερβες ειναι πολυ υπερηφανες για να ξεπεσουν στην πουτανια που εσυ στοχευεις..
Τα υπερ 10αρια ειναι ΙΧ πουτανες εκτος χωρας..
Τα 10αρια ειναι ΙΧ ψωλες εντος χωρας των αρχιμαφιοζων που ποτε δεν θα ηθελες να συναντησεις εστω & τυχαια..
Η καταταξη συνεχιζεται αναλογικα..
Καβαντζωμενες ολες οσες ανηκουν ηλικιακα στην γαμευσιμη ηλικια..
Τραβα Ουγγαρια-Τσεχια στον παραδεισο του καθε μπουρδελιαρη..
Αν δε εχεις ορεξη για τσαμπα γαμησι νυχθημερον,πηγαινε τωρα ή μεσα στον Σεπτεμβριο στο Valalta Naturist Camp-Rovinj στην Κροατια οπου μαζευονται οι μισοι swingers της Ευρωπης,αφου οι αλλοι μισοι (φραγκατοι) ειναι στην Cap D'Agde στην Γαλλια.. 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τα ξερω ολα αυτα φιλε.τεταρτη φορα παω βελιγραδι.δεν παω για πουτανεσ αλλιως θα τραβουσα ουκρανια.θελεισ κονε με σερβουσ αλλα εχει σιγουρα πιο διαθεσιμεσ μονεσ γκομενεσ απο ουκρανια.εκει ολεσ εχουν τουλαχιστον ενα δυο.καλο κοντακτε εχω με πλουσιο σερβο που ζει κυπρο 25 χρονια με παρακαλα να παω νοβισατ αλλα κολησα με βελιγραδι.ισως παω καμια εκδομη.εχω φιλουσ εκει που δουλευουν αλλα δεν ειπα σε κανενα τιποτα.ο κυπριοσ κολητοσ μου 7 χρονια τωρα ειχε επιτυχια σε νισ και βελιγραδι.καθολου λεφτασ,νορμαλ παιδι με δουλεια κανονικη οχι κανασ εμφανισημοσ ιδιαιτερα η καλοντυμενοσ.οκ δεν βρισκει σουπερ μοντελα αλλα δικηγοροσ ειναι η γυναικα του στο χρονο ελληνικα φαρσι εμαθε.οσο αν σου φενεται παραξενο στο ιτερνετ τιν βρηκε.δεν θα κυκλοφορησω νυχτα,δεν θα συναντησω λαθοσ γκομενες.τσεχια,ουγγαρια δεν ξαναπατω.απο 1996-2012 πηγα μερικεσ φορεσ τελοσ.μπρατισλαβα ναι αλλα δεν υπαρχει λογοσ να παω για πουτανεσ εκει και να παιρνω βαρετα,σουπερ περνω οδυσσο.ο σαλονικιοσ θυμωσε που τελικα δεν παω και λεει τωρα που χωρησα δεκαδεσ μικρουλεσ περιμενουν και θα σου πασαρα.ειπα δεκεβρη ο ενασ μηνασ διαφορα? χαχαχαχ.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
ξερει κανεις μηπως το μελος Ιωσηφ Μπλασκος αν γραφει με αλλο ονομα ή αν ειναι καλα? Ειναι εξαιρετικος! σήμερα τελείωσα την ανάγνωση όλων του των δημοσιευσεων! τι να πω!! Συγχαρητήρια, αν και εχει λιγο μονοδιαστατη αποψη για τα τεκταινομενα επι ΕΣΣΔ, βασικά γνωρίζει οσα η δυτικη προπαγανδα του διδαξε. Παραμενει εξαιρετικος στα υπολοιπα!

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Κρύφτηκε στο λαγούμι του. Βγήκαν και έγραψαν πιο έμπειρα μέλη και τα παραμύθια του Ιωσηφ ούτε στα νήπια δεν περνάν.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=45007.msg7148971#msg7148971 date=1473451950]
Κρύφτηκε στο λαγούμι του. Βγήκαν και έγραψαν πιο έμπειρα μέλη και τα παραμύθια του Ιωσηφ ούτε στα νήπια δεν περνάν.
[/quote]ποια εμπειρα μελη? εγω βλεπω κατι τυπους που μονο καμαρωνουνε γιατο οτι γαμησαν με τοσο προκλητικο τροπο που μοιαζει και ψευτικος. Καμια ουσιαστικη πληροφορια δε δινουν μονο φιγουρα και καυγαδες. Ο Ιωσηφ Μπλασκος παρεδιδε μαθηματα κοινωνικοπολιτικα δεν ελεγε απλα για μουνια και κωλους και απο οτι καταλαβα ηταν μονιμος κατοικος αρα γνωριζε απο μεσα τα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom