Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
θα σε στιλο καρλοβασι και σενα !!!  :2funny: :2funny: κανε λιανα ντε ποσ το καμαμακοσεσ τι εγινε σεχουαλικα διαλογους σε πια γλοσα κτλλ κτλλλ βοηθα ντε τους νεους καμακερο αμα επιασε τι σιστιμα το πιγεσ το καμακοτο!!!  ΜΟΝΟ ΕΓω ΝΑ ΑΝΑΛΗΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ!!!??????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
NTABARITS ΛΟΛΕ ΜΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon:

Θα μου επιτρέψεις σε θέματα παντρεμένων και πολύ περισσότερο αρραβωνιασμένων να κρατάω μια διακριτικότητα! Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται διότι ο κόσμος είναι μικρός και στη συγκεκριμένη την έπεσαν δεκάδες σερβιτόροι,μπάρμαν,μαγαζάτορες και ότι λοιπό αρσενικό κυκλοφορεί ;)
Για τους καμακέρο έχω να πω πως αυτήν την περίοδο συμβαίνουν τα καλύτερα!!! Τα πιο κουφά τρελά και ανέλπιστα  :knockinb: :fuck2:!!! Το να βγείς για ένα ποτό και να μην έχεις προφυλακτικά μαζί είναι σαν να μην έβαλες παπούτσια!!! :rockon: :rockon:
Τα μουνιά σχεδόν την πέφτουν μόνα τους...Γίναμε Πολωνία των καλών καιρών :rockon: :rockon: :rockon:
Και για να μην νομίζετε πως κάνω γκρίζα διαφήμηση ΄πιστευω πως και σε άλλους Τουριστικούς προορισμούς συμβαίνει το ίδιο!
Μεγαλύτερες ηλικίες, πιο ψαγμένες γκόμενες με άδεια από τη δουλειά και όχι σχολικές ή φοιτητηκές διακοπές και καλά ΓΑΜΗΣΙΑ :rockon: :rockon: :rockon:
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
rologaa ασ τα τσαμικα τσαμπικικα και ριξε το σκινικο χορις ονοματα και διευθινσεις !!!ποσ την εκανες την φαση ενδιαφερη!!!
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
γαι να φτασεις στο επιπεδο ΑΑΑ πρεπει να εχεις περασει της καψουρες σου της παιδικες της πουτανες της εφιβικες της αρπαχτες τησ νυχτας και της πουατανας της κυρας!!! και μετα εχονΝΤΑς βεβεος τρελα αρχιδια για να την γλητοσεις απο ολα αυτα  να ξαναρχισεις απο την αρχη ανατολικα !!! τα παλια τα χρονια εινταν φτινα !!! τορα αρχιδια!!!πολλα τα ντολαρας ... εμεις παμε γλεντηζμενοι !!! τεζαααααααα !!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΜΟς ???  :S :S :S :S  ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ!!! για τα νεα πορνοχαιβανια τα γραφο!! κυριος !!  ρολογα η εμπειρια στα παντα ειναι το κυριοτερο πραγμα!!! θελη κοπο χρονο λευτα και να χεις το μικροβιο και να σε δυνατος ψιχικα !!!οι περοσοτεροι στα δυο τρελα τσιμπουκια και την προτη δευτερη διμετρη παπαλα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οι μαμακιδες που εγραψα πιο πισο !! καπου το 70 της εκατο διλαδη τον ελληναραδον!!! :S :S μετα παιδια παντοφλα τηλεοραση και παπαλα η ζοη!!!! απο αυτο το 70 της εκατο εφτηχος ξιπναει TO 20 THS EKATO μετα τα προτα 7-10 χρονια γαμου και περνει τα βουνα!!!! ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΣΤΗΧΟς !! σκατα ψιχολογια διλαδη για τον απελευθερο πλεον μαλαλα!! που να τα κανεις ολα πουτανα με της πουτανες!!! τα παιδια απο πισο υποχρεοσεις !!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΚΑΡΓΙΑ Η ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΚΑΣΡΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΜΟΔΑΑΑΑ!!! ΑΠΟ 20 ΜΕΧΡΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤOΥΛΑΧIΣΤΟΝ   nea kolpa λεμε για οσους δεν τα ξερουν!!!!!!!!!!!!:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!! ΚΟΝΟΜΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!!!!!! απο την στιγμη που βαλες κουλουρα γαματα!!!!!!!!!! με τον νομο τετελεσθεε  :S :S :S :S :S
 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Μηνύματα
915
Like
4
Πόντοι
6
Μαθηματα καμακιου σε ελληνικο νησι....μια βολτα απο κολοραντο θα σας πεισει;)by glock :dancing:
Εγω χρησιμοποιησα πολυ το tinder αλλα δεν εχει αλλαγη τοποθεσιας θελει συνδρομη,μετα badoo και mamba...μιλαω για ουκρανια γιατι ελλαδα διαδικτυακως δε παιζει τιποτε με τις μπαζολες ελλεινιδες..μονο πυρφορισμα στα λαικ του fb :jerking: κιεβ κεντρο εχει πολλες γκομενες καλες και νορμαλ που ψαχνονται..εχουν ομως μια θυληκοτητα και σλαβικη ομορφια... :wanker: ολες με τις γοβες και ωραιο ντυσιμο ...τοσο μουνι μαζεμενο δεν εχω δει πουθενα και εχω πορνοταξιδευσει παντου ευρωπη και σε τοπ μερη οπως κουβα ταυλανδη κλπ
επισης στο ιντερνετ μερικες ειναι εσκορτς και αρκετες σεμι προ,ειδικα στο mamba αν δειτε φωτο με λουσα αμαξια ταξιδια εξωτικα ειναι προφ με αρκετους σπονσορες.
Εγω βγηκα με 4 εφαγα την μια και φασωθηκα αλλη μια επισης βγηκα με την ψηλη της ροδου και μια φιλη της μιλαω για ωραιες κοπελες 7αρακια για ουκρανια με δουλεια και οχι επαγγελματιες.ολες τις κερασα ποτο καφε´η φαγητο..μακαρι να καθομουν περισσοτερες μερες!
Τα πολλα μουνακια βραδυ τα ειδα σε παμπ μπαρακια τυπου porter και στο dockers επισης επαιζε πολυ καραοκε..αρενα ντεκαντανς χαλαρα γιατι πηγαμε καθημερινη...ωραια ηταν και στο μπουντα μπαρ....μερα στο μωλ γκουλιβερ και στο ocean χαμος απο μουναρες ουκρανιδες
Εστιατορια ωραια το περμπακ το τρες μπραντσες και φυσικα ολιβα ,με παραδοσιακα το κατιουσα.
Διαμερισματα βρισκεις με airbnb και σαιτ γυρω στα 50€.vodkes τσιγαρα τσαμπα.πουτανες εσκορτ για τους λατρεις του ειδους κυμαινονται απο 500-1200 γκριβνα την ωρα ,γαμας ομως αστερι που σιτυ τουρ ελλαδα θα ζηταγε 300€.
Νυχτα θελει λιγη προσοχη αλλα δεν νιωσαμε κινδυνο,μερα ολα ησυχα στο κεντρο.


 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
εμπειρια που σου λεω!!! ακου!!! ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ  και μετα απο απειρες θιλικοτες οταν βγενο για ΑΑΑ καργιες παντα << κοροτσακια χαζογκομενες καλα κοριτσια ουτε καν ασχολουμε>> εγω θελο αρχικαργιολα μπανικη τεζα κοπροσκιλο πιτμπουλ  να γινει η σκηλομαχια οπος πρεπει  :zfuck: :lheel: :knockinb: :headbang: :s&m_1: :lheel: :lheel: αμα δεν ματοσει ιδροσει φρικαρει φαει το ξυλο της μου τα φαει σε κιλοτακια και αροματα και ταξιδια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !! βαριεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βεβεα  σε αυτα τα 25 χρονια πραλιγο να χορισο και να παντρευτο 4 φορες εχασα μισο εκατομιριο ευρο σε γουστα  κοματια πολλες φορες απο καψουρες και απορηψεις και ολα τα καλα και τα ασχημα της νηχτας και της μερας!!! τραβαο εξιγα γιατι ελλαδισταν οιυ να καταλαβουν τα χαιβανια  :idiot: :idiot:!!!  ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟ!! πολυ γρηγορα οταν παρο τηλεφονο απο καρια και σιναντιθουμε για φαι!! ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΑΗ!!!!  αμα μου πει οτι ειναι στο ζωδιο λεων ΞΕΡΩ 90 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗς ΠΑΡΕΧΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ θα γαμηθουμε με τρελο παθος νον στοπ μεχρι να ματοσουμε τεζα και θα περασουμε τεζα!! αμα παο να την φερο στα μετρα μου ι καλητερη της  :2funny: :2funny: :2funny:  θα με ξετιναξει  και θα μεστηλει αδιαβαστο!!!! αλλα αν σεβαστο τα θελω της οταν χορισουμε  και την παρο τηλεφονο μετα απο καιρο θα με φτιαξει με αρχικαργιολα φιλη της τεζα!! αν δεν ειναι ευκερη!! οχι μια και δυο λεεενες  ακριβος ετσι!!! !!! απο την αλλη  αν πεσο σε παρθενο ταυρο η αιγοκερο καργια ΑΑΑ θα μου σπασει τα αρχιδια θα με μπλεξει θα με πεδεψει δεν αξιζει!!! οποτε στο φαι ρης το γυρναο για καμια φιλι της γιατι αυτη την θελω για αλους σκοπους κτλ!! ΕΜΕΙΡΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟς ΜΑ ΑΚΡΙΒΟς ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΣΙΝΟΔΗΠΟΡΟΥς ΠΟΥ ΠΕΡΝΟ ΜΑΖΙ!!! ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!! και υπαρχουν τοσα αλλα ανατολικα που αν δεν φας τα νιατα σου και τα μουτρα σου που να τα μαθεις!!!!!  ντιπειτ σιμερααα :2funny: :2funny: :2funny:  αλοι εμεις οι ανατολικοι εχουμε ασχοληθει με ολες μα ολες της πτηχες του ανατολικου μουνιου ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΡΑΝ και ειμαι απλα καλος στο αθλημα ειπαρχουν αλοι πολοι πιο εμπειρη σιναγινιστεσ ανατολικα απο εμενα!!!!
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
ανατολικα οι ανθροποι ειναι καρμπον !!! ολες η λεενες ειναιι ετσι ολες η τοξοτρες ετσι!! αλλα με περοσοτερο λαβ και πιο πολη μπλα μπλα!! και τα κριαρια!! μαζι λεον και τοξοτης και τα καλα και τα ασχημα  θελει τρελη ενεργεια με κριο αλλα αξιζει!! !!  αυτα τα τρια για γουστα!!!!  για σχεση και παντρεια καρκινες η καλητερες μανες και τα καλητερα τσιμπουκια !! γενηθικαν για να χουν την πουτσα στο στομα οι καρκινες !! δεν αντεχετε το σπασιμο τα αρχιδια στην μουρμουρα !!! οι σκορπινες τεζα σπιτικο σου φτιαχνουν αυτες γενηθηκαν να χουν την πουτσα στο μουνι και να σε βοηθανε τεζα να κανεις λευτα!!! αξιεςς λεμε τεζα!!!!! ! σε πουλανε μονο αν δεν της γαμας!!!!! και τελος ψαρια!!!! ξανθη αγαπιμενη παναγια!!!! καλητεχνια και στην κοζμαρα τους στα αστερια!! ισιχια ταξη και ασφαλεια!! αλλα καθολου τσιτα και αλατοπιπερο!! πανεμορφες ! αλλα και βαρετες!!  αν θελης τορα να καταστραφης διδιμος!!! εσενα σου χριαζοντε 10 βαπορια ξιλο που λεει και το αζμα!! ολα του διαολου μαζι!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν θελης δουλα σφαξεμε πασα μου να αγιασο ζθγος!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: αλλα αδιαφορο κρεβατι αλλα πανεμορφες !!! ΚΑΤΑ 90 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕς ΜΑ ΟΛΕς ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΖΜΕΝΑ  και εγο γελαγα στην αρχη!!! αλλα βγενει ακριβοσσ μα ακριβος !!! !! εμπειρια 25 χρονιααα ανατολικα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=S8pzMrO5j7Q[/video] [/video]
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
εχχει κομοδια τορα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ντομπειτττ στο ελλντα τα λεμε μετα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

slaviani

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.430
Κριτικές
7
Like
532
Πόντοι
316
εμπειρια που σου λεω!!! ακου!!! ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ  και μετα απο απειρες θιλικοτες οταν βγενο για ΑΑΑ καργιες παντα << κοροτσακια χαζογκομενες καλα κοριτσια ουτε καν ασχολουμε>> εγω θελο αρχικαργιολα μπανικη τεζα κοπροσκιλο πιτμπουλ  να γινει η σκηλομαχια οπος πρεπει  :zfuck: :lheel: :knockinb: :headbang: :s&m_1: :lheel: :lheel: αμα δεν ματοσει ιδροσει φρικαρει φαει το ξυλο της μου τα φαει σε κιλοτακια και αροματα και ταξιδια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !! βαριεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βεβεα  σε αυτα τα 25 χρονια πραλιγο να χορισο και να παντρευτο 4 φορες εχασα μισο εκατομιριο ευρο σε γουστα  κοματια πολλες φορες απο καψουρες και απορηψεις και ολα τα καλα και τα ασχημα της νηχτας και της μερας!!! τραβαο εξιγα γιατι ελλαδισταν οιυ να καταλαβουν τα χαιβανια  :idiot: :idiot:!!!  ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟ!! πολυ γρηγορα οταν παρο τηλεφονο απο καρια και σιναντιθουμε για φαι!! ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΑΗ!!!!  αμα μου πει οτι ειναι στο ζωδιο λεων ΞΕΡΩ 90 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗς ΠΑΡΕΧΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ θα γαμηθουμε με τρελο παθος νον στοπ μεχρι να ματοσουμε τεζα και θα περασουμε τεζα!! αμα παο να την φερο στα μετρα μου ι καλητερη της  :2funny: :2funny: :2funny:  θα με ξετιναξει  και θα μεστηλει αδιαβαστο!!!! αλλα αν σεβαστο τα θελω της οταν χορισουμε  και την παρο τηλεφονο μετα απο καιρο θα με φτιαξει με αρχικαργιολα φιλη της τεζα!! αν δεν ειναι ευκερη!! οχι μια και δυο λεεενες  ακριβος ετσι!!! !!! απο την αλλη  αν πεσο σε παρθενο ταυρο η αιγοκερο καργια ΑΑΑ θα μου σπασει τα αρχιδια θα με μπλεξει θα με πεδεψει δεν αξιζει!!! οποτε στο φαι ρης το γυρναο για καμια φιλι της γιατι αυτη την θελω για αλους σκοπους κτλ!! ΕΜΕΙΡΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟς ΜΑ ΑΚΡΙΒΟς ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΣΙΝΟΔΗΠΟΡΟΥς ΠΟΥ ΠΕΡΝΟ ΜΑΖΙ!!! ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!! και υπαρχουν τοσα αλλα ανατολικα που αν δεν φας τα νιατα σου και τα μουτρα σου που να τα μαθεις!!!!!  ντιπειτ σιμερααα :2funny: :2funny: :2funny:  αλοι εμεις οι ανατολικοι εχουμε ασχοληθει με ολες μα ολες της πτηχες του ανατολικου μουνιου ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΡΑΝ και ειμαι απλα καλος στο αθλημα ειπαρχουν αλοι πολοι πιο εμπειρη σιναγινιστεσ ανατολικα απο εμενα!!!!
فعقتد بسدمگ. لثه ذالاب زسضثع÷ عمکن
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
  αν θελης τορα να καταστραφης διδιμος!!! εσενα σου χριαζοντε 10 βαπορια ξιλο που λεει και το αζμα!! ολα του διαολου μαζι!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

Θα αρχίσω να πιστευω το Καζαμία σου... Κι ας βγούν δασκάλοι να πείσουν για τα αντίθετα.... :uglystupid: :idiot: :jerking:

Μετά βγαίνω Φαληράκι!!! ΧΑΜΟΣ το νιώθω και το έχω!!!
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
ΚΑΤΑ 90 ΤΗς ΕΚΑΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕς ΜΑ ΟΛΕς ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΖΜΕΝΑ  και εγο γελαγα στην αρχη!!! αλλα βγενει ακριβοσσ μα ακριβος !!! !! εμπειρια 25 χρονιααα ανατολικα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 
Το άλλο με τις 5 τακτικές συμπεριφοράς  που έχουν στις προσωπικές σχέσεις και πιάνουν πάντα θέλω να μας αναλύσεις περισσότερο! 5 πράγματα που πιάνουν πάντα.....
Απίστευτες μονάδες αυτές οι Ντέβουσκες....

ΜΑΓΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στο παρόν νήμα :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Άντε μετά από αυτά να βγείς και να μην φορτώσεις...
Έχω και ένα μισομπούκαλο δώρο από Σκωτία κατ' ευθείαν, που μου ανοίγει το μάτι τέντα (λέμε)!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
Το άλλο με τις 5 τακτικές συμπεριφοράς  που έχουν στις προσωπικές σχέσεις και πιάνουν πάντα θέλω να μας αναλύσεις περισσότερο! 5 πράγματα που πιάνουν πάντα.....
Απίστευτες μονάδες αυτές οι Ντέβουσκες....

ΜΑΓΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στο παρόν νήμα :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Άντε μετά από αυτά να βγείς και να μην φορτώσεις...
Έχω και ένα μισομπούκαλο δώρο από Σκωτία κατ' ευθείαν, που μου ανοίγει το μάτι τέντα (λέμε)!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
skotzeζικο σπιτικο ουισκη εχο πιει αρκετεσ φορεςςς γαμο τα αξιδια και αρωμα τεζα ολο το σπιτι !!! :rockon: :rockon: :rockon:  αρχιζεις και μπενεις στην ποιοτητα!! και στα ανατολικα τα κολπαα!!!  δεν μας γαφεις ομος τα δικα σου τα σουξε  ειπαμε να περνει χαμπαρι ο κοσμακις τι δουλευειιι!!! :rockon: :rockon: :rockon:  πχ xidia ελλαδα εξω στα κλαμπ και τα μπαρ μονο χοσε κουερβο κιτρινι με παγο η νερο και τιποτα αλλο !!! επικινονις πας σφεντονα δεν σε αφηνει να πεσεις οσο πινεις πας!! και στο τελος πινεις μια κορονα και πας για ιπνο και ξιπνας τεζα καλα!!! αν βεβεα την μπλεξεις με οτι διποτε αλλο εστο και μισο σφινακη πεθανεςς !!!μετα απο την κουερβο την κιτρινι μονο η κοκα ειανια !!!  μια ζοη μεσα στουσ δριμους και της νθχτες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=K23FnwFRNkU[/video] [/video]
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
ο σκατο βλαχος ο βαγγελας ανελπιστα καλος     μεγαλο τσουτσουνι και αφτος την εσκιζε την ντορα τεζαα και εγινε βουλευταρας  :2funny: :2funny: ελληνικο δεμονιο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: και παμε στο θεμα !! σασ γραφο χαιβανια τι δουλευει ανατολικα 100 τα 100 μετα απο πολλα χρονια εμπειριας  :rockon: :rockon: :rockon: δεν πιστευω στα ζοδια αλλα ετσι ειναι!!!  αμα βρεισ λλεενα στα κλαμπ τουμπανο και πεχτιτε!! σιγουρα γαμας τεζα με οτι θελει~!! ξιγα !! και χορις μαλακιες !!!! αν πεσεις σε ταυρο πχ την γαμησες θα σου σπασει τα ουμπαλααα και θα βλαστημας οταν την γαμας αν γαμησεις !!!  :headbang: :headbang: :headbang: τα γραψα παραπανο  τορα παμε σε αλλο θεμα !!
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
ΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

Θα αρχίσω να πιστευω το Καζαμία σου... Κι ας βγούν δασκάλοι να πείσουν για τα αντίθετα.... :uglystupid: :idiot: :jerking:

Μετά βγαίνω Φαληράκι!!! ΧΑΜΟΣ το νιώθω και το έχω!!!
με διδιμο την κανεις κολητη και πας στον πολεμο και τους σκοτονει ολους!! ο διαολος στην γη!!!  γαμησετα!!! :S :S :S :S
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
فعقتد بسدمگ. لثه ذالاب زسضثع÷ عمکن
εσι το μονο που ξερεις ειναι να σχολιαζεις κακοπροερετα τους αλους !!  τιποτα απο την εμπειρια σου?? σε μουνι και ανατολικο μπλοκ εστο και στα αραβικα????? :2funny: :2funny: :2funny:
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
τεσ πα!!! ανατολικα λοιπον βγενεις για γυνεκες !! ΩΡΕΑΑ!!!! λοιπον προσεξτε αυτο που ειναι πολη βασικο ανατολικα!!! ανατολικα λοιπον η καλητερη ΑΑΑ που χρισοπληρονουν οι κοτσαμπασιδες οι τοπικοι ειναι 16- 23 αντε μεχρι  25 χρονον απο 1.75-77  τουλαχιστον και απανο ΙΨΟς  με κατο απο τα 56 κιλα βαρος ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΕ ΣΤΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ !!!!!!  καπος ετσι διλαδη !!! στενη λεκανη τελιος!!!!! δεν μετραει ουτε τα ματια ουτε το προσοπο ουτε οι καμπιλες!!!! ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟς!!!  η στενη λεκανι ανατομικα κανει το μουνι στενο στιπνο και φτανεις πατο αμεσος!!!! θελεις να τον εχεις μεσα συνεχειαααααα μα συνεχειααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ειναι η απολητη ιδονη αυτο το μουνακι!!!! ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥΝΙ!!! ΟΤΑΝ ΔΕ φτανει σε οργαζμο αυτο το μουνακι στον σφιγκει τοσο πολη οσο δεν εχεις ματαξανανιοσειι !!! τρελενεσε οληκλοροτηκα νιοθεις και το τελευτεο τρεμουλο του μουνιουτης λες και ειναι δικο σου οργανο!!! η απολητη γαμιστηκη εμπειριαααααα !!!!!!
 

slaviani

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.430
Κριτικές
7
Like
532
Πόντοι
316
εσι το μονο που ξερεις ειναι να σχολιαζεις κακοπροερετα τους αλους !!  τιποτα απο την εμπειρια σου?? σε μουνι και ανατολικο μπλοκ εστο και στα αραβικα????? :2funny: :2funny: :2funny:
οπως γνωριζεις εγω λεω ψεμματα εχω να παω απο 1895 ανατολικο μπλοκ
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
η κειτ μοσσ το σουπερ μοντελο εγινε σουπερ γιαυτο ακριβος τον λογο ειταν το πιο στενο μουνι της πασαρελας απο ολες !!! την περασαν ολοι οι βι αι πι του πλανητη  :knockinb: :knockinb:  και ειναι περιζιτιτι ακομα!!!!!ανατομικα η λεκανητης ειναι σαν λεκανη αντρα !!! υπαρχει βεβεα πιθανοτητα να πεσεις σε στενη λεκανη και να νε πιγαδι αλλα αυτο σιμβενει σε πιο χαμιλα ιψιι σινιθος!!!  Ο ΣΤΟΧΟς ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ι ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙς ΜΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 1.77 ΙΨΟς ΣΕ ΧΑΜΙΛΙ ΙΛΙΚΙΑ  για να μην ειναι καμενο δαρμενο τρελαμενο λαλιμενο απο την χρηση την προσφορα και την  βασιλεια που προσφερετε απο τους ντοπιους κοτσαμπασιδες στο στενο μουνι της!!!!!!!!  τα καλητερα στενα μουνια ειναι μιξη σχιστοματας μογκολοηδις με ροσιδα!!  7 αστερια μουνι λεμε!! μιξη ροσικη με κινεζο μογκολοκαι τα λιπα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ο πορνομιτσος  ολο με μογκολοιδες πουτανες ασχολιτε και ι πριντσεσαα σχιστοματα !! ειναι!!! που να παρετε χαμπαρι βεβεα!!! οι μη ανατολικοι !!! τι πεζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οταν γαμισεις λιπον μια τετια ΑΑΑ με τα τεζα καυλιαρικα εσορουχα στης καυτες σαουνες που ειναι για τους προυχοντες οση και εμπειρια να εχεις με το μουνι το χασεσσσσσσσσσσσ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  στα πιρε ολα 1.77με 55 κιλα δε σοματικα ειναι σαν αθλητρια στιβου!!! ακουραστη διναμη για γουστα στασεις και ενταση ακαταπαυστη!!! σε σουπερ δινατη αισθηση μουνιου !!!!που να σχοληθεις μετα με της κοινεσ θνιτες!!!!! μετα !!!! το χασεσ!!! τι νιονιοοοο τελιοςςςςςςς :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: ξερης τι ειναι να τον εχεις μεσα να πατονεις για πλακα και να σε εχει σφιχτο τεζα  που να  θελης να εκραγεις αλλα δεν μπορεις λογο πιεσης και στενοτητας η απολητη καυλα λεμε!!!!  τι να γαμισεισ μετα ελληνιδα  και νορμαλ κοπελα!!!! και κκαλιιν μαιν μεχρι να σικοσει το ενα ποδι κιμιθικες !!!! μεχρι να καυλοσει να σφιξει λιγο το μουνι που νορμαλ ειναι  κουφαλα δεντρου κοιμηθικες!!! ασε που μετα τι 5 λεπτο αν κουνιθει θελει 2 μερες ξεκουραση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαθηματα καμακιου σε ελληνικο νησι....μια βολτα απο κολοραντο θα σας πεισει;)by glock :dancing:
Εγω χρησιμοποιησα πολυ το tinder αλλα δεν εχει αλλαγη τοποθεσιας θελει συνδρομη,μετα badoo και mamba...μιλαω για ουκρανια γιατι ελλαδα διαδικτυακως δε παιζει τιποτε με τις μπαζολες ελλεινιδες..μονο πυρφορισμα στα λαικ του fb :jerking: κιεβ κεντρο εχει πολλες γκομενες καλες και νορμαλ που ψαχνονται..εχουν ομως μια θυληκοτητα και σλαβικη ομορφια... :wanker: ολες με τις γοβες και ωραιο ντυσιμο ...τοσο μουνι μαζεμενο δεν εχω δει πουθενα και εχω πορνοταξιδευσει παντου ευρωπη και σε τοπ μερη οπως κουβα ταυλανδη κλπ
επισης στο ιντερνετ μερικες ειναι εσκορτς και αρκετες σεμι προ,ειδικα στο mamba αν δειτε φωτο με λουσα αμαξια ταξιδια εξωτικα ειναι προφ με αρκετους σπονσορες.
Εγω βγηκα με 4 εφαγα την μια και φασωθηκα αλλη μια επισης βγηκα με την ψηλη της ροδου και μια φιλη της μιλαω για ωραιες κοπελες 7αρακια για ουκρανια με δουλεια και οχι επαγγελματιες.ολες τις κερασα ποτο καφε´η φαγητο..μακαρι να καθομουν περισσοτερες μερες!
Τα πολλα μουνακια βραδυ τα ειδα σε παμπ μπαρακια τυπου porter και στο dockers επισης επαιζε πολυ καραοκε..αρενα ντεκαντανς χαλαρα γιατι πηγαμε καθημερινη...ωραια ηταν και στο μπουντα μπαρ....μερα στο μωλ γκουλιβερ και στο ocean χαμος απο μουναρες ουκρανιδες
Εστιατορια ωραια το περμπακ το τρες μπραντσες και φυσικα ολιβα ,με παραδοσιακα το κατιουσα.
Διαμερισματα βρισκεις με airbnb και σαιτ γυρω στα 50€.vodkes τσιγαρα τσαμπα.πουτανες εσκορτ για τους λατρεις του ειδους κυμαινονται απο 500-1200 γκριβνα την ωρα ,γαμας ομως αστερι που σιτυ τουρ ελλαδα θα ζηταγε 300€.
Νυχτα θελει λιγη προσοχη αλλα δεν νιωσαμε κινδυνο,μερα ολα ησυχα στο κεντρο.
Δηλαδη οτι μου ειπες και στο Σκά'ι'π  :) :Μακάρι να μπορούσα να μεινω μονιμα εδώ  :).
  Εκει με 2.000 το μήνα είσαι θεός!Ζεις στον παράδεισο.Που να πας και Ρωσσία  :)
 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
4.758
Like
6
Πόντοι
16
o tsaros οπου στενο μουνι και μεσαααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αβεε τσαρεεεε πολλα τα χρονιααα και τα παρασιμα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ο τζον λενον που ειχε ολα τα μουνεια του πλανητη να τον κινιγανε με το που τον εβαλε  :fuck1: στην γιοκο τα ξεχασε ολα  λαλισεε τελιοςςςςς μα τελιοςςςςςς  :2funny: :2funny:  πεθανε ευτηχησμενος  :2funny: :2funny: :2funny:  
  λαλησε με την στενομουνα  τεζαα  !!!  η μιξη δε σχιστοματας με ροσικο ντι ε νει βγαζει εκτος απο ιψος και κατι τρομερα πρασινα κιτρινα ματια !! κατι κορμια φιδισιααα τι να λεμε τορα!!!  αντε πολλα σας ειπα για σημερα!!!! γκοντεν ναχτεννν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
εγραψα τωρα για μολδαβια απαντηση στον φιλο στελιο ελπιζωντας να καταλαβει την ψυχοσυνθεση και την τρελα των ανατολικων χαχχαχαχαχ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom