Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΤΙΝΙΑΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΙΚΙΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!  υπαρχουν σε ολες της μεγαλες πολεισ του ανατολικου μπλοκ πλεον χιλιαδες τετοια διαμερισματα με διευθηνσεις καμερες και τιμες !!! υπαρχει  και η μακλερ η εφημεριδα με χιλαδες σπιτια  τεζα διτικα τιπου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  μιχαουζεν !!!  ποσα κιλα μαλακας πρεπει να σε που στην εποχη του διαδικτιου υποστηρηζεις πραγματα που αποδικκνιοντε για πλακα οτι τα ειδες πριν 15 χρονια στην ουκρανεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τεσσ πα !!!!! στο θεμα τορα ΜΟΥΝΑΡΕςς :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΕΡΙ μουνιου δεν εχει να κανει με την μαλακια που εχουμε οι διτικοι και οι μουσουλμανοι γαι το μουνι!!! το μουνι δεν εχει αξια !! για αυτους ! ουτε η ανθροπινη ζοη εισε οτι εχεις !!! εχεις υλη σπιτια λευτα αυτοκινιτα μουνεια εισε οκ ανθροπος !! δεν εχεις υλη εισε στην κατηγορια ζοου δεν εισε ανθροπος!!! αυτη ειναι η καθαρα σλαβικη κουλτουρα !! το μουνι ειναι στην κατηγορια υλη !!! ετσι για να μπενετε σιγα σιγα στο σλαβικο σκεπτικο !!! η καθε σλαβα εχει επιγνοση της θεση της ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΗ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΜΑΛΑΚς ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙς ΑΝΘΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ ΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΜΑΛΑΚΑςς :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝ ΟΜΟς την εχεις σκασε μορη σε πληρονο και σε γαμαο μπορει να φαει και καψουρα με την παρτη σου και να σε πληρονει για να την γαμας!!! γιατι απλα αυτη ειναι ζοο και εση ανθροπος!! για την δικιατους κουλτουρα!!! ayth einai η σλαβικη αληθεια και δεν στεναχοριουντε για αυτο ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥς!! ολα τα αλλα περι εξευροπαισμου και πολιτισμικης ανατασης πορτικαλη και μπλε επαναστασεις ειναι παραμιθια για τους μη σλαβους!!! ουτε σε 100 χρονια δεν θα αλαξουν αυτοι!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΖΩΑ με το χαρισμα της ομιλιας και της σκεψης για να μιν πο τιποτα χειροτερο!!!

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Συγνώμη αλλά, εάν δε σας αρέσει η Ουκρανία ή η Ρωσία ή οι χώρες της τέως ΕΣΣΔ, γιατί ασχολείστε και χαλάτε την διάθεσή σας;

Όσον αφορά τους "συναθλητές" που προσπαθούν να καταδείξουν το πόσο χειρότερες είναι αυτές οι χώρες, γιατί δεν κάνουν και μια σύγκριση της Ελλάδας με άλλες δυτικό ευρωπαϊκές χώρες; Δε θα ήταν κακό να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να γίνουμε καλύτεροι, παρά του να χλευάζουμε αυτούς που είναι χειρότεροι ημών.

Επίσης το ότι οι κοπέλες της περιοχής είναι πιο ελευθέρων ηθών από τις Ελληνίδες, δε νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο είναι καταδικαστέο. Στο κάτω κάτω, υπάρχει και νήμα που κοροϊδεύει και βρίζει τις Ελληνίδες. Όλοι μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο με ό,τι εφόδια έχουμε. Άλλος με τις σπουδές του, άλλος με την ευστροφία του κι άλλος με το σώμα του.

Ελπίζω να μην εκνεύρισα κάποιον, απλά μιλάω μετά από 5 χρόνια παραμονής μου σε μία εκ των χωρών του τέως "μπλοκ". Καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο απόλυτοι και της άποψης ότι εμείς κρατάμε τον φανό της γνώσης και της ορθότητας. Ας κοιτάξουμε λιγάκι και γύρω μας.

Μην ξεχνάμε τα ΚΑΠΗ που τα πήγαιναν εκδρομή για να θαυμάσουν το Ελευθέριος Βενιζέλος, "το στολίδι της Ευρώπης".

Καλή συνέχεια

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο μεγαλοδιναμος ολο κολπα ειναι!!!! στης φυλες που δεν μπορεις να κικλοφορισεις λογο κρυου εδοσε στον ανδρα εκει ξεκολιαρες μουναρες για να μιν τρελαθεις και αυτοκτονησεις!!! σε εμας και στουσ πιο κατο μπαζολες για ναμην γαμιουντε αφου μπορουν να κικλοφορουν !! και ετσι να τρεχουν τον μαλακα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τα παντα εν σοφια εποιησε για αυτο μας πορε ο διαλος και βρεθυκαμε με τα ζωαα :2funny: :2funny: :2funny:  τα ζα μου αργα και οι γιδες ροσικεςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το τι εχει ο καθενας στην κεφαλα του για τα ανατολικα προβλημα του!!!!! ΑΠ-ΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΤΟΙ 2015 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! οπιος ξερη το παρελθον ζει το τορα καταλαβενει τι ερχετε!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μεγαλοδιναμος ολο κολπα ειναι!!!! στης φυλες που δεν μπορεις να κικλοφορισεις λογο κρυου εδοσε στον ανδρα εκει ξεκολιαρες μουναρες για να μιν τρελαθεις και αυτοκτονησεις!!! σε εμας και στουσ πιο κατο μπαζολες για ναμην γαμιουντε αφου μπορουν να κικλοφορουν !! και ετσι να τρεχουν τον μαλακα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τα παντα εν σοφια εποιησε για αυτο μας πορε ο διαλος και βρεθυκαμε με τα ζωαα :2funny: :2funny: :2funny:  τα ζα μου αργα και οι γιδες ροσικεςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπαζολας εισαι εσυ,εδω μια χαρα γκομενακια εχουμε.Απλα εσυ εισαι ανικανος να τα κυκλοφορησεις τυπε,γιατι δεν καθονται με ζαμπονοτυροπιτες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μπαζολας εισαι εσυ,εδω μια χαρα γκομενακια εχουμε.Απλα εσυ εισαι ανικανος να τα κυκλοφορησεις τυπε,γιατι δεν καθονται με ζαμπονοτυροπιτες.
χανουμα μου  :rockon: :rockon:  σιγκρινεις διλαδη της ανατολικες με της ελληνιδες και θες να σε παρο σοβρα τωρα??? :2funny: :2funny: :2funny:  το ξαναγραψα επι προσοπικου καηρο!! ονλυ στο θεμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: αεκαρα ολεεε ρεεεεε ανεβηκαμεεε !!! τεζαααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αεκ ολεεε ολεε ολεεε [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=5kd2kbq7eyQ  [/video[/video]]

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτηωτην λεξη θυμωμουν ζιλ χαχαχαχ,συχηστικα με το ζιγουλι φιλου στην μοσχα.αυτα που εχω στο μυαλο μου δεν ειναι ζιλ,ειναι κλιστα απο πισω,τα εχουν για χειμωνα γιατι ειναι ζεστα μεσα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτες και προχτες ειχε 15c και βροχη! αντε ελατε καμμια ουκρανια οπως εγω να μας τα πειτε και μην λετε βλακειες...

το μικρο ουκρανιδακι που ελεγα το  :knockinb:  :fuck2: αστερι λεμε.....

θα παρω τωρα και μια εσκορτ τουμπανο μελαχροινη με 700uah γιατι εχω τρελες καυλες :wanker:

οποιος αμφισβητει ας μαθει οτι ειμαστε σε λουξ διαμερισμα στην λεσι ουκραινκι κοντα στο γκουλιβερ!

ντομπρε νοτσι και μην πυρφοριζετε!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
Συγνώμη αλλά, εάν δε σας αρέσει η Ουκρανία ή η Ρωσία ή οι χώρες της τέως ΕΣΣΔ, γιατί ασχολείστε και χαλάτε την διάθεσή σας;

Όσον αφορά τους "συναθλητές" που προσπαθούν να καταδείξουν το πόσο χειρότερες είναι αυτές οι χώρες, γιατί δεν κάνουν και μια σύγκριση της Ελλάδας με άλλες δυτικό ευρωπαϊκές χώρες; Δε θα ήταν κακό να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να γίνουμε καλύτεροι, παρά του να χλευάζουμε αυτούς που είναι χειρότεροι ημών.

Επίσης το ότι οι κοπέλες της περιοχής είναι πιο ελευθέρων ηθών από τις Ελληνίδες, δε νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο είναι καταδικαστέο. Στο κάτω κάτω, υπάρχει και νήμα που κοροϊδεύει και βρίζει τις Ελληνίδες. Όλοι μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο με ό,τι εφόδια έχουμε. Άλλος με τις σπουδές του, άλλος με την ευστροφία του κι άλλος με το σώμα του.

Ελπίζω να μην εκνεύρισα κάποιον, απλά μιλάω μετά από 5 χρόνια παραμονής μου σε μία εκ των χωρών του τέως "μπλοκ". Καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο απόλυτοι και της άποψης ότι εμείς κρατάμε τον φανό της γνώσης και της ορθότητας. Ας κοιτάξουμε λιγάκι και γύρω μας.

Μην ξεχνάμε τα ΚΑΠΗ που τα πήγαιναν εκδρομή για να θαυμάσουν το Ελευθέριος Βενιζέλος, "το στολίδι της Ευρώπης".

Καλή συνέχεια
Δώσε μας άν θες περισσότερες πληροφορορίες από τις δικές σου εμπειρίες
πάντα από την δικιά σου οπτική γωνία
σε ποιά χώρα βρισκόσουν για 5 χρόνια;
από θεμα γυναικών εσύ πως κινιώσουν;
σε σχέση ή σε σχέσεις;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εκει εχει πολλα λουξ με τσακουζι στην λεσι,ενας φιλος παντα εκει στην περιοχη νοικιαζε διαμερισματαρες αλλα εδινε τοτε 60-100 ευρο την μερα.

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1

@ foreigner,

Η τοποθέτηση σου είναι σωστά δομημένη και όμορφα διατυπωμένη. Δείχνεις σοβαρός συνομιλητής με ποιότητα λόγου και αποψη.

Όσο αφορά τα δικά μου γραπτά (και νομίζω και των περισσότερων υπολοίπων συν-φορουμιτων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που δεν θα πρεπει να υπολογίζονται καν λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας) δεν ειχαν σκοπό να χλευάσουν το Σοβιετικό πρότυπο, τον τρόπο ζωής και τις καθημερινες συνηθειες των ανθρωπων σε Ουκρανία, Ρωσία ή όπου αλλού σε χώρες του τέως "μπλοκ". Οσο αφορα εμενα, παρεθεσα τα γεγονότα και τις εμπειρίες που είχα από την ζωή εκεί, καθαρά και μόνο προς ενημερωση (κατόπιν ερώτησης μελών) και φυσικά πάντοτε μέσα από την δική μου οπτική γωνία. Η περιγραφή που έκανα για την Ουκρανία για παραδειγμα, τόσο για πρωτευουσα όσο και την επαρχία, σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να πλήξει ή να χλευάσει με υποτιμητικό τρόπο και κακόβουλο σκοπό τόσο τον πολιτισμό, όσο και την ποιότητα των ανθρώπων. Αντιλαμβάνεσαι όμως, πως για λόγους ευκολότερης κατανόησης από τον αναγνώστη, γίνονται συγκρίσεις με το "Ελληνικό πρότυπο" ζωής και το περιβάλλον που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει και συνηθίσει. Εάν η περιγραφή αφορούσε μια άλλη χώρα για παράδειγμα το Αφγανιστάν, την Ολλανδία, την Βενεζουέλα ή ότι άλλο, θα γινόταν η ίδια σύγκριση των εκεί ηθων και εθίμων με τα όσα είναι γνωστά στην Ελλάδα, ωστε να γινουν ευκολοτερα κατανοητά από τον αναγνωστη. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό, πως σε μια πολιτισμένη συζήτηση οι συμμετέχοντες ξεκινούν με την παραδοχή του σεβασμού της προς συζήτηση χώρας, αλλα είτε το θέλουμε είτε όχι, σε κάποιο σημείο οι συγκρίσεις θα μας οδηγήσουν σε εκφραση απόψεων που ίσως ακουστούν "υποτιμητικές". Για παράδειγμα, εάν μου είχε ζητηθεί να συγκρίνω τον τρόπο ζωής και τις εμπειρίες που είχα (ως τουρίστας όχι ως μακροχρόνιος κάτοικος) από την Ελβετία, από Νορβηγία ή από Γερμανία, οι συγκρίσεις και τα σχόλια σίγουρα δεν θα ήταν ευνοικά / κολακευτικά για την πατρίδα μας την Ελλάδα - αυτό δεν σημαίνει πως είμαι ανθΕλληνας ή μισώ τον τόπο που γεννήθηκα και μεγαλωσα. Σωστά?

Όσο αφορα τους χαρακτηρισμούς για τις κοπέλες των πρωην ΕΣΣΔ χωρών, σου υπενθυμίζω οτι βρισκόμαστε σε ενα φορουμ που εξειδικευεται στις βιζιτες, τα call girl και τις στριπτηζουδες. Επειδή εκ των πραγματων και λόγω γεωπολιτικών και οικονομικών συγκυριών οι χώρες αυτές "αναγκάστηκαν" να "τροφοδοτουν" την Ευρώπη με κορίτσια "της δουλειάς", δεν σημαίνει οτι αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες από τις χώρες αυτές (ακόμη και τις βίζιτες) ως αντικείμενα ή μειωμένης αξίας όντα. Κάθε άλλο! Τουλάχιστον από εμενα αναφερθηκε πως η γυναίκες δεν εχουν διαφορά, κι αν καποιος ενδιαφερθεί για αυτές τις αντιμετωπίσει ως ανθρώπινες υπάρξεις, θα του ανταποδοθεί επίσης ανθρώπινο συναίσθημα. Άλλωστε, εγώ ήμουν αυτός που είπα οτι ανεπτυξα σχεση με κοπέλα πρωην-βιζιτα για 4 χρόνια. Πίστευεις οτι εάν ετρεφα απαξιωτικά αισθηματα και την αντιμετώπιζα ως κατωτερη, δεν θα φαινόταν αμεσως? Λες να μπορεί να διαρκεί το "θεατρο" πολύ, ίσως και 2, και 3 και 4 χρόνια? Δεν νομίζω.

Ως Ελλάδα και ως Ελληνες, εχουμε πολλες παθογενειες και εχουμε πολλα να βελτιωσουμε για να γινουμε ανθρωποι. Ναι, σαφως υπαρχουν χωρες οι οποιες ειναι πολυ πιο προηγμένς μπροστα από εμας, τόσο ως υποδομές όσο και ως ποιότητα ανθρώπων με παιδεία και κουλτούρα κι αν συγκριθούμε μαζί τους θα φαινομαστε ως πτωχοί βαλκάνιοι συγγενείς - ακριβώς όπως φαίνονται οι Ουκρανοί για εμας. Εφοσον το αντικείμενο της συζήτησης είναι η ενημερωση και η αναλυση και κατανοηση (οσο το δυνατον) του τρόπου ζωής στις πρωην ΕΣΣΔ χώρες, δεν νομίζω οτι τα γραπτα μας υποτιμούν ή χλευάζουν με ασχημο τρόπο συγκεκριμένες εθνότητες. Αλλωστε, κατι τετοιο θα ήταν καθαρα φασιστική αντιμετωπιση και εμείς δεν είμαστε τετοιοι.  

...και στο μετρό τους πηγαίναν και χαζευαν τα βαγονια  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΕΡΙ μουνιου δεν εχει να κανει με την μαλακια που εχουμε οι διτικοι και οι μουσουλμανοι γαι το μουνι!!! το μουνι δεν εχει αξια !! για αυτους ! ουτε η ανθροπινη ζοη εισε οτι εχεις !!! εχεις υλη σπιτια λευτα αυτοκινιτα μουνεια εισε οκ ανθροπος !! δεν εχεις υλη εισε στην κατηγορια ζοου δεν εισε ανθροπος!!! αυτη ειναι η καθαρα σλαβικη κουλτουρα !! το μουνι ειναι στην κατηγορια υλη !!! ετσι για να μπενετε σιγα σιγα στο σλαβικο σκεπτικο !!! η καθε σλαβα εχει επιγνοση της θεση της ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΗ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΜΑΛΑΚς ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙς ΑΝΘΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ ΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΜΑΛΑΚΑςς :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝ ΟΜΟς την εχεις σκασε μορη σε πληρονο και σε γαμαο μπορει να φαει και καψουρα με την παρτη σου και να σε πληρονει για να την γαμας!!! γιατι απλα αυτη ειναι ζοο και εση ανθροπος!! για την δικιατους κουλτουρα!!! ayth einai η σλαβικη αληθεια και δεν στεναχοριουντε για αυτο ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥς!! ολα τα αλλα περι εξευροπαισμου και πολιτισμικης ανατασης πορτικαλη και μπλε επαναστασεις ειναι παραμιθια για τους μη σλαβους!!! ουτε σε 100 χρονια δεν θα αλαξουν αυτοι!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΖΩΑ με το χαρισμα της ομιλιας και της σκεψης για να μιν πο τιποτα χειροτερο!!!
Πωπώ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από πρωί ξεκίνησες τα αλκόλια??? :rockon: :rockon: :rockon:
Διαβάζω κι εγώ με overdose καφείνης στο αίμα  και γουστάρω ανατομία ψυχοσύνθεσης ανατολικού θυληκού πνευματος... :rockon:

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
@ foreigner,

Η τοποθέτηση σου είναι σωστά δομημένη και όμορφα διατυπωμένη. Δείχνεις σοβαρός συνομιλητής με ποιότητα λόγου και αποψη.

Όσο αφορά τα δικά μου γραπτά (και νομίζω και των περισσότερων υπολοίπων συν-φορουμιτων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που δεν θα πρεπει να υπολογίζονται καν λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας) δεν ειχαν σκοπό να χλευάσουν το Σοβιετικό πρότυπο, τον τρόπο ζωής και τις καθημερινες συνηθειες των ανθρωπων σε Ουκρανία, Ρωσία ή όπου αλλού σε χώρες του τέως "μπλοκ". Οσο αφορα εμενα, παρεθεσα τα γεγονότα και τις εμπειρίες που είχα από την ζωή εκεί, καθαρά και μόνο προς ενημερωση (κατόπιν ερώτησης μελών) και φυσικά πάντοτε μέσα από την δική μου οπτική γωνία. Η περιγραφή που έκανα για την Ουκρανία για παραδειγμα, τόσο για πρωτευουσα όσο και την επαρχία, σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να πλήξει ή να χλευάσει με υποτιμητικό τρόπο και κακόβουλο σκοπό τόσο τον πολιτισμό, όσο και την ποιότητα των ανθρώπων. Αντιλαμβάνεσαι όμως, πως για λόγους ευκολότερης κατανόησης από τον αναγνώστη, γίνονται συγκρίσεις με το "Ελληνικό πρότυπο" ζωής και το περιβάλλον που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει και συνηθίσει. Εάν η περιγραφή αφορούσε μια άλλη χώρα για παράδειγμα το Αφγανιστάν, την Ολλανδία, την Βενεζουέλα ή ότι άλλο, θα γινόταν η ίδια σύγκριση των εκεί ηθων και εθίμων με τα όσα είναι γνωστά στην Ελλάδα, ωστε να γινουν ευκολοτερα κατανοητά από τον αναγνωστη. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό, πως σε μια πολιτισμένη συζήτηση οι συμμετέχοντες ξεκινούν με την παραδοχή του σεβασμού της προς συζήτηση χώρας, αλλα είτε το θέλουμε είτε όχι, σε κάποιο σημείο οι συγκρίσεις θα μας οδηγήσουν σε εκφραση απόψεων που ίσως ακουστούν "υποτιμητικές". Για παράδειγμα, εάν μου είχε ζητηθεί να συγκρίνω τον τρόπο ζωής και τις εμπειρίες που είχα (ως τουρίστας όχι ως μακροχρόνιος κάτοικος) από την Ελβετία, από Νορβηγία ή από Γερμανία, οι συγκρίσεις και τα σχόλια σίγουρα δεν θα ήταν ευνοικά / κολακευτικά για την πατρίδα μας την Ελλάδα - αυτό δεν σημαίνει πως είμαι ανθΕλληνας ή μισώ τον τόπο που γεννήθηκα και μεγαλωσα. Σωστά?

Όσο αφορα τους χαρακτηρισμούς για τις κοπέλες των πρωην ΕΣΣΔ χωρών, σου υπενθυμίζω οτι βρισκόμαστε σε ενα φορουμ που εξειδικευεται στις βιζιτες, τα call girl και τις στριπτηζουδες. Επειδή εκ των πραγματων και λόγω γεωπολιτικών και οικονομικών συγκυριών οι χώρες αυτές "αναγκάστηκαν" να "τροφοδοτουν" την Ευρώπη με κορίτσια "της δουλειάς", δεν σημαίνει οτι αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες από τις χώρες αυτές (ακόμη και τις βίζιτες) ως αντικείμενα ή μειωμένης αξίας όντα. Κάθε άλλο! Τουλάχιστον από εμενα αναφερθηκε πως η γυναίκες δεν εχουν διαφορά, κι αν καποιος ενδιαφερθεί για αυτές τις αντιμετωπίσει ως ανθρώπινες υπάρξεις, θα του ανταποδοθεί επίσης ανθρώπινο συναίσθημα. Άλλωστε, εγώ ήμουν αυτός που είπα οτι ανεπτυξα σχεση με κοπέλα πρωην-βιζιτα για 4 χρόνια. Πίστευεις οτι εάν ετρεφα απαξιωτικά αισθηματα και την αντιμετώπιζα ως κατωτερη, δεν θα φαινόταν αμεσως? Λες να μπορεί να διαρκεί το "θεατρο" πολύ, ίσως και 2, και 3 και 4 χρόνια? Δεν νομίζω.

Ως Ελλάδα και ως Ελληνες, εχουμε πολλες παθογενειες και εχουμε πολλα να βελτιωσουμε για να γινουμε ανθρωποι. Ναι, σαφως υπαρχουν χωρες οι οποιες ειναι πολυ πιο προηγμένς μπροστα από εμας, τόσο ως υποδομές όσο και ως ποιότητα ανθρώπων με παιδεία και κουλτούρα κι αν συγκριθούμε μαζί τους θα φαινομαστε ως πτωχοί βαλκάνιοι συγγενείς - ακριβώς όπως φαίνονται οι Ουκρανοί για εμας. Εφοσον το αντικείμενο της συζήτησης είναι η ενημερωση και η αναλυση και κατανοηση (οσο το δυνατον) του τρόπου ζωής στις πρωην ΕΣΣΔ χώρες, δεν νομίζω οτι τα γραπτα μας υποτιμούν ή χλευάζουν με ασχημο τρόπο συγκεκριμένες εθνότητες. Αλλωστε, κατι τετοιο θα ήταν καθαρα φασιστική αντιμετωπιση και εμείς δεν είμαστε τετοιοι.  
...και στο μετρό τους πηγαίναν και χαζευαν τα βαγονια  :2funny:

Ευχαριστώ για την εκτενέστατη, ευγενέστατη και αναλυτικότατη απάντηση, καθώς επίσης και για το "κοπλιμάν" στην αρχή.

Δεν αναφερόμουν σε κάποιον συγκεκριμένο "συναθλητή" αλλά στο σύνολο που γράφει και λέει διάφορα χωρίς ίσως να εξετάζει και τους παράπλευρους παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αυτές τις καταστάσεις.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@ foreigner,

:
Φέρθηκα κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ ανθρώπινα σε Ουκρανέζα και το αποτέλεσμα ήταν ...οικτρό...
Νομίζω πως το ποστ του τρελο- Νταβαριτσ με καλύπτει πιο πολύ... Εξηγεί και την δική σου περίπτωση νομίζω και πως σε καψουρεύτηκε η μουνίτσα...
Λογική ανθρώπινη στην Ανατολική Ευρώπη έχω βρει μόνο με κοπέλες απο  Μόσχα και ίσως τώρα και απο μια Λιθουανή...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πωπώ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από πρωί ξεκίνησες τα αλκόλια??? :rockon: :rockon: :rockon:
Διαβάζω κι εγώ με overdose καφείνης στο αίμα  και γουστάρω ανατομία ψυχοσύνθεσης ανατολικού θυληκού πνευματος... :rockon:
τσογλαν μαντριτ ντε λα τσαμπικ ειμαι σε κουρα γθμναστιριο πισινα μεζοθεραπια προσοπο εντατικα μου τα κοψανε τα αλκολια πρεπει μεχρι τα χριστουγενα να ειμαι τεζα!!!!!~ αλλα στ0 θεμα !!! ανατολικα σιμενει ξιδια!! ξιδια στο ανατολικο σιστιμα σιμενει ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ !!! ουσιαστικη επικινονια αν η ανατολικα τα πιοι μαζι σου την εχεις λεμε κρεβατι 80 της εκατο τι κακο ειναι βεβεα οτι πινουν νεροφιδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για πεσ τα νεα της ροδου τα γαμιστικα τη ειπε φετος η ζεζον γενικα και ιδικα??  υ.γ  να ο πορνομιτσοσ που ξερει το ροσικο σιστιμα τελεια της πουτανες απο μπουρδελα της κανει γκομενες και μετα της γαμαει τσαμπα του πληρονουν και της βενζινες αξιοςςς !! ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΕΑ οταν δεν βαριετε να τρεχει με μακ ντοναλτσ και τιροπιτες !! o mitsaras γαμαει τσαμπα !!! βεβεα 20 χρονια και μονιμος    !!! εγο τα χονο σα μαλακας :headbang: :headbang: :headbang: αλλα θελω της τουμπανες τησ νιχτοβιες τι να κανο τορα!!!! η μαστουρα η τσιπουρα κτλ που γραφει κιο πιτσιλας πλερονοντεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ Εχουμε πολλη γελιο εδω μεσα μανταμ φιγκαρο σελις 23 αγαπητη μου μαρια ευχαριστο για τα ευγενικα και συνεσθηματικα καλα σου λογια ξερω οτι οι ευσθητες χορδες της ψηχη σου ειναι ευγενεστατες !!!  σε σαιτ με πορνο και μπουρδελααα  χααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:χαα αντε τα λεμε !!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν σπονσαρωνταν οι ελληνιδες στην σοβιετικη ενωση κοιμωνταν απο 8-9 το βραδι και το πρωι στα εργοστασια χαχαχαχ.οι ελληνιδες τους ανοιξαν τα ματια.ηταν οι πουτανες των γερμανων,μετα απο πολλα χρονια ειχαμε την βουγιουκλακη και της αλλλες πουτανες ηθοπειους της εποχης αυτα για να μην μιλαμε για τους αλλους λαους.το 1995 πηγαινα με 2 φιλους ποδοσφαιρισταις σε διαφορα σαλον που δουλευαν ελληνιδες στην λευκωσια με 30 λιρες τοτε,δηλαδη 50 ευρο.αυτα λεω σε ενα φιλο που εχει ψυλα την ελλαδα και μου αρχιζει για κιεβο.δεν του αρεσε τοτε γιατι οι γκομενες του εκαναν οπως του ελεγα εκει,θυμωσε γιατι ζητουσαν λεφτα και κερασματα και ετσι περιοριστηκε σε εκδρομες στην λαυρα και τα μοναστηρια χαχαχαχαχ.οταν ηρθε συμμαθητης μου στο λυκειο ελληνας σπιτι μου εκανε σαν τρελος,λεει δεν μπηκα ποτε σε τετειο σπιτι.μετα πηγαμε εκδρομη ελλαδα με σχολειο,ειμουν 15-16.πηγα σπιτι του αμπελωκηπους που εμενε η μανα του σε μια τρυπα διαμερισμα σε πολυκατοικια.αλλο που μου εκανε εντυπωση τοτε,δεν ξαναπηγα απο τοτε αθηνα ηταν η βρωμια της πολης,τα αδεσποτα σκυλια και ποσος κοσμος περπατουσε και παραμιλουσε μονος του χαχαχαχ.πολλοι οταν ακουγαν κυπριοι,συμπεριφερονταν ασχημα και μας ελεγαν τουρκους!θεσαλονικη μετα ειδα αλλο κοσμο,φιλικο,φιλοξενο που μας εδειχνε μεγαλη συμπαθεια,καμια σχεση με αθηνα.μετα απο 20 χρονια ξαναηρθα ελλαδα θεσαλονικη.αυτα για να βλεπουμε και το σπιτι μας.

foreigner

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Δώσε μας άν θες περισσότερες πληροφορορίες από τις δικές σου εμπειρίες
πάντα από την δικιά σου οπτική γωνία
σε ποιά χώρα βρισκόσουν για 5 χρόνια;
από θεμα γυναικών εσύ πως κινιώσουν;
σε σχέση ή σε σχέσεις;

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω με περισσότερες λεπτομέρειες για το που βρισκόμουν, αλλά όσον αφορά τις εμπειρίες μου με τις γυναίκες είναι εύκολο να σου μεταφέρω.

Όπως και είχε αναφέρει κάποιος σε μια αντίστοιχη κουβέντα, "πηγής φωτός παυσάτω, πάσα γυνή ομοία". Έάν είσαι σε σχέση, μετά από ένα διάστημα, αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα, που θα είχες ή Ελλάδα βρισκόσουν ή κάπου αλλού. Κάτι το οποίο ενισχύει την πίστη μου, ότι τελικά είμαστε διαφορετικά είδη και απλά έτυχε να βρεθούμε στον ίδιο πλανήτη.

Το να βγεις στην "αγορά", είναι σίγουρα πολύ πιο ευχάριστο από την Ελλάδα, μιας και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση καθώς και λαμβάνεις χαμόγελα και απαντήσεις (προϋπόθεση βέβαια το να άγεσαι και να φέρεσαι ως πολιτισμένος άνθρωπος και ουχί ως πιθηκοειδές). Το εάν θα πληρώσεις προκαθορισμένο ποσό ή θα προσπαθήσεις να "κατακτήσεις" την κορασίδα, άπτεται αποκλειστικά στο πόσο χρόνο έχεις εσύ, πόσο χρήμα (το να κατακτήσεις είναι μακράν πιο κοστοβόρο από το πρώτο) αλλά και τις διαθέσεις και εμπειρίες της κορασίδας.

Προσωπικά, προτιμώ το να μην μπλέκω με περισσότερες από μία γυναίκα τη φορά (εξαίρεση βέβαια όταν μιλάμε για "επαγγελματική περιποίηση"), ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήμουν μόνιμος κάτοικος, και όπως λέει και ο λαός "κάλιο να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα". Από την άλλη, μπορεί να πεις ότι "έτρωγα" πιο λίγο, αλλά συγχρόνως είχα την πνευματική ηρεμία του να μην πρέπει να θυμάμαι τι ψέμα είχα πει σε ποια. Οι ηλικίες που είχα εμπειρίες ήταν από 18 έως και 35, έχοντας καλές αλλά και σίγουρα κακές. Πάντα υπάρχει η κρυφή ελπίδα ότι θα είσαι το "χρυσό εισιτήριο" που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο από τη χώρα και μια καλύτερη ζωή. Δεν το κατηγορώ, απλά το αναφέρω. Κάποιες φορές ήταν απόλυτα κατανοητό ότι θα είμαστε μαζί για έναν προκαθορισμένο χρονικό ορίζοντα κι άλλες δεν υπήρχε κάτι ή κάπου που θα έμπαινε ως όριο για το που μπορούσε να καταλήξει η σχέση.

Οι γυναίκες είναι πιο ανοικτές και δε θα ξεχάσω την πρώτη φορά που σε κουβέντα με κορασίδα μου ανέφερε το να βγεις έξω και αν βρεις κάποιον για μία ερωτική συνεύρεση ως "having fun". Αυτό έγινε στις αρχές της παραμονής μου και βάση αυτού κινήθηκα κι εγώ.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα πολύ, απλά ανέφερα το πως κινήθηκα εγώ.

Αυτά και καλημέρα

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δεν αναφερόμουν σε κάποιον συγκεκριμένο "συναθλητή" αλλά στο σύνολο που γράφει και λέει διάφορα χωρίς ίσως να εξετάζει και τους παράπλευρους παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αυτές τις καταστάσεις.
@ foreigner,

Κατα την πολύ μικρή διάρκεια της συμμετοχής μου στο φόρουμ, αντιλήφθηκα οτι μπορεί να συναντήσει κανείς από διανοητικά καθυστερημένους κτηνοβάτες χρήζοντες άμεσης φαρμακευτικής άγωγής και ανίκανους να συντάξουν μια κατανοητή πρόταση, μεχρι ανθρώπους που ακόμη και μεσα από τα γραπτα τους εκπέμπουν σεβασμό & κύρος και σε κανουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να μετεχουν ενεργα σε νήμα ενός φόρουμ που ασχολείται με πουτανες και μπουρδελα.

Ο καθένας εχει την αποψή του, την Παιδεία που πήρε από το σπίτι και τους γονείς του (αν και μερικοί φαίνεται οτι μεγαλώσαν σε σταβλους και ανατραφηκαν από πιθηκους) και το προσωπικό του στυλ το οποίο έχει βεβαίως καποιες σταθερές, αλλά μπορεί και να διαμορφώνεται αναλογα με το ποιον συνομιλητή εχει απεναντί του. Στο χερι του καθενός από εμας είναι να διαβαζουμε τα γραπτα, να "μετραμε" τον συνομιλητή και να δίνουμε τον απαραίτητο σεβασμό (ή χλευη και απαξίωση) σε συν-φορουμίτες αναλογα με τα γραπτα τους, τις αποψεις που εκφραζουν, την ποιότητα χαρακτήρα που εκπέμπουν και την εν γένει παρουσία τους στο νημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι σλαβοι ζουσαν αιωνες μεσα σε καληβες ιμιυπογειες γυρο στο ενα μετρο βαθος και αυτες οι κουρελουδες η χαλια χιροποιητες απο μαλι ζοον με τα σχεδια της καθε οικογενειας  ειταν η μονοση και το το καθιστικο της καληβας αυτο περασε μετα στα αγροτοσπιτα και τελος στα σοΒιετικα διαμερισματα ΤΟΝ ΣΛΑΒΩΟΝ ειναι μερος της κουλτουρας τον σλαβον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΟΝΟΣΕΙς ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕς ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΑΔΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΡΑΒΕς ΚΤΛ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΤΗΝ ΤΙΛΙΓΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΟΝΕΙς ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙς ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙς ΝΕΡΟ !!!
Η διαφορά των Ρωσσων και των αλλων λαων με τους Ελληνες ειναι οτι ενω οι αλλοι λαοι αλλάζουν πολυ γρηγορα οι Ελληνες μένουν στάσιμοι εφυγα απο την Ελλάδα το 1992 και οταν πηγαινω δεν βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα!Αυτα στη Ρωσσία με τα χαλιά δεν υπάρχουν πιά μονο σε σπιτια κατι γιαγιάδων.Οπως και οι περισσότερες παραδόσεις εχουν μεινει πια στο παρελθον.
  Ακομα και οι διατροφικές τους συνηθειες εχουν αλλάξει παρα πολυ.Ενω παλια τρωγανε σουπες τη δικη τους κουζινα και ενα χοιρινό κρέας γεμάτο λιπαρά  τωρα οι περισσοτεροι εχουν μια Ευρωπα'ι'κη διατροφη λαχανικά και άπαχο κρέας.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΤΙΝΙΑΡΙΚΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΙΚΙΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!  υπαρχουν σε ολες της μεγαλες πολεισ του ανατολικου μπλοκ πλεον χιλιαδες τετοια διαμερισματα με διευθηνσεις καμερες και τιμες !!! υπαρχει  και η μακλερ η εφημεριδα με χιλαδες σπιτια  τεζα διτικα τιπου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  μιχαουζεν !!!  ποσα κιλα μαλακας πρεπει να σε που στην εποχη του διαδικτιου υποστηρηζεις πραγματα που αποδικκνιοντε για πλακα οτι τα ειδες πριν 15 χρονια στην ουκρανεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τεσσ πα !!!!! στο θεμα τορα ΜΟΥΝΑΡΕςς :rockon: :rockon: :rockon:
Πόσο κοστιζει τη μέρα γιατι δεν ειδα να γράφει?

Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΕΡΙ μουνιου δεν εχει να κανει με την μαλακια που εχουμε οι διτικοι και οι μουσουλμανοι γαι το μουνι!!! το μουνι δεν εχει αξια !! για αυτους ! ουτε η ανθροπινη ζοη εισε οτι εχεις !!! εχεις υλη σπιτια λευτα αυτοκινιτα μουνεια εισε οκ ανθροπος !! δεν εχεις υλη εισε στην κατηγορια ζοου δεν εισε ανθροπος!!! αυτη ειναι η καθαρα σλαβικη κουλτουρα !! το μουνι ειναι στην κατηγορια υλη !!! ετσι για να μπενετε σιγα σιγα στο σλαβικο σκεπτικο !!! η καθε σλαβα εχει επιγνοση της θεση της ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΣΗ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΜΑΛΑΚς ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙς ΑΝΘΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ ΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΜΑΛΑΚΑςς :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝ ΟΜΟς την εχεις σκασε μορη σε πληρονο και σε γαμαο μπορει να φαει και καψουρα με την παρτη σου και να σε πληρονει για να την γαμας!!! γιατι απλα αυτη ειναι ζοο και εση ανθροπος!! για την δικιατους κουλτουρα!!! ayth einai η σλαβικη αληθεια και δεν στεναχοριουντε για αυτο ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥς!! ολα τα αλλα περι εξευροπαισμου και πολιτισμικης ανατασης πορτικαλη και μπλε επαναστασεις ειναι παραμιθια για τους μη σλαβους!!! ουτε σε 100 χρονια δεν θα αλαξουν αυτοι!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΖΩΑ με το χαρισμα της ομιλιας και της σκεψης για να μιν πο τιποτα χειροτερο!!!
Αυτο ειναι ακριβως ετσι αν το δεις απο τη σκοπιά του ξένου αν συχνάζεις σε μερη οπου πανε ξενοι.Αν εισαι μονιμος κατοικος η συμπεριφορά τους ειναι εντελως διαφορετική απεναντι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom