nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 506
Θα βρεις εκεί και πολύ καλύτερα,κάνε και κανα παιχνίδι από (mampa)ίντερνετ αλλά όταν είσαι εκείβασικα παω γι αυτο το καυλακι
Θα βρεις εκεί και πολύ καλύτερα,κάνε και κανα παιχνίδι από (mampa)ίντερνετ αλλά όταν είσαι εκείβασικα παω γι αυτο το καυλακι
Αν ανεβάσεις μια έξυπνη αγγελία στο mampa αλλά μόνο όταν είσαι εκεί Ουκρανία (έχει σημασία αυτό που σου λέω) οι γυναικες θα σου γράφουν μονες τους για γνωριμια.σ αυτες τις 2 εχω πει οτι θα παω για δουλεια με ενα γκρουπ επιχειρηματιες κ δε ξερω αν θα εχω ελευθερο χρονο μπλα μπλα... καβαντζουλες!
Ακριβώς εκεί κάθε μέρα όλες με το ίντερνετ ψάχνονται και τους ενδιαφέρει το εδώ και τώρα και τι υπάρχει κοντά τους όχι σε άλλη πόλη και σε άλλη χώρα, έχω να το κάνω από το 2011 αυτό αλλά κάθε μέρα επερνα γύρω στα 20 mail από διάφορες γκόμενες όλων τον ηλικιώνθα φανει οτι ειμαι οντως εκει γι αυτο ε?
Πρώτη φορά πας ?θα φανει οτι ειμαι οντως εκει γι αυτο ε?
Αν γίνεις VIP (πληρωνεις) μπορεις να βάζεις οτι είσαι όπου θέλεις.Αλλιως σε βάζει το σά'ι'τ απο μόνο του βλέποντας το μέρος απο που μπαινεις.θα φανει οτι ειμαι οντως εκει γι αυτο ε?
ναι!το προηγουμενο πορνοταξιδο ηταν Βηρυτο(μεγαλη ιστορια)! εκτοτε εφερνα εγω απο τις χωρες τους για σκ διαφορες...η ουκρανεζα ολο ελεγε στειλε λεφτα να βγαλω βιζα πραμα που δε το δεχομουν κ αποφασισα να παω εγω εκει...Πρώτη φορά πας ?
ημουν vip αλλα τελειωσε η διαρκειαΑν γίνεις VIP (πληρωνεις) μπορεις να βάζεις οτι είσαι όπου θέλεις.Αλλιως σε βάζει το σά'ι'τ απο μόνο του βλέποντας το μέρος απο που μπαινεις.
Είναι πολύ λίγος καιρός ένα σαββατοκύριακοναι!το προηγουμενο πορνοταξιδο ηταν Βηρυτο(μεγαλη ιστορια)! εκτοτε εφερνα εγω απο τις χωρες τους για σκ διαφορες...η ουκρανεζα ολο ελεγε στειλε λεφτα να βγαλω βιζα πραμα που δε το δεχομουν κ αποφασισα να παω εγω εκει...ημουν vip αλλα τελειωσε η διαρκεια
Να λες ψέματα δεν είναι λύση. Από την μια είναι ότι δεν το γουστάρουν καθόλου όπως όλοι οι άνθρωποι άλλωστε, και από την άλλη αν σου πει κάποια να βγείτε έξω τη θα πεις δεν με αφήνει η μαμά μου ?Αν γίνεις VIP (πληρωνεις) μπορεις να βάζεις οτι είσαι όπου θέλεις.Αλλιως σε βάζει το σά'ι'τ απο μόνο του βλέποντας το μέρος απο που μπαινεις.
Απλος βάζεις 10 μερες πριν πας να γραφει οτι είσαι Κίεβο και τους γράφεις και νομίζουν οτι είσαι εκεί.Μετα της συναντας.Τους λες οτι μένεις μόνιμα εκεί και δουλευεις σε καποιο διεθνη οργανισμο.Απλα πραγματα δεν θελει και πολυ εξυπνάδα για να το κάνειςΝα λες ψέματα δεν είναι λύση. Από την μια είναι ότι δεν το γουστάρουν καθόλου όπως όλοι οι άνθρωποι άλλωστε, και από την άλλη αν σου πει κάποια να βγείτε έξω τη θα πεις δεν με αφήνει η μαμά μου ?
Πηγαίνω Ουκρανία την Τρίτη θα δώσω ενημέρωση από μέσα για D Loux,Carriberan,Arena,Vodka bar κτλ,Kreshatik όπως είναι τώρα.Εχω και έτοιμα κοννέ από το ίντερνετ αλλά κυρίως θα χτυπήσω Κρεσάτικ και κλαμπς.Να δούμε πώς έχει εξελιχτεί η χώρα.
D Loux,Carriberan,Arena,Vodka bar κτλ,
Και αυτές ενδιαφέρονται για μεσήλικες,κακομοίρηδεςΕγώ ενδιαφέρομαι πιο πολύ για ημιπουτάνες,sponsorettes.Σίγουρα θα πάω D Lux,Shooters,Vodka Bar,Carribean θα δω βέβαια και τα άλλα.
Και αυτές ενδιαφέρονται για μεσήλικες,κακομοίρηδεςγια να φάνε να πιούνε και μετά να πουνε γειά και να πάνε με τους γκόμενους τους
![]()
![]()
Αν κάνεις αυτές της μαλακίες έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου χουφτώσουνε τον Κώλο οι Σεκιουριτάδες όταν θα σε πετάνε έξω απο το κλαμπΔεν κατάλαβες.Αν δεν παίξει σεξ δεν κάνεις καμιά παροχή.Ετσι κι αλλιώς τεστάρεις τη γκόμενα.Απλώνεις π.χ. το χέρι και της πιάνεις το μπούτι.Αν το τραβήξει τέλος.Αν όμως σε αφήσει να χουφτώσεις τον κώλο της ή να τη δαχτυλιάσεις στο κλαμπ τότε έχει πιθανότητες να πάρει το δωράκι.Δεν είναι κορόιδα οι σπόνσορες.