d lyx θες χρημα να παιξεις,shooters στο μετρο αρσεναλνα ηταν στεκι και για τουρκοαραβες αλλα καλητερα απο τα επικυνδηνα κλαμπ του γιδροπαρκ που εκει σιγουρα θα φας ξυλο και θα σε κλεψουν χαχαχαχ.το ειχαν τουρκοι το κλαμπ για αυτο πηγεναν δικοι τους.δεν πηγα ποτε,πηγαινε ο γιος καπειου φιλου μου εκει με παρεα ελεγε νορμαλ ειναι εκει.ενας μπραβος στο γιδροπαρκ παντα μου ελεγε μην ερχεσαι εδω,ολοι αχριστοι και κλεφτες,τραβα σιουτερς αφου εχεις λεφτα.παντα ελεγα θα παω αλλα το γιδροπαρκ ηταν το στεκι μου,εκει πανε οι αφραγοι ψευτομαγκες του κιεβου.αφου σου αρεσει να την πεφτεις επρεπε οδησσο να ερθεις.κιεβο στοιχημα θα στην στησουν και θα φας ξυλο,μηλα με δασκαλο τα ιδια θα σου πει.οδησσο θα σου βρω βιζιτα να την καμακωσεις χαχαχαχ,συν το οτι θα εισαι ασφαλης.δεν κανει να παιζεις,εφαγα πολυ ξυλο κιεβο,μεχρι με πιστολι μου κατεβηκε φιλος μου.θα εχει πλακα να σε αμολησω σαν σκυλι να κυνηγας στην πριμορσκι και να καμακωνεις χαχαχαχ.και εγω δεν καθομαι λεπτο,συνεχεια πανω κατω στην πολη και καμακωνω,αν δεν εχω μαλακες να μου τρωνε την ωρα οπως τον αζερπαιζανχαχαχχ.οταν παει 6-7 μηνες με καραβια ησυχαζω.την κοπελα ομως που γαμησα την δευτερη η τριτη μερα αυτος μου την γνωρισε οπως και τις διδιμες πριν 2 χρονια στην θαλασα.ηθελε να μου γνωρισει και μια απο dnetropetrovsk και μια αλλη κοπελα που δουλευε σε μαγαζι απο κοτοβσκ.ειδα την μια αλλα δεν ειχα χρονο.με τα κονε που μου κανει μεσα μεσα ξοφλα τα κερασματα χαχχαχα.θα εχει πλακα να ερθει ο κμαν,θα προτεινω στης γκομενες καφε αυτες θα λενε νιετ,ο αρχοντας αμεσως θα βγαζει το χρημα και να ταζει χαχαχαχ