Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
επειδή είσαι και γνώστης με ραδιενέργεια τι κάνουμε Κίεβο? τρώμε άφοβα ντόπια φρούτα, λαχανικά, πατάτες?
Ετσι κι αλλιως εισαγομενα ειναι τα περισσοτερα φαε αφοβα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τι μίλφαροι διαδηλώνουν στο Χάρκοβο!

Συνημμένα

• big.jpg
    big.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 29

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ειχα καποιους φιλους στο Ελληνικο προξενειο της Μοσχας,καλα παιδια. Κοιτα να μας βγαλεις ασπροπροσωπους  :grin:

Εγώ πάω για οικονομική επέκταση, όχι για να βάζω σφραγίδες.

Θα ανοίξω το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στο Κίεβο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Καλη η ιδεα αλλα οι καιροι ειναι παραξενοι για τετοια επενδυση

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266

Πω ρε φιλε, του κονε το πανηγυρι θα γινει εκει!
Δεν θα αφησεις ελληνα παραπονουμενο φανταζομαι!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πρωσωπικα μονο σε εστιατορια τρωω αλλα στα μεγαλα καταστηματα τα φρουτα πολλα ειναι εισαγωμενα.οι μπανανες αν δεις γραφουν chikita γνωστη εταιρεια μαλλον και αλλα προιοντα θα ειναι.εκτος απο γλυκα δεν αγοραζω φρουτα,λαχανικα,σπιτι αν θα φαω μονο πιτσα ντελιβερι απο το papa jones διπλα απο το besarabski rinak αν εμεινε βεβαια χαχαχα.ισως οχτωβρη κατεβω 3 μερες κιεβο για ποδοσφαιρο αν ανειξεις εστιατοριο θα ειμαι εκει καθε μερα.για το ελληνικο που πηγαινα καθε μερα οδυσσο δεν ξερω πλεον αν θα ξαναπαω,οι ελληνες ολοι χαθηκαν και μου τιν δινουν οι ζιλοφθονες μαλακισμενες γκαρσονες εκει.εχουν αθλιους τουρκους για γκομενους και μισουνε και λενε τα χειροτερα για τους ελληνες,τις εβαλα στην θεση τους ομως και τους ειπα ποσο αθλιες ειναι που πανε με τουρκους χαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρωσωπικα μονο σε εστιατορια τρωω αλλα στα μεγαλα καταστηματα τα φρουτα πολλα ειναι εισαγωμενα.οι μπανανες αν δεις γραφουν chikita γνωστη εταιρεια μαλλον και αλλα προιοντα θα ειναι.εκτος απο γλυκα δεν αγοραζω φρουτα,λαχανικα,σπιτι αν θα φαω μονο πιτσα ντελιβερι απο το papa jones διπλα απο το besarabski rinak αν εμεινε βεβαια χαχαχα.ισως οχτωβρη κατεβω 3 μερες κιεβο για ποδοσφαιρο αν ανειξεις εστιατοριο θα ειμαι εκει καθε μερα.για το ελληνικο που πηγαινα καθε μερα οδυσσο δεν ξερω πλεον αν θα ξαναπαω,οι ελληνες ολοι χαθηκαν και μου τιν δινουν οι ζιλοφθονες μαλακισμενες γκαρσονες εκει.εχουν αθλιους τουρκους για γκομενους και μισουνε και λενε τα χειροτερα για τους ελληνες,τις εβαλα στην θεση τους ομως και τους ειπα ποσο αθλιες ειναι που πανε με τουρκους χαχαχα
Χάρη υπαρχει και η παροιμια που λεει οτι οποιος ανακατευεται με τα Πίτουρα τον τρωνε οι κότες! :2funny:Δεν καταλαβαινω γιατι πας και μπλεκεις μ'ολους αυτους?
  Σημερα διαβασα αυτο το αρθρο  Ρόδος: Βίασε την καθηγήτρια αγγλικών των παιδιών του αφού πρώτα τη χαλάρωσε με γιόγκα

Δηλαδη πως την βίασε με γιόγκα? :2funny:Μου θυμισε ενα παρομοιο (βιασμό) που εγραφε η γυναικα στην καταθεση:γνωριστικαμε σε ενα κιόσκι ηπιαμε μπυρες πηγαμε σπιτι του και ηπιαμε βότκα μου με αγκαλιασε και μου ειπε να γδυθω,γδυθηκα και με βιασε 3ης μερες πιανμε και με βιαζε :2funny:στο ερωτημα γιατι τον καταγγελεις απαντησε:γιατι δεν μου αρεσε  :2funny:.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, η Αμερικανίδα είπε ότι οι ασκήσεις που της έκανε ο 42χρονος την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος των αισθήσεων της
  Δηλαδη αν μια γυναικα αρχισω να την γλυφω και καυλωσει και δεν μπορει να αντιδρασει και μετα την πηδηξω μπορει να καταγγηλει οτι την βιασα με γλυψιμο? :2funny:Με το γλυψιμο χαλάρωσε και δεν μπορουσε να αντιδραση και εκει που ειχε καυλωσει και χαλαρώσει την βίασα  :2funny:Τι αλλες μαλακίες θα ακουσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Μετα μου λετε γιατι μου τη σπανε οι γυναικες απο την Αμερικη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.241
Πόντοι
10.686
Αχρηστες αμερικανιδες...
Καλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Οι Δυτικοί φροντίζουν να ασφαλίζουν τα πάντα στη ζωή τους και στην εργασία τους,πόσο μάλλον όταν φεύγουν για διακοπές σε τριτοκοσμικές χώρες,όπως ...''Ελλαδιστάν'',και δεν θα ασφαλίσει το μουνί της η Ευρωπαία και η Αμερικανίδα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).
Ναι αλλα μπορεις να μπλεξεις ασχημα για ψευδη καταγγελεια και να τρεχεις και να μην φτανεις :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.241
Πόντοι
10.686
Ναι αλλα μπορεις να μπλεξεις ασχημα για ψευδη καταγγελεια και να τρεχεις και να μην φτανεις :2funny:
Ξέρουνε πού τα κάνουνε... Σιγά μην ασχοληθεί ο μπατσάκος των 600€,ποιός Κρητίκαρος με τη μουστάκα γάμησε ή όχι την άπλυτη Αγγλίδα!Ειδικά άν πέσει και το δωράκι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέρουνε πού τα κάνουνε... Σιγά μην ασχοληθεί ο μπατσάκος των 600€,ποιός Κρητίκαρος με τη μουστάκα γάμησε ή όχι την άπλυτη Αγγλίδα!Ειδικά άν πέσει και το δωράκι...
Στη Ρωσσια τους βιασμους τους παιρνει κατευθειαν η εισαγγελεια η αστυνομια κανει την προανακριση.Για την Ελλαδα δεν ξερω.Παντος αν κανεις ψευτικη δηλωση εδω μπορεις να μπλεξεις ασχημα για την Ελλαδα δεν ξερω?Οι Αγγλιδες και 10 ατομα να της  :knockinb: μπορει να μην το καταλαβουνε στην κατασταση που θα ειναι! :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Καλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Οι Δυτικοί φροντίζουν να ασφαλίζουν τα πάντα στη ζωή τους και στην εργασία τους,πόσο μάλλον όταν φεύγουν για διακοπές σε τριτοκοσμικές χώρες,όπως ...''Ελλαδιστάν'',και δεν θα ασφαλίσει το μουνί της η Ευρωπαία και η Αμερικανίδα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom