jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ναι υπαρχουν νορμαλ και καλες κοπελες...
επειδή είσαι και γνώστης με ραδιενέργεια τι κάνουμε Κίεβο? τρώμε άφοβα ντόπια φρούτα, λαχανικά, πατάτες?
ναι υπαρχουν νορμαλ και καλες κοπελες...
Διατεταγμενη υπηρεσια ;)από Αύγουστο εγώ.
stay tuned.
Ετσι κι αλλιως εισαγομενα ειναι τα περισσοτερα φαε αφοβαεπειδή είσαι και γνώστης με ραδιενέργεια τι κάνουμε Κίεβο? τρώμε άφοβα ντόπια φρούτα, λαχανικά, πατάτες?
Διατεταγμενη υπηρεσια... ;)
Ετσι κι αλλιως εισαγομενα ειναι τα περισσοτερα φαε αφοβα
Ειχα καποιους φιλους στο Ελληνικο προξενειο της Μοσχας,καλα παιδια. Κοιτα να μας βγαλεις ασπροπροσωπουςστην υπηρεσία του Έθνους και του Λαού!
Ειχα καποιους φιλους στο Ελληνικο προξενειο της Μοσχας,καλα παιδια. Κοιτα να μας βγαλεις ασπροπροσωπους![]()
Καλη η ιδεα αλλα οι καιροι ειναι παραξενοι για τετοια επενδυσηΕγώ πάω για οικονομική επέκταση, όχι για να βάζω σφραγίδες.
Θα ανοίξω το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στο Κίεβο.
Εγώ πάω για οικονομική επέκταση, όχι για να βάζω σφραγίδες.
Θα ανοίξω το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στο Κίεβο.
Καλη η ιδεα αλλα οι καιροι ειναι παραξενοι για τετοια επενδυση
επειδή είσαι και γνώστης με ραδιενέργεια τι κάνουμε Κίεβο? τρώμε άφοβα ντόπια φρούτα, λαχανικά, πατάτες?
Χάρη υπαρχει και η παροιμια που λεει οτι οποιος ανακατευεται με τα Πίτουρα τον τρωνε οι κότες!πρωσωπικα μονο σε εστιατορια τρωω αλλα στα μεγαλα καταστηματα τα φρουτα πολλα ειναι εισαγωμενα.οι μπανανες αν δεις γραφουν chikita γνωστη εταιρεια μαλλον και αλλα προιοντα θα ειναι.εκτος απο γλυκα δεν αγοραζω φρουτα,λαχανικα,σπιτι αν θα φαω μονο πιτσα ντελιβερι απο το papa jones διπλα απο το besarabski rinak αν εμεινε βεβαια χαχαχα.ισως οχτωβρη κατεβω 3 μερες κιεβο για ποδοσφαιρο αν ανειξεις εστιατοριο θα ειμαι εκει καθε μερα.για το ελληνικο που πηγαινα καθε μερα οδυσσο δεν ξερω πλεον αν θα ξαναπαω,οι ελληνες ολοι χαθηκαν και μου τιν δινουν οι ζιλοφθονες μαλακισμενες γκαρσονες εκει.εχουν αθλιους τουρκους για γκομενους και μισουνε και λενε τα χειροτερα για τους ελληνες,τις εβαλα στην θεση τους ομως και τους ειπα ποσο αθλιες ειναι που πανε με τουρκους χαχαχα
Καλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Οι Δυτικοί φροντίζουν να ασφαλίζουν τα πάντα στη ζωή τους και στην εργασία τους,πόσο μάλλον όταν φεύγουν για διακοπές σε τριτοκοσμικές χώρες,όπως ...''Ελλαδιστάν'',και δεν θα ασφαλίσει το μουνί της η Ευρωπαία και η Αμερικανίδα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).Αχρηστες αμερικανιδες...
Ναι αλλα μπορεις να μπλεξεις ασχημα για ψευδη καταγγελεια και να τρεχεις και να μην φτανειςΚαλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).
Ξέρουνε πού τα κάνουνε... Σιγά μην ασχοληθεί ο μπατσάκος των 600€,ποιός Κρητίκαρος με τη μουστάκα γάμησε ή όχι την άπλυτη Αγγλίδα!Ειδικά άν πέσει και το δωράκι...Ναι αλλα μπορεις να μπλεξεις ασχημα για ψευδη καταγγελεια και να τρεχεις και να μην φτανεις![]()
Στη Ρωσσια τους βιασμους τους παιρνει κατευθειαν η εισαγγελεια η αστυνομια κανει την προανακριση.Για την Ελλαδα δεν ξερω.Παντος αν κανεις ψευτικη δηλωση εδω μπορεις να μπλεξεις ασχημα για την Ελλαδα δεν ξερω?Οι Αγγλιδες και 10 ατομα να τηςΞέρουνε πού τα κάνουνε... Σιγά μην ασχοληθεί ο μπατσάκος των 600€,ποιός Κρητίκαρος με τη μουστάκα γάμησε ή όχι την άπλυτη Αγγλίδα!Ειδικά άν πέσει και το δωράκι...
Καλά,για τη βιομηχανία αποζημιώσεων από βιασμό,δεν έχετε ακούσει τίποτα;Οι Δυτικοί φροντίζουν να ασφαλίζουν τα πάντα στη ζωή τους και στην εργασία τους,πόσο μάλλον όταν φεύγουν για διακοπές σε τριτοκοσμικές χώρες,όπως ...''Ελλαδιστάν'',και δεν θα ασφαλίσει το μουνί της η Ευρωπαία και η Αμερικανίδα;Τα αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη,(που έχω ακούσει),αλλά και στ'άλλα τουριστικά μέρη φαντάζομαι,δεν κάνουν τίποτα άλλο όλο το καλοκαίρι,από το να δίνουν βεβαιώσεις για βιασμό από άγνωστο!(Τα μπατσάκια κάνουνε χρυσές δουλειές πάλι!!!).