Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αφου μπορειται και βγαζετε γουστα μπραβο! χαλκιδικη τι λεει ? εχει τιποτα?

καλως τον κι ας αργησεεεεεε, τι εγινε σε αφησανε ελευθερο;;;;  Που χαθηκες;;;

Χαλκιδικη οπως τα ηξερες τιποτα νεοτερο ή διαφορετικο.

Γιατι εσυ δεν βγαζεις γουστα;;; σε καθαρισε η κρίση;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλως τον κι ας αργησεεεεεε, τι εγινε σε αφησανε ελευθερο;;;;  Που χαθηκες;;;

Χαλκιδικη οπως τα ηξερες τιποτα νεοτερο ή διαφορετικο.

Γιατι εσυ δεν βγαζεις γουστα;;; σε καθαρισε η κρίση;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρχιδια γουστα,,,τοπικα ,,,,no money no homey φιλε μου αλλαν! χαχαχχα γιατι ρε να με βαλουν μεσα?εγω ειμαι το καλυτερο παιδι  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
500.000 γυναίκες από Ουκρανία έχουν καταφύγει ως πρόσφυγες στη Ρωσία στην ευρύτερη περιοχή του Ροστοφ!!!

Αραγε οι γκόμενες θα έχουν όρεξη για :fuck1:??? :think:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
500.000 γυναίκες από Ουκρανία έχουν καταφύγει ως πρόσφυγες στη Ρωσία στην ευρύτερη περιοχή του Ροστοφ!!!

Αραγε οι γκόμενες θα έχουν όρεξη για :fuck1:??? :think:

Βλεπεις εμεις στην ελλαδα θελουμε .... visa!

Οπως και να χει παντως αυτο που γινεται στην ουκρανια ειναι τραγικο.
Θα χε ενδιαφερον αν ο Δασκαλος (να ειναι καλα?) εκανε μια παρεμβαση για τα τεκταινομενα εκει.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ουκρανοί αφήνουν λουλούδια μπροστά στην πρεσβεία της Ολλανδίας στο Κίεβο σήμερα.

Τα μιλφάκια δεν παίζονται ή η ιδέα μου είναι?

Συνημμένα

• big.jpg
    big.jpg
    297,3 KB · Εμφανίσεις: 40

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα!!Τον αλλο μηνα μαλλον θα παω για μερικες ημερες στη πολη Ivano Frankivsk της Ουκρανιας. Μηπως εχει παει καποιος στη πολη αυτη...να μου τη παιζει απο νυχτερινη ζωη, γκομενες κτλ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απο οτι ξερω απο φιλους ουκρανους στο κιεβο,παντα μου ελεγαν αν θεσ να βρεις ουκρανιδα για να σε περιποιηται και να σου μαγειρευει η περιοχη εκει οπως και τα καρπαθια διπλα ειναι η καλυτερη.παντα μου ελεγαν αν θες γυναικα μονο απο εκει.ειναι γειτονικη πολη με λβιβ αρα ειναι ουκρανοι με θρησκευμα καθολικους επι το πλειστον.δεν ξερω απο νυχτερινη ζωη τι λεει η απο πουτανες,οι ουκρανοι το ιβανοφρανγοφκ και τα καρπαθια τα εχουν για διακοπες χριστουγενα,σκι η ακομα το καλοκαιρι στην φυση.δεν ειναι ιδανικος προορισμος νομιζω για σεξοτερισμο αλλα αν εισαι εμφανισημος ισως γνωρισεις καμια καλη νορμαλ κοπελα και οχι της πουτανες οδησου,κιεβ,ντονετκ,χαρκοβ.παντα ηθελα να παω εκει αλλα δεν μπαινω με τρενα,λεωφορεια και η εσωτερικη πτηση απο κιεβο εκει ηταν 350-400 ευρο!απο κιεβ -οδεσσα εχει 130-150 ευρο.για ντονετκ και χαρκοβ εσωτερικη 250 ευρο ενω με 320 παω απο κυπρο.σαν πολη δεν λεει τιποτα,φενεται καταθλιπτικο μερος.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φωτογραφίες από το Ιβανοφρανκίβσκ

Συνημμένα

• 640px-Ivano-FRANKIVSK_(34).jpg
    640px-Ivano-FRANKIVSK_(34).jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Frankivsk1.JPG
    Frankivsk1.JPG
    64 KB · Εμφανίσεις: 26

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
απο οτι ξερω απο φιλους ουκρανους στο κιεβο,παντα μου ελεγαν αν θεσ να βρεις ουκρανιδα για να σε περιποιηται και να σου μαγειρευει η περιοχη εκει οπως και τα καρπαθια διπλα ειναι η καλυτερη.παντα μου ελεγαν αν θες γυναικα μονο απο εκει.ειναι γειτονικη πολη με λβιβ αρα ειναι ουκρανοι με θρησκευμα καθολικους επι το πλειστον.δεν ξερω απο νυχτερινη ζωη τι λεει η απο πουτανες,οι ουκρανοι το ιβανοφρανγοφκ και τα καρπαθια τα εχουν για διακοπες χριστουγενα,σκι η ακομα το καλοκαιρι στην φυση.δεν ειναι ιδανικος προορισμος νομιζω για σεξοτερισμο αλλα αν εισαι εμφανισημος ισως γνωρισεις καμια καλη νορμαλ κοπελα και οχι της πουτανες οδησου,κιεβ,ντονετκ,χαρκοβ.παντα ηθελα να παω εκει αλλα δεν μπαινω με τρενα,λεωφορεια και η εσωτερικη πτηση απο κιεβο εκει ηταν 350-400 ευρο!απο κιεβ -οδεσσα εχει 130-150 ευρο.για ντονετκ και χαρκοβ εσωτερικη 250 ευρο ενω με 320 παω απο κυπρο.σαν πολη δεν λεει τιποτα,φενεται καταθλιπτικο μερος.

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και καλες, νορμαλ, περιποιητικες ουκρανιδες.
Διαβαζοντας κανεις εδω τα μηνυματα, νομιζω οτι η ουκρανια ειναι ενα μερος που εχει μονο καριολες και πουτανες!
Αραγε πως εντοπιζεις νορμαλ κοπελες στην ουκρανια, που φυσικα να ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φοιτήτριες της Ιατρικής του Ιβανοφρανκίσκ.

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    249 KB · Εμφανίσεις: 30

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Καταπληκτικο ντοκυμαντερ.
Βεβαια, ας ειναι καλα το φορουμ εδω, πολλα τα ηξερα, για την κατασταση εκει.
Αλλα το βιντεο δειχνει πολυ καλα πως ειναι εκει η κατασταση.
Οι κοπελες ψαχνουν τα εντελως βασικα και αυτονοητα πραγματα και δεν τα βρισκουν.

Κατ'εμε, το προβλημα με την ουκρανια, ειναι τα θεματα της visa, καθως η λυση δεν ειναι 'ψεκαστε, σκουπιστε, παντρευτειτε' και μετα να αρχισει κανενα δραμα, με διαζυγια.

Σε αυτα τα θεματα καλυτερα πολωνια, πας οπου θες ευρωπη, διχως γαμους, ή τουλαχιστον διχως βεβιασμενες κινησεις. Κανει μαλακίες, και δεν την εχεις παντρευτεί; Αντε γεια.
Ενω με visa και ουκρανιδα, δεν πας μακρια. Αναγκαστικα πρεπει να παιξει γαμος. Αν θες σχεση μακροχρονια μαζι της.
Και δεν αργει το ουκρανικο ειδυλλιο να γινει αρχαιοελληνική τραγωδία...

Βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιον που θελει απλα να πηδάει, οποτε δεν ασχολειται καν με τετοια θεματα.
Οποιος ομως θελει κατι σοβαρο, με αλλοδαπη, πρεπει να τα σκεφτει ολα.

Μακαρι παντως με ολες τις αλλαγες που γινονται τωρα, να τους επιτρεπουν ελευθερη διακινηση σε ολη την ΕΕ.
Τοτε θα αλλαξουν για μας και γι'αυτες, ολα προς το καλυτερο.

Παντως, μετα την εξαφανιση του δασκαλου, χρειαζομαστε εναν καλο ουκρανολογο εδω στο site, και εννοω να ξερει και για νορμαλ κοπελες, οχι μονο πουτανες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ναι υπαρχουν νορμαλ και καλες κοπελες αλλα ειπαμε χιλιαδες φορες δεν θα τις γνωρισετε εσεις χαχαχα.ο δασκαλος  μιλουσε για αυτες που θα βρειτε στο κιεβο σαν τουριστες.σας ελεγε να πηγαινεται μπινκο και ριβερ παλας για να μην σας κοροιδευουν και τρωτε τζαμπα λεφτα,οπως και να κανετε καμακια στα παγγακια στο χρισηατικ οπου ολες ειναι πουτανες.στο κιεβο υπαρχουν κοπελες οπως και στην οδυσσο υπαρχουν κοπελες με μισθο 3-5 χιλιαδες ευρο που δουλευουν σε ιτ εταιρειες,προγραματιστες κτλ.προχτες μιλουσα με τον πατερα φιλου απο κιεβο και μου εκανε παραπανο οτι απο 1000 τον μηνα παιρνει 500 λογο του πολεμου,ενω η κορη του σε ιτ εταιρεια παιρνει 3000 και οτι δεν εχασε απο τον μισθο της.στις μεγαλες πολεις σαν το κιεβο κατεβαινουν καθε πουτανα και καθε απατεωνας.μεθαυριο πετω για οδυσσο καιτην επομενη εβδομαδα περιμενω την μελοντικη μου γυναικα απο την σεβαστουπολη πουκανει διακοπες.στην πετρουπολη η κοπελα αυτη ειχε μισθο 5000 σε αυτες τις εταιρειες ενω κοντα στις 4 ειχε οδυσσο στην ιτ εταιρεια που ηταν direktor mananger.φυσικα αν κατεβαινα σαν καραβλαχος απο την κυπρο που η μονες ουκρανιδες που γνωρισα ηταν πριν 10 χρονια στα καμπαρε θα ελεγα ολες ειναι πουτανες και θα νομιζα οταν παω εκει θα με κυνηγανε ολες.πολεις σαν το ιβανοφρανκοβστ και τα καρπαθια οπως και στο ουζγκοραντ διπλα απο ουγαρια ο κοσμος ειναι πιο απλος και πιο παραδοσιακος πιστευω.οι πουταναρες εκει εχουν φυγει για τα ξενα και τα κιεβα πριν χρονια πιστευω μπορεις να γνωρισεις μια φτωχη μεν αλλα μια καλη δεν κοπελιτσα με νορμαλ,απλο τροπο ζωης.στα κιεβα ανεβαινουν οι απαιτησεις και ο τροπος ζωης,ασε που καμια δεν φευγει για κανεναν χαχαχα.πστευω οτοι οι περισοτεροι οσοι πηγαν ουκρανια,ιδικα κιεβο δεν εχουν φυγει απο χρισηατικ που μονο καραπουταναρες εχει σε αυτον τον δρομο,ουτε ξεφθγαν απο τα στεκια που ελεγε ο δασκαλος τα ριβερ παλας και τα παγκακια γυρο.ο μεγας ιωσιφ εδωσε αριστα μαθηματα για οτι θα βρειτε εκει σαν αρχαριοι και σαν τουριστες για να μην σας παιρνουν κοροιδα.παιξται με τις πουτανες στα παγκακια οσοι θελεται τις νορμαλ και αυτες που εχουν λιγα λεφτα αστε να τις φαμε εκει αυτοι που τις ξεχωριζουμε χαχαχα.χαιρομαι που αναθερμανθηκε το θεμα αλλα επαναλαμβανομε χιλιοειπομενα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1. ναι υπαρχουν νορμαλ και καλες κοπελες αλλα ειπαμε χιλιαδες φορες δεν θα τις γνωρισετε εσεις χαχαχα.ο

παιξται με τις πουτανες στα παγκακια οσοι θελεται τις νορμαλ και αυτες που εχουν λιγα λεφτα αστε να τις φαμε εκει αυτοι που τις ξεχωριζουμε χαχαχα.χαιρομαι που αναθερμανθηκε το θεμα αλλα επαναλαμβανομε χιλιοειπομενα.

κατ' αρχήν respect στον γνώστη.

κατά τα άλλα επειδή θα είμαι εκεί από Αύγουστο θα έχετε ανταγωνισμό για τις καλές κοπέλες.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom