vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ρε συ!!δεν τοχα σκεφτει..Οι Γεωργιανοί κτλ έχουν μυτόγκες τους ξεχωρίζεις αμέσως από τους Ελληνες.
ναι ρε συ!!δεν τοχα σκεφτει..Οι Γεωργιανοί κτλ έχουν μυτόγκες τους ξεχωρίζεις αμέσως από τους Ελληνες.
ουρανοκατεβατος ?![]()
![]()
![]()
την εφαγες την καρτα
![]()
![]()
Στο κισηιναου εχει μείνει η κυρα μαρια και όλα τα καμενα
![]()
![]()
ολες η ομορφουτσικες είναι καβαντζα βίβα ιταλικά κολοπεριζαμεντε
πλακα με κάνετε τελείωσε το αλβανικο και μουρλαθήκατε? μας εχει πιξει στην μαλακιά ο τασοσμαριαν
ασε που δεν γαμαει αν δεν πληρωσει
![]()
![]()
ακου μολδαβια ιδια με ουκρανια
![]()
![]()
;) ;) ;) ;)Καλα πολυταξιδεμενε μου οτι πεις,ανεβασε και καμια φωτογραφια γιατι οπως λει και ο Δημητρακης οι περισσοτεροι που γραφουν απο την πολη τους δεν εχουν βγει.Οδεσσα-Κισιναου λεμε οχι Ουκρανια-Μολδαβια. Δειξε μας που εχεις παει και μετα μοιρασε καρτες
πανε σε μια μαλακια μπαρ που πηγαμε με τον διμητρκη και προσβαλε κατι κοπελες που μιλαγαν ελληνικα οτι οι ουκρανοι ειναι μαλακες και δεν γλειφουν και δεν γαμανε χαχαχα.φυσικα εξαφανιστηκαν.
Και Τσεχες.Πολυ ανωτερες ολες αυτες και εμφανισιακα αλλα και σαν συμπεριφορα απο τις ρωσσοουκρανες.
πεστα μπας κ γλυτωσεις κανεναν υποψηφιο μαλκα,,,Θα λεγα τωρα τι ειναι ολες αυτες και απο εμφανιση και απο συμπεριφορα ...
Χάρη χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις και εσύ,έτσι ακριβώς είναι.τασσο μου εχεισ δικαιο για το καπτεν μοργαν,εκει μονο πουτανες πανε.πηγα μια φορα 5 λεπτα,τωσα χρειαστηκε να δω τιπαιζει και εφυγα.ενας κυπριος συχναζει εκει και μου δειχνει για τις γκομενες που ταχα γαμα τσαμπα χαχαχα.ολες φαινονται καραπουταναρες και εγω του δειχνω φοτο απο νορμαλ κοπελες που δουλευουν σε εταιριες και τον πειραζουμε με τον αλλο φιλο κυπριο που μενει 30 χρονια οδυσσο.δεν παραδεχεται οτι γαμα πουτανες εκει!ευτυχως το ειδες και με τα ματια σου.
Μια χαρα γαμιουνται με ντοπιους οι ρωσσοουκρανες ελα στην κρητη να δεις τι γινεται.
Δεν γαμιουνται μονο οταν ο αλλος εχει την ομορφια του σκατομουτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_5.jpg[/img[/URL]]
Οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου και οχι οτι δεν γαμιουνται οι ανατολικες. ;D
[/quote] Δυστυχως φιλε μου στην μεγαλονησο ειναι ψοφια τα πραγματα απο θεμα ρωσιδες. Απο οτι ακουγεται εδω το 70% των ρωσων εχουν κανει ακυρωσης. Σπανια βλεπω ρωσιδα σε Χερσονησο και Μαλλια. Την ημερα ειναι ολα τα μαγαζια αδεια και την νυχτα γεματη μεθυσμενους γερμανους,σκανδιναβους και γαλλους.
πεστα μπας κ γλυτωσεις κανεναν υποψηφιο μαλκα,,,
θενκς σεβι,,αλλα καταλαβα εισαι κρακοβια,εχω σκοπο στα συνορα διπλα σε γερμανια να παω κ μαλλον οδικα με φιλο απο στρουτγκαρδη,οποτε αν παιξει φολα να μπορουμε να παμε μετα αμεσα σλοβακια στα σιγουρα,, ;)Εμεις τα λεμε αλλα τους τρωει ο κολος τους... Τεσπα αν πας στην Πολωνια χτυπα κανα τηλ γραψε μου πμ.
θενκς σεβι,,αλλα καταλαβα εισαι κρακοβια,εχω σκοπο στα συνορα διπλα σε γερμανια να παω κ μαλλον οδικα με φιλο απο στρουτγκαρδη,οποτε αν παιξει φολα να μπορουμε να παμε μετα αμεσα σλοβακια στα σιγουρα,, ;)
Φίλε Ομπιβαν ... θυμάσε τι λέγαμε πέρσι...-Δέν συμφωνώ. Σέ τυχαίο καμάκι σκοπός είναι νά γαμήσεις μία άγνωστη. Άλλο τά παρακάλια καί οί υποχωρήσεις καί άλλο ή υπομονετική διερεύνηση τών προθέσεων.
-Μιά χαρά λιγούρια είναι τόσοι καί τόσοι ξένοι, σιγά τούς μάγκες. Ούτε από πουτάνες δεν ξέρουνε. Στή Ρόδο όλο ξένοι είναι στό στριπτιζάδικο νέοι καί ωραίοι ενώ τό νησί βράζει από μουνιά. Οί Αλβανοί καί Μαροκινοί τίς τρώνε. Πάντα τρώει ό πιό πεινασμένος πρώτος στή ζούγκλα. Έτσι τρώγαμε εμείς στή Ρόδο στά 80ς.
![]()
Δεν υπάρχει πια ο ζωντανός θρύλος της Ρόδου...τυπε αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα.εχουν αλλαξει και μεσολαβησει πολλα.σε οτι αφορα το καμακι στα 80ς ας δει καποιος το ντοκιμαντερ που ποσταρε ο obiwan πιο πανω.αν ερθεις ροδο περνα εξω απο το blue lagoon να δεις τον μπρουνο να του πεις ενα γεια.να δεις και το ντυσιμο του.![]()
![]()
Φίλε Ομπιβαν ... θυμάσε τι λέγαμε πέρσι...
Τέλος εποχής για τον Μπρούνο με το πιο άδοξο τέλος... Στάχτη και το κουκλόσπιτό του...
Συγκινήθηκε όλη η Ρόδος...
Πριν περίπου 1 μήνα το περιστατικό...