Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:  :referee: την εφαγες την καρτα  :grin: :grin: :grin: Στο κισηιναου εχει μείνει η κυρα μαρια  και όλα τα καμενα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ολες η ομορφουτσικες είναι καβαντζα βίβα ιταλικά κολοπεριζαμεντε  :tits2: πλακα με κάνετε τελείωσε το αλβανικο και μουρλαθήκατε? μας εχει πιξει στην μαλακιά ο τασοσμαριαν  :bounce-glasses: ασε που δεν γαμαει αν δεν πληρωσει :grin: :grin: :grin:  ακου μολδαβια ιδια με ουκρανια  :idiot: :idiot:
ουρανοκατεβατος ?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλα πολυταξιδεμενε μου οτι πεις,ανεβασε και καμια φωτογραφια γιατι οπως λει και ο Δημητρακης οι περισσοτεροι που γραφουν απο την πολη τους δεν εχουν βγει.Οδεσσα-Κισιναου λεμε οχι Ουκρανια-Μολδαβια. Δειξε μας που εχεις παει και μετα μοιρασε καρτες
;) ;) ;) ;) :grin:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
πανε σε μια μαλακια μπαρ που πηγαμε με τον διμητρκη και προσβαλε κατι κοπελες που μιλαγαν ελληνικα οτι οι ουκρανοι ειναι μαλακες και δεν γλειφουν και δεν γαμανε χαχαχα.φυσικα εξαφανιστηκαν.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για δεσιμο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και Τσεχες.Πολυ ανωτερες ολες αυτες και εμφανισιακα αλλα και σαν συμπεριφορα απο τις ρωσσοουκρανες.

Θα λεγα τωρα τι ειναι ολες αυτες και απο εμφανιση και απο συμπεριφορα ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.422
Πόντοι
2.356
τασσο μου εχεισ δικαιο για το καπτεν μοργαν,εκει μονο πουτανες πανε.πηγα μια φορα 5 λεπτα,τωσα χρειαστηκε να δω τιπαιζει και εφυγα.ενας κυπριος συχναζει εκει και μου δειχνει για τις γκομενες που ταχα γαμα τσαμπα χαχαχα.ολες φαινονται καραπουταναρες και εγω του δειχνω φοτο απο νορμαλ κοπελες που δουλευουν σε εταιριες και τον πειραζουμε με τον αλλο φιλο κυπριο που μενει 30 χρονια οδυσσο.δεν παραδεχεται οτι γαμα πουτανες εκει!ευτυχως το ειδες και με τα ματια σου.
Χάρη χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις και εσύ,έτσι ακριβώς είναι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μια χαρα γαμιουνται με ντοπιους οι ρωσσοουκρανες ελα στην κρητη να δεις τι γινεται.
Δεν γαμιουνται μονο οταν ο αλλος εχει την ομορφια του σκατομουτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_5.jpg[/img[/URL]]
Οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου και οχι οτι δεν γαμιουνται οι ανατολικες. ;D
[/quote] Δυστυχως φιλε μου στην μεγαλονησο ειναι ψοφια τα πραγματα απο θεμα ρωσιδες. Απο οτι ακουγεται εδω το 70% των ρωσων εχουν κανει ακυρωσης. Σπανια βλεπω ρωσιδα σε Χερσονησο και Μαλλια. Την ημερα ειναι ολα τα μαγαζια αδεια και την νυχτα γεματη μεθυσμενους γερμανους,σκανδιναβους και γαλλους. 

Συνημμένα

• P6290038.JPG
    P6290038.JPG
    202,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P6290034.JPG
    P6290034.JPG
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 38

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
νυκτερε μαλλια μενει ο ξαδελφος μου,ελεγε πριν 2 χρονια οτι μονο εγγλεζους εχει.με την γυναικα του ασχολουνται με τουριστες,εχουν διαμεριματα και πισινα με μπαρ.για μενα αγια ναπα κυπρο ειναι πεταμενα λεφτα να κυνηγας ρωσιδες.τα εχω πει πολλες φορες,οσοι μου ελεγαν γαμησαμε μετα που μιλουσαν μαζι μου ερχονταν στα λογια μου μεχρι φιλοι μου ιδιοκτητες νυκτερινων κεντρον και αλλοι φρουροι ασφαλειας με επιβεβαιωσαν και με δικαιωσαν.εδω τους κανουν παρτι και στα ξενοδοχεια που μενουν,all inclysive φαι,ποτο με διαμονι,ετσι το βραδι δεν ξοδευονται στα μπαρ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εμεις τα λεμε αλλα τους τρωει ο κολος τους... Τεσπα αν πας στην Πολωνια χτυπα κανα τηλ γραψε μου πμ.
θενκς σεβι,,αλλα καταλαβα εισαι κρακοβια,εχω σκοπο στα συνορα διπλα σε γερμανια να παω κ μαλλον οδικα με φιλο απο στρουτγκαρδη,οποτε αν παιξει φολα να μπορουμε να παμε μετα αμεσα σλοβακια στα σιγουρα,, ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
θενκς σεβι,,αλλα καταλαβα εισαι κρακοβια,εχω σκοπο στα συνορα διπλα σε γερμανια να παω κ μαλλον οδικα με φιλο απο στρουτγκαρδη,οποτε αν παιξει φολα να μπορουμε να παμε μετα αμεσα σλοβακια στα σιγουρα,, ;)

να προσεχεις εκει για χοστελ τυπε  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καποιος κλωνος βαζει αυθαιρετα φωτογραφιες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεχομαι πιεση μεσω κοντακτε απο διαφορεςαπο αλλες πολεις να τισ φιλοξενησω σε 2-3 εβδομαδες οδησσο.ειναιψυχοφθορο αυτο γιατι δεν με αφηνουν λεπτο μονο.θελω ελευθερα να κανω βολτες,να βγαινω και να φερνω καθε μερα αλλη σπιτι.προτιμω αν δεν βρω καπεια να παιρνω απο  ιτερνετ καμια βιζιτα παρα να μην τρυγηρνω ελευθερα.εχω 3 που πρεπει να συναντησω και δεν θα με τρελενουν και μια αλλη 40 γθναικα ναυτικου μονο για φαγητο και γαμησι οποτε εχουμε χρονο.εχει και φιλες 3 καλες,την κουμερα της εβαλα στο ματι και δεν θα εχει προβλημα για τριο μετα τα ποτακια.πριν 3 χρονια γλυφοταν με μια αλλη κοπελα σπιτι μου γιατι ζηλεψε χαχαχα.εχει ζησει κυπρο,εχει αυτοκινητο και ειναι η σπιτονυκοκηρα του φιλου μας ελληνα.εχει 3 διαμερισματα αλλα δεν παω να μεινω σε αυτα για να μην με ενοχλει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
-Δέν συμφωνώ. Σέ τυχαίο καμάκι σκοπός είναι νά γαμήσεις μία άγνωστη. Άλλο τά παρακάλια καί οί υποχωρήσεις καί άλλο ή υπομονετική διερεύνηση τών προθέσεων.
-Μιά χαρά λιγούρια είναι τόσοι καί τόσοι ξένοι, σιγά τούς μάγκες. Ούτε από πουτάνες δεν ξέρουνε. Στή Ρόδο όλο ξένοι είναι στό στριπτιζάδικο νέοι καί ωραίοι ενώ τό νησί βράζει από μουνιά. Οί Αλβανοί καί Μαροκινοί τίς τρώνε. Πάντα τρώει ό πιό πεινασμένος πρώτος στή ζούγκλα. Έτσι τρώγαμε εμείς στή Ρόδο στά 80ς.

010101.jpg
Φίλε Ομπιβαν ... θυμάσε τι λέγαμε πέρσι...

Τέλος εποχής για τον Μπρούνο με το πιο άδοξο τέλος... Στάχτη και το κουκλόσπιτό του...
Συγκινήθηκε όλη η Ρόδος...
Πριν περίπου 1 μήνα το περιστατικό...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τυπε αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα.εχουν αλλαξει και μεσολαβησει πολλα.σε οτι αφορα το καμακι στα 80ς ας δει καποιος το ντοκιμαντερ που ποσταρε ο obiwan πιο πανω.αν ερθεις ροδο περνα εξω απο το blue lagoon να δεις τον μπρουνο να του πεις ενα γεια.να δεις και το ντυσιμο του. :2funny: :2funny:
Δεν υπάρχει πια ο ζωντανός θρύλος της Ρόδου...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
Φίλε Ομπιβαν ... θυμάσε τι λέγαμε πέρσι...

Τέλος εποχής για τον Μπρούνο με το πιο άδοξο τέλος... Στάχτη και το κουκλόσπιτό του...
Συγκινήθηκε όλη η Ρόδος...
Πριν περίπου 1 μήνα το περιστατικό...

Ναί τύπε μου τόν είχαμε αναφέρει ώς τόν πρωτοτυπικό καμακιάρη τής χρυσής "πεινασμένης" εποχής πρώτοι εμείς εδώ. Από ξένες γυναίκες ήξερε κάποτε αλλά ώς μεγάλος τσίμπαγε καί έμπλεκε μέ επαγγελματίες εικάζεται, εκεί δέν περνάει γοητεία, αυτό τού στοίχισε τήν ζωή από ότι φαίνεται... RIP.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καπου το εγραψα για τον μπρουνο για να πειραξω τον φιλο μαστερ 21 χαχαχα.εγραψα οτι τον σκωτωσε ο βουλγαροσ γκομενος μιας βιζιτας που πληρωνε για να γαμηση,αυτα ειναι τα καμακια της ελλαδας ακομα και ο μπρουνο το καμακι πληρωνε χαχαχα

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
65 χρόνων ήταν ο άνθρωπος,  :headbang: καμάκι και μαλακιες είναι για μέχρι τα 40 μετα μόνο επί χρημανση και όλα τα αλλά είναι ιστορίες για άγριους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom