Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κρήτη δεν είδα κάτι τέτοιο.Μόνο οι μονιμάδες που μπορούσαν να δώσουν δουλειά γαμούσαν τις γκόμενες που ενδιαφέρονταν να μείνουν στο νησί.Οι τουρίστες τον πούλο.
κατερινη παντως γαμουσαν πολλοι ,σχεδον ολοι οι τοπικοι,δικτυωμενοι καμακερο κι αρκετοι απο γυρω γυρω,,κ καλο μμουνι φρεσκο,,κατω των 25.απ οτι ειδα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κρήτη δεν είδα κάτι τέτοιο.Μόνο οι μονιμάδες που μπορούσαν να δώσουν δουλειά γαμούσαν τις γκόμενες που ενδιαφέρονταν να μείνουν στο νησί.Οι τουρίστες τον πούλο.
Μιλαμε για ντοπια παλικαρια μαν.Τι τουριστες και παπαριες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Μια χαρα γαμιουνται με ντοπιους οι ρωσσοουκρανες ελα στην κρητη να δεις τι γινεται.
Δεν γαμιουνται μονο οταν ο αλλος εχει την ομορφια του σκατομουτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_5.jpg[/img[/URL]]
Οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου και οχι οτι δεν γαμιουνται οι ανατολικες. ;D
[/quote] Ελα ρε μια χαρα ειναι εμφανισιακα ο πιτσιρικας.Απλα πιστευω οτι κολλαει στις πιο εκλεπτυσμενες γκομενες  και αυτες πραγματικα ειναι δυσκολες Συντομα παω Κρητη,εχω ακουσει οτι Χερσονησο γινεται ο τρελος χαμος απο ρωσιδες.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ελα ρε μια χαρα ειναι εμφανισιακα ο πιτσιρικας.Απλα πιστευω οτι κολλαει στις πιο εκλεπτυσμενες γκομενες  και αυτες πραγματικα ειναι δυσκολες Συντομα παω Κρητη,εχω ακουσει οτι Χερσονησο γινεται ο τρελος χαμος απο ρωσιδες.
νυκτερος αν θες απαντας ,ποσο μαιων εισαι?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτό σου λέω οτι πάει μέσω ίντερνετ.Ουκρανία τα τρελλά γούστα είναι στις ντίσκο και το δρόμο όχι στο ίντερνετ.Η ποιότητα στα κλαμπ είναι δυο φορές πάνω από ό,τι βλέπεις στο ίντερνετ.
Σωστα ετσι ειναι αλλα εμεις καναμε αναλυση για πιο οικονομικα , στα κλαμπ του Κιεβου και της Μοσχας σου κρεμανε τα σαγονια απο αυτα που βλεπεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κατερινη παντως γαμουσαν πολλοι ,σχεδον ολοι οι τοπικοι,δικτυωμενοι καμακερο κι αρκετοι απο γυρω γυρω,,κ καλο μμουνι φρεσκο,,κατω των 25.απ οτι ειδα..

Οχι όμως Ρωσίδες.Πολωνέζες,Σέρβες,Σλοβάκες έχουν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
τετοια πετανε Μοσχοβιτισες σε οσους μοιαζουν να ειναι απο "τις επαρχιες". Καυκασιους, Ταταρους κλπ. Το Γιουροπιαν λουκ αντεχει ακομα.

ΥΓ χωρις να μαι εξπερ αλλα νομιζω οτι οι Ουκρανες εχουν αρχισει να σιχτιριαζουν Τουρκους ... πολυ τσιπιδες κλπ. Οποτε εκει μπορει να παρει η μπαλα κι Ελληνες.
Σιγουρα αντεχει ακομα,αλλα μιλαω για τοπ γκομενες που ειναι πραγματικα δυσκολες και ιδιοτροπες

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι τοπαμε,,για πολωνες εγω ενδιαφερομαι πλεον,,ρωσσια κι ουκρανια ειναι ακριβα τα γουστα κι εχει πολλους λεφταδες,δεν φτουραω,πολωνια υπολογιζω οπως  σλοβακια  κ τσεχια θαμαι πολυ ανετος  :fuck1:

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συντομα αρχιζω τα 46
καλα εισαι ,αλλα 46 σε νησι για να παιχτεις με τοσους 25-35 στην γυρα ειναι δυσκολο,,,
εγω προ πενταετιας τακοψα τα ελλην νησια γι αυτο τον λογο ,μονο με γυναικα παω πλεον η για ρηλαξ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
καλα εισαι ,αλλα 46 σε νησι για να παιχτεις με τοσους 25-35 στην γυρα ειναι δυσκολο,,,
εγω προ πενταετιας τακοψα τα ελλην νησια γι αυτο τον λογο ,μονο με γυναικα παω πλεον η για ρηλαξ
Μπα δε παω για καμακι,μια παλια γκομενα μου απο Ρωσια θα παει εκει διακοπες και λεω να της κανω λιγο παρεα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε γενικες γραμμες καθε χρονο γινονται και πιο δυσκολες οι ρωσιδες. Οι τοπ γκομενες τα αστερια ειναι απλησιαστες.  Τα τελευταια δυο-τρια χρονια πετανε κατι τετοια  у вас нет славянская внешность και μενεις μαλακας. Γενικα η πολυ ομορφες γουσταρουν μονο τους δικους τους. Ευτυχως υπαρχουν οι ουκρανες και ειμαστε ακομα καλα.
Με λιγα λογια παλι επαληθευεται αυτο που λεω οτι στη Ρωσσια δεν γουσταρουνε τους Μαυριδερους και τους αποτυχημενους! :)
 Σιγουρα αν καποιος μοιαζει με Καυκασιο δεν εχει καμια ελπιδα.Δε σημαινει ομως οτι θα πανε με το Ρωσσο που ειναι αθλιος σαν αστεγος  :2funny: και αυτον θα τον κοιταξουνε με περιφρονιση.Ελλαδα θα πανε και με το μουσάτο και με τον βρωμιλο και με τον θεοχοντρο αρκει να τους τα σκαει.Εδω κοιτανε παρα πολυ την εμφανιση του αντρα (μιλαω παντα για Μόσχα και Αγία Πετρούπολη) γ'αυτο και παρα πολλες γυναικες ωραιες με δικο τους διαμερισμα,με καλη δουλεια,καλο αμαξι και πολλες και με καλα λεφτα ειναι μοναχικες και δεν εχουνε κανεναν προτιμανε να ειναι μόνες τους παρα να βρουνε καποιον που κατα τη γνωμη τους δεν τους ταιριαζει.

τετοια πετανε Μοσχοβιτισες σε οσους μοιαζουν να ειναι απο "τις επαρχιες". Καυκασιους, Ταταρους κλπ. Το Γιουροπιαν λουκ αντεχει ακομα.

ΥΓ χωρις να μαι εξπερ αλλα νομιζω οτι οι Ουκρανες εχουν αρχισει να σιχτιριαζουν Τουρκους ... πολυ τσιπιδες κλπ. Οποτε εκει μπορει να παρει η μπαλα κι Ελληνες.
Οδησσό τον Οκτωβριο που ειχα παει δεν ειδα να μισουνε τους Τουρκους αντιθετα εβλεπα να πηγαινουνε μαζι τους.Η εννοια του Ελληνα ειναι πολυ γενικη και εγω Ελληνας ειμαι και ο Σινοχάρας Ελληνας ειναι και οι κακομοιρηδες Ελληνες που ηταν στη Μολδαβία Ελληνες ειναι.Το ιδιο συμβαινει με τους Ευρωπαιους Ευρωπαιος ειναι ενας 27-33 διευθυντικο στελεχος επιχειρησεων Ευρωπαιος ομως ειναι και ο Αγγλος μπεκρουλιακας  :2funny:!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αναθερμανθηκε παλι το θεμα για αυτο γραφω παλι.στα κλαμπ κιεβο,οδεσσα δεν βρισκεις γκομενες,μονο βιζιτες.απο ιτερνετ απο το κοντακτε σπανια σε βαλουν στους φιλους και δεν σου απαντουν ποτε.απο μαμπα,μαιλ ρυ μονο οσες θελουν λεφτα.οσες ηθελαν μονο γνωριμια και τους εγραψα ποτε καμια δεν απαντησε,αρα καλα την εχουν.διμητρακι οσες ειδες οδησσο με τουρκους ειναι πουτανες οι αθλιες που ερχονται απο αλλες πολεις και δεν εχουν που να μεινουν.γνωρισες την νατασα απο πολταβα που μενει με τον ινδο χαχαχα.εχω ενα φιλο απο αζερπαιζαν που τα βραδια αποφευγω να τον κυκλοφορω αφου ντυνεται σαν γυφτος και οπεια πλησιασει νομιζει ειναι τουρκος και τον διωχνουν.την μερα ομως που κανει σπορ στην θαλασσα,εχει οραιο σωμα,δυνατος στο καμακι γνωρισα ολλες που συχναζουν στην παραλια και γαμησα αρκετες κοπελες μεσω αυτου του τυπου.ειναι ναυτικος,μιλα λιγα ελληνικα.την μερα η δουλεια του να καμακωνει στην παραλια και μενα η δουλεια μου αναλαμβανω τα κερασματα για της κοπελες.εγω κανω βολτες στην πολη,ενω αυτος δουλευει για μενα στην παραλια λεγωντας στις μικρουλες εχω φιλο κυπριο,με λεφτα και μαλακιες.ο ιδιος λεει ειναι κυπριος στις κοπελες,μιλα αγγλικα και λιγα ελληνικα αρα το κολπο παντα πιανει.εκανε τωρα νεες γνωριμιες και με περιμενει.ετσι σε κοπελιτσες που ηθελαν να ερθουν οδησσο ειπα οχι για να ειμαι ελευθερος

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε μαστερ 21 πηγα πριν 4-5 μερες αγια ναπα που ειναι σαν την ροδο,κρητη με τουριστες.δικαιοθηκα για οτι εγραψα στο θεμα ρωσια για τι παιζει κυπρο,δεν θα παω ποτε ξανα εκει.οι ρωσιδες ολες αθλιες οικονομικα,εμφανισιακα η καθονταν 5-6 μαζι μονες χωρις αντρα και επιναν.ειδα μονο εναν ντοπιο 45 να καθεται με 2 μπαζα στιλ βιζιτας 35-45 και να τις κερνα.οι ρωσοι καλης ποιοτητας πανε ησυχα πρωταρα,παφο,λεμεσο.οι αγγλιδες ολες ηταν με φιλους,φιλες ολοι μαζι στα διαμερισματα και δεν πανε με ντοπιους!αυτο μου το ελεγαν και φιλοι εγγλεζοκυπραιοι που ερχονται εδω διακοπες.μοσχα ευρισκα εγγλεζους να θελουν βοηθεια και οταν τους πλισιαζα φωναζαν go,go.δεν εμπιστευονται κανενα πεια θα μπει στο αυτοκινητο του ντοπιου που δεν ξερει?χρονια τα ελεγα.ολοι ελεγαν γαμαμε και μαλακιες.ειδα και λιγες καλες ρωσιδες αλλα δεν μπηκανε στα κλαμπ μονο εστιατορια και ηταν απλισιαστες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό σου λέω οτι πάει μέσω ίντερνετ.Ουκρανία τα τρελλά γούστα είναι στις ντίσκο και το δρόμο όχι στο ίντερνετ.Η ποιότητα στα κλαμπ είναι δυο φορές πάνω από ό,τι βλέπεις στο ίντερνετ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φατε ματια ψαρια στα κλαμπ εκει.μονο 3-4 βρηκα τοσα χρονια στα κλαμπ και ημουνα κιεβο στο gydropark μια επικηνδινη περιοχη το βραδι που οι κοπελες εκει δεν εχουν μια,κρατανε μια μπιρα και πινουν 3 ολο το βραδι και περιμενουν το μετρο 6 το πρωι χαχαχα.στα αλλλα κλαμπ τα καλα ειναι σπονσαρισμενες,η κρατανε, η μονο show να βγαζουν φοτο.οσες γνωρισα μονο μερα,νυχτα μονο κερνουσα αδικα.πεθανε και ο μπρουνο το καμακι της ροδου,τον εκαψαν ζωντανο.πειος?ο βουλγαρος γκομενος της πουτανας που πληρωνε να γαμα χαχαχα.ακομα και ο μπρουνο πληρωνει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Με λιγα λογια παλι επαληθευεται αυτο που λεω οτι στη Ρωσσια δεν γουσταρουνε τους Μαυριδερους και τους αποτυχημενους! :)
 Σιγουρα αν καποιος μοιαζει με Καυκασιο δεν εχει καμια ελπιδα.Δε σημαινει ομως οτι θα πανε με το Ρωσσο που ειναι αθλιος σαν αστεγος  :2funny: και αυτον θα τον κοιταξουνε με περιφρονιση.Ελλαδα θα πανε και με το μουσάτο και με τον βρωμιλο και με τον θεοχοντρο αρκει να τους τα σκαει.Εδω κοιτανε παρα πολυ την εμφανιση του αντρα (μιλαω παντα για Μόσχα και Αγία Πετρούπολη) γ'αυτο και παρα πολλες γυναικες ωραιες με δικο τους διαμερισμα,με καλη δουλεια,καλο αμαξι και πολλες και με καλα λεφτα ειναι μοναχικες και δεν εχουνε κανεναν προτιμανε να ειναι μόνες τους παρα να βρουνε καποιον που κατα τη γνωμη τους δεν τους ταιριαζει.
 Οδησσό τον Οκτωβριο που ειχα παει δεν ειδα να μισουνε τους Τουρκους αντιθετα εβλεπα να πηγαινουνε μαζι τους.Η εννοια του Ελληνα ειναι πολυ γενικη και εγω Ελληνας ειμαι και ο Σινοχάρας Ελληνας ειναι και οι κακομοιρηδες Ελληνες που ηταν στη Μολδαβία Ελληνες ειναι.Το ιδιο συμβαινει με τους Ευρωπαιους Ευρωπαιος ειναι ενας 27-33 διευθυντικο στελεχος επιχειρησεων Ευρωπαιος ομως ειναι και ο Αγγλος μπεκρουλιακας  :2funny:!

Μ αρεσει που το λες και χαιρεσαι  :2funny: Ρε Δημητρακη για αυτες και εσυ μαυρος εισαι στην κατηγορια που ονομαζουν черножопый,чурка,хачик. Славянские внешность-ειναι σλαβικα χαρακτηριστικα που σιγουρα εσυ δεν εχεις.Δεν ειπα οτι ειναι ολες οι ρωσιδες ετσι,εγραψα για της πολυ ομορφες κυριος μοσχοβιτισες. Η Μοσχα ειναι 13 εκατομμυρια και η Ρωσια 150 εκατομμυρια,με λιγα λογια ρωσιδες υπαρχουν. 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και Τσεχες.Πολυ ανωτερες ολες αυτες και εμφανισιακα αλλα και σαν συμπεριφορα απο τις ρωσσοουκρανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom