Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δες τωρα και για το Κιεβο τιμες απο διαμερισματα με ενοικιο για ενα μηνα.Η τιμες αρχιζουν απο 30-50 ευρω για ενα μηνα. Με τιμη εισιτηριου γυρω στα 250-300 ευρω πες μου που τα ειδες τα 2000 για μια εβδομαδα ?????? Ειπαμε για αυτους που ξερουν ειναι πολυ διαφορετικες οι τιμες

Καταρχήν Κίεβο αποκλείεται να γαμήσεις χωρίς δώρο.Συνεπώς για δυο γκόμενες θα σου φύγουν μίνιμουμ 600 ευρώ σε δώρα.Επειτα τώρα λόγω πολέμου και διολίσθησης του γκρίβνα έχουν πέσει οι τιμές στα διαμερίσματα τι γίνεται όμως με τα κλαμπ και τα ταξί?Στο Κίεβο σου φεύγουν 25 ευρώ τη μέρα στα ταξί χαλαρά.Κίεβο χωρίς κλαμπ κάθε βράδυ δε λέει και στα high end club η είσοδος είναι 25 ευρώ.Δε θα κεράσεις τις γκόμενες?Δε θα τους πληρώσεις το ταξί?Δε θα βγεις με άλλες 10 από το ίντερνετ?Δε θα σου φεύγουν μίνιμουμ 25 ευρώ στο ραντεβού και 50 ευρώ στο καλό εστιατόριο?Πόλεις σαν το Κίεβο δεν έχουν πάτο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σας δώσω τις βασικές εξισώσεις:
1.Ουκρανή=κινητό
2.Πολωνέζα=νοίκι
3.Ρωσσίδα=γούνα
Αυτή ακριβώς είναι η τάση...

Κατά τα άλλα φίλε Κμαν απορώ πως δίνεις 25άρια στα ταξί του Κιέβου μιας και ξέρεις και λίγα Ρώσικα ! Από κέντρο για Ποντόλ 5-8 Ευρώ είχε τις καλές εποχές της Γρίβνας!
Και είσοδο στο Decadance 200 Γρίβνες που τώρα ούτε 15 Ευρώ δεν είναι!

Φίλε Nukteros δυστηχώς οι τιμές για Ρόδο είναι τόσο ξεφτύλα όσο περιγράφεις...

Επίσης οι Ρωσίδες φέτος είναι ....Πουτσοφοβικές
Γνωρίζονται ευκολα, είναι προσεγγίσιμες, φασώνονται, απομονώνονται αλλά την ώρα που πας να τους κατεβάσεις την φούστα ή πας να τους τον πετάξεις έξω παθαίνουν ....ΑΜΟΚ..
3 διαφορετικές σε 3 εβδομάδες :think: :think: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κατά τα άλλα φίλε Κμαν απορώ πως δίνεις 25άρια στα ταξί του Κιέβου μιας και ξέρεις και λίγα Ρώσικα ! Από κέντρο για Ποντόλ 5-8 Ευρώ είχε τις καλές εποχές της Γρίβνας!

Γνωρίζονται ευκολα, είναι προσεγγίσιμες, φασώνονται, απομονώνονται αλλά την ώρα που πας να τους κατεβάσεις την φούστα ή πας να τους τον πετάξεις έξω παθαίνουν ....ΑΜΟΚ..

5-10 ευρώ είναι η διαδρομή.Αμα κάνεις 4 διαδρομές τη μέρα πόσο έρχεται?
Δεν έχω πάει μετά την έναρξη της κρίσης στα κλαμπ οπότε μπορεί οι τιμές να έχουν πέσει.Το D Lux είχε είσοδο 25 ευρώ αν κράτησε το ίδιο σε γκρίβνα θα έχει τώρα 12 ευρώ.
Φαντάζομαι Ουκρανές δε θα έρχονται καθόλου φέτος στη Ρόδο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
5-10 ευρώ είναι η διαδρομή.Αμα κάνεις 4 διαδρομές τη μέρα πόσο έρχεται?
Δεν έχω πάει μετά την έναρξη της κρίσης στα κλαμπ οπότε μπορεί οι τιμές να έχουν πέσει.Το D Lux είχε είσοδο 25 ευρώ αν κράτησε το ίδιο σε γκρίβνα θα έχει τώρα 12 ευρώ.
Φαντάζομαι Ουκρανές δε θα έρχονται καθόλου φέτος στη Ρόδο.
Κι όμως ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!
Πάρα πολύ τον Μάιο!Επίσης ΄είχε και τα καλλιστεία εδώ! Έχει πολύ Ρωσο-Ουκρανία...
Αλλά στο Μυαλό τους ....Αέρας...
Νομίζω πως πέφτει πολύ προπαγάνδα από τα πρακτορεία να μην νταλαβερίζονται με ντόπιους...
Και όσες δεν τρώνε την προπαγάνδα θα είναι τα "καλά" κοριτσάκια που ψάχνουν τον πρίγκιπα ή σαβούρες που δεν τις παίρνει κανένας..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κι όμως ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!
Πάρα πολύ τον Μάιο!Επίσης ΄είχε και τα καλλιστεία εδώ! Έχει πολύ Ρωσο-Ουκρανία...
Νομίζω πως πέφτει πολύ προπαγάνδα από τα πρακτορεία να μην νταλαβερίζονται με ντόπιους...
Και όσες δεν τρώνε την προπαγάνδα θα είναι τα "καλά" κοριτσάκια που ψάχνουν τον πρίγκιπα ή σαβούρες που δεν τις παίρνει κανένας..

Τα ίδια είχα διαπιστώσει και εγώ στην Κρήτη.Πιστεύεις οτι Τουρκία Αλάνυα,Κεμέρ είναι καλύτερα τα πράγματα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κι όμως ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!
Τα ίδια είχα διαπιστώσει και εγώ στην Κρήτη.Πιστεύεις οτι Τουρκία Αλάνυα,Κεμέρ είναι καλύτερα τα πράγματα?
Σας το εχω πει 1.000.000 φορες οτι αυτες που ερχονται στα νησια και ψαχνονται για να  :knockinb: ειναι τα απομηναρια της Ρωσσιας αυτες που δεν γυριζει κανενας να της κοιταξει!Οι καλες ερχονται ή με παρεα και δεν ψαχνονται να γνωριστουνε με κανεναν ή με καποιον γκομενο τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή αυτές που πάνε στο Κεμέρ είναι όσες θέλουν να πηδηχτούν με Τουρκαλάδες?Κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση.Οι Ρωσίδες σε Ιστανμπούλ,Βόρεια Κύπρο μου φάνηκαν πολύ πιο απονήρευτες από τις Ρωσίδες σε Αθήνα,Κρήτη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Σε γενικες γραμμες καθε χρονο γινονται και πιο δυσκολες οι ρωσιδες. Οι τοπ γκομενες τα αστερια ειναι απλησιαστες.  Τα τελευταια δυο-τρια χρονια πετανε κατι τετοια  у вас нет славянская внешность και μενεις μαλακας. Γενικα η πολυ ομορφες γουσταρουν μονο τους δικους τους. Ευτυχως υπαρχουν οι ουκρανες και ειμαστε ακομα καλα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καταρχήν Κίεβο αποκλείεται να γαμήσεις χωρίς δώρο.Συνεπώς για δυο γκόμενες θα σου φύγουν μίνιμουμ 600 ευρώ σε δώρα.Επειτα τώρα λόγω πολέμου και διολίσθησης του γκρίβνα έχουν πέσει οι τιμές στα διαμερίσματα τι γίνεται όμως με τα κλαμπ και τα ταξί?Στο Κίεβο σου φεύγουν 25 ευρώ τη μέρα στα ταξί χαλαρά.Κίεβο χωρίς κλαμπ κάθε βράδυ δε λέει και στα high end club η είσοδος είναι 25 ευρώ.Δε θα κεράσεις τις γκόμενες?Δε θα τους πληρώσεις το ταξί?Δε θα βγεις με άλλες 10 από το ίντερνετ?Δε θα σου φεύγουν μίνιμουμ 25 ευρώ στο ραντεβού και 50 ευρώ στο καλό εστιατόριο?Πόλεις σαν το Κίεβο δεν έχουν πάτο.
Εξαρταται ποσο καλα ξερεις τα ρωσικα,η πιο καλη και η πιο φθηνη μεθοδος ειναι του Σινοχαρα που μ αυτα τα λεφτα που λες θα παρει 3-4 χωρις εξοδους κ βολτες

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αβλεπη,,,οι πιο πολλοι εδω ειναι ισως αργοσχολοι κι υπολογιζουν τα εξοδα μ ετο μηνα,,πανω απο 10μερες ενας κανονικος ανθρωπος λογω δουλειας κ γκομενας η γυναικας αν εχει δεν μπορει να κατσει,,,οποτε με την βδομαδα η το δεκαημερο μιλαμε
κ βεβαια αν υπολογιζις τα εξοδα με το εξαμηνο η το χρονο ειναι σαφως λιγοτερα,,εννοειται
λοιπον κιεβο,οπως ειπε κι ο κμαν δεν εχει πατο,,αν δεν υπηρχε κ το μαμπα ουτε που θα γαμαγες με πιο λιγα απο 200ε....αυτη ειναι η αληθεια
οι υπολοιποι βαλτε 1000ε στη  τσεπη πληρωστε αεροπορικα νοικιαστε σπιτι καντε βολτες πατε κλαμπ καντε καμακι βγειτε κανα ψιλοραντεβου βρειτε κ πουτανες φατε  κι οταν γινουν αυτα με 1000ε   γραφτε μου,,,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σας το εχω πει 1.000.000 φορες οτι αυτες που ερχονται στα νησια και ψαχνονται για να  :knockinb: ειναι τα απομηναρια της Ρωσσιας αυτες που δεν γυριζει κανενας να της κοιταξει!Οι καλες ερχονται ή με παρεα και δεν ψαχνονται να γνωριστουνε με κανεναν ή με καποιον γκομενο τους.
Σ αυτο εχει απολυτο δικιο ο Δημητρακης μερικες που ειναι εδω  καλες για εκει ειναι σκουπιδια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε γενικες γραμμες καθε χρονο γινονται και πιο δυσκολες οι ρωσιδες. Οι τοπ γκομενες τα αστερια ειναι απλησιαστες.  Τα τελευταια δυο-τρια χρονια πετανε κατι τετοια  у вас нет славянская внешность και μενεις μαλακας. Γενικα η πολυ ομορφες γουσταρουν μονο τους δικους τους. Ευτυχως υπαρχουν οι ουκρανες και ειμαστε ακομα καλα.

Σε αυτο φταινε οι αντρες που τις δινουν αξια. Μωρε καλα τις κανουν οι ρωσοι και τις τραμπουκιζουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εξαρταται ποσο καλα ξερεις τα ρωσικα,η πιο καλη και η πιο φθηνη μεθοδος ειναι του Σινοχαρα που μ αυτα τα λεφτα που λες θα παρει 3-4 χωρις εξοδους κ βολτες

Πιστεύεις οτι ο Σχινοχάρας καμακώνει στα κλαμπ ή στην Κρεσάτικ?Αν μένεις στο ίντερνετ χάνεις το 90%.Και οι γκόμενες στο ίντερνετ δεν είναι οι καλύτερες.Κίεβο χωρίς κλαμπ δε λέει τίποτα.Για εμένα είναι αποτυχία λιγότερες από τρεις την εβδομάδα ειδικά αν είναι όλες μέσω ίντερνετ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σε αυτο φταινε οι αντρες που τις δινουν αξια. Μωρε καλα τις κανουν οι ρωσοι και τις τραμπουκιζουν.
Οι πολυ ομορφες ξερουν παντου την αξια τους,εχουν αλλαξει πολυ και οι αντρες ρωσοι συμπεριφορα  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κι όμως ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!
Μια χαρα γαμιουνται με ντοπιους οι ρωσσοουκρανες ελα στην κρητη να δεις τι γινεται.
Δεν γαμιουνται μονο οταν ο αλλος εχει την ομορφια του σκατομουτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_5.jpg[/img[/URL]]
Οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου και οχι οτι δεν γαμιουνται οι ανατολικες. ;D

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πιστεύεις οτι ο Σχινοχάρας καμακώνει στα κλαμπ ή στην Κρεσάτικ?Αν μένεις στο ίντερνετ χάνεις το 90%.Και οι γκόμενες στο ίντερνετ δεν είναι οι καλύτερες.Κίεβο χωρίς κλαμπ δε λέει τίποτα.Για εμένα είναι αποτυχία λιγότερες από τρεις την εβδομάδα ειδικά αν είναι όλες μέσω ίντερνετ.
Ο Σινοχαρας ειναι απο τους καλυτερους κυνηγους του ιντερνετ,ειναι αποτελεσματικος σ αυτον τον τομεα.Εγω δεν κυνηγαω τις πολλες θελω μια αλλα θεα. Που να κανει σαν 10 αλλες

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τετοια πετανε Μοσχοβιτισες σε οσους μοιαζουν να ειναι απο "τις επαρχιες". Καυκασιους, Ταταρους κλπ. Το Γιουροπιαν λουκ αντεχει ακομα.

ΥΓ χωρις να μαι εξπερ αλλα νομιζω οτι οι Ουκρανες εχουν αρχισει να σιχτιριαζουν Τουρκους ... πολυ τσιπιδες κλπ. Οποτε εκει μπορει να παρει η μπαλα κι Ελληνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Σινοχαρας ειναι απο τους καλυτερους κυνηγους του ιντερνετ,ειναι αποτελεσματικος σ αυτον τον τομεα.Εγω δεν κυνηγαω τις πολλες θελω μια αλλα θεα. Που να κανει σαν 10 αλλες

Αυτό σου λέω οτι πάει μέσω ίντερνετ.Ουκρανία τα τρελλά γούστα είναι στις ντίσκο και το δρόμο όχι στο ίντερνετ.Η ποιότητα στα κλαμπ είναι δυο φορές πάνω από ό,τι βλέπεις στο ίντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια χαρα γαμιουνται με ντοπιους οι ρωσσοουκρανες ελα στην κρητη να δεις τι γινεται.
Δεν γαμιουνται μονο οταν ο αλλος εχει την ομορφια του σκατομουτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_5.jpg[/img[/URL]]
Οποτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου και οχι οτι δεν γαμιουνται οι ανατολικες. ;D
[/quote]

Κρήτη δεν είδα κάτι τέτοιο.Μόνο οι μονιμάδες που μπορούσαν να δώσουν δουλειά γαμούσαν τις γκόμενες που ενδιαφέρονταν να μείνουν στο νησί.Οι τουρίστες τον πούλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom