to noiki πιο φτηνο βγαινει,αν αλλαζεις συχνα γκομενες!!! ;) ;) ;) αρα πολαντ!!!![]()
Το έπιασες πώς λειτουργεί.Πράγματι οι Πολωνέζες είναι πιο οικονομικές.
to noiki πιο φτηνο βγαινει,αν αλλαζεις συχνα γκομενες!!! ;) ;) ;) αρα πολαντ!!!![]()
εγω εγραψα σε καποιον που θελει ν απαει κιεβο,θα του στοιχησει μια περιουσια κ τιποτα εξαιρετικο δεν θα κανει,,μονο με το μαμπα κ δυσκολα...Το έπιασες πώς λειτουργεί.Πράγματι οι Πολωνέζες είναι πιο οικονομικές.
Υπαρχουν και οι ουκρανες που εχουν πολυ χαμηλα τον πηχη ;)
το σκοτωσες το θεμα....και βουλγαρες τελειωμενες![]()
εγω εγραψα σε καποιον που θελει ν απαει κιεβο,θα του στοιχησει μια περιουσια κ τιποτα εξαιρετικο δεν θα κανει,,μονο με το μαμπα κ δυσκολα...
εξω ειναι πανακριβα τα παντα ολα κι η ανταποκριση χαμηλη..
το σκοτωσες το θεμα....![]()
εχει μαλλον γραφειο ταξιδιων ο κμαν!!!μ φενεται ενα ταξιδακι θα το κανω στη Πολωνια γιατι γκαβλωσα με αυτα π λετε κ ανεβαζετε εδω μεσα![]()
Κοιτα για Ουκρανια πολυ καλυτερα ειναι και η γκομενες πολυ πιο ευκολεςμ φενεται ενα ταξιδακι θα το κανω στη Πολωνια γιατι γκαβλωσα με αυτα π λετε κ ανεβαζετε εδω μεσα![]()
δεν ειναι ευκολα στην ουκρανια κι ειναι πολυ ακριβα ,,για κιεβο μιλαωΚοιτα για Ουκρανια πολυ καλυτερα ειναι και η γκομενες πολυ πιο ευκολες
Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε γουνες και κινητα, αν το παμε για εκει καλυτερα να καλεσεις καποια διακοπες στην Ελλαδα να την χαρτζιλικωσεις και ολα καλαΠρότεινε σε όποια Ρωσίδα θες να της αγοράσεις γούνα και δες αν θα σου κάτσει.Πρότεινε να πληρώνεις το νοίκι σε Πολωνέζα ή να αγοράσεις κινητό σε Ουκρανέζα.Είναι στάνταρ πράγματα.
Τι να σου πω τυπε αν δεν ξερεις τα ρωσικα ειναι δυσκολο και θα ξηλωθεις υποχρεωτικα.Αν ξερεις καποια ρωσικα με κερασματα θα την βγαλεις και χωρις οικονομικες καταστροφες.Πολωνια δεν εχω παει αλλα η Ουκρανια σε σχεση με Ρωσια μου φαινετε πολυ φθηνηδεν ειναι ευκολα στην ουκρανια κι ειναι πολυ ακριβα ,,για κιεβο μιλαω
δηλ απο μπρατισλαβα ολα ηταν 2-3 φορες πανω,,απο ντισκο εισοδο.καφεδες κ φαγητα, μεχρι πουτανες σεμιπρο,,δεν μιλαω για εσκορτ κ γραφεια
καλυνηχτα κι εδω παιδες,,
Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε γουνες και κινητα, αν το παμε για εκει καλυτερα να καλεσεις καποια διακοπες στην Ελλαδα να την χαρτζιλικωσεις και ολα καλα
Ναι απο πρακτορειο 300-350 ευρω ειναι το κοστος Εισιτηριο,ξενοδοχειο αεροπλανοΓιατί ένα ταξίδι στην Ελλάδα κοστίζει λιγότερο από μια γούνα ή ένα καλό κινητό?
καιρωσσικα καταλαβαινω κ συνενοουμε τα βασικα,και μαγκας ειμαι κι αλνιαρης κι εχω γαμησει κ 50 γκομενες σε καθε ανατ χωρα απο τα 25 μεχρι τα σαραντα μουΤι να σου πω τυπε αν δεν ξερεις τα ρωσικα ειναι δυσκολο και θα ξηλωθεις υποχρεωτικα.Αν ξερεις καποια ρωσικα με κερασματα θα την βγαλεις και χωρις οικονομικες καταστροφες.Πολωνια δεν εχω παει αλλα η Ουκρανια σε σχεση με Ρωσια μου φαινετε πολυ φθηνη
κι αλλα 300-500 η βιζα σενγκεν οποτε 800-850,,αν δεν ζητησουν κ προ μπουκινγκ οπως παλιοτερα... ;)Ναι απο πρακτορειο 300-350 ευρω ειναι το κοστος Εισιτηριο,ξενοδοχειο αεροπλανο
Ναι απο πρακτορειο 300-350 ευρω ειναι το κοστος Εισιτηριο,ξενοδοχειο αεροπλανο
Καπου μπερδεύεσαι τυπε ολα μαζι ειναι τοσο και με βιζακι αλλα 300-500 η βιζα σενγκεν οποτε 800-850,,αν δεν ζητησουν κ προ μπουκινγκ οπως παλιοτερα... ;)
δεν μπερδευομαι καθολουΚαπου μπερδεύεσαι τυπε ολα μαζι ειναι τοσο και με βιζα
Για τιμες δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω παει Πολωνια αλλα για τις γκομενες αστο καλυτερα, δεν συγκρίνονται η πολωνες με την καμια με της ουκρανες.καιρωσσικα καταλαβαινω κ συνενοουμε τα βασικα,και μαγκας ειμαι κι αλνιαρης κι εχω γαμησει κ 50 γκομενες σε καθε ανατ χωρα απο τα 25 μεχρι τα σαραντα μου
κ συνεχιζω κ τωρα
κιεβο ειαι ακριβα οτι κ να κανεις οπου κ να πας οτι και γουστα ν απας να βγαλεις
πληρωνεις τα διπλα απο μπρατισλαβα κ πιο πανω.κι οι γκομενες που σου καθονται παιζει ναναι πιο καλες στην μπρατισλαβ κι οχι στο κιεβο
τελος
δεν μιλαμε να πας να μεινεις καμμια δεκαετια,,για δεκαημερα μιλαμε παντα