Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το έπιασες πώς λειτουργεί.Πράγματι οι Πολωνέζες είναι πιο οικονομικές.
εγω εγραψα σε καποιον που θελει ν απαει κιεβο,θα του στοιχησει μια περιουσια κ τιποτα εξαιρετικο  δεν θα κανει,,μονο με το μαμπα κ δυσκολα...
εξω ειναι πανακριβα τα παντα  ολα κι η ανταποκριση χαμηλη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω εγραψα σε καποιον που θελει ν απαει κιεβο,θα του στοιχησει μια περιουσια κ τιποτα εξαιρετικο  δεν θα κανει,,μονο με το μαμπα κ δυσκολα...
εξω ειναι πανακριβα τα παντα  ολα κι η ανταποκριση χαμηλη..

Τώρα με την κρίση πρέπει να έχει αλλάξει γιατί έπεσε το γκρίβνα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
μ φενεται ενα ταξιδακι θα το κανω στη Πολωνια γιατι γκαβλωσα με αυτα π λετε κ ανεβαζετε εδω μεσα  :grin:
Κοιτα για Ουκρανια πολυ καλυτερα ειναι και η γκομενες πολυ πιο ευκολες

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα για Ουκρανια πολυ καλυτερα ειναι και η γκομενες πολυ πιο ευκολες
δεν ειναι ευκολα στην ουκρανια κι ειναι πολυ ακριβα ,,για κιεβο μιλαω
δηλ απο μπρατισλαβα ολα ηταν 2-3 φορες πανω,,απο ντισκο εισοδο.καφεδες κ φαγητα, μεχρι πουτανες σεμιπρο,,δεν μιλαω για εσκορτ κ γραφεια
καλυνηχτα κι εδω παιδες,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πρότεινε σε όποια Ρωσίδα θες να της αγοράσεις γούνα και δες αν θα σου κάτσει.Πρότεινε να πληρώνεις το νοίκι σε Πολωνέζα ή να αγοράσεις κινητό σε Ουκρανέζα.Είναι στάνταρ πράγματα.
Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε γουνες και κινητα, αν το παμε για εκει καλυτερα να καλεσεις καποια διακοπες στην Ελλαδα να την χαρτζιλικωσεις και ολα καλα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
δεν ειναι ευκολα στην ουκρανια κι ειναι πολυ ακριβα ,,για κιεβο μιλαω
δηλ απο μπρατισλαβα ολα ηταν 2-3 φορες πανω,,απο ντισκο εισοδο.καφεδες κ φαγητα, μεχρι πουτανες σεμιπρο,,δεν μιλαω για εσκορτ κ γραφεια
καλυνηχτα κι εδω παιδες,,
Τι να σου πω τυπε αν δεν ξερεις τα ρωσικα ειναι δυσκολο και θα ξηλωθεις υποχρεωτικα.Αν ξερεις καποια ρωσικα με κερασματα θα την βγαλεις και χωρις οικονομικες καταστροφες.Πολωνια δεν εχω παει αλλα η Ουκρανια σε σχεση με Ρωσια μου φαινετε πολυ φθηνη  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σιγα μην τρεχουμε να αγοραζουμε γουνες και κινητα, αν το παμε για εκει καλυτερα να καλεσεις καποια διακοπες στην Ελλαδα να την χαρτζιλικωσεις και ολα καλα

Γιατί ένα ταξίδι στην Ελλάδα κοστίζει λιγότερο από μια γούνα ή ένα καλό κινητό?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Γιατί ένα ταξίδι στην Ελλάδα κοστίζει λιγότερο από μια γούνα ή ένα καλό κινητό?
Ναι απο πρακτορειο 300-350 ευρω ειναι το κοστος Εισιτηριο,ξενοδοχειο αεροπλανο

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι να σου πω τυπε αν δεν ξερεις τα ρωσικα ειναι δυσκολο και θα ξηλωθεις υποχρεωτικα.Αν ξερεις καποια ρωσικα με κερασματα θα την βγαλεις και χωρις οικονομικες καταστροφες.Πολωνια δεν εχω παει αλλα η Ουκρανια σε σχεση με Ρωσια μου φαινετε πολυ φθηνη  
καιρωσσικα καταλαβαινω κ συνενοουμε τα βασικα,και  μαγκας ειμαι κι αλνιαρης κι εχω γαμησει κ 50 γκομενες σε καθε ανατ χωρα απο τα 25 μεχρι τα σαραντα μου
κ συνεχιζω κ τωρα
κιεβο ειαι ακριβα οτι κ να κανεις οπου κ να πας οτι και γουστα ν απας να βγαλεις
πληρωνεις τα διπλα  απο μπρατισλαβα κ πιο πανω.κι οι γκομενες που σου καθονται παιζει ναναι πιο καλες στην μπρατισλαβ κι οχι στο κιεβο
τελος
δεν μιλαμε να πας να μεινεις καμμια δεκαετια,,για δεκαημερα μιλαμε παντα

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
κι αλλα 300-500 η βιζα σενγκεν οποτε 800-850,,αν δεν ζητησουν κ προ μπουκινγκ οπως παλιοτερα... ;)
μαγκα μην το κουραζεις
για εμας με τα 35-40000 το χρονο η ουκρανια ειναι ακριβη,εχω παιξει κι κει κ δεν με πηρε οικονομικα,,ενω σλοβακια κ τσεχια ημουν ανετα με τα ιδια γουστα
κι ημουνα κ διαβασμενος αρκετα κ με εμπειρια απο αλλες ανατ χωρες
αν πας στο ασχετο,σου πηραν τα σωβρακα,,ευκολα..κ χωρις κοκο.. ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και εσύ δεν πρέπει να πληρώσεις τα δικά σου έξοδα αεροπορικό ξενοδοχείο κτλ?Εντάξει το ξενοδοχείο το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς αλλά πιο φτηνά βρίσκεις τώρα Ουκρανία από ό,τι Ελλάδα.

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καπου μπερδεύεσαι τυπε ολα μαζι ειναι τοσο και με βιζα
δεν μπερδευομαι καθολου
θες να σου βαλω διαλογους κοπυ ,που ρωταω ,οχι για να πληρωσω εγω,απλα  ενημςερωτικα,για να μην πιαστω κωτσος,σε αντιστοιχη περιπτωση,, :grin:
ποσα χαλασαν καποιες για την σενγκεν βιζα,,300 εως 500 μινιμουμ ,για μουλτι μιλαμε παντα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά ισχύει ο κανόνας του χιλιάρικου.Για γκόμενα από Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία πληρώνεις ένα χιλιάρικο τη βδομάδα αν τη φέρεις Ελλάδα.Αν πας εσύ εκεί θα πληρώσεις ίσως 1500.Η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
καιρωσσικα καταλαβαινω κ συνενοουμε τα βασικα,και  μαγκας ειμαι κι αλνιαρης κι εχω γαμησει κ 50 γκομενες σε καθε ανατ χωρα απο τα 25 μεχρι τα σαραντα μου
κ συνεχιζω κ τωρα
κιεβο ειαι ακριβα οτι κ να κανεις οπου κ να πας οτι και γουστα ν απας να βγαλεις
πληρωνεις τα διπλα  απο μπρατισλαβα κ πιο πανω.κι οι γκομενες που σου καθονται παιζει ναναι πιο καλες στην μπρατισλαβ κι οχι στο κιεβο
τελος
δεν μιλαμε να πας να μεινεις καμμια δεκαετια,,για δεκαημερα μιλαμε παντα
Για τιμες δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω παει Πολωνια αλλα για τις γκομενες αστο καλυτερα, δεν συγκρίνονται η πολωνες με την καμια με της ουκρανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom