οπως σας ελεγα χαλαρα πλεον με αργο ρυθμο ανοιξα το σκορ!εκανα την γυμναστκη μου,ξυπνησα αργα,εκανα τα ψωνια μου,ηπια καφεδακι με 4 κυπριους εδω αλλα λογο εμπειριας σκοραρα σε χρονο ντετε.παλλια δεν κοιμομουν,πανω κατω καμακι μην χασω λεπτο και πολλες φορες εμενα χωρις τιποτα.καμακωσα μια μολδαβανκα που βολταρε στην οπερα με 5 μηνων μορακι.απο οταν την ειδα ειπα αυτη θα την πηδηξω αμεσως.κερασα καφε και την καλεσα σπιτι για πιτσα.φυσικα δεκτηκε και ειπε παρε κατι για το παιδι απο το φαρμακιο.πηρε μπιμπερο για το μωρο,γαλα και κατι αλλα πραγματακια 500 γριβνα 25 ευρο.ηρθε σπιτι φαγαμε και αρχισε τσιμπουκι ακαποτο μεχρι τελους.ματα την πηδηξα και την διαολοεστειλα.ηθελε νουμερο και της ειπα οχι,ερεται η γυναικα μου αυριο χαχαχα.μοθ ειπε θελω λεφτα για ταξι και να παρω κατι για το μωρο αυριο.σαν καλαγαθος νανος που ειμαι την λυπηθηκα και της εδωσα.μετα βρεθηκα με τον αλλο κυπριο και πηγαμε μακτοναλτσ.καμακωσα μια ομορφη κοπελιτσα πολυ καλη και σεμνα ντθμενη.ετρωε το παγωτο της και προσφερθηκα για καφε.μιλησαμε 10 λεπτα,γελασε και καταλαβε οτι ειμαι καλο παιδι.μου εδωσε νουμερο και θα βρεθουμε αυριο.της ειπα θα ειναι φιλη ελληνιδα της οδυσσου μαζι μας για καφε,θα νιωσει ανετα με την φιη μου και ανοιγη ο δρομος για αλο σκορ.καλη νυχτα φιλοι και καλα μπανια στην ελλαδα μας.κοντα μου ειναι και εδω η θαλασσα αλλα δεν εχω χρονο να την δω χαχαχα.αθριο τα νεοτερα.