Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
jekoleeee oleeeeeeeee και κλαμπαρες και κολομπαρα και οτι τραβαει η ψιχι σουυυυυυυ ακομα πιτα ειμαι   [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=2AREYbdsidM[/video] [/video]  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lIysM8hQ4VY[/video[/video]] na tan ta niata διο φορεσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
akoma kai oi ravers ths ισπανιασ βουλγαρια τρεχουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οπααααααααααααααααααααα  
 βιβα λα φρανσσσσσσ  και φαγιταρεσσσσ και ποταααα και ολααα τεζαααα και τσαμπααααααααααα  μαλον αυριο ξανα εκει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 h korasis einai noymero 1 τορα στο μποθλγαρσκι δικοσ μας εκανε το μιχ  απο το 2010!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καλα εμεισ οι χαμουτζιδες δεν ξεραμε τι χαμος γινετε  αλλα απο σαλονικα που ειναι πολοι εδο κανενας χαμπαρ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρε κουφαλεςςςςς αμα δεν γραψο εγο!!!!! αρχιδιαααα μεντολεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πρεπει να παρο μαζι το ζοντανο να χορτασει μπριζολακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
που ειναι ο τιτανοτεραστιοαπεραντογαλαξιακος μεγασ τσαρος διμιτριοσ να αντιπαρατεθουμε στα καυλομαρμαρενια αλονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αντε χαιβανια καλο αυγουστο  :rockon: :rockon: :rockon: μου τελιοσε η βοτκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παο για μπιρες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γαματεεεεεε γιατι χανομαστε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σας χαιρετω απο οδησσο.χτες αργα εκανα την βολτα μου,ειχε αρκετο κοσμο για καθημερινη αλλα μεχρι τις 10 νεκρα,φενεται πανε αρκαδια η σπιτη.δεν πηγα πουθενα χτες λογο κουρασης ενω αυριο περιμενω μια φιλη γι καφε που θα μου γνωρισει μια συναδελφο της νοσοκομα.μεχρι το βραδι θα ασθενισω και θα την βαλω να με εξετασει χαχαχα.περιμενω σαβατοκυριακο και μια αλλη κοπελα να γυρισει απο το εξοχικο.απο την ζεστη φευγουναι οι περισοτεροι για διακοπες σε εξοχικα.την μερα χαλαρα εκανα την βολτα στα μαγαζια και πηγα στο παρκο για καμακι.επεσα μονο σε μαλακισμενες,ενω ειναι βιζιτες απο το ντυσιμο 22-24 παω να τους προτεινω αρχικα κατι να πιουνε μου ειπανε θελουν να κουβεντιασουν.η αλλη παλη βιζιτα μου αρχισε μαλακιες.αν και καλοντημενος και κρατουσα τσαντες απο τα μαγαζια που αγορασα αυτες στα αρχιδια τους δεν εδωσαν σημασια.επρεπε να τους μιλουσα αγγλικα και να ελεγα ειμαι αμερικλανος να φωτιστουν τα πρωσωπακια τους χαχαχα.ειχε και νορμαλ κοπελιτσες ομορφες στα καταστηματα που αγορασα κρεμουλες αλλα ντραπηκα να τους μιλησω για τον λογο οτ οταν σε δουνε να ξοδευεις και πας αμεσως να καμακωσεις παρεξηγουνται.ταχα επιδη εχεις λεφτα θα μας πηδηξεις?ναι αρεσουν τα λεφτα εδω αλλα στις πουτανες στα παγκακια και στα ιτερνετ που τα κυνηγανε.υπαρχουν αξιοπρεπεις κοπελιτσες που δεν καταδεχονται τιποτα,με αυτες γουσταρω να κανω παρεα.τις πουτανες αστε τες για τους τουριστες αμερικλανους-εγγλεζους.ειδα 4-5 αθλιους 60-65.σημερα παλη χαλαρα,πουτανες ειναι η τελευτεα μου επιλογη.οι μικρουλες που ηθελαν να τις φιλοξενησω εμειναν στις πολεις τους.ελεγαν μαλακιες οτι εχουν γνωστους εδω και  δεν θα μενουν μαζι μου ετσι τισ ξηφορτοθηκα και ειμαι ελευθερος.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειναι πολυ ησηχα παρεπιπτωντος.εχει ομως χωριατες ουκρανους που τουςπληρωνοθν μου ειπανε ο πραβι σεκτορ εδω το 80 τισ 100 ειναι ρωσοφιλοι.ο αδερφος της φιλης μου που  τον χτυπησαν στο φλεγομενο κτηριο ειναι σεβαστουπολι εδω και 3 μηνες και πληρωνεται απο το κουμουνιστικο κομμα που ειναι βασικο στελεχος.εδω τον γυρευει συνεχεια αστυνομια στο σπιτη του.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οπως σας ελεγα χαλαρα πλεον με αργο ρυθμο ανοιξα το σκορ!εκανα την γυμναστκη μου,ξυπνησα αργα,εκανα τα ψωνια μου,ηπια καφεδακι με 4 κυπριους εδω αλλα λογο εμπειριας σκοραρα σε χρονο ντετε.παλλια δεν κοιμομουν,πανω κατω καμακι μην χασω λεπτο και πολλες φορες εμενα χωρις τιποτα.καμακωσα μια μολδαβανκα που βολταρε στην οπερα με 5 μηνων μορακι.απο οταν την ειδα ειπα αυτη θα την πηδηξω αμεσως.κερασα καφε και την καλεσα σπιτι για πιτσα.φυσικα δεκτηκε και ειπε παρε κατι για το παιδι απο το φαρμακιο.πηρε μπιμπερο για το μωρο,γαλα και κατι αλλα πραγματακια 500 γριβνα 25 ευρο.ηρθε σπιτι φαγαμε και αρχισε τσιμπουκι ακαποτο μεχρι τελους.ματα την πηδηξα και την διαολοεστειλα.ηθελε νουμερο και της ειπα οχι,ερεται η γυναικα μου αυριο χαχαχα.μοθ ειπε θελω λεφτα για ταξι και να παρω κατι για το μωρο αυριο.σαν καλαγαθος νανος που ειμαι την λυπηθηκα και της εδωσα.μετα βρεθηκα με τον αλλο κυπριο και πηγαμε μακτοναλτσ.καμακωσα μια ομορφη κοπελιτσα πολυ καλη και σεμνα ντθμενη.ετρωε το παγωτο της και προσφερθηκα για καφε.μιλησαμε 10 λεπτα,γελασε και καταλαβε οτι ειμαι καλο παιδι.μου εδωσε νουμερο και θα βρεθουμε αυριο.της ειπα θα ειναι φιλη ελληνιδα της οδυσσου μαζι μας για καφε,θα νιωσει ανετα με την φιη μου και ανοιγη ο δρομος για αλο σκορ.καλη νυχτα φιλοι και καλα μπανια στην ελλαδα μας.κοντα μου ειναι και εδω η θαλασσα αλλα δεν εχω χρονο να την δω χαχαχα.αθριο τα νεοτερα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
βιαζομαι για αυτο τα ορθογραφικα λαθη,να με συγχωρεσεται

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
γραφε εσυ τα τοσο ωαραια που γραφεις και μη σε νοιαζει για τα λαθη ,σε καταλαβαινουμε πολυ καλα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γιαννη μου την επαθα δεν με πηρε υπνος ακομα απο τους καφεδες.παω καθε μερα σε ενα γεωργιανο εστιατοριο τελειο.απο το αθηνα μολλ πας ευθεια προς gresheskaya 30 μετρα απο το αθηνα απεναντι απο την αστυνομια.ονομαζεται μπατουμι,φαγαμε σουβλακι μεχρι σκασμου και χατζαπουρι κατι σαν τυροπιτα γεωργιανη,3 νερα,μια μπυρα μονο 280 γριβνα δυλ τωρα 16-17 ευρο!το φαγητο απαιχτο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χτες οι οπαδοι της ντνιπρο μπουκαραν στις κερκιδες και εδειραν τους οπαδους της κοπενχαγης οπως και ατομα ασφαλειας του γηπεδου.μπορειτε να δειτε το βιντεο στο ιντερνετ.οδυσσο παντως ολα ειναι υσυχα,καπειους περιεργους που βλεπω περπατω γρηγορα σε μερη με κοσμο και φωτισμο,τα πιο απλα μετρα ασφαλειας

D

dude901123

Επισκέπτης
Για δώσε μου λίγες πληροφορίες, τι ακούγεται εκεί? Ήθελα με ένα Μολδαβάκι να κάνουμε τη διαδρομή Chisinaou-Tiraspol-Odessa με το αυτοκίνητό μου που έχει ελληνικές πινακίδες. Όμως όταν ήμουν στο Ελληνικό το μαγαζί στο Chisinaou αλλά και διάφοροι άλλοι μολδαβοί λέγανε για πλιάτσικα στα αυτοκίνητα στο δρόμο από ενόπλους μόλις περάσεις στην Ουκρανία απο ΠΝΣ. Έχεις καμιά ιδέα αν είναι παραμύθια ή αγγίζουν την πραγματικότητα αυτά. Και τελικά αν υποθέσουμε πως φτάνω Οδησσό χωρίς πρόβλημα.. εκεί πως είναι τα πράγματα? Εννοώ κυκλοφορούν ξένα αυτοκίνητα ή θα γίνω στόχος? Εσύ με αεροπλάνο ανέβηκες? Ψάχνομαι γιατί στις 7 θα είμαι Galati και 8 Chisinaou όπου θα μείνω 5-6 μέρες και θέλω να γυρίσω όσο μπορώ και λίγο με τα γεγονότα αναρωτιέμαι τι περιθώρια έχω να πάω Οδησσό. Παρεπιπτώντος εσύ πόσο θα μείνεις πάνω, τι πρόγραμμα έχεις?
χτες οι οπαδοι της ντνιπρο μπουκαραν στις κερκιδες και εδειραν τους οπαδους της κοπενχαγης οπως και ατομα ασφαλειας του γηπεδου.μπορειτε να δειτε το βιντεο στο ιντερνετ.οδυσσο παντως ολα ειναι υσυχα,καπειους περιεργους που βλεπω περπατω γρηγορα σε μερη με κοσμο και φωτισμο,τα πιο απλα μετρα ασφαλειας

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξερω για για αυτην τιν διαδρομη αλλα δεν νομιζω να ισχυει αλλιος καθε μερα θα σταματουσαν τα λεωφορεια.πριν να αρχισει ο πολεμος στο ντονετκ φιλη μου ειπε τους σταματουσαν με τα οπλα οι φιλωρωσοι και επαιρναν απο ολους χρηματα,λαπτοπ κτλ.ειδα και πολλα φιλμακια ντονετκ,λουνγασκ και τις περιοχες γυρω που ηταν πολεμος να σταματουν τους οδηγους και να περνουν τα αυτοκινητα.δεν βαζω ορκο να ερθεις με αυτοκινητο και να εισαι ασφαλεις  εγω με αεροπλανο παω παντου.ειναι υσηχα εδω και ισως να μην εχεις προβλημα οδυσσο,τα τρενα μπαινοβγαινουν ανετα με ουκρανικα πασπορτ στην κριμαια.στην μερια που ελεχει η ουκρανια σε πολες πολεις παιρνουν τους αντρεσ στρατο.οι κυπριοι εδω μου ειπανε και εδω τους παιρνουν εκτος αν κρατανε χρημα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χτες 2 κοπελες μου ειπαν σημερα θα εχει φασαριες,να μεινω σπιτι.θα εκδικηθουν τον πραβι σεκτορ.σημερα οπερα εχει αστθνομικους παρα πολλους μαι μαζευτηκαν 10 μαλακες με ουκρανικες σημαιες και πραβι σεκτορ.μυριζει μπαρουτι,εγω παω παραλια τωρα ελπιζω να μην γινει κατι ασχημο

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
οπως σας ελεγα χαλαρα πλεον με αργο ρυθμο ανοιξα το σκορ!εκανα την γυμναστκη μου,ξυπνησα αργα,εκανα τα ψωνια μου,ηπια καφεδακι με 4 κυπριους εδω αλλα λογο εμπειριας σκοραρα σε χρονο ντετε.παλλια δεν κοιμομουν,πανω κατω καμακι μην χασω λεπτο και πολλες φορες εμενα χωρις τιποτα.καμακωσα μια μολδαβανκα που βολταρε στην οπερα με 5 μηνων μορακι.απο οταν την ειδα ειπα αυτη θα την πηδηξω αμεσως.κερασα καφε και την καλεσα σπιτι για πιτσα.φυσικα δεκτηκε και ειπε παρε κατι για το παιδι απο το φαρμακιο.πηρε μπιμπερο για το μωρο,γαλα και κατι αλλα πραγματακια 500 γριβνα 25 ευρο.ηρθε σπιτι φαγαμε και αρχισε τσιμπουκι ακαποτο μεχρι τελους.ματα την πηδηξα και την διαολοεστειλα.ηθελε νουμερο και της ειπα οχι,ερεται η γυναικα μου αυριο χαχαχα.μοθ ειπε θελω λεφτα για ταξι και να παρω κατι για το μωρο αυριο.σαν καλαγαθος νανος που ειμαι την λυπηθηκα και της εδωσα.μετα βρεθηκα με τον αλλο κυπριο και πηγαμε μακτοναλτσ.καμακωσα μια ομορφη κοπελιτσα πολυ καλη και σεμνα ντθμενη.ετρωε το παγωτο της και προσφερθηκα για καφε.μιλησαμε 10 λεπτα,γελασε και καταλαβε οτι ειμαι καλο παιδι.μου εδωσε νουμερο και θα βρεθουμε αυριο.της ειπα θα ειναι φιλη ελληνιδα της οδυσσου μαζι μας για καφε,θα νιωσει ανετα με την φιη μου και ανοιγη ο δρομος για αλο σκορ.καλη νυχτα φιλοι και καλα μπανια στην ελλαδα μας.κοντα μου ειναι και εδω η θαλασσα αλλα δεν εχω χρονο να την δω χαχαχα.αθριο τα νεοτερα.
поздровляю вас.Στον αγωνα πως ηταν η μαμα?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ευχαριστω για τα συγχαριτηρια,οχι τιποτα ιδιεταιρο αλλα καλο τσιμπουκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom