Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
oxiii reeee ο μεγαςςςς ναπολεοντας ειμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσ σου ξεφιγεεε ρε εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στο κισηινσου γελανε και τα ντουβαριαααα ρεζιλι !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελλαα το γαμισες και αυτο το θρεντ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και που σε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  διαβαζε τι γραφο !!!!! μπορει να ξεστραβοθεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    οοοοοοοοο ζινιβιαααααα εχοοο τρεεεελαααααα μεστο μιαλοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καθλαααα καυλαααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ εισαι ποιος αλλο να ηταν  :2funny:.Επειδη δεν εχεις τι να γραψεις αρχισες παλι να βριζεις  :2funny:Γιατι δεν γραφεις για τους φιλους σου απο το Κισινιώφ  :2funny:τους μεγαλους γαμιαδες εκει  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ εισαι ποιος αλλο να ηταν  :2funny:.Επειδη δεν εχεις τι να γραψεις αρχισες παλι να βριζεις  :2funny:Γιατι δεν γραφεις για τους φιλους σου απο το Κισινιώφ  :2funny:τους μεγαλους γαμιαδες εκει  :2funny:
meta  απο σενα το χαος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ναγραψο μετα απο σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν μου λες το μαναρι που λενε καλο καλο??? ειταν ξιρισμενος η τριχοτος?? :grin: :grin: :grin: :grin: ελα τορα μεταξι μας!!!! ξερης ποσο θα σε προοθισουν τα μαναρια στην ελλαδα ? και εκπομπη θα σου δοσουν και λευτα !! και στην τηλεοραση θα εισαι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) μαρτηρατα να τα διαβασουν  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) εξελου στην ελλαδα ειναι και της μοδας !!!!!!!! αφου εισαι τρεντιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
meta  απο σενα το χαος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ναγραψο μετα απο σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν μου λες το μαναρι που λενε καλο καλο??? ειταν ξιρισμενος η τριχοτος?? :grin: :grin: :grin: :grin: ελα τορα μεταξι μας!!!! ξερης ποσο θα σε προοθισουν τα μαναρια στην ελλαδα ? και εκπομπη θα σου δοσουν και λευτα !! και στην τηλεοραση θα εισαι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) μαρτηρατα να τα διαβασουν  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) εξελου στην ελλαδα ειναι και της μοδας !!!!!!!! αφου εισαι τρεντιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ετσι γράφεις???------->

Συνημμένα

• drunk_at_laptop.jpg
    drunk_at_laptop.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αντι να γραφεις  :jerking: γιατι δεν μας γραφεις για τους φιλους σου στο Κισινιώφ?  :2funny: Με ποιον εκανες παρεα? :2funny:
 Εγω σου μιλαω με ονοματα οχι με αερολογιες :jerking:
 Πως και δεν εγραψες οτι πηδιομασταν και με το Χάρη στην Οδησσο? :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι γράφεις???------->
exeis fantasia νεε μου σαλομμ ακου το μιστικο π0ερνεις ενα πληκτρολογιο με λατινικους χαρακτηρες σβηνεις τα γραμτα να μην φενοντε !!! εγο το παθα απο την ποληχρισι βαζεις στο κομπιοθτερ ελληνικα και γραφεις στο περιπου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχει πολι γελιοοο και οσο και αν θελης να το μιμιθεις δεν γινετε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε ολο στα κολπα σας βαζο!!!!  χτηπησες κανα μπακλαβα???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) την επομενη μερα που τα ξαναδιαβαζεις γελας τεζαααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αντι να γραφεις  :jerking: γιατι δεν μας γραφεις για τους φιλους σου στο Κισινιώφ?  :2funny: Με ποιον εκανες παρεα? :2funny:
 Εγω σου μιλαω με ονοματα οχι με αερολογιες :jerking:
 Πως και δεν εγραψες οτι πηδιομασταν και με το Χάρη στην Οδησσο? :2funny:
:think: :think: :think: :think: :think: καλα ρε τοσα μουνια σε οδησο και μολδαβια τον χαρη μας εβαλες   στο βιντεο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αστα ψοφια και μαρτυρατα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε τρεντιιι αντε μαγκα θα σε κανο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχιζει γεοργιου ραδιο χερετοο την σιναγογηηη και το αδερφατοοο τα λεμε καλα γαμισια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μεχρι πριν μια εβδομαδα μου ειπανε υσηχα ηταν οδεσσα.περιμενω να μιλησω με κυπριο που ζει εκει για επιβεβεωση.φεβραρη,μαρτι εγιναν εγληματικες ενεργειες οδεσσα,π.χ μαχαιρωσαν ταξιτζι,δολοφονησαν οικογενεια και προην μπατσο συν 4 κοπελες μερα μεσημερι στο κεντρο,βρεθηκαν σε λαθος χρονο εκει.ειναι η πιο ασφαλεις πολη για μενα αλλα κινουμαι στο κεντρο με τα ποδια δεν ξεμακρενω.αρκαδια ναι,γινονται επιθεσεις με ρευμα και σπρει.μαρτι εριξαν σπρει σε ελληνα στην bunina που ειναι η τραπεζα πειραιως και το περασμενο καλοκαιρι με μαχαιρια ληστεπσαν ελληνα επιχειρηματια που ερχεται συχνα,πιστευω του την εστησαν εξω απο το αθηνα μολλ.γενικα στο κεντρο deribasoskaya,σπανια εμφανιζεται κανενας περιεργος.στο κιεβο χρονια ειναι επικινδηνα παντου,απο θαυμα ζω φενεται σε μικρο εγληματιες επαιφτα και πολλες φορες με εστησαν γνωστοι,φιλοι,σωματοφιλακες,μπατσοι.λευτερη μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε και να εισαι παντα καχυποπτος.παντα γραφω ασφαλος προορισμος η οδεσσα,προσεχω και δεν βρισκομαι σε λαθος τοπους.περσι τον δεκεβριο με πηραν σε μπαρ κατι κοπελες διπλα derebasoskaya το bellini.πριν μπουμε λεω ακριβα θα ειναι εδω και βρικα δικαιολογια να φυγουμε για yo clyb.το πρωι οι κοπελες με ευχαριστησαν που τοθσ εσωσα την ζωη,εγινε καυγας 2 απο πολταβα γυρισαν με οπλα σκωτωσαν μια κοπελα και νεαρο 22 μπατσο.στα παζαρια οδησσο νοβι ρινακ ολοι αγοραζουν μαχαιρια εκει και παντα φοβαμαι οταν φευγω απο εκει.στα παζαρια εχει πολλους περιεργους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θα μιλησω και με φιλο ναζι ουκρανο στο κοντακτε να δω τι παιζει απλα βαριομουν καιρο να μιλω και να βλεπω ειδησεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
=====================================
Εγω μιλώ με .... προσευχες, που λεει και το τραγουδι.
Λοιπον μιλαω με αποδειξεις, κ με ότι ειδαν τα ματια μου και όχι ότι μου λενε οι διάφοροι ανταποκριτες, που οι περισσοτεροι γραφουν από το "κατω περτουλι". Πριν 6 μερες ημουν στην Οδησσο, μιαw και είπα να σουβλισω εκει φετος (δωρο στον εαυτο μου). Βεβαια ειδα στους δρομους αρκετους στρατιώτες και μπλοκα, αλλα εκει που κυκλοφορουσα το βραδυ ουτε σπρευ μου ριξανε, ουτε στις μπουνιες με πλακωσανε.  Σε 10 μερες θα ξαναπαω.

Λευτερη προσοχη το οτι δεν σου ετυχε δεν σημαινει οτι δεν θα σου τυχη. Ετυχε σε δυο γνωστους μου προσφατα και τον εναν τον ξερεις (Σινοχαρας)Και το σπρευ ειναι το λιγοτερο,εχουν δει πολλα τα ματια μου εκει επανω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ Οντέσσα ήμουν τέλη Γενάρη- αρχές Φλεβάρη (πριν την ανατροπή Γιαννούκοβιτς) και τα πράγματα ήταν ήρεμα.
Άλλα ξέρω ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει. Οχι τόσο στην πόλη, όσο στο όμπλαστ.
Αυτό που γράφει ο Δίμα ότι την πέφτουν σε αυτοκίνητα με αλλοδαπές πινακίδες είναι αλήθεια. Η νύφη μου (ΠΜΡ αλλά με ουκρανικό διαβατήριο) κινείται με το αμάξι φίλου της (ΠΜΡ με βουλγάρικο διαβατήριο) και δεν έχει συναντήσει πρόβλημα. Αλλά από ότι μου είπε και είδε με τα μάτια της κατά μήκος του δρόμου, εμφανίζοντα ξαφνικά ομάδες 5-6 οπλοφόρων, σταματάν αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες (ΠΜΡ κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως μολδαβικές) και κάνουν τραβηκτικές κανονικότατα. Αυτούς, που ήταν με βουλγάρικες πινακίδες, τους έκαναν νόημα να περάσουν και μια φορά που τους σταμάτησαν, μόλις είδαν τα διαβατήρια τους ευχήθηκαν καλή διαμονή και τους άφησαν !!!
Αν πάντως πάνε καλά τα πράγματα μέσα Ιούνη θα στέλνω ανταποκρίσεις λάιβ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν νομιζω να αφηναν κανενα χωρις να τον ληστεπσουν ασχετα εθνικοτητας.οταν τον μαρτι μας ελεγε ο γριγορακις οτι τιν επεσαν σε ελληνες τουριστες τον κοροιδευαμε,αλλα καμια σχεση με οτι γινεται ουκρανια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
pssssssssssssss μεγαλεε ελληναρρραααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στα ακουμπανε κιολας !!!!!!!!!!!! και γαμας τσαμπααααα!!!! αξιος αξιοςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: μου φτιαξες την μερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βαλε φοτο στο λαο πιδικουλα αχαλινοτεεεεε και δευτερε την ταξη καυλεααα μουυυυυ << προτος ειναι η ζινοβιααα>>>>>.  ετσιι αχαλινοταααααα ανεβασεεε το θρενττττττ πασα μου!@!!!!!!!!  οι κοκορομιαλοιιι σε χερετουνν  μιαλομενεεεε μουυυυυυυ μαγκιτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ορεοοο το μοθνιιι !!!!!!βαλε βαλε φοτοοοοοοοοο!!!!!!!! αλλαξτε σεναριο με τα εκαθαριστικα και της δουλιες και τα πολλα λευτα !!! σε ολα τα θρεντ αλλαξτε εργο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ ΝΙΚΟΛΑΕΦ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ???εκει ειχες γραψει καποτε καπια ορθα πραγματακια !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σοβαρεψου !! τυπε
το τι εισαι η δεν εισε δεν με ενδιαφερει!!! αυτο επιδιξη κανουν οι στεριμενοι και οι δημητρακιδες !!!  στο θεμα σχολιαζο αν καταλαβες!!!

Όταν σου τελειώσουνε τα ληγμένα και επανέλθεις στην κανονικη θ. αγωγη που σου συνεστησαν τα ξαναλέμε, αν και εφόσον διατηρεί ιντερνετικη συνδεση το Δρομοκαιτιο ή δεν σε 'χουν υπο αυστηρη απομωνωση.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Όταν σου τελειώσουνε τα ληγμένα και επανέλθεις στην κανονικη θ. αγωγη που σου συνεστησαν τα ξαναλέμε, αν και εφόσον διατηρεί ιντερνετικη συνδεση το Δρομοκαιτιο ή δεν σε 'χουν υπο αυστηρη απομωνωση.
allaξe κασετα και μην μου γραφεις οτι σου λεει η ζηνοβια στο σκαυπ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δρομοκαιτιο δεν πεζει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αιγινιτιο και πανο κανα δαφνι εστο !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε ολα χαλια εισαι ενημερομενοσ αντε να δο ποτε θα γραψεις τιποτα που να υσχειιη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα γραψε παλι της παπαριες σου!!!!!!!!  σουπα σοβαρεψου!!!!  και για ολους τους σθντροφους !! ο μονος τροπος Για να μην γινεσε ρομπα ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ αδερφια ο χιτλερ αθτοκτονησε και ο κοκινος στρατος υψοσε την ροσικη σημαια στην καγκελαρια !!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 30 απριλιου
στο ανατολικο μπλοκ βαρανε κανονια και μαζι με την αυριανη ειναι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε βλεπο μουρινιο !! 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
allaξe κασετα και μην μου γραφεις οτι σου λεει η ζηνοβια στο σκαυπ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δρομοκαιτιο δεν πεζει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: αιγινιτιο και πανο κανα δαφνι εστο !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε ολα χαλια εισαι ενημερομενοσ αντε να δο ποτε θα γραψεις τιποτα που να υσχειιη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελα γραψε παλι της παπαριες σου!!!!!!!!  σουπα σοβαρεψου!!!!  και για ολους τους σθντροφους !! ο μονος τροπος Για να μην γινεσε ρομπα ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πιο πολυ ρεζιλι απο σενα δε γινεται να γινει κανεις  :2funny:Τα πιο γελοία ειναι αυτα που γραφεις για τιν πλουτο της Μολδαβιας  :2funny:Και για τους Ελληνες γαμιαδες του Κισινιωφ  :2funny:.Δε νομιζω να υπαρχει πια κανενας που να τα πιστευει αυτα  :2funny:

Ετσι γράφεις???------->
Καπως ετσι γραφει πρεπει να τα'χει κωπανισει οταν γραφει γιατι δεν βγαζουν νοημα αυτα που λεει  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πιο πολυ ρεζιλι απο σενα δε γινεται να γινει κανεις  :2funny:Τα πιο γελοία ειναι αυτα που γραφεις για τιν πλουτο της Μολδαβιας  :2funny:Και για τους Ελληνες γαμιαδες του Κισινιωφ  :2funny:.Δε νομιζω να υπαρχει πια κανενας που να τα πιστευει αυτα  :2funny:
  Καπως ετσι γραφει πρεπει να τα'χει κωπανισει οταν γραφει γιατι δεν βγαζουν νοημα αυτα που λεει  :2funny:
kalos την τσιγκολελετα  :2funny: :2funny: :2funny: δεν γαμαο τορα εχει μουρινιο!!! πλησου για μετα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έγω εδω μιλαω για της  :jerking: που εγραψες πες και τιποτα καινουργιο ολο τα ιδια λες  :2funny:.Εμενα οσοι με ειδανε ξερουν αν ειμαι Πούστης ή οχι.Για τον κολλητο σου στη Μολδαβια υπαρχουν πολλες υποψιες :think: ξυριζει το στηθος του και φοραει εφαρμοστα κολλητα μπλουζακια και κανεις δεν τον εχει δει ποτέ με γυναικα :think:Εσενα ομως ειναι κολλητος σου εκει περα και ειστε συνεχεια μαζι οταν πηγαινεις εκει  :think:.Μηπως εσυ τον παιρνεις και λες για τους αλλους? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έγω εδω μιλαω για της  :jerking: που εγραψες πες και τιποτα καινουργιο ολο τα ιδια λες  :2funny:.Εμενα οσοι με ειδανε ξερουν αν ειμαι Πούστης ή οχι.Για τον κολλητο σου στη Μολδαβια υπαρχουν πολλες υποψιες :think: ξυριζει το στηθος του και φοραει εφαρμοστα κολλητα μπλουζακια και κανεις δεν τον εχει δει ποτέ με γυναικα :think:Εσενα ομως ειναι κολλητος σου εκει περα και ειστε συνεχεια μαζι οταν πηγαινεις εκει  :think:.Μηπως εσυ τον παιρνεις και λες για τους αλλους? :think:
Οταν δεν εχεις τι να απαντησεις γραφεις  :jerking:.Αν ειναι απαντησε σ'αυτα εδω που γραφω  :2funny: αντι να γραφεις  :jerking: ετσι ρεζιλι γινεσαι δεν απαντας.Αρα ειναι αληθεια αυτα που γραφω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μιλησα με τον αδερφο μιας φιλης οδυσσο,λεει υσυχα αλλα καμια σχεση με πριν,ανυσηχη υρεμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom