Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οτι ο Davarits ειναι ασχετος και διαβαζει μονο Defencenet το εχουμε πει πολλες φορες  :2funny:.Σχετικα με το Γκριβνα στη μαυρη αγορα το αλλαζουνε με 23-27 εξαρταται απο το ποσό.Βεβαια πρεπει να ψαξεις και να εχεις γνωστους.Ακομα εκει δεν εχει γινει τιποτα ειναι σχετικα ησυχα.Στα μπλόκα που στεινουνε στους δρομους εξω απο την πολη αν πας με αμαξι μπορει να σου παρουνε λεφτα αν δεν τους αρεσεις ή δουνε οτι κουβαλάς λεφτα πανω σου.
 Το θεμα ειναι οτι και εκει μπορει ξαφνικα να αρχισουν να  :ak:.

Δεν σου παιρνουνε τα λεφτα Δημητρακη. Εμενα στο αμαξι που ημουνα μας σταματήσανε 2 φορες. Όταν ειδανε ότι ημουν μονος και ξενος ουτε καν ζητήσανε χαρτια. Αυτό που τους ενδιαφερει είναι μη κανουνε κανα ντου αυτοι οι τυποι με τα στρατιωτικα και χωρις διακριτικα και καταλάβουνε τπτ δημοσια κτηρια στην Οδησσο κλπ, κλπ, κλπ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οτι ο Davarits ειναι ασχετος και διαβαζει μονο Defencenet το εχουμε πει πολλες φορες  :2funny:.Σχετικα με το Γκριβνα στη μαυρη αγορα το αλλαζουνε με 23-27 εξαρταται απο το ποσό.Βεβαια πρεπει να ψαξεις και να εχεις γνωστους.Ακομα εκει δεν εχει γινει τιποτα ειναι σχετικα ησυχα.Στα μπλόκα που στεινουνε στους δρομους εξω απο την πολη αν πας με αμαξι μπορει να σου παρουνε λεφτα αν δεν τους αρεσεις ή δουνε οτι κουβαλάς λεφτα πανω σου.
 Το θεμα ειναι οτι και εκει μπορει ξαφνικα να αρχισουν να  :ak:.
ξιπνισες ζινοβια ?? :2funny: :2funny: εσενα περιμενο ποσ το θες το γαμισακι σημερα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
=====================================
Εγω μιλώ με .... προσευχες, που λεει και το τραγουδι.
Λοιπον μιλαω με αποδειξεις, κ με ότι ειδαν τα ματια μου και όχι ότι μου λενε οι διάφοροι ανταποκριτες, που οι περισσοτεροι γραφουν από το "κατω περτουλι". Πριν 6 μερες ημουν στην Οδησσο, μιαw και είπα να σουβλισω εκει φετος (δωρο στον εαυτο μου). Βεβαια ειδα στους δρομους αρκετους στρατιώτες και μπλοκα, αλλα εκει που κυκλοφορουσα το βραδυ ουτε σπρευ μου ριξανε, ουτε στις μπουνιες με πλακωσανε.  Σε 10 μερες θα ξαναπαω. ελπιζω ως τοτε να εχει παει 20 το γριβνα. χα χα χα. 2funny Βεβαια ουτε συζητηση για τις ανατολικες...πολιτειες.

τυπε οτι γραφο το ξερο καλα !! το προι μηλησα με οντεσσα σκαυπατος !!! τα πραγματα ειναι χαλια!!! μην ξαναπας!!!!!!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΙΜΒΕΙ!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! :S :S :S :S να τανε να παμε να τους παρουμε κανα μιριο δολλαρια να ρχομοθνα και εγο μαζι !!! η τουλαχιστον μα παμε για ιφαρπαγη της μις ουκρανιας 2014 μαζι με την μιισ υανγκ  !!!!!!!!!ΟΚ !!!! αλλα να πεζεις το κεφαλι σου ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΙΒΝΑ  ΠΙΓΕ ΤΟΣΟ ΠΑΝΟ !!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!! και να σου πο και κατι !!! ελλαδα πλεον αμα ψαχτεις με τα λευτα που χαλασες οντεσσα  περνας τεζαααα!!!!! και το αρνακι δεν ειναι μεταλαγμενο στην σουβλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ,Γ και λαθος περιοδο πιγες !! πασχα χριστουγενα ειναι ακυρες περιοδοι για σεχοτουρισμο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και το κανο λιανα !!! οι οθκρανοι οντεσιοτες  εχουν σαν σημειο εισβολης τον ροσον τα σινορα με την τρανσιστρια !! εχουν αναπτιχθει στρατος και παρακρατικοι αμιντικα προσ τα εκει και ψαχνουν για φιλοροσους και ροσους πρακτορες που εχουν εισχορισει στην οντεσσα !! μπλοκα παντου ρουφιανιλικη αναρχια !!! τα σιστιματα αεραμηνας σε κοκινο σινεγαρμο και το αεροδρομιο με κλειστους τους πομπους αυτοματης καθοδιγησης γιατι περιμενουν χτυπιμα !!!! ΕΜΠΟΛΕΜΙ ΖΟΝΗ!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον κατώπιν χρήσης βαρέως τύπου χόρτου τα βλέπει όλα Brazil..
ΛΟΙΠΟΝ !! καθε προι μισι κατσαρολα μανεστρα !!! με ενα λιτρο γαλα  :2funny: :2funny: :2funny: μεσημεριανο ψαροσουπα με κοκοβιους και αντιδια και μπολικο ψομι  :2funny: :2funny: βραδυνο 4 διπιτα χορισ τσατσικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ ξιδια κατεβαζο ορνιο βοτκα χορτιτσα στην ουκρανια :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: καντο μπας και διξεις αντρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Υ.Γ στοιχιμα ξεχνατο ο κουβας του αιονα σε αυτο το μουντιαλ!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό είναι αλήθεια. ουκρανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην Κουτσουργκάνα (σύνορα Ουκρανίας -ΠΜΡ) και μένουν σε σκηνές. Υπάρχουν και κάποια τεθωρακισμένα . Οι έλεγχοι έχουν γίνει πολύ σπαστικοί και άντρες με ρωσσική υπηκοότητα δεν περνάνε. Αλλά και όσοι περνάνε έχουν πρόβλημα στο δρόμο από παραστρατιωτικούς που πολλές φορές σταματούν αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες και τους κλέβουν.
Οι μαρσρούτκες με μολδαβικούς αριθμούς είναι ασφαλείς, όχι όμως τα ΙΧ ή και τα ταξί .

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό είναι αλήθεια. ουκρανοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην Κουτσουργκάνα (σύνορα Ουκρανίας -ΠΜΡ) και μένουν σε σκηνές. Υπάρχουν και κάποια τεθωρακισμένα . Οι έλεγχοι έχουν γίνει πολύ σπαστικοί και άντρες με ρωσσική υπηκοότητα δεν περνάνε. Αλλά και όσοι περνάνε έχουν πρόβλημα στο δρόμο από παραστρατιωτικούς που πολλές φορές σταματούν αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες και τους κλέβουν.
Οι μαρσρούτκες με μολδαβικούς αριθμούς είναι ασφαλείς, όχι όμως τα ΙΧ ή και τα ταξί .
σιν του οτι δεν μπορεισ να μπεις με ιχ αμαξι ξενοσ απο τα εκει συνορα σιν του αν μπεις θα χασεις και τα αμαξι και τον κολο σου πιθανον !! πλιατσικο κανουν στον δρομο !! στινομικοι που πολλεσ φορες δεν ειναι!!!! κσι στην ριχνου ξερα ε!!! μπαμ :uzi:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τυπε οτι γραφο το ξερο καλα !! το προι μηλησα με οντεσσα σκαυπατος !!! τα πραγματα ειναι χαλια!!! μην ξαναπας!!!!!!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΙΜΒΕΙ!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! :S :S :S :S να τανε να παμε να τους παρουμε κανα μιριο δολλαρια να ρχομοθνα και εγο μαζι !!! η τουλαχιστον μα παμε για ιφαρπαγη της μις ουκρανιας 2014 μαζι με την μιισ υανγκ  !!!!!!!!!ΟΚ !!!! αλλα να πεζεις το κεφαλι σου ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΙΒΝΑ  ΠΙΓΕ ΤΟΣΟ ΠΑΝΟ !!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!! και να σου πο και κατι !!! ελλαδα πλεον αμα ψαχτεις με τα λευτα που χαλασες οντεσσα  περνας τεζαααα!!!!! και το αρνακι δεν ειναι μεταλαγμενο στην σουβλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ,Γ και λαθος περιοδο πιγες !! πασχα χριστουγενα ειναι ακυρες περιοδοι για σεχοτουρισμο

Μια χαρά είναι τα πραγματα. και επειδή μιλω με αποδειξεις.... παρε τις.  :2funny:  Κοιτα να δεις και κατι άλλο....   Δεν είμαι κανεις αγάμητος πυρφόρος που τρεχει στην Ουκρανια να πηδησει γιατι δεν το βρησκει στην Ελλαδα ή καπου αλλού. Τα γαμησιατικα μου .... αλλοι τα πληρωνουν, και δεν χρειαζεται περαιτερω κουβεντα επ αυτου. Ειμαι σιγουρος ότι καταλαβες.....

Συνημμένα

• odessa - 11.jpg
    odessa - 11.jpg
    233,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • odessa - 17.jpg
    odessa - 17.jpg
    224,2 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν σου παιρνουνε τα λεφτα Δημητρακη. Εμενα στο αμαξι που ημουνα μας σταματήσανε 2 φορες. Όταν ειδανε ότι ημουν μονος και ξενος ουτε καν ζητήσανε χαρτια. Αυτό που τους ενδιαφερει είναι μη κανουνε κανα ντου αυτοι οι τυποι με τα στρατιωτικα και χωρις διακριτικα και καταλάβουνε τπτ δημοσια κτηρια στην Οδησσο κλπ, κλπ, κλπ
Απο αρκετους απο την ΠΜΡ τους εχουνε παρει τα λεφτα.Ευρωπαιους πολιτες δεν πειραζουν γιατι θεωρουνε την Ευρωπη συμμαχο και δεν θελουν να χαλάσουν τη σχεση τους με την Ε.Ε.

τυπε οτι γραφο το ξερο καλα !! το προι μηλησα με οντεσσα σκαυπατος !!! τα πραγματα ειναι χαλια!!! μην ξαναπας!!!!!!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΙΜΒΕΙ!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! :S :S :S :S να τανε να παμε να τους παρουμε κανα μιριο δολλαρια να ρχομοθνα και εγο μαζι !!! η τουλαχιστον μα παμε για ιφαρπαγη της μις ουκρανιας 2014 μαζι με την μιισ υανγκ  !!!!!!!!!ΟΚ !!!! αλλα να πεζεις το κεφαλι σου ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΙΒΝΑ  ΠΙΓΕ ΤΟΣΟ ΠΑΝΟ !!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!! και να σου πο και κατι !!! ελλαδα πλεον αμα ψαχτεις με τα λευτα που χαλασες οντεσσα  περνας τεζαααα!!!!! και το αρνακι δεν ειναι μεταλαγμενο στην σουβλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ,Γ και λαθος περιοδο πιγες !! πασχα χριστουγενα ειναι ακυρες περιοδοι για σεχοτουρισμο
Με ποιον μιλησες απο Οδησσο?αφου Ρωσσικα δεν ξερεις? :2funny:Με τον Παναγιώτη που κανεις παρεα στο Κισινιώφ μηπως μιλησες? :2funny:Αυτος περα απο το ΟΠΑ που παιζει ταβλια και χαρτιά δεν πηγαινει!
 Μηπως μιλησες με τους καινουργιους Ελληνες απο το Κισινιώφ (για τους καινουργιους στη φωτο Ουγγροι Πορνοσταρ που ο Davarits ειχε βαλει της φωτο τους και ειχε πει οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny:).
 Εμενα παντος που μιλησα με Οδησσο με πραγματικες γκομενες μου ειπαν οτι στην πολη ειναι ησυχα το μονο οτι οι τιμες εχουν αναιβει σε πολλα πραγματα ακομα και 2 φορες σε σχεση με πρωτα! :headbang:Και γ'αυτους που πληρωνονται σε Γκριβνα ειναι απλησιαστες! :rockon:Αλλα δεν σου επιτηθεται κανενας με σπρε'ι' ουτε σε πλακωνουν στο ξυλο ουτε και σε πειραζουν στην Οδησσο τωρα τι ειδες εσυ στα Ελληνικα σα'ι'τ που κοιτας ειναι  :jerking:.

Μενουν σε σκηνες και ειναι νυστικοι  :2funny:
Μια χαρά είναι τα πραγματα. και επειδή μιλω με αποδειξεις.... παρε τις.  :2funny:  Κοιτα να δεις και κατι άλλο....   Δεν είμαι κανεις αγάμητος πυρφόρος που τρεχει στην Ουκρανια να πηδησει γιατι δεν το βρησκει στην Ελλαδα ή καπου αλλού. Τα γαμησιατικα μου .... αλλοι τα πληρωνουν, και δεν χρειαζεται περαιτερω κουβεντα επ αυτου. Ειμαι σιγουρος ότι καταλαβες.....
Μ'αρεσει Λεφτερη που γινεται συνεχεια ρεζιλι με της  :jerking: που γραφει και παρολαυτα συνεχιζει να γραφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ειχανε χτυπισει και κλεψει καποιον Ευρωπαιο σιγουρα θα το δειχνανε ολα τα καναλια 24ωρες το 24ωρο!

Συνημμένα

• 1782386_10203168077780716_677931414_o.jpg
    1782386_10203168077780716_677931414_o.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • A13.jpg
    A13.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 28

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι τα πραγματα. και επειδή μιλω με αποδειξεις.... παρε τις.  :2funny:  Κοιτα να δεις και κατι άλλο....   Δεν είμαι κανεις αγάμητος πυρφόρος που τρεχει στην Ουκρανια να πηδησει γιατι δεν το βρησκει στην Ελλαδα ή καπου αλλού. Τα γαμησιατικα μου .... αλλοι τα πληρωνουν, και δεν χρειαζεται περαιτερω κουβεντα επ αυτου. Ειμαι σιγουρος ότι καταλαβες.....
aderfe το θεμα ειναι να βγενει αληθεια !!! το 2009 κατεβενο οντεσσα παραλια αρκαντια κατα της 11 το βραδυ και σε ενα παγκακι βλεπο 2 τσογλανια 18 και 20 χρονον και μιλαγαν εληνικα !! :grin: :grin: :grin: ρε τους λεο απο που εισαστε ?? μου απαντανε απο ατηινα πιραμε το αεροπλανο και ηρθαμε να γαμισουμε!!!! :idiot: :idiot: :idiot:  μην γραφετε μαλακιες εδο μεσα !!!!! τι να μου αποδειξεις εμενα ??????? αλλα αφου στα πληρονουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οκ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καταλανεβεις τι γραφεις???? και τι κοσμος διαβαζει??????  το 2009 ειταν που ειχαν σφαξει 3 αραβες φοιτητες

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
aderfe το θεμα ειναι να βγενει αληθεια !!! το 2009 κατεβενο οντεσσα παραλια αρκαντια κατα της 11 το βραδυ και σε ενα παγκακι βλεπο 2 τσογλανια 18 και 20 χρονον και μιλαγαν εληνικα !! :grin: :grin: :grin: ρε τους λεο απο που εισαστε ?? μου απαντανε απο ατηινα πιραμε το αεροπλανο και ηρθαμε να γαμισουμε!!!! :idiot: :idiot: :idiot:  μην γραφετε μαλακιες εδο μεσα !!!!! τι να μου αποδειξεις εμενα ??????? αλλα αφου στα πληρονουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οκ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καταλανεβεις τι γραφεις???? και τι κοσμος διαβαζει??????  το 2009 ειταν που ειχαν σφαξει 3 αραβες φοιτητες

Νομιζα ότι ειχες μυαλο (.. εστω και κουκουτσι μυαλο) και θα καταλάβαινες.... αλλα εσυ είσαι εντελως γκα γκα. Τι θελεις δηλαδή τωρα; να βάλω την συμβαση της δουλειας μου εδώ; να δεις ότι εκτος (ολων) των εισητηριων (business), διαμονης, φαγητού, οδοιπορικών εχω μια 150αρα την ημερα "entertainment allowance"; (όχι δεν ανεβαζω παραστασεις..... χα χα χα)
Αλλα εσυ συνηθησμενος να ακουεις και προφανως να γραφεις κοτσανες, δουλεψε το μυαλο σου (οσο εχεις δηλαδη-αν εχεις)καπως έτσι: Ρε πουστη μου εμεις εδώ ξηλωνόμαστε αγρια, παμε, ένα σωρο έξοδα, τα ακουμπάμε κιολας, και αυτος τι λέει... ΄λεει ότι τον πληρώνουν κιόλας....   Τοσο όμως που σου κοβει, αυτά σου περασανε από το κουφιοκεφαλακι σου.  :2funny: :2funny: :2funny: Τέλος λοιπον με τα γαμησιατικα....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Νομιζα ότι ειχες μυαλο (.. εστω και κουκουτσι μυαλο) και θα καταλάβαινες.... αλλα εσυ είσαι εντελως γκα γκα. Τι θελεις δηλαδή τωρα; να βάλω την συμβαση της δουλειας μου εδώ; να δεις ότι εκτος (ολων) των εισητηριων (business), διαμονης, φαγητού, οδοιπορικών εχω μια 150αρα την ημερα "entertainment allowance"; (όχι δεν ανεβαζω παραστασεις..... χα χα χα)
Αλλα εσυ συνηθησμενος να ακουεις και προφανως να γραφεις κοτσανες, δουλεψε το μυαλο σου (οσο εχεις δηλαδη-αν εχεις)καπως έτσι: Ρε πουστη μου εμεις εδώ ξηλωνόμαστε αγρια, παμε, ένα σωρο έξοδα, τα ακουμπάμε κιολας, και αυτος τι λέει... ΄λεει ότι τον πληρώνουν κιόλας....   Τοσο όμως που σου κοβει, αυτά σου περασανε από το κουφιοκεφαλακι σου.  :2funny: :2funny: :2funny: Τέλος λοιπον με τα γαμησιατικα....
pssssssssssssss μεγαλεε ελληναρρραααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στα ακουμπανε κιολας !!!!!!!!!!!! και γαμας τσαμπααααα!!!! αξιος αξιοςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: μου φτιαξες την μερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βαλε φοτο στο λαο πιδικουλα αχαλινοτεεεεε και δευτερε την ταξη καυλεααα μουυυυυ << προτος ειναι η ζινοβιααα>>>>>.  ετσιι αχαλινοταααααα ανεβασεεε το θρενττττττ πασα μου!@!!!!!!!!  οι κοκορομιαλοιιι σε χερετουνν  μιαλομενεεεε μουυυυυυυ μαγκιτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ορεοοο το μοθνιιι !!!!!!βαλε βαλε φοτοοοοοοοοο!!!!!!!! αλλαξτε σεναριο με τα εκαθαριστικα και της δουλιες και τα πολλα λευτα !!! σε ολα τα θρεντ αλλαξτε εργο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ ΝΙΚΟΛΑΕΦ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ???εκει ειχες γραψει καποτε καπια ορθα πραγματακια !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σοβαρεψου !! τυπε
το τι εισαι η δεν εισε δεν με ενδιαφερει!!! αυτο επιδιξη κανουν οι στεριμενοι και οι δημητρακιδες !!!  στο θεμα σχολιαζο αν καταλαβες!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Απο αρκετους απο την ΠΜΡ τους εχουνε παρει τα λεφτα.Ευρωπαιους πολιτες δεν πειραζουν γιατι θεωρουνε την Ευρωπη συμμαχο και δεν θελουν να χαλάσουν τη σχεση τους με την Ε.Ε.
 Με ποιον μιλησες απο Οδησσο?αφου Ρωσσικα δεν ξερεις? :2funny:Με τον Παναγιώτη που κανεις παρεα στο Κισινιώφ μηπως μιλησες? :2funny:Αυτος περα απο το ΟΠΑ που παιζει ταβλια και χαρτιά δεν πηγαινει!
 Μηπως μιλησες με τους καινουργιους Ελληνες απο το Κισινιώφ (για τους καινουργιους στη φωτο Ουγγροι Πορνοσταρ που ο Davarits ειχε βαλει της φωτο τους και ειχε πει οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny:).
 Εμενα παντος που μιλησα με Οδησσο με πραγματικες γκομενες μου ειπαν οτι στην πολη ειναι ησυχα το μονο οτι οι τιμες εχουν αναιβει σε πολλα πραγματα ακομα και 2 φορες σε σχεση με πρωτα! :headbang:Και γ'αυτους που πληρωνονται σε Γκριβνα ειναι απλησιαστες! :rockon:Αλλα δεν σου επιτηθεται κανενας με σπρε'ι' ουτε σε πλακωνουν στο ξυλο ουτε και σε πειραζουν στην Οδησσο τωρα τι ειδες εσυ στα Ελληνικα σα'ι'τ που κοιτας ειναι  :jerking:.
  Μενουν σε σκηνες και ειναι νυστικοι  :2funny:Μ'αρεσει Λεφτερη που γινεται συνεχεια ρεζιλι με της  :jerking: που γραφει και παρολαυτα συνεχιζει να γραφει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ειχανε χτυπισει και κλεψει καποιον Ευρωπαιο σιγουρα θα το δειχνανε ολα τα καναλια 24ωρες το 24ωρο!

βαλε βαλε πραγμα ζινοβιααα μου  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: φιτιαξε με φτιαξε με !!!! σινεχισεεε χιστη μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
pssssssssssssss μεγαλεε ελληναρρραααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στα ακουμπανε κιολας !!!!!!!!!!!! και γαμας τσαμπααααα!!!! αξιος αξιοςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: μου φτιαξες την μερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βαλε φοτο στο λαο πιδικουλα αχαλινοτεεεεε και δευτερε την ταξη καυλεααα μουυυυυ << προτος ειναι η ζινοβιααα>>>>>.  ετσιι αχαλινοταααααα ανεβασεεε το θρενττττττ πασα μου!@!!!!!!!!  οι κοκορομιαλοιιι σε χερετουνν  μιαλομενεεεε μουυυυυυυ μαγκιτι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ορεοοο το μοθνιιι !!!!!!βαλε βαλε φοτοοοοοοοοο!!!!!!!! αλλαξτε σεναριο με τα εκαθαριστικα και της δουλιες και τα πολλα λευτα !!! σε ολα τα θρεντ αλλαξτε εργο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ ΝΙΚΟΛΑΕΦ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ???εκει ειχε γραψει καποτε καπια ορθα πραγματακια !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σοβαρεψου !! τυπε
Εδω  και εδω
 τα ψεματα σου σε αυτες της 2 σελιδες  :2funny: απο τοτε δεν ξαναγραψες για καμια 20αρια μερες για να ξεχαστει  :2funny:.Και τωρα αρχισες παλι να γραφεις  :jerking:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εδω  και εδω
 τα ψεματα σου σε αυτες της 2 σελιδες  :2funny: απο τοτε δεν ξαναγραψες για καμια 20αρια μερες για να ξεχαστει  :2funny:.Και τωρα αρχισες παλι να γραφεις  :jerking:.
ανταμσ σμιτ μαριαν ζινοβια κτλλλ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νταβαριστ πουθενα!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βαλε τιποτα που να στεκει ζινοβια μουυ αντεε βαρεθικαμε!!!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  και που σεε  :2funny: :2funny: :2funny: τελικα εισε πιο βλακς και απο τα παντζαριαααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να βαλω εγω  :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 33.jpg
    33.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω  και εδω
Εσυ εισαι ο Μάριαν ρε ηληθιε νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο :2funny:.Για πες μας για τους μεγαλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny:Για πες μας που εβγαλες απο τη φαντασια σου οτι θελαν να με δειρουν στο εμπορικο κεντρο οι Σεκιουριταδες  :jerking:!Μετα οταν καταλαβες οτι ειπες  :jerking: ελεγες οτι δεν ηταν το εμπορικο κεντρο αλλα το Κλαμπ  που εγω ουτε ξερω που ειναι?Ουτε απ'εξω δεν ειχα περασει!
 Τωρα λες οτι σε σκοτωνουνε στην Οδησσό  :jerking:.και επιτηθονται με σπρε'ι'.Ο Λευτέρης δηλαδη ηταν πολυ τυχερος που δεν τον  :ak:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ εισαι ο Μάριαν ρε ηληθιε νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο :2funny:.Για πες μας για τους μεγαλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny:Για πες μας που εβγαλες απο τη φαντασια σου οτι θελαν να με δειρουν στο εμπορικο κεντρο οι Σεκιουριταδες  :jerking:!Μετα οταν καταλαβες οτι ειπες  :jerking: ελεγες οτι δεν ηταν το εμπορικο κεντρο αλλα το Κλαμπ  που εγω ουτε ξερω που ειναι?Ουτε απ'εξω δεν ειχα περασει!
 Τωρα λες οτι σε σκοτωνουνε στην Οδησσό  :jerking:.και επιτηθονται με σπρε'ι'.Ο Λευτέρης δηλαδη ηταν πολυ τυχερος που δεν τον  :ak:.

oxiii reeee ο μεγαςςςς ναπολεοντας ειμαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσ σου ξεφιγεεε ρε εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  στο κισηινσου γελανε και τα ντουβαριαααα ρεζιλι !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελλαα το γαμισες και αυτο το θρεντ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και που σε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  διαβαζε τι γραφο !!!!! μπορει να ξεστραβοθεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    οοοοοοοοο ζινιβιαααααα εχοοο τρεεεελαααααα μεστο μιαλοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καθλαααα καυλαααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 μεχρι να γιρισουμε στην αλφα ετνικη  και φιλαδελφια ειμαι παοκ δικεφαλος!!! και γουσταρο ζινοβια με τρελαααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τρελα γελια λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  επιτιχια μεγαλη λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom