Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπορουνε να πιασουνε και κανα φουκαρα σαν κ'εσένα αν χρειαστει  :2funny: Σε ψαροκα'ι'κο δουλευεις και δεν εχει καμπίνες? :2funny:ή σ'αυτα τα πλοια που πανε Αιγινα και Υδρα  :2funny:
Αιγινα και υδρα πανε τα φλαινκατ και τα δελφινια μονο ρε.Ασε στα πλοια που δουλευω εγω δεν μπορεις να μπεις θες 100 ευρω πηγαινελα. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε Μαστερ ,τι πειράζεις το Δημητράκη ;;

Ο Δημητράκης δίνει πληροφορίες για Ρωσία ,Ουκρανια και όχι μόνο .
Σταμάτα να του χαλάς την έμπνευση
με ασχετες παρεμβολές
και μπες στα θρεντ για ποδοσφαιρο που είσαι ειδικός
πες και κανένα προγνωστικό για στοιχημα !  :rockon: :rockon:
Εγω του ειπα αν παρει μετοχες για το γηπεδο της ΑΕΚ θα τον αφησω ησυχο αλλα δεν θελει.
Αυριο προγνωστικα που εχει τσου λου. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αιγινα και υδρα πανε τα φλαινκατ και τα δελφινια μονο ρε.Ασε στα πλοια που δουλευω εγω δεν μπορεις να μπεις θες 100 ευρω πηγαινελα. :2funny:
Και τι πολλα ειναι? :2funny:Σιγα τα δισεκατομυρια! :2funny:Το πες λες και ειναι μια περιουσια  :2funny:Ολοι οι παμπλουτοι πανε με το πλοιο της γραμμης  :2funny:Εγω παντος Προτιμαω τα αεροπλανα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και τι πολλα ειναι? :2funny:Σιγα τα δισεκατομυρια! :2funny:Το πες λες και ειναι μια περιουσια  :2funny:Ολοι οι παμπλουτοι πανε με το πλοιο της γραμμης  :2funny:Εγω παντος Προτιμαω τα αεροπλανα
Μητσε αν δεν ειναι πολλα παρε 10 μετοχες του γηπεδου 10 ευρω εχει η μια και δεν θα σε ξαναπειραξω εχεις τον λογο μου  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσε αν δεν ειναι πολλα παρε 10 μετοχες του γηπεδου 10 ευρω εχει η μια και δεν θα σε ξαναπειραξω εχεις τον λογο μου  :rockon:
Ειχα κατι μετοχες της Α.Ε.Κ τη δεκαετια του '90 τοτε πηγαινε καλα και η ομαδα και οι μετοχες.Τωρα ειναι χρεωκοπημενη δυστηχως.Και το γηπεδο δεν βλεπω να γινεται!Ολο λόγια λενε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ειχα κατι μετοχες της Α.Ε.Κ τη δεκαετια του '90 τοτε πηγαινε καλα και η ομαδα και οι μετοχες.Τωρα ειναι χρεωκοπημενη δυστηχως.Και το γηπεδο δεν βλεπω να γινεται!Ολο λόγια λενε.
Ρε πως δεν γινεται σε ενα μηνα ξεκινανε τα εργα,στην τραπεζα πειραιως παμε και αγοραζαμε μετοχες
θα παρει και ο φιντελ  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε πως δεν γινεται σε ενα μηνα ξεκινανε τα εργα,στην τραπεζα πειραιως παμε και αγοραζαμε μετοχες
θα παρει και ο φιντελ  :rockon:
Αυτο το ακουω χρονια τωρα.Μακάρι να αρχισει να χτιζεται αλλα δεν το πολυπιστευω ουτε οτι θα ειναι ετοιμο στο τελος του 2015!Τον φθινοπωρο λεγανε οτι θα αρχισει να χτιζεται τον Ιανουαριο!Ασε που  τα 65.000.000 Ευρω που ακουω οτι θα στοιχισει μου φενονται λίγα.Ενα αλλο αρνητικο ειναι η χωρητικοτητα του μιλανε για 32.000 σιγουρα πολυ μικρο!Αν παιζει κανενα ντέρμπι η ΑΕΚ που να χωρεσουνε ολοι!Και ενα αλλο ακομα αρνητικο ειναι οτι δεν θα εχει εμπορικη χρηση! :huh:Θα μπορουσανε να το το φτιαχνανε ετσι ωστε να ειχε και χωρους για καποιες εκθέσεις κλπ. και να βγαζουνε λεφτα απ'αυτο.
  Ενα παρομοιο γηπεδο που χτιζεται απο τη εποχη του Κωσκοτα ειναι του Ολυμπιακου στο Ρέντη!Επισης χτιζεται και το γηπεδο του Παναθηνα'ι'κου στο Βοτανικο! :2funny:Μακαρι να ζουμε μεχρι τοτε που θα χτιστουνε για να τα δουμε αυτα τα γηπεδα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
΄Σ'ευχαριστω  :).Α,απο  Приозерск ειναι?οχι απο Спб?Το Приозерск ειναι στου διαολου τη μάνα μπορει και 200 χλμ. με σκατοδρομο!Ειναι απο τα πιο φτωχα και προβληματικα μερη του νομου του Λενινγκραντ!Παντος οι γκομενες απο'κει ειναι ευκολες.
  Η απαγορευσει ισχυει για τους αντρες της γυναικες δεν της πειραζουνε της αφεινουνε εκτος αν εχουνε διαβατηριο που εχει εκδωθη στην Κριμαια τοτε εχουν προβλημα εισοδου στην Ουκρανια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγε φιλος μου εκει πριν χρονια απο πετρουπολη,δεν ειχε τιποτα.δεν ξερω τι παιζει εκει,η οικογενεια της εχει φοτο μια απο εκει σε σπιτι σαν ντατσα μοιαζει,μια βρεθονται σεβαστουπολη,μια πετρουπολη η εξωτερικο.το διαβατηριο της λεει αγια πετρουπολη αν εχει πατρικο πριοζερσκ και αλλο η μητερα σεβαστουπολη που ειναι απο εκει δεν με χαλα.ισως πορνομεταναστευσω και εγω εκει,να μην θελω σπιτι 200,000 πετρουπολη χα χα.χα.μετανιωσα που θα παω σοφια-σαλονικη,επρεπε οδυσσο μαιο,η καλητερη εποχη.υπομονη μεχρι ιουλιο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πηγε φιλος μου εκει πριν χρονια απο πετρουπολη,δεν ειχε τιποτα.δεν ξερω τι παιζει εκει,η οικογενεια της εχει φοτο μια απο εκει σε σπιτι σαν ντατσα μοιαζει,μια βρεθονται σεβαστουπολη,μια πετρουπολη η εξωτερικο.το διαβατηριο της λεει αγια πετρουπολη αν εχει πατρικο πριοζερσκ και αλλο η μητερα σεβαστουπολη που ειναι απο εκει δεν με χαλα.ισως πορνομεταναστευσω και εγω εκει,να μην θελω σπιτι 200,000 πετρουπολη χα χα.χα.μετανιωσα που θα παω σοφια-σαλονικη,επρεπε οδυσσο μαιο,η καλητερη εποχη.υπομονη μεχρι ιουλιο.
αδερφε καλα τα λες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα μιας και ξερεις τον πορνοδηνητρακη !!! πος και κυπριος εβρεος????  και πος και δεν εισαι ροσια για γαμισια ?? ολοι οι κθπριοι φιγαν απο βαλκανια και ουκρανιες και μεταφεραν της δουλειες τους ροσια οπου εχουν ξεσκιστει στην ποθτσα!!!!!! και μιας και εισουν με τον αλλαν πρεπει να εισαι οκ τυπος αμα θες στηλε σκαθπ με πμ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αδερφε καλα τα λες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα μιας και ξερεις τον πορνοδηνητρακη !!! πος και κυπριος εβρεος????  και πος και δεν εισαι ροσια για γαμισια ?? ολοι οι κθπριοι φιγαν απο βαλκανια και ουκρανιες και μεταφεραν της δουλειες τους ροσια οπου εχουν ξεσκιστει στην ποθτσα!!!!!! και μιας και εισουν με τον αλλαν πρεπει να εισαι οκ τυπος αμα θες στηλε σκαθπ με πμ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε μπας κι είσαι κλώνος του geia sou ?  :2funny:  ή του πιτσιλιστη?  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μπας κι είσαι κλώνος του geia sou ?  :2funny:  ή του πιτσιλιστη?  :2funny:
ο αντισθενης ειμαι ορε κουρσαρεεεεεε !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν με πιρατε χαμπαρι?????αφου σκαμπαζεις απο πιρατικα ανατολικα!!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) γαζμισετα φετοσ θα ειναι η μονη χρονια που δεν θα τραβιχτουμε ουκρανια το καλοκαιρη!!!!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ο αντισθενης ειμαι ορε κουρσαρεεεεεε !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν με πιρατε χαμπαρι?????αφου σκαμπαζεις απο πιρατικα ανατολικα!!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) γαζμισετα φετοσ θα ειναι η μονη χρονια που δεν θα τραβιχτουμε ουκρανια το καλοκαιρη!!!!!!!!!
Εδώ σε πιανω .... εκτος θεματος που λενε. Ειδικα φετος πρεπει να τραβήξουμε προς τα εκει... Με 18 το γριβνα........

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ σε πιανω .... εκτος θεματος που λενε. Ειδικα φετος πρεπει να τραβήξουμε προς τα εκει... Με 18 το γριβνα........
koursare τα πραγματα ειναι πολυ χαλια !!!!!!!! επικρατει αναρχια ουτε αστηνομια οθτε τιποτα με το που σε βλεπουν ξενο στην πευτουν απο πιτσιρικαδες με πιπερια σπρει και μαλακιες μεχρι δεξιοναζιστες χιμα στο κιμα  και αμα πας με αμαξι αστο καλητερα τορα μιλαγα με ντιπροπετροφσκ βεβεα αμα παο στον ασπροπιργο στην μοιρα κανο ιφαρπαγι FN παρα τα μαχεριαμου  και της παραλαγες μου και ενα λοχο υποστιριξεος μαζι κατι κανουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [Υ.Γ σου στιλα πμ  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και θα γινοθν πιο χαλια τα πραγματα εχει αγριεψει ο κοσμος και ιδι εχει αρχισει και πευτη πεινα οι σλαβοι οταν πεινανε και λαλανε δεν χαμπαριαζουν!!!! καθε μερα μιλαο με ουκρανια και μολδαβια !!!! και ειμαι καυλομενοσ φετος << αρχισα απο τον διμιτρακη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:>>>>!!! γοθσταρα ουκρανια καλοκαιρη φετος !!!! και με λβοβ που μιλησα τα πραγματα ειναι γαμισεταααααααααααα επικρατει εθνικισμος χιτλερ και γαμισετα!!!!!!!!! μακρυααα και τα πραγματα θα γινουν πουτανα τελειος !!!!!! :S :S :S :S :S :S το ξαναγραφο γιατι υπαρχοθν πολοι κοκορομιαλοι :idiot: :idiot: :idiot:  Υ.Γ σε αθτες της κολοχορες ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΙΜΒΕΙ !!!! και θα  ειναι η τελευτεα !!!! τα γραφα απο τοτε που ειταν χαλαρα!!! τορα ξεχαστετοοοο μαχεριιιιιιι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  μου χει τιχει μπροστα στα ματια μου να ξαπλονουν μεσα σε 20 δεθτερολπτα 4 νταμαρια παλικαρια θιρια  σεκος κατο!!!!!!!!!!! μερα μεσιμερη στην κεντρικη πλατια του κιεβου!! και πολλα αλλα !!!  οι ουκρανοι στα χαλια τους ειναι κανιβαλοι!!!! στο τσερνεουτσι το 2006-_07 που ειμουνα καθε πσκ εκει οι τυποι βγεναν ποιναν γινονταν κουδουνια και κοπανιοντουσαν οι μισοι με τους αλλους μισους !!!!! σε καθε τετραγονο πευταν μπουνιδια ασχημα μεχρι το προι!!!! αρεε χρονιααααααα   Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΝΤΡΟΦΟΣ γοθσταρει βραδθνη πειρατικη σιζιτηση επι του θεματοσ ασ στιλι πμ με σκαυπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκει μπορεις να μεινεις το πολυ 2-3 μερες μετα θα τα παιξεις! :headbang:Ολο κατι μεθυσμενους θα βλεπεις γυρω σου και λάσπες! :2funny:
Ουκρανία επικρατει χάος και αναρχία καλο ειναι να μην παει κανεις τωρα.Εκτος απο Οδησσο που και εκει πρεπει να ειναι κανεις προσεκτικος.Εκει ακομα ειναι ακομα σχετικα ησυχα,αλλα για πόσο ακομα θα ειναι κ'εκει ησυχα? :think:.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
koursare τα πραγματα ειναι πολυ χαλια !!!!!!!! επικρατει αναρχια ουτε αστηνομια οθτε τιποτα με το που σε βλεπουν ξενο στην πευτουν απο πιτσιρικαδες με πιπερια σπρει και μαλακιες μεχρι δεξιοναζιστες χιμα στο κιμα  και αμα πας με αμαξι αστο καλητερα τορα μιλαγα με ντιπροπετροφσκ βεβεα αμα παο στον ασπροπιργο στην μοιρα κανο ιφαρπαγι FN παρα τα μαχεριαμου  και της παραλαγες μου και ενα λοχο υποστιριξεος μαζι κατι κανουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [Υ.Γ σου στιλα πμ  
=====================================
Εγω μιλώ με .... προσευχες, που λεει και το τραγουδι.
Λοιπον μιλαω με αποδειξεις, κ με ότι ειδαν τα ματια μου και όχι ότι μου λενε οι διάφοροι ανταποκριτες, που οι περισσοτεροι γραφουν από το "κατω περτουλι". Πριν 6 μερες ημουν στην Οδησσο, μιαw και είπα να σουβλισω εκει φετος (δωρο στον εαυτο μου). Βεβαια ειδα στους δρομους αρκετους στρατιώτες και μπλοκα, αλλα εκει που κυκλοφορουσα το βραδυ ουτε σπρευ μου ριξανε, ουτε στις μπουνιες με πλακωσανε.  Σε 10 μερες θα ξαναπαω. ελπιζω ως τοτε να εχει παει 20 το γριβνα. χα χα χα. 2funny Βεβαια ουτε συζητηση για τις ανατολικες...πολιτειες.

Συνημμένα

• odessa - Copy.jpg
    odessa - Copy.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 47

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
=====================================
Εγω μιλώ με .... προσευχες, που λεει και το τραγουδι.
Λοιπον μιλαω με αποδειξεις, κ με ότι ειδαν τα ματια μου και όχι ότι μου λενε οι διάφοροι ανταποκριτες, που οι περισσοτεροι γραφουν από το "κατω περτουλι". Πριν 6 μερες ημουν στην Οδησσο, μιαw και είπα να σουβλισω εκει φετος (δωρο στον εαυτο μου). Βεβαια ειδα στους δρομους αρκετους στρατιώτες και μπλοκα, αλλα εκει που κυκλοφορουσα το βραδυ ουτε σπρευ μου ριξανε, ουτε στις μπουνιες με πλακωσανε.  Σε 10 μερες θα ξαναπαω. ελπιζω ως τοτε να εχει παει 20 το γριβνα. χα χα χα. 2funny Βεβαια ουτε συζητηση για τις ανατολικες...πολιτειες.

Οτι ο Davarits ειναι ασχετος και διαβαζει μονο Defencenet το εχουμε πει πολλες φορες  :2funny:.Σχετικα με το Γκριβνα στη μαυρη αγορα το αλλαζουνε με 23-27 εξαρταται απο το ποσό.Βεβαια πρεπει να ψαξεις και να εχεις γνωστους.Ακομα εκει δεν εχει γινει τιποτα ειναι σχετικα ησυχα.Στα μπλόκα που στεινουνε στους δρομους εξω απο την πολη αν πας με αμαξι μπορει να σου παρουνε λεφτα αν δεν τους αρεσεις ή δουνε οτι κουβαλάς λεφτα πανω σου.
  Το θεμα ειναι οτι και εκει μπορει ξαφνικα να αρχισουν να  :ak:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom