Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το γιαουρτι το εχει η κορη του Δ .που ηταν στο παρελθον η γομενα του Σειταριδη .Το ελληνικο μεχρι τον Αυγουστο που ξερω μετα τις αλλαγες ειχε ποσοστο ο Δ .με τον Σωτηρη και ψαχναν να πουλησουν και αλλο ποσοστο .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα πραγματικα εισαι σοβαρος;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ή ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ;;;
νοιαζει κανεναν εδω τι μεριδιο εχει ο καθενας και που σε ποιο μαγαζι;
τι ειναι γραφειο ερευνων;; ή εδω ειναι τα πρωϊναδικα και οι μεσημεριανες κουτσομπολιστικες εκπομπες;;;
Τα ατομα που αναφερεις τα ρωτησες για να πεις δημοσια τα ονοματα τους στο φορουμ;;;
και το ελληνικον δεν το εχει μονος του ο Σωτηρης μεγαλυτερο ποσοστο εχει ο Δ......
παρε μια φωτο απο το γιο φροστ που οπως ξερεις ειναι καινουριο μαγαζι
το οποιο ειναι του Δ..... και το τρεχει η κοπελα του η Β.....
Απ'οτι ξερω ο Διονυσης δεν ειναι πια συνιδιοκτητης του Ελληνικου :think:Παλια ναι ετσι ηταν και οι τεσσερις ηταν ιδιοκτητες.Το μαγαζι με το γιαουρτι δεν ειναι και πολυ καινουργιο εχει καμποσο καιρο που το εχει ανοιξει.Αφου εχει πεσει και εχει σπασει το ποδι του φυσικο ειναι η κοπελα του να το κραταει.
   Μ'αρεσει που εβαλες παλι φωτο που δε φενεσαι καθολου  :2funny:Για να μην δουνε τα χάλια σου :2funny: και εκρυψες οσο πιο πολυ μπορουσες μην δουνε το αθλιο ντυσιμο σου :2funny:.Αχ,Πότε θα σε πετυχω :2funny: να κανουμε φωτοσεσσια? :2funny: Με το που σε δω μεχρι να φυγεις τρεχοντας θα εχω προλαβει να σε βγαλω καμια 20αρια φωτογραφιες :2funny:Θα γελασει μετα ολη η Ελλαδα :2funny:
     Μου αρεσε ο Χα'ι' κλαςς γαμος και το Lux ξενοδοχειο που πηγες. :2funny:Κ'εγω ο φτωχος σε τετοια πηγαινω χωρις να εχω τα πλουτη σου :2funny:Στο γαμο τα σπορτεξ εβαλες? :2funny:Μ'αρεσει και το μπουφαν σου σαν των σκουπιδιαρεων ειναι :2funny:Σε ολες σχεδον της φωτο αυτο εχεις :think:.
   Τωρα για τα ονοματα που ειπα δημοσια,απο πότε απαγορευεται να γραφει κανεις ονοματα?Γιωργος,Δυονισης,Γρηγορης κλπ.?Τοσο βλακας εισαι  :jerking:Εσυ πας να κανεις στο σα'ι'τ δικατατορια,ενω εισαι ενας ΑΘΛΙΟΣ,ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ και ενα ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ  :2funny: δεν θελεις αυτο να βγει παραεξω.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.Για μενα ας γραφουν οτι θελουν με εχει δει ο κοσμος και ξερουνε πως ειμαι και αν βαλω φωτο δεν κρυβω μεχρι και τα ρουχα μου :2funny:Και οταν παω καπου το αποδεικνύω.
    Οταν σε κανω χωμα βαζεις τους κλωνους σου μπας και σε σωσουνε :2funny:
     Ολοι οι αναπηροι και προβληματικοι εχουνε μαζευτει εδω :2funny:Για να  :2funny: παντος καλος εισαι :2funny:.Κριμα που χεστηκε ο Flower που εφυγε νυχτα απο τη Μολδαβια :2funny:Οταν ειπα οτι θα μαθω απο την IP του που ειναι και θα του στειλω τους δανειστες του  :2funny:Ειχε πολυ γέλιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Σίχαμα γαριδάκη σκατιάρη τα μούτρα σου τα έχεις δει στον καθρέφτη;
Άντε βάλε μας καμιά φωτογραφία να σπάσουμε πλάκα με τα χάλια σου.

flVKpp9agoc.jpg

Πως είσαι έτσι ρε μαλάκα; Σα χεσμένος βγήκες πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σίχαμα γαριδάκη σκατιάρη τα μούτρα σου τα έχεις δει στον καθρέφτη;
Άντε βάλε μας καμιά φωτογραφία να σπάσουμε πλάκα με τα χάλια σου.

flVKpp9agoc.jpg

Πως είσαι έτσι ρε μαλάκα; Σα χεσμένος βγήκες πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ μας έχεις δείξει ποτέ φωτογραφία;Τα γούστα των Ρουμάνων δεν τα εμπιστεύομαι !Καμιά τσιγγανόφατσα θα έχεις μιας και τους υποστηρίζεις παθολογικά τους αραπάδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παλι το συχαμα θελει να το κανω χωμα :2funny: :2funny:Πρεπει να εχει τασεις μαζοχισμου :2funny:Θα τον σβισω παλι και θα κλεγαιτε στους Μοντερατορ για να  τον σωσουνε :2funny:Αν ειχε αρχηδια ο κωλοαναπηρος θα με αντιμετοπιζε μονος του χωρις τους κλωνους του.Στην αρχαια Σπαρτη αυτα τα λαθη της φυσεως τα πεταγαν στον Καιαδα.Επι Χιτλερ τα κανανε σαπουνι.Εμεις ομως οι δημοκτατες τους δινουμε και επιδοματα αναπηριας

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το γιαουρτι το εχει η κορη του Δ .που ηταν στο παρελθον η γομενα του Σειταριδη .Το ελληνικο μεχρι τον Αυγουστο που ξερω μετα τις αλλαγες ειχε ποσοστο ο Δ .με τον Σωτηρη και ψαχναν να πουλησουν και αλλο ποσοστο .
Ο Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φραντς, σε φάμπρικα δούλευαν φτιάχνοντας muzaka και  frost...

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μπενιτο γραφικε μου φιλε οσον δεν εκθετεις τον εαυτο σου σε δημοσια θεα ,τοσον το καλυτερο για την θεα,,,
πορδομεταναστη παιδακι μου,,,,τι πορνομεταναστης εισαι?
καμια φωτογραφια σου με συντροφο,εχεις?εκτος την κινεζα σου την μογγολα,κι οτι αλλο ασιατοειδες κατοικιδιο,,,,χασε κ κανενα κιλο σιγα σιγα αρχιζεις κ μοιαζεις σαν τον  αστυνομο μπεκα,,,
ροδιτη παιδι μου,αστο να παει,γραψου σε κανα μαθημα ρωσικων να περνας την ωρα σου,ασε τα βαθυστοχαστα νοηματα του πορνομεταναστευτισμου...
οσον για τον ατυχη ψαρα της  ευρωπης,αστα να πανε,,απο δημαρχος μολδοβλαχος,σκετο βλαχος,,,ΟΥΤΕ καν υπαλληλος τομεαρχης β....

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μοσχοβήτησα δύσκολο να είναι....
αστο ρε παιδακι μου αυτο το ελλατωμα της γραφης,,για το καλο σου,,,στειλε sms ,"λουτσε" που λεει κι η Γακη-μενα Πουταν

"Μοσχοβίτισσα - Ελληνικό Λεξικό / Greek Dictionary"

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
οι ειδημονες
ο γνωστος πορδομεταναστης,,βαλε κ εσυ καμμια φωτογραφια με καμμια γκομενα παιδακι μου,ετων 49,επιτελους
ο σχινοχαρας,υπερρρρρβαρος εγωπαθης,ευτραφης,ο μπενιτο του νηματος,βιπ νοτειων θαλασσων και ανοητων πασων ρωσιων Εγαλεου....ν ,ειναι παντου και πουθενα
μαγικη εικον ,δακρυζει ενιοτε,συναγωνιζεται τον ΠΑΠ η ΓΑΠ σε εκτος εδρας συντευξειασεις
ο νυχτερυξ,ελαφρως η βαρεως  ρωσσοτραφης ελαφρως ελλην,ελαφρως περασμενα μεγαλεια....
ακολουθει το αυτιστικον βρεφος της ροδου,μεταναστευσας εις γκρεατ βριταννια
και φευ ενας αλλος τρελλος με 2-3 κλωνους....
οποια συντευξης,θα την ζηλευων και οι ελλην τω γενος βολευτες.....
Ελα Γιουσουφ χαβα και μεγαλε αγα ,μπες με το πραγματικο σου ονομα και ασε το κρυφτουλι δεν ειναι της ηλικιας σου εκτος και αν νομιζεις οτι κλεινοντας τα ματια και μη βλεποντας εσυ δεν σε βλεπουν  και οι αλλοι .

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ μας έχεις δείξει ποτέ φωτογραφία;Τα γούστα των Ρουμάνων δεν τα εμπιστεύομαι !Καμιά τσιγγανόφατσα θα έχεις μιας και τους υποστηρίζεις παθολογικά τους αραπάδες...

Γιατί ψάχνεις γαμιά;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οι ειδημονες
ο γνωστος πορδομεταναστης,,βαλε κ εσυ καμμια φωτογραφια με καμμια γκομενα παιδακι μου,ετων 49,επιτελους
ο σχινοχαρας,υπερρρρρβαρος εγωπαθης,ευτραφης,ο μπενιτο του νηματος,βιπ νοτειων θαλασσων και ανοητων πασων ρωσιων Εγαλεου....ν ,ειναι παντου και πουθενα
μαγικη εικον ,δακρυζει ενιοτε,συναγωνιζεται τον ΠΑΠ η ΓΑΠ σε εκτος εδρας συντευξειασεις
ο νυχτερυξ,ελαφρως η βαρεως  ρωσσοτραφης ελαφρως ελλην,ελαφρως περασμενα μεγαλεια....
ακολουθει το αυτιστικον βρεφος της ροδου,μεταναστευσας εις γκρεατ βριταννια
και φευ ενας αλλος τρελλος με 2-3 κλωνους....
οποια συντευξης,θα την ζηλευων και οι ελλην τω γενος βολευτες.....

Εδώ τύπε μου γράφουν όλα τα αναπηρίδια. Ξέχασες και τον μαλάκα που μας έβαλε φώτο τη μάπα του και το αμάξι του και μας ρωτούσε αν παίζει να γαμήσει στο ανατολικό μπλοκ. 40 χρονών άνθρωπος τώρα. Μιλάμε για νεοελληνικές τραγωδίες.
Ροδίτης. Τι παλικάρι είναι αυτό  :2funny:
Καλά γαριδάκης. All time classic. Αυτός και η μάνικά του. Όταν παει στην πουτάνα αντί για καπότα βάζει δακτυλίθρα  :2funny:
Ο άλλος με τις αποδείξεις δε το συζητάω.
Ενας άλλος που θέλει να παντρευτεί πολωνέζα και έχει μάθει καθε πέτρα του ανατολικού μπλοκ απελω μέσω γκουγκλ  :2funny:
Ποιόν να θυμηθώ ποιόν να ξεχάσω. Τ ΝΤΑΟΥ πεντέλης οχροιά.

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ελα Γιουσουφ χαβα και μεγαλε αγα ,μπες με το πραγματικο σου ονομα και ασε το κρυφτουλι δεν ειναι της ηλικιας σου εκτος και αν νομιζεις οτι κλεινοντας τα ματια και μη βλεποντας εσυ δεν σε βλεπουν  και οι αλλοι .
γιουσουφ αχμετ μπιζαν....νεοι ημισελινοι κατοικοι της δυσμοιρου χωρας,,,
κι ημεις καμωμεθα,η πιουμεν την νησαν,,,,,,
αλλα,εδω ομιλουμε για τα κατορθωματα του μπενιτο στην χωρα των αχορταφων για σπερμα,εις την φαντασιαν του βασικως,ουκρανιδων...
συνεπικουρουμενος απο τον δυστυχως μη αυτοιασομενο νεοσσο-κολοσον,της Ροδου.........
κατα τα λοιπα,εχουμε δει καποιες καρεκλες,δυο υπολογιστες,καποια εισητηρια διαβατηρια κλπ,σε λιγο θα δουμε κ τραπεζικες εκκαθαρισεις λογαριασμων,προς αποδειξη,οτι πατησαν την σεληνη!!!
απο ντεβουσκες,,σπανιως και που... απο το μουσειακον υλικον του καθενος,,,
ο δε πορδομεταναστης ζητα πειστηρια φωτογραφιες στην προσφατη διαδηλωση των καφρων για την ενωση των με τους λοιπους υμι-λυποθυμους της Ε.Ε Γερμανιας,,,αυτος δε παρουσιαζει σε καθε ευκαιρια,,το γατακι του,,,
τα σεβη μου
Ιακωβος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα Γιουσουφ χαβα και μεγαλε αγα ,μπες με το πραγματικο σου ονομα και ασε το κρυφτουλι δεν ειναι της ηλικιας σου εκτος και αν νομιζεις οτι κλεινοντας τα ματια και μη βλεποντας εσυ δεν σε βλεπουν  και οι αλλοι .
Το καταλαβες κ'εσυ οτι ειναι ο Ιωσηφ :2funny:.Με προλαβες,ηθελα να το γραψω αλλα προλαβες και το εγραψες εσυ :)

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Βεβαια υπαρχουν χιλιαδες εβραϊκα ονοματα ορεξη να εχεις   :2funny:
νυχτεριξ,διακαιως καιγεσαι ηδη στην κολαση,,,,Ιακωβος και Ιωσηφ(συ ηπας) ηταν μαθητες του Ιησου,,και ΜΕΤΑ Εβραιοι...
αλλα αν διαβαζεις ολη μερα πορνομεταναστη,,,,Εβραιους ονειρευσαι,,

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το ευτραφες και φιλοδοξο παιδι ο μπενιτο,που ειναι?δεν εβγαλε ακομα φωτογραφια με τον Γιανου-κλεβιτς να πεισει το φιλοθεαμον κοινο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom