Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και ψωλαράδες τύπε.
Βλέπες κάτι ακάλτσοτα καβλάκια που κυκλοφορούνε μετά τις 11 στο δυτικό λονδίνο;
Ε η κάθε μία έχει πάει με τουλάχιστον 5 υποσαχάριους.
Είναι νόμος.
τουλάχιστον 5 μόνο???Την βραδιά έτσι???

Δεν ασχολούμε με Αγγλίδες Οπώτε δεν με αφορά το θέμα...
Εδώ είναι γεμάτο Πολωνές, Ουκρανίδες και λιγότερο Ρωσίδες...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο άλλος πήγε στο Λονδίνο μπας και γνωρίσει Ουκρανή. Απόγνωση μιλάμε και δεν τον έχουνε βάλει καν στο διαγωνισμό για mr Malaka.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Ο άλλος πήγε στο Λονδίνο μπας και γνωρίσει Ουκρανή. Απόγνωση μιλάμε και δεν τον έχουνε βάλει καν στο διαγωνισμό για mr Malaka.
Ναι το βρήκες!Ακριβώς γι αυτό ήρθα! Πριν κλείσω εισιτήρια Είπα θα έρθω εδώ για Ουκρανίδες!Στον διαγωνισμό θέλω να μπώ διότι με τη κατάντια του site που λέει και ο πορνομετανάστης αυτοί που εσείς θεωρείτε μαλάκες ίσως είναι οι λιγότερο...
Και στην αρχαία Αθήνα ο Αριστείδης ο Δίκαιος εξοστρακίστηκε!
Στον διαγωνισμό σας λοιπόν δεν θα είχα πρόβλημα να συμμετάσχω!
Αν μπορείς προώθησέ το.... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βάλε καημενε Sinohara την σφραγίδα εισόδου να ξεμπερδεψεις μια και καλή με τους άπιστους Θωμάδες.
---------------
Οσο για σένα rod καλα σου τα σουρανε. Ψευτάκος εισαι. Αρχιψευταρος του κερατά, σαν τον αλλον τον Λαδακη που τον ξεμπροστιάσανε και αυτον, για παρόμοια περίπτωση.
Αν ησουν τιμιος (επι του θέματος εννοώ) 8α έλεγες ότι η φωτογραφια ειναι κατεβασμένη απο το Νετ. Επισης δεν υπηρχε λόγος να την μουτζουρωσεις, αφου αυτη εβγαζε φάτσα κάρτα δημόσια την μουρη της. Γιατι το έκανες λοιπόν; Για να την προστατεύσεις; Οχιιιιι, Για να γι'ίνεις πιστευτός το έκανες. Σας γνωριζω όμως κατι τύπους σαν εσάς. Κλασικοι Πυρφόροι. Αναθεμα με αν εχετε παει μακρυτερα απο το περιπτερο της γειτονιάς σας, και αυτο για παρετε κανα τσοντοπεριοδικό. Μόνο απο εκεί γνωρίζετε το σχημα του μουνιου....
Τι σφραγγιδες και απο ποια χωρα θελεις να σου βαλω? :2funny:Γεματο ειναι το ιντερνετ απο σφραγγιδες :2funny:.Εγω του ειπα τι να κανει 10-15 λεπτα απο το χρονο του θα διαθετε γ'αυτο και δεν θα μπορουσε να του πει κανεις τιποτα,αφου δεν το κανει κακο δικο του,αυτον δεν θα πιστευουν :2funny:.Ειχε γέλιο που ειπε θα παω σε Λουξ ξενοδοχειο.Τελικα πηγε σε ενα απλο ξενοδοχειο.Αν εχεις λεφτα υπαρχουν παντος πολυ καλα ξενοδοχεια οχι βεβαια σαν αυτα του Ντουμπα'ι' αλλα οχι τοσο απλα.
   Για τη Μοσχα μπορει και να πηγε,εκει που δυσκολευομαι να πιστεψω οτι πηγε τωρα ειναι η Οδησσος.Οτι τον ρωταγα σχετικα με το Ελληνικο τα μασαγε :think:.
   Εχει πολυ  :2funny: παντος που για τους Πιρφορους το να πας Μολδαβια θεωρειται κατι το φανταστικο :2funny:Και μιλαμε για ενα απο τα πιο υπαναπτικτα μερη στον Πλανητη :2funny:
   Τωρα σχετικα μ'αυτον που εβαλε της φωτο απο το βκοντάκτε μοιαζει στον τροπο γραφης με τον ψευτη της Λευκορωσιας που του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο :think:Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος.Παντος σε ενα εχεις δικιο οτι παραπερα απο το περιπτερο της γειτονιας τους δεν εχουνε παει :2funny:Τελικα μονο εγω κ'εσυ ειμαστε εξωτερικο ολοι οι αλλοι τη βγαζουνε Ελλαδα  :jerking: :2funny:

Επισκέπτης
Τι σφραγγιδες και απο ποια χωρα θελεις να σου βαλω? :2funny:Γεματο ειναι το ιντερνετ απο σφραγγιδες :2funny:.Εγω του ειπα τι να κανει 10-15 λεπτα απο το χρονο του θα διαθετε γ'αυτο και δεν θα μπορουσε να του πει κανεις τιποτα,αφου δεν το κανει κακο δικο του,αυτον δεν θα πιστευουν :2funny:.Ειχε γέλιο που ειπε θα παω σε Λουξ ξενοδοχειο.Τελικα πηγε σε ενα απλο ξενοδοχειο.Αν εχεις λεφτα υπαρχουν παντος πολυ καλα ξενοδοχεια οχι βεβαια σαν αυτα του Ντουμπα'ι' αλλα οχι τοσο απλα.
   Για τη Μοσχα μπορει και να πηγε,εκει που δυσκολευομαι να πιστεψω οτι πηγε τωρα ειναι η Οδησσος.Οτι τον ρωταγα σχετικα με το Ελληνικο τα μασαγε :think:.
   Εχει πολυ  :2funny: παντος που για τους Πιρφορους το να πας Μολδαβια θεωρειται κατι το φανταστικο :2funny:Και μιλαμε για ενα απο τα πιο υπαναπτικτα μερη στον Πλανητη :2funny:
   Τωρα σχετικα μ'αυτον που εβαλε της φωτο απο το βκοντάκτε μοιαζει στον τροπο γραφης με τον ψευτη της Λευκορωσιας που του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο :think:Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος.Παντος σε ενα εχεις δικιο οτι παραπερα απο το περιπτερο της γειτονιας τους δεν εχουνε παει :2funny:Τελικα μονο εγω κ'εσυ ειμαστε εξωτερικο ολοι οι αλλοι τη βγαζουνε Ελλαδα  :jerking: :2funny:
EINAI AΠΛΑ ρε συ Δημητρακη να απαντησω σε τι που με ρωτΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ?
Ειναι ενδιαφερον αυτο για το σάϊτ;; τι ειμαστε εδω τουριστικος οδηγος;;;
και σου ειπα αφου ισχυριζεσε οτι εισαι φιλος μου στο φεϊσμπουκ θα δεις φωτογραφια μου εικαι με τα αφεντικα του ελληνικον
και θα δεις με τα ματια σου σε ποιανου γαμο πηγα στη Μοσχα χτες και ολα
Τωρα επειδη δεν θελω να χανω ουτε 15 λεπτα απο το χρονο μου σου εβαλα με φοντο το σάϊτ με ημερομηνια σημερινη(χτεσινη) αποδειξη απο φαρμακειο το ξυραφακι που αγορασε η αλλη να ξυρισει τα ποδια της...
Εδω ειπαμε οτι ηρθαμε να ενημερωσουμε για γκομενες, οχι να τσακωνομαστε
Ο μονος που δεν με πιστευει εισαι εσυ...να σου δωσω το ρωσσικο μου νουμερο να με ακουσεις να σου φυγει η ιδεα;;; ΜΤC ειναι
Και το ξενοδοχειο που μενω ειναι 4αστερο απο μουρη εξωτερικα και σε ρεσεψιον και μοστρα πρωτο...αλλα τα δωματια του δεν λενε

Επισκέπτης
Βάλε καημενε Sinohara την σφραγίδα εισόδου να ξεμπερδεψεις μια και καλή με τους άπιστους Θωμάδες.
---------------
σιγα μην βαλω και την ρετζιστρασια
ααα
γι αυτο εχω να δωσω μια πληροφορια
τωρα δεν την συμπληρωνεις μονος σου με το χερι...τυπωνετε αυτοματα το χαρτακι με το που δωσει το διαβατηριο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο μονος που δεν με πιστευει εισαι εσυ...να σου δωσω το ρωσσικο μου νουμερο να με ακουσεις να σου φυγει η ιδεα;;; ΜΤC ειναι
Χμμμ , αρχίζω πλέον να μην πιστεύω ούτε εγώ... Προχτές το πρωί περίμενα στην πτήση της Αεροφλότ που είχε 10 λεπτά διαφορά με τη δική μου για να χαζέψω τα Ρωσιδάκια...
Δεν μου απαντάς όμως....

Επισκέπτης
Χμμμ , αρχίζω πλέον να μην πιστεύω ούτε εγώ... Προχτές το πρωί περίμενα στην πτήση της Αεροφλότ που είχε 10 λεπτά διαφορά με τη δική μου για να χαζέψω τα Ρωσιδάκια...
Δεν μου απαντάς όμως....
τι να σου απαντησω αφου εφυγα με aegean 8.20 το πρωι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
EINAI AΠΛΑ ρε συ Δημητρακη να απαντησω σε τι που με ρωτΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ?
και σου ειπα αφου ισχυριζεσε οτι εισαι φιλος μου στο φεϊσμπουκ θα δεις φωτογραφια μου εικαι με τα αφεντικα του ελληνικον
Τωρα επειδη δεν θελω να χανω ουτε 15 λεπτα απο το χρονο μου σου εβαλα με φοντο το σάϊτ με ημερομηνια σημερινη(χτεσινη) αποδειξη απο φαρμακειο το ξυραφακι που αγορασε η αλλη να ξυρισει τα ποδια της...
Και το ξενοδοχειο που μενω ειναι 4αστερο απο μουρη εξωτερικα και σε ρεσεψιον και μοστρα πρωτο...αλλα τα δωματια του δεν λενε
Έλα να σου δωσω το Ουκρανικο μου νουμερο MTC να με παρεις να μιλησουνε για να σου αποδειξω οτι ειμαι τωρα Ουκρανια  :2funny:Καλα φωτογραφια για δε πας να βγαλεις?Τοσο δυσκολο σου ειναι? :2funny:τα 10-15 λεπτα απο το χρονο σου ειναι το προβλημα,να καθεσαι να γραφεις εδω  :jerking: εχεις χρονο  :2funny:.

Επισκέπτης
Έλα να σου δωσω το Ουκρανικο μου νουμερο MTC να με παρεις να μιλησουνε για να σου αποδειξω οτι ειμαι τωρα Ουκρανια  :2funny:Καλα φωτογραφια για δε πας να βγαλεις?Τοσο δυσκολο σου ειναι? :2funny:τα 10-15 λεπτα απο το χρονο σου ειναι το προβλημα,να καθεσαι να γραφεις εδω  :jerking: εχεις χρονο  :2funny:.
δεν θελω ρε φιλε να κανω αυτο που μου λες...ετσι απλα
τι ειμαι το σκυλακι του καθενος να moυ λενε πηδα και να πηδαω;;;
οκ να σου δωσω το σταθερο νουμερο του ξενοδοχειου  να με παρεις;;; το επωνυμο μου το ξερεις ζητα με
αμα θες παρε τωρα να ακουσεις και το γκομενακι που εχω μαζι μου  :grin:

Αμα θες σου στελνω και σε πμ και την ρεγκιστρατσια μου
αν και βασικα δεν με νοιαζει τι πιστευει ο καθενας...αρκει που ειμαι εγω εδω... ;)

Συνημμένα

• abcd.jpg
    abcd.jpg
    202,4 KB · Εμφανίσεις: 49

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οι ειδημονες
ο γνωστος πορδομεταναστης,,βαλε κ εσυ καμμια φωτογραφια με καμμια γκομενα παιδακι μου,ετων 49,επιτελους
ο σχινοχαρας,υπερρρρρβαρος εγωπαθης,ευτραφης,ο μπενιτο του νηματος,βιπ νοτειων θαλασσων και ανοητων πασων ρωσιων Εγαλεου....ν ,ειναι παντου και πουθενα
μαγικη εικον ,δακρυζει ενιοτε,συναγωνιζεται τον ΠΑΠ η ΓΑΠ σε εκτος εδρας συντευξειασεις
ο νυχτερυξ,ελαφρως η βαρεως  ρωσσοτραφης ελαφρως ελλην,ελαφρως περασμενα μεγαλεια....
ακολουθει το αυτιστικον βρεφος της ροδου,μεταναστευσας εις γκρεατ βριταννια
και φευ ενας αλλος τρελλος με 2-3 κλωνους....
οποια συντευξης,θα την ζηλευων και οι ελλην τω γενος βολευτες.....

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου απαντάς όμως....
ποσο κανει το μετρο η βλακεια στην μεγαλη η χαρη της βρεττανια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπον η εμπειρια μου απο ρωσσικο γαμο
5 λεπτα υποθεση
μπαινεις στο δημαρχειο σου διαβαζουν κατι λες ντα κι εισαι παντρεμενος
πας σε ενα κατι σαν βωμο μετα κι αλλαζεις βερες
σου δινουν καπακι και το ποιστοποιητικο γαμου
Μ αρεσει που κανουν και βιντεο γαμου  :cheesy:
στο γλεντι
ε κατι σαν τα δικα μας με προποση, χορους τουρτες και τα λοιπα

βεβαια μετα απο καθε προποση φωναζαν <γκορκα> για να φιληθει ο γαμπρος με την νυφη
ενδιαφερουσα εμπειρια
Ακριβως ετσι ειναι αν πας απλα.Εχω παει εκει 2 φορες στη Ρωσσια σαν γαμπρος και ξερω τη διαδικασια :2funny:.Αν ομως δωσεις λεφτα (επισημα,εχει τιμοκαταλογο) νοικιαζεις αιθουσα και εκει σου πριζει τ'αρχηδια η μαλακισμενη για καμια ωρα  :jerking:!Συνηθως στο γαμο εχουν νοικιασει λιμουζινα και μπαινει μεσα η νυφη κ'ο γαμπρος και πηγαινουν στα διαφορα αξιοθεατα της πολης οπου κατεβαινουνε για να φωτογραφηθουνε ακολουθουνε και τα υπολοιπα αμαξια τη λιμουζινα αν και τωρα νοικιαζουνε ενα ή δυο οχηματα σαν αυτο το τερατουργημα  :2funny: (για να μπορουνε να πιουνε) και ακολουθουνε τη Λιμουζινα που ειναι ο γαμπρος και η νυφη.Μετα πηγαινουν στο μερος οπου εχουνε κλεισει και γλεντανε.Ετσι κανουν γαμο οι ανθρωποι της μεσης ταξης στην Αγια Πετρουπολη.Γαμος χωρις λιμουζινα λιγο δυσκολο στη Ρωσσια εκτος αν πηγες σε γαμο τιποτα εσωτερικων μεταναστων απο αλλες πολεις της Ρωσσιας ή τιποτα Ουκρανων? :2funny:Δε λεω μπορει να πηγες αλλα και που βλεπω και τους ανθρωπους στη φωτογραφια και το τραπεζι του γλεντιου μετα το γαμο δεν βλεπω να ειναι και τιποτα πλουσιοι της υψηλης κοινωνιας.

ΈΔΩ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ  :2funny: Γ'αυτο και δεν απανταγες σ'αυτα που σε ρωταγα γιατι πιθανοτατα δεν πηγες τωρα και φοβηθηκες μην πεις καμια :jerking: Σιγουρα εχεις παει παλαιοτερα Οδησσο σε αυτο δεν διαφωνω.Γ'αυτο και εβαλες μονο φωτογραφιες απο κατι μετριες γκομενες σε ενα δωματιο ξενοδοχειου δε λεω μπορει να ηταν και δικες σου αλλα ειναι πολυ πιθανον να μην ειναι καν στην Οδησσο  :2funny:.Τελος παντων η αποδειξη οτι λες  :jerking:ειναι εδω.Γραφεις:  και σου ειπα αφου ισχυριζεσε οτι εισαι φιλος μου στο φεϊσμπουκ θα δεις φωτογραφια μου εικαι με τα αφεντικα του ελληνικον Άν ειχες παει τωρα θα ηξερες οτι ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ναι δεν εχεις αδικο σε αυτο που ειπες οταν ανοιξε τα Αφεντικα ηταν 4 Ο Γιωργος που ειναι τωρα διευθυντης του Εμπορικου Κεντρου Αθήνα ανθρωπος σοβαρος με μεγαλα μέσα και εξουσια,Ο Γρηγορης πρω'ι'ν αστυνομικος,Ο Παναγιωτης που τωρα εχει το μαγαζι με το παγωμενο γιαουρτι κοντα στα σκαλια Ποτεμκιν και ο Σωτηρης πρω'ι'ν ναυτικος μετριου αναστηματος με ασπρισμενο μουσι.Τοτε που πηγες εσυ πιθανοτατα ηταν αυτοι τα αφεντικα Εδω και καποια χρονια ομως δεν ξερω για ποιο λογο αλλα ολοι αυτοι τσακωθηκανε μεταξυ τους και ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ Ο Γιωργος και ο Γρηγορης δεν πηγαινουν εκει ποτέ ο Παναγιωτης καμια φορα παει απο'κει για να φαει (οχι και πολυ συχνα).Αρα η φωτογραφια που λες οτι εχεις ειναι παλιά τωρα που πηγες δεν μπορει να εβγαλες τετοια φωτογραφια :2funny:Ασε που οταν σε εδειξα φωτογραφια ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Αυτα για να μη λες  :jerking:!Ολα τυχαια :think:Τελος παντων ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμπερασματα τους :)

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 45

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ποσο κανει το μετρο η βλακεια στην μεγαλη η χαρη της βρεττανια?
Η βλακείαν είς το Ηνωμένον Βασήλειον ζυγίζετε και είναι πολλα τα καντάρια!

Είς την δικήν σας περιπτωσην υπολογίζετε με στάδια!Και φτάνουν μέχρι και εδώ...

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σχινοχαρα ,στη Ρωσια εφαρμοσες την ιδια τακτικη σου ή ψωνισες αλλοιως ?

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σχινοχαρα ,στη Ρωσια εφαρμοσες την ιδια τακτικη σου ή ψωνισες αλλοιως ?
μα δεν αντεληφθεις νεαρε μου οτι ο βασιλευς μπενιτο ειναι πλεον γυμνος,πως ευστοχα αποκαλυψε ο πανουργος πορδομεταναστης ως νεος ηρακλης πουαρω?
τι τον ρωτας πλεον?
το ασμα "οι αναμνησειειεις " ειναι οτι καλυτερον μπορει να συνησφερει στην εκλεκτη ομηγηρη...

Επισκέπτης
    ΈΔΩ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ  :2funny: Γ'αυτο και δεν απανταγες σ'αυτα που σε ρωταγα γιατι πιθανοτατα δεν πηγες τωρα και φοβηθηκες μην πεις καμια :jerking: Σιγουρα εχεις παει παλαιοτερα Οδησσο σε αυτο δεν διαφωνω.Γ'αυτο και εβαλες μονο φωτογραφιες απο κατι μετριες γκομενες σε ενα δωματιο ξενοδοχειου δε λεω μπορει να ηταν και δικες σου αλλα ειναι πολυ πιθανον να μην ειναι καν στην Οδησσο  :2funny:.Τελος παντων η αποδειξη οτι λες  :jerking:ειναι εδω.Γραφεις:  και σου ειπα αφου ισχυριζεσε οτι εισαι φιλος μου στο φεϊσμπουκ θα δεις φωτογραφια μου εικαι με τα αφεντικα του ελληνικον Άν ειχες παει τωρα θα ηξερες οτι ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ναι δεν εχεις αδικο σε αυτο που ειπες οταν ανοιξε τα Αφεντικα ηταν 4 Ο Γιωργος που ειναι τωρα διευθυντης του Εμπορικου Κεντρου Αθήνα ανθρωπος σοβαρος με μεγαλα μέσα και εξουσια,Ο Γρηγορης πρω'ι'ν αστυνομικος,Ο Παναγιωτης που τωρα εχει το μαγαζι με το παγωμενο γιαουρτι κοντα στα σκαλια Ποτεμκιν και ο Σωτηρης πρω'ι'ν ναυτικος μετριου αναστηματος με ασπρισμενο μουσι.Τοτε που πηγες εσυ πιθανοτατα ηταν αυτοι τα αφεντικα Εδω και καποια χρονια ομως δεν ξερω για ποιο λογο αλλα ολοι αυτοι τσακωθηκανε μεταξυ τους και ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ Ο Γιωργος και ο Γρηγορης δεν πηγαινουν εκει ποτέ ο Παναγιωτης καμια φορα παει απο'κει για να φαει (οχι και πολυ συχνα).Αρα η φωτογραφια που λες οτι εχεις ειναι παλιά τωρα που πηγες δεν μπορει να εβγαλες τετοια φωτογραφια :2funny:Ασε που οταν σε εδειξα φωτογραφια ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Αυτα για να μη λες  :jerking:!Ολα τυχαια :think:Τελος παντων ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμπερασματα τους :)

μα πραγματικα εισαι σοβαρος;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ή ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ;;;
νοιαζει κανεναν εδω τι μεριδιο εχει ο καθενας και που σε ποιο μαγαζι;
τι ειναι γραφειο ερευνων;; ή εδω ειναι τα πρωϊναδικα και οι μεσημεριανες κουτσομπολιστικες εκπομπες;;;
Τα ατομα που αναφερεις τα ρωτησες για να πεις δημοσια τα ονοματα τους στο φορουμ;;;
και το ελληνικον δεν το εχει μονος του ο Σωτηρης μεγαλυτερο ποσοστο εχει ο Δ......
παρε μια φωτο απο το γιο φροστ που οπως ξερεις ειναι καινουριο μαγαζι
το οποιο ειναι του Δ..... και το τρεχει η κοπελα του η Β.....

Συνημμένα

• 1426473_10202746733609362_1187351872_n.jpg
    1426473_10202746733609362_1187351872_n.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • PB250601 (1).jpg
    PB250601 (1).jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πάλι μαλακίες γράφεις; Δεν έχεις πάει πουθενά ρε ψεύτη. Κι αυτά που λες περί Δ και Β δεν ισχύουν. Όπως τα λέει ο δημητράκης είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom