Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 δεν εχω να αποδειξω κατι σε καποιον.και δεν εχω μαθει να ειμαι παπατζης ωσποτε ειναι λιγο δυσκολο να γινω τωρα.
το μαγαζι που δουλευει το ειπα,οποιος τυχει και την γνωρισει ας της κανει κουβεντα οτι του αρεσουν τα χαμστελακια,μπορει να σε παει σπιτι της να σου δειξει και το δικο της.
αλλα αμα δεις την ολενα θα μεινεις καγκελο και αν δεις την χριστινα θα σου φυγουν τα ουλα...αυτο σου λεω...και οτι θελεις πιστευεις.
Δεν ξερω ο Νυχτεριδας σε ξεσκεπασε :2funny:Σε αυτον αποδειξε το.Εχει δικιο παντος σε αυτα που λεει αν ειχες παει Κιεβο θα ειχες δεκαδες φωτο δικες σου και της γκομενας και δεν θα εβαζες φωτο της απο το βκοντακτε και με κρυμενο προσωπο κιολας  :2funny:
μερικες φορες δεν καταλαβαινω την καχυποψια σου
ποιος ο λογος να πω ψεματα
εν παση περιπτωση
σου βαζω φωτο απο το παραθυρο του ξενοδοχειο μου
και την τηλεοραση που επαιζε χτες το ΔΟΜ2
Τρια πουλακια καθονταν και  :jerking:.Καταρχην σχετικα με την Οδησσο που πηγες σε εδειξα σε ανθρωπους που δουλευουν στο Ελληνικο και δεν σε θυμοταν κανενας βεβαια αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν πηγες γ'αυτο και δεν το ανεφερα.Οταν σε ρωτησα για το Ελληνικο δεν ανεφερες και πολλα  (μην αρχισεις να λες  :jerking: οτι παλι σου κλεψανε της φωτο σου οταν μονο σου με εχεις στους φιλους στο Facebook και οι φωτο σου ειναι παντου στο ιντερνετ τελος παντων αυτο δεν ειναι το θεμα μας).Δε λεω μπορει να πηγες και να καθησες να εφαγες και να μη μιλησες με κανεναν και να περασες απαρατηρητος αν και λιγο δυσκολο μου φενεται :think:,μπορει και να πηγες Οδησσο δεν λεω.Σιγουρα δεν ειναι και κανενα κατορθωμα.Βεβαια για τους φουκαραδες του σα'ι'τ που τη βγαζουνε Ελλαδα  :2funny: ειναι να παει κανεις Ουκρανια ειναι σα να παει καποιος στο Φεγγαρι :2funny:!Τωρα σχετικα με το αν εισαι Μοσχα ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ σου ειπα πως :)Αντι να μας βαζεις παλι φωτο απο  :jerking: δωματια και γκομενες σε ενα κρεβατι :2funny: Πηγαινε αν η κοκκινη πλατεια ειναι μακρια σε καποια κοντινη σταση του μετρο απο'κει που εισαι με ενα περιοδικο και βγαλε  φωτογραφιες να φενεσαι εσυ η σταση του μετρο με την ονομασια και το περιοδικο. Απλα πραγματα.Αλλιως μη μας ζαλιζεις εσυ και οι κλωνοι σου  με  :jerking:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
dimitrakis29 δεν εχω να αποδειξω κατι σε καποιον.και δεν εχω μαθει να ειμαι παπατζης ωσποτε ειναι λιγο δυσκολο να γινω τωρα.
το μαγαζι που δουλευει το ειπα,οποιος τυχει και την γνωρισει ας της κανει κουβεντα οτι του αρεσουν τα χαμστελακια,μπορει να σε παει σπιτι της να σου δειξει και το δικο της.
αλλα αμα δεις την ολενα θα μεινεις καγκελο και αν δεις την χριστινα θα σου φυγουν τα ουλα...αυτο σου λεω...και οτι θελεις πιστευεις.
Τυπε έχουμε φάει πολλά παραμύθια σε αυτά τα topik και είμαστε επιφυλακτικοί . Καλα να περνας και ολες να τις πηδηξεις αλλα αν θες να εισαι πιστευτος σ αυτα που γραφεις μην ανεβαζεις φωτογραφιες ξενες αλλα δικες σου μαζι με την εκαστοτε γκομενα . Και εμενα μου ειπε οτι δουλευει στο стрип клуб "Золотой Носорог"    τι παει να πει οτι την πηδηξα ???? Και στην Αθηνα ολες οι σωληνοκορες εχουν σελιδες στο φεισμπουκ για να ψαρευουν πελατες για τα μαγαζια τους . Στην Ουκρανια ειναι λιγο διαφορετικα τα στριπ κλαμπ και με τιμες 100-150-200 ευρω την ωρα μπορεις να την παρεις στο ξενοδοχειο σου για ιδιωτικους χορους . Ποιος ο λογος ομως να φας ενα σωρο λεφτα την στιγμη που με 100 ευρο στην Αθηνα βρισκεις καλυτερες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μερικες φορες δεν καταλαβαινω την καχυποψια σου
ποιος ο λογος να πω ψεματα
εν παση περιπτωση
σου βαζω φωτο απο το παραθυρο του ξενοδοχειο μου
και την τηλεοραση που επαιζε χτες το ΔΟΜ2
Tι τηλεοραση ειναι αυτη ρε μαλακα,σε πανσιον πηγες; :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Από maidan πέρασε κανείς ?  :rolleyes:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ξερω ο Νυχτεριδας σε ξεσκεπασε :2funny:Σε αυτον αποδειξε το.Εχει δικιο παντος σε αυτα που λεει αν ειχες παει Κιεβο θα ειχες δεκαδες φωτο δικες σου και της γκομενας και δεν θα εβαζες φωτο της απο το βκοντακτε και με κρυμενο προσωπο κιολας  :2funny:Τρια πουλακια καθονταν και  :jerking:.Καταρχην σχετικα με την Οδησσο που πηγες σε εδειξα σε ανθρωπους που δουλευουν στο Ελληνικο και δεν σε θυμοταν κανενας βεβαια αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι δεν πηγες γ'αυτο και δεν το ανεφερα.Οταν σε ρωτησα για το Ελληνικο δεν ανεφερες και πολλα  (μην αρχισεις να λες  :jerking: οτι παλι σου κλεψανε της φωτο σου οταν μονο σου με εχεις στους φιλους στο Facebook και οι φωτο σου ειναι παντου στο ιντερνετ τελος παντων αυτο δεν ειναι το θεμα μας).Δε λεω μπορει να πηγες και να καθησες να εφαγες και να μη μιλησες με κανεναν και να περασες απαρατηρητος αν και λιγο δυσκολο μου φενεται :think:,μπορει και να πηγες Οδησσο δεν λεω.Σιγουρα δεν ειναι και κανενα κατορθωμα.Βεβαια για τους φουκαραδες του σα'ι'τ που τη βγαζουνε Ελλαδα  :2funny: ειναι να παει κανεις Ουκρανια ειναι σα να παει καποιος στο Φεγγαρι :2funny:!Τωρα σχετικα με το αν εισαι Μοσχα ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ σου ειπα πως :)Αντι να μας βαζεις παλι φωτο απο  :jerking: δωματια και γκομενες σε ενα κρεβατι :2funny: Πηγαινε αν η κοκκινη πλατεια ειναι μακρια σε καποια κοντινη σταση του μετρο απο'κει που εισαι με ενα περιοδικο και βγαλε  φωτογραφιες να φενεσαι εσυ η σταση του μετρο με την ονομασια και το περιοδικο. Απλα πραγματα.Αλλιως μη μας ζαλιζεις εσυ και οι κλωνοι σου  με  :jerking:.
Πολύ "παλούκι" απο τιμές το Λονδίνο!Εκτός του ότι είμαι πολύ άσπρος για εδώ!Καλα τα λέει ο άλλος ότι τα αράπια έχουν τον πρώτο λόγο!
Αλλά τυχαιρά μπορεί να υπάρξουν...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    163,1 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Tι τηλεοραση ειναι αυτη ρε μαλακα,σε πανσιον πηγες; :2funny:
γαμησε τα ρε μαλακα
4αστερο ξρνοδοχειο κι εχει τηλεοραση της πουτσας
Δημητρακη ελπιζω μια αποδειξη σημερινη να σε καλυπτει
αν οχι απλα δεν θελω να βγαλω σαν βλακας φωτο σε μετρο με μια εφημεριδακαι να γελαει ο κοσμος
αλλωστε στη μοσχα ηρθα για ενα γαμο ενος φιλου που παντρευτηκε σημερα

Αφου οπως λες με εχει φιλο στο φεϊσμπουκ...τοτε θα ειδες με ποιους  καθομε στο ελληνικο στην οδεσσα και πινω καφε
εχεις το ελευθερο να την ανεβασεις χωρις να γκρινιαζω αρκει να σβησεις τα προσωπα

ΥΓ... μας ταϊσαν στον γαμο ενα περιεργο ψαρι...εσει οι ρωσοι ξερετε πως το λενε;;;

Συνημμένα

• PC050649.jpg
    PC050649.jpg
    197 KB · Εμφανίσεις: 32
  • PC050619.jpg
    PC050619.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• p9.jpg
    p9.jpg
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Osetrvsachke.JPG
    Osetrvsachke.JPG
    226,1 KB · Εμφανίσεις: 36

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΥΓ... μας ταϊσαν στον γαμο ενα περιεργο ψαρι...εσει οι ρωσοι ξερετε πως το λενε;;;
Осётр  - Οξυρρυγχος  Περιεργο που φαγατε τετοιο ψαρι , ξερω οτι ειναι απαγορευμενο το ψαρεμα του συγκεκριμενου ειδος με νομο που επεβαλε πριν μερικα χρονια ο Πουτιν. Απο τα αυγα του εξαγεται το μαυρο χαβιαρι.                                        С начала XXI века лов всех видов осетров в России запрещён.
Некоторые виды занесены в Красные книги МСОП и России.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Осётр  - Οξυρρυγχος  Περιεργο που φαγατε τετοιο ψαρι , ξερω οτι ειναι απαγορευμενο το ψαρεμα του συγκεκριμενου ειδος με νομο που επεβαλε πριν μερικα χρονια ο Πουτιν. Απο τα αυγα του εξαγεται το μαυρο χαβιαρι.
Οχι ολα τα ειδη του.Υπαρχουν σε μεγεθος απο μισο μεχρι ενα μετρο τα περισσοτερα ειναι εκτροφειου κοστιζει καπου 300-350 ρουβλια το κιλο (μιλαω για ολοκληρο το ψαρι φιλετο εχει γυρω στα 600 ρουβλια το κιλο) τα εχουνε μεσα σε κατι γυαλινες δεξαμενες με νερο ζωντανα μαζι με Карп (Δεν ξερω πως το λενε Ελληνικα στην Ελλαδα το εχω δει μονο στις Πρεσπες) στα περισσοτερα 24ωρα πολυκαταστηματα τυπου Лента,Карусель ή Окей (Φωτο2) διαλεγεις ποιο θελεις το βγαζουνε απο τη δεξαμενη το карп το κωβουνε το καθαριζουνε απο τα  λέπια στο βαζουνε σε μια σακουλα και στο δινουνε.Το Осётр στο βαζουνε ζωντανο στη σακουλα.Το Карп ειναι φτηνο απο 80 ρουβλια το κιλο.Απαγορευμενα ειναι ενα ειδος που ειναι στην Κασπια και ειναι πολυ μεγαλα.Χαβιάρι ολα τα ψαρια βγαζουνε αλλα τα καλητερα ειναι του Οξυρρυγχου το μαυρο και μετα το κοκκινο του Σολωμου.Εχει και πολυ φτηνα χαβιαρια απο Щука Мойва και αλλα ψαρια.Εγω παντος προτιμαω το Σολωμο απ'ολα αυτα τωρα φτηνηνε λιγακι τιμη 440-480 ρουβλια το κιλο το φιλετο.Με την διαιτα που κανω τη μονοφαγια θελω γυρω στο 1,2-1,4 κιλο Σολωμο για να χορτασω.

Συνημμένα

• karp.jpg
    karp.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_0037.jpg
    IMG_0037.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 28

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Карп ειναι ο Κυπρινος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Карп ειναι ο Κυπρινος
Σ'ευχαριστω :).Εγω ειχα δει που βγαζανε με δυχτια αυτα τα ψαρια στις Πρέσπες και την Οχρίδα που ειχα παει το 1996 (στα Σλαβομακεδονικα το λενε Крап).Απο την Ελληνικη πλευρα των Πρεσπων δεν εχω παει παντος μου εχουνε πει οτι ειναι εντελως ανοργανωτα δεν εχει τιποτα ουτε παραλιες ουτε μερη να μεινει εχει μονο ενα αθλιο χωματοδρομο που σε παει στη λιμνη.Στην πλευρα της Π.Γ.Δ.Μ εχει ασφαλτο παραλιακο δρομο και χωρια κοντα στην Μεγαλη Πρεσπα.Στην Οχριδα εχει την πολη Охрид και την πολη της Струга που ειναι πανω στη λιμνη καθως και πολλα χωρια σε ενα παραλιακο δρομο που περναει διπλα στη λιμνη.Θα ηθελα πολυ να ξαναπαω σε αυτα τα μερη.Το σκεφτομαι για την ανοιξη,αλλα εκει θελεις σιγουρα να εχεις αυτοκινητο και εγω βαριεμαι να οδηγαω τοσες μερες και γενικα της διακοπες μου δεν γουσταρω να οδηγω,εδω καθε μερα με τ'αμαξι ειμαι!Καπου το βαριεσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μια χαρά σας τα λέει ο πορνομετανάστης για τις διαφοροποιήσεις μεταξί των πρώην κουμουνιστικών κρατών!

Για να μην χάνουμε την επαφή και με το βασικό μας θέμα σας βάζω μια φωτογραφία με γκομενάκια απο μια σχολή χωρού της Μόσχας!Μια απο αυτές είναι μια πρώην μου πριν τρία χρόνια,που ακόμα έχουμε επαφή!
Στη σχολή κάνανε τόσο δύσκολες χορογραφίες που έβλεπα βίντεάκια και δεν το πίστευα!Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Το κοριτσάκι είναι 28 χρονών και δουλεύει λογίστρια σε μια εταιρία με μισθό περί τα 2500€ το Μήνα!Έχει δικό της διαμέρισμα και αυτοκίνητο!
Δεν υπάρχει καμια περίπτωση να την παίξει κάποιος τύπου Σινοχάρα απο το Ίντερνετ και να του κάτσει για κάποιο δώρο ή για χρηματικό αντίτιμο..Ούτε σε κάποιον Αραπά η Τούρκο και παρακμιακό θα καθόταν!
Ελπίδες έχουν όσοι είναι μιας νορμαλ εμφάνησης και τη πετύχουν σε διακοπές( ήταν πρόσφατα στο Μπαλί) και το παίξουν σωστά, χωρίς δώρα και πιρφορίστικα καραγκιοζιλίκια που χαλάνε τις γυναίκες!
Η λογική δεν έχει χαθεί! Μερικές φορές που ο πορνομετανάστης σας λέει ξυπνήστε ζώα έχει δίκιο!
Αν προσέχουμε την φήμη μας σαν χώρα μόνο με τέτοιες γκόμενες θα έχουμε να κάνουμε και θα μας παρακαλάνε!Όχι αυτό που συμβαίνει τώρα να γαμάτε μια απο τον περιπλανόμενο θίασο και μετα να βγάζετε φωτογραφίες σαν να κάνατε κάτι σπουδαίο και να γελάει και ο κάθε πικραμένος ....

μπαζα ολες στη φωτο ρε καημενε

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πολύ "παλούκι" απο τιμές το Λονδίνο!Εκτός του ότι είμαι πολύ άσπρος για εδώ!Καλα τα λέει ο άλλος ότι τα αράπια έχουν τον πρώτο λόγο!
Αλλά τυχαιρά μπορεί να υπάρξουν...

Για αυτό σε πάω. Γιατί είσαι περίπτωση  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μπαζα ολες στη φωτο ρε καημενε
επίσης .....στραβές, κουτσές και φτωχές!Το κακό συναπάντημα....

Άλλαξε πεζοδρόμιο αν δεις καμιά απο αυτές στο δρόμο :2funny:....

Το πιο μπάζο πάντος απο αυτές ,είναι κλάσεις ανώτερη απο μια μέση Ελληνίδα...

Αλλά σε εμάς οι κοντόχοντρες με τη τρίχα και το μουστάκι μας παρουσιάζονται σαν Αφροδίτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
επίσης .....στραβές, κουτσές και φτωχές!Το κακό συναπάντημα....

Άλλαξε πεζοδρόμιο αν δεις καμιά απο αυτές στο δρόμο :2funny:....

Το πιο μπάζο Πάντος απο αυτές  είναι κλάσεις ανώτερη απο μια μέση Ελληνίδα...

Αλλά σε εμάς οι κοντόχοντρες με τη τρίχα και το μουστάκι μας παρουσιάζονται σαν Αφροδίτες...
Ποιος Παντος;Αυτος που ειπαζε στον ολυμπιακο;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για αυτό σε πάω. Γιατί είσαι περίπτωση  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
μήπως είσαι σκουρόχρωμος η μιγάς ?Δεν είναι κακό!Μπορείς να μας το πεις...Εδώ στο  London τους βλέπω παντού....Και αναγκαστικά νταλαβερίζεσε μαζί τους γιατι ειναι πωλητές,σερβιτόροι ακόμα και  ελενκτές!Ευγενικά πλασματάκια....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βάλε καημενε Sinohara την σφραγίδα εισόδου να ξεμπερδεψεις μια και καλή με τους άπιστους Θωμάδες.
---------------
Οσο για σένα rod καλα σου τα σουρανε. Ψευτάκος εισαι. Αρχιψευταρος του κερατά, σαν τον αλλον τον Λαδακη που τον ξεμπροστιάσανε και αυτον, για παρόμοια περίπτωση.
Αν ησουν τιμιος (επι του θέματος εννοώ) 8α έλεγες ότι η φωτογραφια ειναι κατεβασμένη απο το Νετ. Επισης δεν υπηρχε λόγος να την μουτζουρωσεις, αφου αυτη εβγαζε φάτσα κάρτα δημόσια την μουρη της. Γιατι το έκανες λοιπόν; Για να την προστατεύσεις; Οχιιιιι, Για να γι'ίνεις πιστευτός το έκανες. Σας γνωριζω όμως κατι τύπους σαν εσάς. Κλασικοι Πυρφόροι. Αναθεμα με αν εχετε παει μακρυτερα απο το περιπτερο της γειτονιάς σας, και αυτο για παρετε κανα τσοντοπεριοδικό. Μόνο απο εκεί γνωρίζετε το σχημα του μουνιου....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
μήπως είσαι σκουρόχρωμος η μιγάς ?Δεν είναι κακό!Μπορείς να μας το πεις...Εδώ στο  London τους βλέπω παντού....Και αναγκαστικά νταλαβερίζεσε μαζί τους γιατι ειναι πωλητές,σερβιτόροι ακόμα και  ελενκτές!Ευγενικά πλασματάκια....

Και ψωλαράδες τύπε.
Βλέπες κάτι ακάλτσοτα καβλάκια που κυκλοφορούνε μετά τις 11 στο δυτικό λονδίνο;
Ε η κάθε μία έχει πάει με τουλάχιστον 5 υποσαχάριους.
Είναι νόμος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Βάλε καημενε Sinohara την σφραγίδα εισόδου να ξεμπερδεψεις μια και καλή με τους άπιστους Θωμάδες.
---------------
Οσο για σένα rod καλα σου τα σουρανε. Ψευτάκος εισαι. Αρχιψευταρος του κερατά, σαν τον αλλον τον Λαδακη που τον ξεμπροστιάσανε και αυτον, για παρόμοια περίπτωση.
Αν ησουν τιμιος (επι του θέματος εννοώ) 8α έλεγες ότι η φωτογραφια ειναι κατεβασμένη απο το Νετ. Επισης δεν υπηρχε λόγος να την μουτζουρωσεις, αφου αυτη εβγαζε φάτσα κάρτα δημόσια την μουρη της. Γιατι το έκανες λοιπόν; Για να την προστατεύσεις; Οχιιιιι, Για να γι'ίνεις πιστευτός το έκανες. Σας γνωριζω όμως κατι τύπους σαν εσάς. Κλασικοι Πυρφόροι. Αναθεμα με αν εχετε παει μακρυτερα απο το περιπτερο της γειτονιάς σας, και αυτο για παρετε κανα τσοντοπεριοδικό. Μόνο απο εκεί γνωρίζετε το σχημα του μουνιου....
Τον λαδακη εγω τον ειχα ξεμπροστιασει.Οπως και τον τραμουντανα,και αρκετους αλλους στο θρεντ με τις γκομενες και καλα που γαμησαν. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom