Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Από πια Ρωσσία έρχεται
Από τον αη Γιάννη το Ρώσσο ίσως
Από τον αη Γιάννη το Ρώσσο ίσως
Εγω παντος δεν τρυγυριζω στα νεκροταφεια ουτε μιλαω με ταφουςΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ Ο ανθρωπος ειναι οχι απλα ξεφτιλας,αλλα πολυ βλακας....
υπαρχει παντα!!!Οταν το πρωτοειδα, ξεραθηκα στα γελια.
Υπαρχει ακομα? εχω καιρο να παω αεροδρομιο Οδησσου. Ισως ανεβω το Πασχα...
Εγω παντος δεν τρυγυριζω στα νεκροταφεια ουτε μιλαω με ταφους
ρε παρη,δεν τον αφηνεις τωρα το μιτσο λεω,γω,να βαλεις καμμια φωτογραφια απο ουκρανια?? ;) ;) ;)χαχαχαχα γελασα. μα τι αστεια λεει ο ανθρωπος ε? μπρρρρ τι κρυα αστεια. και παντα τα ιδια
ρε παρη,δεν τον αφηνεις τωρα το μιτσο λεω,γω,να βαλεις καμμια φωτογραφια απο ουκρανια?? ;) ;) ;)
εχω φωτο μονο με τοπια ,ειμαι φυσιοδιφηςΤις δικες σου γιατι τις κρυβεις;;;;;;;;;;;;;;;
ειμαι Μολντοβα αν εισαι αυτος που εμαθα χτες αλοιμονος σου .
κοψε την φατσα σου και βάλε να δουμε τα μωρα......
Και αλλού ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ,σε αλλα ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΡΚΟΣ,και όποιος πάει να γράψει κάτι η να συνομιλήσει με κάποιον και αυτός τα ίδια ΤΡΑΒΑΕΙ.Όποιος από εδώ και πέρα συνεχίσει έστω και με ένα post τους τσακωμούς, τις προσωπικές αντιδικίες και τις μαλακίες, έχει φύγει την επόμενη στιγμή. Ό,τι γράφτηκε γράφτηκε. Τέλος. Η κατάσταση έχει κουράσει πάρα πολύ.
FSTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!! elaaa ta zoa moy arga!!!! σας τα γραφοοοοο και μετα παντα ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑΛΙΘΕΥΣΗ!!!!! ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟ ΡΟΙΤΕΡΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΜΠΛΟΚΑς!!! ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕς ΜΑς ΚΑΡΓΙΟΛΕ ΟΛΕ ΑΑΑ καθε πσκ βουλγαρια την βγαζουν!!!! βεβεα την πιασαν σιγουρα απο καρφοτι!!! αλλα κολπα!!!!!!!!! βοθλγαρια οσον ειναι καιρος ακομα !!! γιατι και εκει σε κανα χρονο θα φτασουν οι τιμεσ στο διαλο!!!Ela ta zontana ολα τα σβαζο ολα τα μαχερονο περαστε κοσμε και μπαμιες εχουμε εξ ανατολας τρισ το λαδι τρισ το ξιδι κοτσους ψαχνουνε παντου τι να λεμε τορα το ανατολικο μπλοκ εχει γινει μαηαμι και μεισ τον πεζουμε σαμαρ-στουρναρ και τον κακο μας το φλαρο με το δεξι !! με το αριστερο τοσα χρονια μιναμε απο ευροσπερμα ΑΑΑχτουνγκ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΒΟΥΛΑΓΑΡΙΑ !! ΑΑΑ+++ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕ αμα γραφεισ μαλακιες σε βαθοσ χρονου θα γινεις μπλασκος !!!! μαγκες την βουλγαρικι κολορατσα ποτε δεν τιν γουσταρα αλλα αμα δειτε τα ξενοδοχεια τα μαγαζια και τα χαηλικια που παντου ξεφιτρονουν θα παθετε μπιλαλα !! τα νεα μεταξι τον ανατολικον μεταδιδοντε αμεσος !! ορδες ρουμανον μολδαβον ουκρανον καθε πσκ στα δυο γαματα χιονοδρομικα ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΑΡΑΧΟΒΑ !! ΛΕΜΕ!!! ΚΑΙ ΠΑΜΘΙΝΑ!!!! οποσ και στην θαλλασα στης ξενοδοχιαρες που ακομα και η γκομενα του πουτιν αμα κατεβενε θα παθενει μπιλαλα ολε ολε σε τιμες ξεφτιλα!!! αυτο κανουν και οι ανατολικοι τον τελευτεο εναμιση χρονο τσιμπανε της καργιολες και βουλγαρια οπα !! καζινα γιακουζια και απανο τουρλα σαουνα μασαζ και βιολια με πιανα και καταρακτες του νιαγαρα!! ελπιζο να σκαμπασατε γκε γκε??? σε οπια καργια πεισ για βουλγαρια φτιαχνει βαλιτσα αυθημερον και παει ταξιδιοτικο γραφειο περνει βιζα τουριστικα και ερχετε τρεχοντας!!!! το μονο μειον μην μπλεξεις η πειραξεισ κανεναν μαλακοντοπιο-χα-ι !! ουτε γεοργιανοι μαφιοζοι δεν σε γλιτονουν !! αλλα πρεπει να εισαι πολι μαλακς για να μπλεξεισ!!! αλα ρενντ ενα πραγμα!!!! ρε ρολογα ξερης πιος σε βαφτισε ???? οηλεεε οημμμεε ουαλα μαχμαλα !!!! αλλα ιδιος ο νονος σου !!!!! σε βριζει ολος ο κοσμος προσεχε γιατι το επομενο σταδιο ειναι να σε ψαχνει ολος ο κοσμος!!!! δεν πιστευο να αρχισες να κοιμασε στα μαντρια και οταν κλανεις να τρεχουν τα ζοντανα στο χοριο!!!!!?? τριπια σοβρακα λουι βιτον απο την αγια βαρβαρα ??? τα κοντομανικα α παντος τα βαζεις !!!!!!! εμποριο χαρμανι ???? ανιχνευση κοτετσιον για αυγα και κουνελια για το δρομο σκαμπαζεις??? σφιρα στον νονο να σου μαθει τα κολπα!! ρε πιλατεεε !!! τα ταξιδιοτικα σου γαμισια θα τα διαβασουμε καμια φορα??? βγαλτα στην φορα αφου το κατεχεις καλα το αθλημα !!! ριξε κανα προβολεα αντε μονο εγο δινο στιγμα!!!! αντε!!!! νταζβιντανια ζαγαρια φσσσσστττττττττ!!!!!
δεν εχω φωτογραφιες εγω φιλαρακο να ποσταρω,δεν ζω ουκρανια για να πηδαω πουτανες. προτιμω το λαβ στορυ. ειναι αλιως. φρεσκα μωρακια να βγεις εξω και να πηδηξεις με ανεση και συναισθημα, και οχι να πληρωσω να πηδηξω σε μια χωρα με 40000000 γυναικες ΟΛΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Εγω δεν ειμαι σαν τον...γαριδακη...ρε παρη,δεν τον αφηνεις τωρα το μιτσο λεω,γω,να βαλεις καμμια φωτογραφια απο ουκρανια?? ;) ;) ;)
!!!ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛ. ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΎΝ ΠΙΑ!Είναι μουνάρες οι Ουκρανέζες και το δίνουν στο δρόμο για μια βότκα
σωστος ;)δεν εχω φωτογραφιες εγω φιλαρακο να ποσταρω,δεν ζω ουκρανια για να πηδαω πουτανες. προτιμω το λαβ στορυ. ειναι αλιως. φρεσκα μωρακια να βγεις εξω και να πηδηξεις με ανεση και συναισθημα, και οχι να πληρωσω να πηδηξω σε μια χωρα με 40000000 γυναικες ΟΛΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Και ομως δεν υπαρχει...To αντικαταστησανε με ...μοντερνο.Οταν το πρωτοειδα, ξεραθηκα στα γελια.
Υπαρχει ακομα? εχω καιρο να παω αεροδρομιο Οδησσου. Ισως ανεβω το Πασχα...
Δυστηχως οπως εγραψα οχι δεν γνωριζω τιποτα.Εγω ερχομαι απο βορρα και παρακατω δεν εχω φτασει.@@δημητρης 29
γνωριζεις τον δρομο απο γκαλατσι ρουμανια για τιρασπολ?εχεις περασει οδικα ουκρανια?θελει βινιετα?η διοδια
κ ποσο?
ο δρομος ειναι βατος οπως ρουμανια μολδαβια προς κισιναου?
η οποιος αλλος εχει γνωση επι του θεματος(ντανκεσεν)...