Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μυστηριο τρενο τελικα αυτος ο δασκαλος.εχει εξαφανιστει παλι,μας εχει γραψει στα αρχιδια του εντελως.
πλησιαζει το τελος του σχολικου ετους,και παλι με την πουτσα στο χερι θα μεινουμε.εχει να παραδωσει μαθημα ο δασκαλος απο τον προηγουμενο μηνα.και φετος δεν βλεπω να περνουμε πτυχια.
φτωχη ελλαδα που τρως τα παιδια σου,και κριση και αμαθεια και εκλογες και ολα τα σκατα μαζεμενα.
Γειά σου Δάσκαλε, γειά σου Arcans, γειά σε όλους!!!
Το κλίμα είναι πανηγυρικό γιατί έκανα σεφτέ με τουρίστρια φέτος! Ρωσίδα απο Σαμάρα που δούλεύει δικηγορίνα στη Μόσχα! Πολύ καλή σε ομορφιά σχεδόν στην ηλικία μου με όλα τα Ρώσικα χαρακτηριστικά!!!!Πολύ μορφωμένη με σεβασμό για την Ελληνική ιστορία και το νησί! Ευτυχώς έπεσε σε "καλά χέρια" !!! Ουκρανίδες δεν έχω δει ακόμα και περιμένω με περιέργεια... :2funny:
Τα λέω για να αποδείξω οτι δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για Ρωσο-Ουκρανίδες και μιλάμε για αφρόκρεμα που εκεί δεν τις βλέπεις πουθενά!
Το μόνο στραβό των ημερών είναι η επίσκεψη του minister Τουρισμού στον εργασιακό μου χώρο που του τα έχωσα κατάμουτρα όταν μου είπε πως αυτός φέρνει τον Τουρισμό στην Ελλάδα! Τον Τουρισμο τον φέρνουμε εμείς με το φιλότιμο και την προσπάθεια του είπα!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις έμαθα κάτι πολύ ενδιαφέρον πάνω στο θέμα μας και τρελένομαι....Αυτή τη στιγμή στο Grecotel στην Κυλλήνη είναι περί τους 1200 Ουκρανούς!!! Πριν 2 χρόνια που είχα βρεθεί στην περιοχή είχε απίστευτα κορμιά!!!
Αν κάποιος μένει εκεί κοντά πιστέυω αξίζει ενα ποτάκι στο Μπάρ του ξενοδοχείου..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Μόλις έμαθα κάτι πολύ ενδιαφέρον πάνω στο θέμα μας και τρελένομαι....Αυτή τη στιγμή στο Grecotel στην Κυλλήνη είναι περί τους 1200 Ουκρανούς!!! Πριν 2 χρόνια που είχα βρεθεί στην περιοχή είχε απίστευτα κορμιά!!!
Αν κάποιος μένει εκεί κοντά πιστέυω αξίζει ενα ποτάκι στο Μπάρ του ξενοδοχείου..

Θέλω να πιστεύω, ότι τα 1200 άτομα δεν είναι μόνο Ουκρανοί, αλλά ΚΑΙ Ουκρανές! ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες έγινε η πρώτη απόπειρα για Ούκρανίδες φέτος!

Εντοπίσαμε στο Club 2 διάδες και είμασταν 3 πολύ δυνατοί παίκτες!!
Η πρώτη δυάδα ήταν απο Ντνιεπροπετροφσκ! Η μια μόνο μιλιώταν αλλά χόρευε "σπαστικά" στη πίστα και ήταν διστακτική μαζί μου! Ο άλλος στρίμωξε τη μια απο το άλλο ζευγάρι με κοντό μαλί που δήλωναν απο Κίεβο αλλά δεν με έπεισαν και τόσο... Στο φίλο μου είπε πως ήταν ζευγάρι με την άλλη και της αρέσουν οι γυναίκες και χόρευε μαζί του για τον χαβαλέ... Οι πρώτες σπάστικαν μαζί μου όταν με είδαν να μιλάω με τη φίλη της Λεσβίας! Στο τέλος φύγαμε μαζί προς τα έξω και τους πρότεινα να τις οδηγίσω στο ξενοδοχείο τους..... Μαλακία αλλα είχα κέφια μετα την είσοδο της Χ.Α στη βουλή! Αυτές το ψιλοσυζήτησαν και αρνήθικαν με την δικαιολογία πως δεν με ξέραν και εξαφανίστηκαν συνοπτικά....
Ξέχασα να χουφτώσω.... Ακόμα είμαστε κρύοι! Αλλά έχει ΘΕΜΑ!!! Μας έχουν φύγει τα μάτια με τα Ρωσίδια....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες έγινε η πρώτη απόπειρα για Ούκρανίδες φέτος!

Εντοπίσαμε στο Club 2 διάδες και είμασταν 3 πολύ δυνατοί παίκτες!!
Η πρώτη δυάδα ήταν απο Ντνιεπροπετροφσκ! Η μια μόνο μιλιώταν αλλά χόρευε "σπαστικά" στη πίστα και ήταν διστακτική μαζί μου! Ο άλλος στρίμωξε τη μια απο το άλλο ζευγάρι με κοντό μαλί που δήλωναν απο Κίεβο αλλά δεν με έπεισαν και τόσο... Στο φίλο μου είπε πως ήταν ζευγάρι με την άλλη και της αρέσουν οι γυναίκες και χόρευε μαζί του για τον χαβαλέ... Οι πρώτες σπάστικαν μαζί μου όταν με είδαν να μιλάω με τη φίλη της Λεσβίας! Στο τέλος φύγαμε μαζί προς τα έξω και τους πρότεινα να τις οδηγίσω στο ξενοδοχείο τους..... Μαλακία αλλα είχα κέφια μετα την είσοδο της Χ.Α στη βουλή! Αυτές το ψιλοσυζήτησαν και αρνήθικαν με την δικαιολογία πως δεν με ξέραν και εξαφανίστηκαν συνοπτικά....
Ξέχασα να χουφτώσω.... Ακόμα είμαστε κρύοι! Αλλά έχει ΘΕΜΑ!!! Μας έχουν φύγει τα μάτια με τα Ρωσίδια....
20 Χλμ μακρυά απο τη πόλη μέναν οι ξεκολιάρες και αντί να μου πέρναν και τσιμπούκια για να τις πάω, μου το παίξαν ιστορία....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάγκες σας καταλαβαίνω!!!! Θέλετε να πέφτει  :knockinb: στις Ουκρανίδες ο καθένας για τον λόγο του... Γι' αυτό είμαστε και όλοι μαζεμένοι εδώ!!! Κι εγώ σκέφτομαι λιγέρα Ουκρανικά κορμάκια και θέλω να τα ξεσκίσω... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να είμαι πιο τυχαιρός!!!

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Glock perfection δεν μιλαω χωρις αποδειξεις. Ελπιζω να μην ψηφισες τα χρυσα αυγα. Αν ναι κριμα, γιατι διαβαζα τα μηνυματα σου. 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.802
Πόντοι
3.656
20 Χλμ μακρυά απο τη πόλη μέναν οι ξεκολιάρες και αντί να μου πέρναν και τσιμπούκια για να τις πάω, μου το παίξαν ιστορία....
παιξατε  σε μωρα με  δυσκολο μπακ-γκραουντ :S
το ντνιπροπετροφσκ ειναι μαζι με οντεσα το πια δυσκολα μερος για φαστ αματερ  σεξ....
ειναι πολη της μαφιας  κ της μαγκιας,πολυ χρημα,ακριβα αμαξια ,κλαμπαρες,κλπ :helpplea:
στα μειον  οι ψηλοτεροι κ πιο αθλητικοι  αντρες της ουκρανιας,ειναι τιγκα στους κικ μποξερ,προσοχη κ σε τυχον τσαμπουκαδες με αντρες απο εκει
εχει ομως πολυ θεμα,αλλα σεμι προ κυριως
,οι γυναικες απο ντνιπρο, εξω ειναι γενικα πανω απο το μεσο ορο της ουκρανιας, ομως ειναι  και ξεψαρωτες γενικα,ταχουν δει ολα παιδαραδες,μαγκες κ ασυληπτα για εμας,εσας οχηματα
οποτε δεν ψαρωνουν ευκολα ,δεν καθοντε αμεσα  οπως αλλου >:(
καλη τυχη αλλα θελει πολυ "σκαψιμο" ειδικα εαν ειναι μεσα απο την πολη,οπου ταχουν δει ολα ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock perfection δεν μιλαω χωρις αποδειξεις. Ελπιζω να μην ψηφισες τα χρυσα αυγα. Αν ναι κριμα, γιατι διαβαζα τα μηνυματα σου. 
Σου έχω ένα καλό και ένα άσχημο!!!
Το καλό έίναι οτι δεν ψήφησα διότι τα δικαιόματά μου είναι Αθήνα! Το κακό είναι πως αν ψήφιζα απο όλο το πολιτικό φάσμα μόνο η Χ.Α με καλύπτει γνωρίζοντας όλα τα αρνητικά της! Στην ζυγαριά όμως πιστέυω οτι υπερισχύουν τα θετικά της όπως η σταθερότητα των θέσεων, οι άμεσες συνοπτικές και μη γραφειοκρατικές λύσεις που μπορεί να εκτελέσει χώρις το φόβο πολιτικού κόστους προς το συμφέρον της Έλλάδας(έστω και αν είναι δευτερέυων σε σχέση με το προσωπικό αλλά αυτό ισχύει για όλους)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παιξατε  σε μωρα με  δυσκολο μπακ-γκραουντ :S
το ντνιπροπετροφσκ ειναι μαζι με οντεσα το πια δυσκολα μερος για φαστ αματερ  σεξ....
ειναι πολη της μαφιας  κ της μαγκιας,πολυ χρημα,ακριβα αμαξια ,κλαμπαρες,κλπ :helpplea:
στα μειον  οι ψηλοτεροι κ πιο αθλητικοι  αντρες της ουκρανιας,ειναι τιγκα στους κικ μποξερ,προσοχη κ σε τυχον τσαμπουκαδες με αντρες απο εκει
εχει ομως πολυ θεμα,αλλα σεμι προ κυριως
,οι γυναικες απο ντνιπρο, εξω ειναι γενικα πανω απο το μεσο ορο της ουκρανιας, ομως ειναι  και ξεψαρωτες γενικα,ταχουν δει ολα παιδαραδες,μαγκες κ ασυληπτα για εμας,εσας οχηματα
οποτε δεν ψαρωνουν ευκολα ,δεν καθοντε αμεσα  οπως αλλου >:(
καλη τυχη αλλα θελει πολυ "σκαψιμο" ειδικα εαν ειναι μεσα απο την πολη,οπου ταχουν δει ολα ;)
Ευχαριστώ!!! Ισχύουν όλα! Εμείς βασιζόμαστε στη τρυφερότητα το συναίσθημα και το υπερβολικό ενδιαφέρον κάτι που δεν τα έχουν οι Όυκρανοί!! Χτές δεν βγήκα αλλά πρωί πρωί άκουσα οτι υπάρχει παιχνίδι με Ουκρανίδες!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
 δεν το καταλαβα
τι θες να πεις?που εισαι σε ποια περιοχη?κυλληνη απ οτι καταλαβα??
'Οχι! Εγώ είμαι μόνιμα Ρόδο!!! Για Κυλλήνη ήταν πληροφορία απο φίλο που μένει εκεί! Τα ξενοδοχεία της Ρόδου ξεκίνησαν για τα καλά με Ουκρανία!!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μην ξεγιελεστε με τις ουκρανιδες.
ουκρανιδες πτυχιουχες και φορτωμενες δεν υπαρχουν,και αν υπαρχουν δεν ερχοντε για διακοπες στην ελλαδα.οσο και φορτωμενες να ειναι πηγαινουν οπου τις πηγαινει ο χορηγος τους.
φιλε μια και εισαι στην ροδο,καλα κανεις και ασχολησε με το κυνηγι ουκρανιδων,ετσι και αλλιως στα ποδια σου ειναι,αλλα μην τις πιστευεις και πολυ στα οσα λενε,ακουγε τις μαλακιες τους,αλλα κανε τον κινεζο.

αναμενω τοποθετηση του μεγα διδασκαλου ιωσηφ για πτυχιουχες-πουτανες-ουκρανιδες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ουκρανιδες πτυχιουχες και φορτωμενες
Ποιός μίλησε για τέτοιες? Εμένα δεν με νοιάζουν τα πτυχεία και τα λεφτά τους! Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά μουνιά και να μην μου ζητήσουν κανα χαρτονόμισμα μετά το γαμήσι :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ περιμένω σχόλιο απο εσένα για τις εκλογές!!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ποιός μίλησε για τέτοιες? Εμένα δεν με νοιάζουν τα πτυχεία και τα λεφτά τους! Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά μουνιά και να μην μου ζητήσουν κανα χαρτονόμισμα μετά το γαμήσι :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ περιμένω σχόλιο απο εσένα για τις εκλογές!!!!
ψηφισα χρυση αυγη εγω φιλε,οχι γιατι ειμαι ναζιστης και αλλες τετοιες μαλακιες,αλλα το εκανα απο αντιδραση και μονο,οπως και ο περισσοτερος κοσμος.
και ψηφισα αυτους μονο και μονο γιατι ειναι πατριωτες και δεν ειναι προδωτες οπως τα υπολοιπα τσουτσεκια.

υγ. μολις εγινε γνωριμια με ουκρανιδα που μενει στην πατρα μεσω facebook, οι 2 πρωτες ερωτησεις που εκανε μολις αρχισαμε να μιλαμε ηταν οι εξης.(τις κανω κατευθειαν αντιγραφη οπως τις εγραψε)

1.exi diki su dilia h aloy pigenis gia dilia?
2.odigis karo?

μαγκες οπως καταλαβατε βγηκε λαβρακι,θα πεσει γελιο πολυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στα επομενα η συνεχεια....................... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
επεισοδιο νο1.
(τα γραφω περιληπτικα διοτι μεσα σε ολη την συζητηση πεταει και πολλες ασχετες μαλακιες η ουκρανιδα).

η ουκρανιδα ειναι 28 χρονων,ειναι 10 χρονια στην ελλαδα,μενει στην πατρα, την λενε τατανια,ειναι χωρισμενη εχει μια κορη 3 χρονων,και ειναι κομμωτρια.δεν εχει δικο τις κομμωτηριο,πηγαινει σε σπιτια λεει και κανει νυχια και μαλλια,και εχει πολλες πελατισες γιατι ειναι πολυ καλη και φτηνη.ειναι απο το κιεβο λεει και δουλευε εκει στο κομμωτηριο ενος ξενοδοχειου,και γνωρισε εναν ελληνα οταν πηγε να κουρευτει,και αγαπηθηκαν και την εφερε στην ελλαδα πριν 10 χρονια. στην αρχη περνουσε πολυ καλα μαζι με τον αντρα στην πατρα, αλλα αυτος αρχισε να παιζει φρουτακια και καταστραφηκε οικονομικα,αυτη προσπαθουσε να τον σωσει απο το τζογο,και εφτασε στο σημειο να πουλησει το σπιτι τις στο κιεβο για να τον ξεχρεωσει.αφου τον ξεχρεωσε,για καποιο διαστημα ο τυπος εκοψε το τζογο και περνουσανε και παλι καλα,μεχρι που εμεινε εγκυος απο αυτον.στο διαστημα τις εγκυμοσυνης ο τυπος το εριξε ξανα στον τζογο,και αναγκαστηκε να δωσει ολα τα λεφτα που ειχε μαζεψει για να ανοιξει κομμωτηριο,για να τον ξεχρεωσει για δευτερη φορα.μολις γεννησε, ο τυπος εφυγε στα καραβια για να βγαλει λεφτα,και να μεγαλωσουν το παιδι τους,αλλα εδω και 3 χρονια δεν εχει εμφανιστη και δεν την εχει παρει ουτε καν τηλεφωνο. και μεγαλωνει μονη τις ενα παιδι. :rockon: :rockon: :rockon:

οπως καταλαβαινετε τα τουρκικα σηριαλ δεν πιανουν φραγκο μπροστα στα ουκρανικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακουλουθει σε λιγο το νο2 επεισοδιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Να spamαρο και εδώ ολίγον τι...

Θα ξεκινήσει ποτέ θέμα με φώτο "Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Αξύριστες, Άπλυτες, Κομμουνιστικές Μπουρούχες";;;  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αμα ποσταρω φωτο τις ουκρανιδας απο το facebook υπαρχει προβλημα? :think: :think: :think: :think: :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επεισοδιο νο1.
(τα γραφω περιληπτικα διοτι μεσα σε ολη την συζητηση πεταει και πολλες ασχετες μαλακιες η ουκρανιδα).

η ουκρανιδα ειναι 28 χρονων,ειναι 10 χρονια στην ελλαδα,μενει στην πατρα, την λενε τατανια,ειναι χωρισμενη εχει μια κορη 3 χρονων,και ειναι κομμωτρια.δεν εχει δικο τις κομμωτηριο,πηγαινει σε σπιτια λεει και κανει νυχια και μαλλια,και εχει πολλες πελατισες γιατι ειναι πολυ καλη και φτηνη.ειναι απο το κιεβο λεει και δουλευε εκει στο κομμωτηριο ενος ξενοδοχειου,και γνωρισε εναν ελληνα οταν πηγε να κουρευτει,και αγαπηθηκαν και την εφερε στην ελλαδα πριν 10 χρονια. στην αρχη περνουσε πολυ καλα μαζι με τον αντρα στην πατρα, αλλα αυτος αρχισε να παιζει φρουτακια και καταστραφηκε οικονομικα,αυτη προσπαθουσε να τον σωσει απο το τζογο,και εφτασε στο σημειο να πουλησει το σπιτι τις στο κιεβο για να τον ξεχρεωσει.αφου τον ξεχρεωσε,για καποιο διαστημα ο τυπος εκοψε το τζογο και περνουσανε και παλι καλα,μεχρι που εμεινε εγκυος απο αυτον.στο διαστημα τις εγκυμοσυνης ο τυπος το εριξε ξανα στον τζογο,και αναγκαστηκε να δωσει ολα τα λεφτα που ειχε μαζεψει για να ανοιξει κομμωτηριο,για να τον ξεχρεωσει για δευτερη φορα.μολις γεννησε, ο τυπος εφυγε στα καραβια για να βγαλει λεφτα,και να μεγαλωσουν το παιδι τους,αλλα εδω και 3 χρονια δεν εχει εμφανιστη και δεν την εχει παρει ουτε καν τηλεφωνο. και μεγαλωνει μονη τις ενα παιδι. :rockon: :rockon: :rockon:

οπως καταλαβαινετε τα τουρκικα σηριαλ δεν πιανουν φραγκο μπροστα στα ουκρανικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακουλουθει σε λιγο το νο2 επεισοδιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ιστορίες για αγρίους η ζωή της δικιάς σου! Πες της οτι μετά την πρώτη σου κωμμώτρια καμιά άλλη δεν σε κούρεψε καλά! Λογικά θα σου προτείνει τις υπηρεσίες της ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom