Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Γειά σου Δάσκαλε, γειά σου Arcans, γειά σε όλους!!!μυστηριο τρενο τελικα αυτος ο δασκαλος.εχει εξαφανιστει παλι,μας εχει γραψει στα αρχιδια του εντελως.
πλησιαζει το τελος του σχολικου ετους,και παλι με την πουτσα στο χερι θα μεινουμε.εχει να παραδωσει μαθημα ο δασκαλος απο τον προηγουμενο μηνα.και φετος δεν βλεπω να περνουμε πτυχια.
φτωχη ελλαδα που τρως τα παιδια σου,και κριση και αμαθεια και εκλογες και ολα τα σκατα μαζεμενα.
Το κλίμα είναι πανηγυρικό γιατί έκανα σεφτέ με τουρίστρια φέτος! Ρωσίδα απο Σαμάρα που δούλεύει δικηγορίνα στη Μόσχα! Πολύ καλή σε ομορφιά σχεδόν στην ηλικία μου με όλα τα Ρώσικα χαρακτηριστικά!!!!Πολύ μορφωμένη με σεβασμό για την Ελληνική ιστορία και το νησί! Ευτυχώς έπεσε σε "καλά χέρια" !!! Ουκρανίδες δεν έχω δει ακόμα και περιμένω με περιέργεια...
Τα λέω για να αποδείξω οτι δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για Ρωσο-Ουκρανίδες και μιλάμε για αφρόκρεμα που εκεί δεν τις βλέπεις πουθενά!
Το μόνο στραβό των ημερών είναι η επίσκεψη του minister Τουρισμού στον εργασιακό μου χώρο που του τα έχωσα κατάμουτρα όταν μου είπε πως αυτός φέρνει τον Τουρισμό στην Ελλάδα! Τον Τουρισμο τον φέρνουμε εμείς με το φιλότιμο και την προσπάθεια του είπα!!!!!