Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες! Και είναι και ακόμα χειρότερα! Τις επαρχιότησες τις αλβανοι και τυνήσιοι animater σε ξενοδοχεία! Είναι τόσο ζώα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Μακάρι και τα Ελληνάκια να τρώγαν περισσότερο απο αυτές!Καλα αυτοι που μενουν στα νησια ειναι να τους κλαις τα καλοκαιρια ολη τη Σαβουρα ολα τα αποβλητα που πετανε στη Ρωσσια.Γκομενες που κανενας δεν πηγαινει μαζι τους τη παιρνουνε και της !Οταν τελειωσει η Σεζον απο τον Σεπτεβρη μεχρι το Μα'ι' αν ειναι τυχεροι και βρουνε καμια κατσικουλα να αν ειναι ατυχοι .Το καλοκαιρι ειναι υποφερτα οταν ομως τελειωσει η σεζον ειναι Νεκροταφειο! !τα παιζεις απο .Οι δε γκομενες τους θεωρουνε σαν αγριους σαν κατι παραδοσιακο.Εχω δει πολλες φωτογραφιες στο vkontakte που βαζουν οι γκομενες διπλα σε εναν Αιγυπτιο ή καποιον αλλο μαυριδερο σα να βγαζανε φωτο με καμια Μα'ι'μου στο Ζωολογικο κηπο.Πολλοι απο τα Τουριστικα μερη παντρευοντε με Ρωσσιδες φυσικα απο τη Ρωσσικη επαρχια ή την Ουκρανια.Εγω να μενω σε νησι δεν θα μπορουσα ποτέ θα τα παιζα!Στην Αρματα στις Σπετσες ειχα παει για 4 μερες και απο την τριτη μερα ηθελα να γυρισω πισω.Δεν ειχε τιποτα να κανεις.Τα ιδια μερη οι ιδιοι ανθρωποι.Γαμησε τα
Το χειμώνα ειναι απελπισία αν και τα μεγάλα νησιά κάτι έχουν! Γι'αυτους που τους αρέσουν οι Ελλεηνίδες! Εγώ προσωπικά περνάω το περισσότερο καιρό στο εξωτερικό!
Στα καλά νησιά όμως όπως Κρήτη΄, Κω, Ρόδο κυκλοφοράνε και πρωτοκλασάτες Ρωσίδες που δεν έχουν καμιά σχέση με τις χαμηλότερου επιπέδου! Και πολλοί ΛΕΒΕΝΤΕΣ χτυπάνε τέτοια μουνιά!
Η Ρωσίδα που είχα πριν μια εβδομάδα απο Σαμάρα μόνο το ονειρό της δεν ζούσε στη Μόσχα! Έπερνε συμβόλαια απο εταιρίες Κολοσσούς στις τηλεποικινωνίες και δεν υπήρχε κάτι στην Ρόδο να μην μπορούσε να αγοράσει! Παράλληλα ήταν και καθηγήτρια Ρεικι(κάτι σαν Γιόγκα) και κουκλάρα!
Και οι φωτογραφίες που βγάλαμε μαζί αν τις δείξω στους γονείς μου θα μου πούν τι θέλω με τη Βρωμοτουρίστρια.......