Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Το caribean όχι αν πρόσεξα καλά! Αλλά πολύ σούσι γενικά στην Ουκρανία!!! Και η δικιά μου τρελαμένη ήταν....Ώς και εδώ τέτοια έτρωγε!Πάντως δεν πρέπει να είναι ακριβά εκεί...30 γρίβνες οι 10 μαλακιούλεςνομίζω...
an δεν εχει οκ
θα σου πει 4,5 κοκτειλ η γνωριμια κ βλεπεις,στις τρεις γνωριμιες εχεις χαλασει δηλ κανα 120ε..
το σουσι δεν ξερω που πηγες αλλα σε λιγοτερο απο 300 κι οχι 30χριβνια παιζετε ,δηλ 30ε μονο τα απλα,εαν παμε περεταιρω για 80-100ευρω μονο τα σουσια,χωρια ναργιλεδες χωρια τα ποτα χωρια κι αλλα πολλα
ποως ειπα 120-200ε ειναι η βαση κ δεν ξερεις κ τι θα γινει...συνηθως τιποτε δεν γινετε ,ξαναβγαινεισ κ παλι κ βλεπεις,αλλα 50αρια 100αρια παλι...
τα ιδια λες κι εσυ αν κανεις την προσθεση
δυσκολοι καιροι για χαντινγκ..
ειναι πολλα τα λεφτα αλεκο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
an δεν εχει οκ
θα σου πει 4,5 κοκτειλ η γνωριμια κ βλεπεις,στις τρεις γνωριμιες εχεις χαλασει δηλ κανα 120ε..
το σουσι δεν ξερω που πηγες αλλα σε λιγοτερο απο 300 κι οχι 30χριβνια παιζετε ,δηλ 30ε μονο τα απλα,εαν παμε περεταιρω για 80-100ευρω μονο τα σουσια,χωρια ναργιλεδες χωρια τα ποτα χωρια κι αλλα πολλα
ποως ειπα 120-200ε ειναι η βαση κ δεν ξερεις κ τι θα γινει...συνηθως τιποτε δεν γινετε ,ξαναβγαινεισ κ παλι κ βλεπεις,αλλα 50αρια 100αρια παλι...
τα ιδια λες κι εσυ αν κανεις την προσθεση
δυσκολοι καιροι για χαντινγκ..
ειναι πολλα τα λεφτα αλεκο
Αν αρχίσεις τα κεράσματα απο εδω και απο εκεί και στις πιο φτηνές χώρες τόσα θα βγούν! Αλλά και οι γκόμενες ξενερώνουν στα γρήγορα και πολλά κεράσματα και ενώ κάνουν πως γουστάρουν γελάνε...Το hunding θέλει γερές πλάτες και δυνατή παρέα μέσα στην τρελή χαρά στο club! Αν είναι κάποιος στη γωνία και απλά στέλνει ποτά δεν κάνει τίποτα!
Αυτά βέβαια θέλουν οργάνωση και αυτοπεποίθηση αλλά και ΤΥΧΗ!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Αν αρχίσεις τα κεράσματα απο εδω και απο εκεί και στις πιο φτηνές χώρες τόσα θα βγούν! Αλλά και οι γκόμενες ξενερώνουν στα γρήγορα και πολλά κεράσματα και ενώ κάνουν πως γουστάρουν γελάνε...Το hunding θέλει γερές πλάτες και δυνατή παρέα μέσα στην τρελή χαρά στο club! Αν είναι κάποιος στη γωνία και απλά στέλνει ποτά δεν κάνει τίποτα!
δεν εννοω να στελνεις καπου ποτα
εννοω ν αρχισεις να βγεις με ΜΙΑ γκομενα που ξερεις(κοστος 100-200ε)
η να προσπαθεις να ψησεις,εκει κερνας οχι κρυμεννος σε καποια γωνια,αλλα την προσκαλεις σε τραπεζι κλπ(κοστος,ανα γνωριμια απο 50-150ε)
αν εχει κ σουσι το μαγαζι προσθεστε αλλα 50-70ε ανα κεφαλι..........
και στις δυο περιπτωσεις δεν προδικαζει κανενας το χαπυ εντ
το θεμα κλεινει εδω για μενα,δεν με νοιαζει να αντιπαρετεθω μαζι σου
οποιος καταλαβε καλως,οποιος οχι ας παει κι οταν γυρισει πισω θαχει καταλαβει κι αυτος
απλα ειναι
προταση μου
μην πατε πουθενα,καλεστε μεσω ιντερνετ για ναχετε το πανω χερι εσεις,αλλιως ειστε κατα 99% δαρμενοι εκει
θα σας βγει ο κουκος αιδονι κ μαλιστα χρυσο :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν εννοω να στελνεις καπου ποτα
εννοω ν αρχισεις να βγεις με ΜΙΑ γκομενα που ξερεις(κοστος 100-200ε)
η να προσπαθεις να ψησεις,εκει κερνας οχι κρυμεννος σε καποια γωνια,αλλα την προσκαλεις σε τραπεζι κλπ(κοστος,ανα γνωριμια απο 50-150ε)
αν εχει κ σουσι το μαγαζι προσθεστε αλλα 50-70ε ανα κεφαλι..........
και στις δυο περιπτωσεις δεν προδικαζει κανενας το χαπυ εντ
το θεμα κλεινει εδω για μενα,δεν με νοιαζει να αντιπαρετεθω μαζι σου
οποιος καταλαβε καλως,οποιος οχι ας παει κι οταν γυρισει πισω θαχει καταλαβει κι αυτος
απλα ειναι
προταση μου
μην πατε πουθενα,καλεστε μεσω ιντερνετ για ναχετε το πανω χερι εσεις,αλλιως ειστε κατα 99% δαρμενοι εκει
θα σας βγει ο κουκος αιδονι κ μαλιστα χρυσο :grin:
Ούτε εγώ είπα πάτε να γαμήσετε αβέρτα!!! Το αντίθετο μάλλον! Και στους δικούς μου εδώ τους είπα πως δεν είναι τόσο καλά...Ίσως Βαλτική είναι καλύτερα όπως και Πολωνία που φασώνεις για πλάκα! Πάντος Ουκρανία θα ξαναπήγαινα και όχι απαραίτητα για συγκεκριμένη γκόμενα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ούτε εγώ είπα πάτε να γαμήσετε αβέρτα!!! Το αντίθετο μάλλον! Και στους δικούς μου εδώ τους είπα πως δεν είναι τόσο καλά...Ίσως Βαλτική είναι καλύτερα όπως και Πολωνία που φασώνεις για πλάκα! Πάντος Ουκρανία θα ξαναπήγαινα και όχι απαραίτητα για συγκεκριμένη γκόμενα!!!
θα συμφωνησουμε εδω
κι εμενα μ αρεσε αλλατην βρηκα πολυ πολυ ακριβη για τα αυτα που προσφερει
πολονια πολυ πιο φτηνα,ειδικα το ναιτ λαιφ ειναι κ το πιο  βασικο οι νεοπλουτοι ειναι ελαχιστοι σε σχεση με τηες δεν εχουν μεγαλη διαφορα,κι οι πολωνες ειναι πιο βυζαρουδες κ μιλαν κι αρκετες αγγλικα :cheesy:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
θα συμφωνησουμε εδω
κι εμενα μ αρεσε αλλατην βρηκα πολυ πολυ ακριβη για τα αυτα που προσφερει
πολονια πολυ πιο φτηνα,ειδικα το ναιτ λαιφ ειναι κ το πιο  βασικο οι νεοπλουτοι ειναι ελαχιστοι σε σχεση με τηες δεν εχουν μεγαλη διαφορα,κι οι πολωνες ειναι πιο βυζαρουδες κ μιλαν κι αρκετες αγγλικα :cheesy:
Αυτά είναι γούστα! Προτιμώ πολύ περισσότερο μια Ούκρανίδα χωρίς βυζιά και Αγγλικά από τη γκρίνια μιας Πολωνέζας...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα που υπαρχει κριση και οι Πιρφοροι δεν θα εχουνε λεφτα να πανε Ουκρανια! :headbang:Εσεις θα καταστρεψεται και την Ουκρανια μετα την Ελλαδα.Ακουω για γνωρημιες με 100-150 Ευρω ! :rockon:ΕΛΕΟς βρε παιδια.Γιατι αν γνωρισεις μια γκομενα πρεπει να την κερασεις? :)Αν γουσταρει δεν θα ζητισει τιποτα.Εξαρταται βεβαια κ'απο την εμφανιση του καθενος :think:!Αλλα τα ποσά που σκουω ειναι τρελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα που υπαρχει κριση και οι Πιρφοροι δεν θα εχουνε λεφτα να πανε Ουκρανια! :headbang:Εσεις θα καταστρεψεται και την Ουκρανια μετα την Ελλαδα.Ακουω για γνωρημιες με 100-150 Ευρω ! :rockon:ΕΛΕΟς βρε παιδια.Γιατι αν γνωρισεις μια γκομενα πρεπει να την κερασεις? :)Αν γουσταρει δεν θα ζητισει τιποτα.Εξαρταται βεβαια κ'απο την εμφανιση του καθενος :think:!Αλλα τα ποσά που σκουω ειναι τρελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τοσα σκανε για ελληνιδες τυπε..

φαντασου στης ουκρανεζες που ειναι ποιο ομρφες  :2funny:

Επισκέπτης
Δασκαλε, διαβασα το εγχειριδιο του καλου κλεφτη. Τρομερος ο πετροπουλος! Πηγα σχολειο, φροντιστηρια, πανεπιστημιο, κανεις δεν μου μιλησε γι αυτον (( Μη με κραξεις αλλα αυτο με το θεο του αυναν δεν το επιασα. Λεω οτι εχω καταλαβει λιγο τη φαση , καπου λες οτι ολα γινονται για να  ελεγχει την ελλαδα ο θεος του αυναν. Μια μικρη επεξηγηση για το μαθητη σου σχετικα με αυτο το θεο... ))

Αγαπητέ όπως έχω ξαναγράψει λογικόν είναι να μην τον ήξερες διότι  ο Πετρόπουλας ήταν της μοδός πριν από 30 και βάλε χρόνια. Πρωτοτύπησε τότε, διότι μέχρι την εποχή εκείνη κάποια θέματα ήταν τελείως ταμπού να γραφούν, τα μπουρδέλα, τα χασισοποτεία, οι πάνηδες, οι πουτάανες και γενικώς όλο το τότε αν χρησιμοποίησις  απρεπών εκφράσεων και σκαριφημάτων. Οπωσδήποτε ήταν κάτι το τελείως διαφορετικόν δια την σοβαροφάνεια της τότε εποχής. Βεβαίως ύστερα από 30 χρόνια και η πείρα και γνώσις μιας ζωής μου επιτρέπει μια κριτική ανάλυση του έργου του.  Κατ'αρχάς το θετικόν ήτο ότι ο Πετρόπουλας ως ανήσυχον πνεύμα είχε συλλάβει την πλαστή ταυτότητα του Γκρετσικανικού κράτους, δηλαδή είχε διαγνώσει ότι αυτό το κράτος είναι κρατος τραβεστί.  Ψευδές. άλλο δηλώνει ότι είναι και άλλο είναι . Ατυχώς ο συγγραφεύς δεν διέθετε το εύρος της παιδείας και οδηγείτο στην Τουρκολαγνεία, επίστευε δηλαδή΄ότι άπαντα στην χώρα είχαν τουρκική προέλευση οδηγούμενος σε χονδροειδή λάθη, είχε γράψει βιβλίο για τον Τούρκικο καφέ, παρέθετε λέξεις που εκείνος ενόμιζε ότι ήσαν τουρκικης προελεύσεως κλπ Η αλήθεια είναι ότι ο καφες αδυνατεί να είναι τουρκικός δια τον λόγον ότι δεν υπήρχε καφές μέχρι την εισαγωγή του από την Νότιο Αμερική πολύ μετά την εμφάνιση των Τούρκων. Γι αυτό ως γνωστόν στην Τουρκία πίνουν τσάι παρά καφέ. Δεύτερον όλες οι λέξεις που παρέθετε  οι πιο πολλές έχουν σλαυική προέλευση. Τρίτον ενίοτε παρέθετε και  παραμύθια της χαλιμας το εκπληκτικότερον ότι ήτο πρώην ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας ο ίδιος ενώ τέταρτον οι περιγραφές πολλών γεγονότων δεν ήταν δικές του σύγχρονες αλλά μαρτυρίες άλλων για πράγματα που είχαν συμβεί στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και επί οθωμανικής αυτοκρατορίας. Καλή αναγνωση!
Αυτια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ τι εχεις να πεις γ'αυτο?[youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]

Την ελλειψη ιδανικων της Νεολαιας :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
?????????? Ποιοί κερνάνε??? Γιατί σε πλυθηντικο?????

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ που πήγα πάνω δεν μου ζήτησε καθόλου κεράσματα! Μου πήρε και μια Ζώνη Levi's δώρο,της έριξα όσα γαμήσια ήθελα και της πήρα και το στρίγκο της για την συλογή μου!!!
Και γουστάρει και Έλληνες και ας την σούταρα! Και μιλάμε για κλασάτη γκόμενα! Δυστηχώς δεν έχω βγάλει άκρη για να στείλω φωτογραφίες... Αλλά όχι οτι καταστρέφω την Ουκρανία........... :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να μιλάμε και με εικόνες!!!
Αυτο είναι το Πασχαλινό μου δώρο!

Συνημμένα

• Ουκρανίδα (640x477).jpg
    Ουκρανίδα (640x477).jpg
    109,1 KB · Εμφανίσεις: 33

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ που πήγα πάνω δεν μου ζήτησε καθόλου κεράσματα! Μου πήρε και μια Ζώνη Levi's δώρο,της έριξα όσα γαμήσια ήθελα και της πήρα και το στρίγκο της για την συλογή μου!!!
Και γουστάρει και Έλληνες και ας την σούταρα! Και μιλάμε για κλασάτη γκόμενα! Δυστηχώς δεν έχω βγάλει άκρη για να στείλω φωτογραφίες... Αλλά όχι οτι καταστρέφω την Ουκρανία........... :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ξερω ολο γραφετε οτι  :knockinb:ολο ακουω ιστοριες απο  :knockinb: στην Ουκρανια :2funny:Οι περισσοτεροι ομως που συναντισα απο το σα'ι'τ ειναι φαουκαραδες Πιρφοροι (Δεν μιλαω για ολους αλλα για ενα μεγαλο ποσοστο)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
To Arena σηκώνει πολύ συζήτηση και εδώ θέλω προσοχή! Πήγα με την δικιά μου και οτι γράφω είναι απο κλεφτές ματιές γύρω μου! Διέκρινα 2 κατηγορίες ξένων! Κάτι πιτσιρικάδες δυτικούς και Αμερικάνους μέχρι 24 χρονών που απο το παρουσιαστικό τους πρεπει στις χώρες τους να μην τους θέλει καμιά και κάποιος πρέπει να τους σφύριξε με μορφή Ράδιο-Αρβύλας οτι η Ουκρανία είναι η χώρα του εύκολου μουνιού! Εννοήται οτι καθόντουσαν με το πουλί στο χέρι εκτός αν τα έσκαγαν χοντρά γιατι οι τύπισες με τις τσάντες τα 2 κινητά και τα δυχτιωτά καλτσόν ηξεράν πολύ καλά γιατι επένδυσαν 100 γρίβνες είσοδο! Διέκρινα και κατι τυπάκια σε μια γωνία ίδιας κατηγορίας που ελπίζω να μην ήταν Έλληνες γιατι ήταν off the game....
Αυτά είχα πει μόλις γύρισα απο Κίεβο!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Στο βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. Υπ’ αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό».

Πράγματι, το σημερινό δίλημμα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή. Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού, η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον οποίο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια. Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους –ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στη μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο˙ γιατί, αν ο πόλεμος είναι συνέχεια της πολιτικής, ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική;
Tάδε έφη Παναγιώτης Κονδύλης, 1997

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Zητούνται ξένοι προστάτες" επιμένει το Stratfor
Στην Τουρκία «δίνει» τον έλεγχο του μισού Αιγαίου το Stratfor, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά think tank

ο επίτιμος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Howard της Ουάσιγκτον κ. Νικόλαος Σταύρου εξηγεί πως η Ελλάδα μπήκε σε μια επικίνδυνη και προσχεδιασμένη εποχή κοινωνικοπολιτικής αποδόμησης.
στην αρχη λεει οτι η εγγυς ανατολη θεωρειται η περιοχη απο τον περσικο κολπο ως το σαραγεβο
μετα στο 4.30 λει κατι για δυο κατομυρια φιλοξενουμενους και τα λοιπα!

Για ολα αυτα τα εχει ηδη πει, προβλεψει, προειδοποιησει και αντιδρασει ο συγγχρονος διδασκαλος του γενους μας, ιωσηφ μπλασκος, ο ουκρανολογος. προσπαθησε να μας νουθετησει μεσω του ξανθου γεννους, αφου σαν συγγχρονος στυλιτης , εγινε ερημιτης-λυκος της σκυθικης στεπας, πολεμοντας με δαιμωνισμενες ξανθες μαιναδες και με πυρφορους σατυρους υπερ της σωτηριας των πιστων μαθητων του!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μυστηριο τρενο τελικα αυτος ο δασκαλος.εχει εξαφανιστει παλι,μας εχει γραψει στα αρχιδια του εντελως.
πλησιαζει το τελος του σχολικου ετους,και παλι με την πουτσα στο χερι θα μεινουμε.εχει να παραδωσει μαθημα ο δασκαλος απο τον προηγουμενο μηνα.και φετος δεν βλεπω να περνουμε πτυχια.
φτωχη ελλαδα που τρως τα παιδια σου,και κριση και αμαθεια και εκλογες και ολα τα σκατα μαζεμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom