Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άμα κάτσει η φάση έκατσε, αλλιώς δε θα κόψω και τις φλέβες μου!  ;) Έτσι και αλλιώς ήθελα να κάνω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό να δω διαφορετικές παραστάσεις και τρόπο ζωής γενικότερα! Στην προκειμένη περίπτωση είχα το κίνητρο να προτιμήσω την Ουκρανία ως προορισμό! Σε γενικές γραμμές στο γκομενικό είμαι πιο looser  και από τον Μπάγιεβιτς!  :grin: Δεν περιμένω δραματικές αλλαγές επί ουκρανικού εδάφους! Πηγαίνω απλά για να περάσω καλά! Άσχετο, αλλά θέλω να σε ρωτήσω: για το Λουβόφ (ή Λουβίφ ή όπως αλλιώς προφέρεται) τί εντυπώσεις έχεις ώς μέρος;

άμα βλεπεσαι περίμενε δραματικη αλλαγή προς το καλυτερο! αλλά πώς να στο πω ρε παιδάκι μου, ΧΟΥΦΤΩΝΕ !!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
γκουντμορνινγκ εβρι μποντι κατα σειρα εμφανισεως κ.κ. μπακάλη, ρεντ και μόλντο
Εγω νομιζω ότι η περίπτωση με την γκομενα θα σου κατσει και για να καταλάβεις ειναι η πρώτη φορά που ενθαρύνω καποιον μ αυτες τις μαλακειες απο το ιντερνετ διοτι και η ηλικια ταιριαζει και αυτη έχει κινητρο σχετικως με την ελλάδα. Νταξει δεν ειπαμε οτι θα τηνπαντευτεις μια γνωριμια θα κανεις. Εκει που δεν μας τα λες καλα ειναι οτι θα σε φιλοξενησει και θα πας μ εναν φιλο. δηλαδη τι εννοεις θα φιλοξενησει στο διαμερισμα της και σενα και τον φιλο σου που πρωτη φορα βλεπει? δύσκολον... Κατι μου λεει ότι θα νοικιασεις διαμοιρασμα κι αμα σε γουσταρει θα την φιλοξενησεις εσύ στο διαμερισμα το δικο σου! Καλα κονε στην ουκρανια γινονται πανευκολα, σοβαρα κονε δύσκολο να γινουν αλλα να παισεις παρλαπιπα με μια γκομενα , να σου δωσει το τελεφωνο της το μονον ευκολον.
Για να γίνω πιο ακριβής φίλτατε Ιωσήφ, δε θα μας φιλοξενήσει στο διαμέρισμα που μένει (άλλωστε μένει με τους γονείς της ακόμα η κοπέλα), αλλά μας έχει εξασφαλίσει διαμέρισμα for free (τζάμπα που λέμε και στο ελλάντα!)! Όσο για το παιχνίδι λόγου με τις γκόμενες που αναφέρεις... στην αρχή μια χαρά τα καταφέρνω (είμαι και κοινωνικό παιδί ο άτιμος!), αλλά για παραπέρα δεν ... τραβάει η ομάδα! Με άλλα λόγια, περιοχή πατάω (και σχετικά άνετα) αλλά για δίχτυα... ούτε κουβέντα!  

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
άμα βλεπεσαι περίμενε δραματικη αλλαγή προς το καλυτερο! αλλά πώς να στο πω ρε παιδάκι μου, ΧΟΥΦΤΩΝΕ !!!
ασφαλώς και βλέπομαι (έχουμε και μια γοητεία!), αλλά αυτό πιστεύω είναι το λιγότερο... δεν έχω μάθει να κάνω τέτοιου είδους άσεμνε χειρονομίες!!! εδώ στην Ελλάδα οι μόνοι που χουφτώνουν είναι οι καταστηματάρχες!!!

Επισκέπτης
tzosef bonjiorno and wellcome back
ο ευχαριστος λογος σου. με κανει να διαβαζω ολα τα ποστ σου
ξεχασες να πεις το βασικο εδω νομιζω
η γκομενα λεει 24 μαιων,αν ειναι,γιατι μπορειναναι κ 27πχ,αλλα ας πουμε πως ειναι 24,ειναι ΜΕΓΑΛΗ,δεν αντοιστοιχει σε 24 ελληνιδα,το λεω γιατι ο φιλος δεν εχει ιδεα τι κ πως παιζει στο ανατ.μπλοκ
η γυναικα αυτη φιλκε στο μυαλο αντιστοιχει σε 35+ ελληνιδα,ασε που οσες ξερουν ελληνικα ιταλικα ισπανικα κλπ,εινε ΠΑΝΤΑ οτι χειροτερο
ειτε εινε η ηταν μπαροβιες κ το παιζουν οτι εχουν προγονους ,ειτε στα αληθεια εινε ,ενα 10%,αλλα παρακολουθουν τον ξενο τροπο ζωης κ δεν εχουν ,με τον επισκεπτη τους,ουκρανικο ταμπεραμεντο-δηλ τα πιθνω,χορευω,τον παιρνω-
το παιζουν ευρωπαιες κ μαλιστα για serious relationship
στη θεση σου επειδη εισαι κ μικρος,δεν υαασχολιομουν με οτιδηποτε ανω των 18-21 ετων
αυτο κανω κι εγω,που σε παιρνω κ δεκα χρονια,βεβεα ξερω καποια ρωσσικα κι εχω κανει κ στη μεγαλη σχολη ρουμανιας,που αυτα δεν διδασκοντε
οι χειροτερες ηλικιες να ασχοληθεις στην ουκρανια ειναι 24-30 νομιζω,τι λεει  κι ο δασκαλος?
πιο μικρες ειναι ,οσο γινετε,πιο αθωες κ τον παιρνουν ευκολα μετα που θα τα πιουν στην ντισκο,πιο μεγαλες,ξερουν καλα οτι <δεν< τις παιρνει,αυτες στα 24-30 κ εχουν καβαλημενο το καλαμι,αλλα κ ειναι ξεψαρες,μετα τα τοσα αλλεπαλληλα γαμισια πουχουν φαει ,απο 14 εως 24
αυτα τζοσεφ,αφηνω να συνεχισεις τον απολαυστικο λογο  ;)

Ευχαριστω δια τα κοπλιμεντα.
ναι ορθόν κι αυτη για δω ειναι ολόκληρη γαιδάρα. Απλώς έχω παρατηρησει ότι οι ηλικιες από 24 και πάνω είναι που την πέφτουν στους ξενους ίσως επειδή είδαν ότι καλό είναι να χεις έναν γαμια, αλλα καλυτερο να στα χωνει κιόλας. Ειναι όλες εκεινες που για τον α-β λόγο δεν υπανδρεύθησαν καποιον ιθαγενη και μετα καθησαν και το φιλοσοφησαν καλυτερα.
Αμα δεν κανεις σπρεχεν γλωσσα αποκλείεται να βγαλεις κανα γκομενακι 20 χρονων κι επίσης πολυ βασικο ειναι η γκομενα να σε βλεπει συνεχεια διότι εδώ έχομε και χαζορομαντισμους, να βρω τον ιππότη μου, να τον ερωτευθω και καβαλα στ άσπρο άλογο να με κανει νυφούλα. Οι ξενοι που έρχονται για λίγο, εκτος από το οτι ειναι πασίγνωστο ότι ειναι λυγουρια, δεν θεωρουνται φερέγγυοι στις γκομενες διοτι σου λεει αυτος θα με πηδηξει και θ μ αφησει...να μου πεις κι οι ουκρανοι το ιδιο και χειρότερο δεν κανουν? άβυσσος η βλακεια της μεσης ουκρανιδος...

Επισκέπτης
ασφαλώς και βλέπομαι (έχουμε και μια γοητεία!), αλλά αυτό πιστεύω είναι το λιγότερο... δεν έχω μάθει να κάνω τέτοιου είδους άσεμνε χειρονομίες!!! εδώ στην Ελλάδα οι μόνοι που χουφτώνουν είναι οι καταστηματάρχες!!!

Λοιπον αγαπητο μου παιδι, για να μην παει χαμενο το ταξιδι άρχισε να προπονεισαι στο χουφτωμα. Μπες σε κανα λεωφορειο εν ωρα συνωστισμου, πααινε στην σωκρατους κατα τις 12 και χουφτωνε τις μαυρες, πεσε την στην  υπηρεσία, δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θες προπόνηση. Όλα ξεκινουν από το μυαλό και στην ζωη και στις γκομενες για να πας μπροστα θελει θρασος...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Λοιπον αγαπητο μου παιδι, για να μην παει χαμενο το ταξιδι άρχισε να προπονεισαι στο χουφτωμα. Μπες σε κανα λεωφορειο εν ωρα συνωστισμου, πααινε στην σωκρατους κατα τις 12 και χουφτωνε τις μαυρες, πεσε την στην  υπηρεσία, δεν ξερω τι θα κανεις αλλα θες προπόνηση. Όλα ξεκινουν από το μυαλό και στην ζωη και στις γκομενες για να πας μπροστα θελει θρασος...
Εσύ μια χαρά τα λες Ιωσήφ μου και έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά για την ώρα ΕΓΩ τρώω το χούφτωμα στα λεωφωρεία από τους πάκηδες και τους μαύρους που έχουν μαζευτεί στην Αθήνα! Όσο για τις μαύρες που περιγράφεις... μια φορά πέρασα νυχτιάτικά (υπό την επίρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ) και το χούφτωμα που έφαγα δε λέγεται! Thanks anyway πάντως για τις συμβουλές που δίνεις έτσι ώστε μην πάω γυμνός στα αγγούρια ο άνθρωπος!

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σε καμμία περίπτωση πάντως δε νομίζω να είμαι το πρότυπο του ιδανικού γαμπρού για μια επίδοξη νύφη... Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχω δικό μου σπίτι.. αστα να πάνε!!! Από την άλλη όμως δεν έχω και ιδαίτερο λόγω να ανησυχώ (ή μήπως κάνω λάθος τελικά;)!
good luck
προσεχε ομως γιατι υπαρχει κι ο ιδανικος σπονσορας,αυτος δηλ,που δεν κανει για γαμπρος,γιατι τοσα πολλα δεν εχει,ειναι ομως καλος,να πηγαινει μια στη χαση κ στη φεξη,κ τον αλλο καιρο να στελενι ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,σε ανταλαγμα της πιστης συντροφου που αναμενει στο κιεβο η οπου αλλου-συνηθως ;) ;) ;)
αυτο ειναι ενα συνηθες συστημα ιντερνετικης επιβιωσης κ συχνα τους βγαινει,εννοειται με περισοτερους του ενος ευρω παικους ιντερνετικους "εραστες",που γαμανε 2,3 φορες τον χροωο, απο 7 μερες που πανε επισκεψη κ αλλες 340 μερες ΣΤΕΛΝΟΥΝ,,, :grin: :grin: :grin:
ΚΙ ΑΥΤΕς ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕς ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ολες,μα ολες..απο μια επισκεψη κ μια απλη γνωριμια πο την κοπελλα
που γνωρισαν στο ιντερνετ κ ξερει αγγλικα κλπ :think: :think: :think: :think:
σιγουρα ο ιωσηφ το γνωριζει το συστημα αυτο του "ευρωπαικου" εππαγγελματικου προσανατολισμου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
good luck
προσεχε ομως γιατι υπαρχει κι ο ιδανικος σπονσορας,αυτος δηλ,που δεν κανει για γαμπρος,γιατι τοσα πολλα δεν εχει,ειναι ομως καλος,να πηγαινει μια στη χαση κ στη φεξη,κ τον αλλο καιρο να στελενι ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,σε ανταλαγμα της πιστης συντροφου που αναμενει στο κιεβο η οπου αλλου-συνηθως ;) ;) ;)
αυτο ειναι ενα συνηθες συστημα ιντερνετικης επιβιωσης κ συχνα τους βγαινει,εννοειται με περισοτερους του ενος ευρω παικους ιντερνετικους "εραστες",που γαμανε 2,3 φορες τον χροωο, απο 7 μερες που πανε επισκεψη κ αλλες 340 μερες ΣΤΕΛΝΟΥΝ,,, :grin: :grin: :grin:
ΚΙ ΑΥΤΕς ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕς ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ολες,μα ολες..απο μια επισκεψη κ μια απλη γνωριμια πο την κοπελλα
Θα το έχω και αυτό υπόψιν μου φίλε, για να μην την πατήσω στα καλά του καθουμένου! Ευχαριστώ για την επισήμανση!

Επισκέπτης
good luck
σιγουρα ο ιωσηφ το γνωριζει το συστημα αυτο του "ευρωπαικου" εππαγγελματικου προσανατολισμου

πολλοί θα έρθουν
πολλοι θα φύγουν
όσοι θα μεινουν
κατι θ 'αφήνουν!

Επισκέπτης
πολλοί θα έρθουν
πολλοι θα φύγουν
όσοι θα μεινουν
κατι θ 'αφήνουν!

α ετσι ειναι! η ουκρανια ΄δεχεται μονον σοβαρους επενδυτας! δεν ειναι Γκρετσικισταν όπου έρχεται ο καθε αραπης πατακιστανός (εν τω μεταξυ η κυβερνησις του πατακισταν σιαχνει πυραυλους να πηγαινουν στο διαστημα και χει πυρηνικα όπλα και στ αρχίδια της τι θελει ο καθε σκυλαραπας της που τον φορτωνει σε μας για πλερωνουν οι μαλακηδες...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.083
Πόντοι
42.697
Καλά να περάσεις filos78!!!
και να ακους τον Δάσκαλο! Δεν θα χάσεις!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
α ετσι ειναι! η ουκρανια ΄δεχεται μονον σοβαρους επενδυτας! δεν ειναι Γκρετσικισταν όπου έρχεται ο καθε αραπης πατακιστανός (εν τω μεταξυ η κυβερνησις του πατακισταν σιαχνει πυραυλους να πηγαινουν στο διαστημα και χει πυρηνικα όπλα και στ αρχίδια της τι θελει ο καθε σκυλαραπας της που τον φορτωνει σε μας για πλερωνουν οι μαλακηδες...
πες τα χρυσόστομε Ιωσήφ... πες τα να τα ακούμε!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Καλά να περάσεις filos78!!!
και να ακους τον Δάσκαλο! Δεν θα χάσεις!
Ευχαριστώ πολύ Zero! Φυσικά και τον ακούω το δάσκαλο και εκτιμώ το ενδιαφέρον που δείχνει στην πείπτωσή μου!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είναι λαμπρός νέος ο φίλος...με σεβασμό στο δάσκαλο...

Νομίζω ότι επιστρέφουμε στις λαμπρές μέρες της περιπαγκικής σχολής...

Μόνο Ιωσήφ Μπλάσκος Κύριοι....

Επισκέπτης
Είναι λαμπρός νέος ο φίλος...με σεβασμό στο δάσκαλο...

Νομίζω ότι επιστρέφουμε στις λαμπρές μέρες της περιπαγκικής σχολής...

Μόνο Ιωσήφ Μπλάσκος Κύριοι....

επειδή εισαι πολύ πιστος μαθητης σου παραδίδω  παρακαταθηκη τι με ορμηνεψε αγγελος Κυρίου υπό μορφή στιχων,  εις την σκητη μου την "Μουνοπαγούδα"

Απ'το μουνι θα φευγουμε
κι απο τον κωλο περα.
η καυλα μας θ αυξανεται
μερα με την μερα...

Στις μπάρες θα αραζουμε
να βρουμ' καμια πουτανα
θυμασαι που την ξεσκιζες
το βραδυ την Οξάνα?

Και στα παγκακια ολημερίς
Χρετσατικ θα γυρνουμε
κανα μουνι αν βρισκουμε
κλεφτα θα το γαμουμε

Μεχρι που ήλιος φωτεινος
θα λάμψει από την δυση
το Ρίβερ πάλι ολόλαμπρο
τις πορτες του θ ανοιξει!

Για να γαμησει κι ο φτωχός
να εύρει την υγεια του
και η πουτανα η ουκρανη
να παρει τα λεφτά του !

Ριβερ με χρόνια με καιρους
πάλι δικο μας θα σαι!

Προφητεία Γεροντος Ιωσήφ του Ουκρανού

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
bonjiorno md-lagne
ο ιωσηφ τουταπε
εγω βεβαια συμφωνω
τουπα επισης,δεν ξερω αν συμφωνησεις,οτι μια 24 ετων εκει,ειναι στην πονηρια κ το μυαλο σαν 35αρα κ βαλκε στην ελλαδα
κ τα "χιλιομετρα",οπως στα ταξι,πολλα.απλα γυριζουν τα κοντερ πισω!!!
εδω στη μολδαβια ετσι ειναι οπως τα λες ...για ουκρανια ομως δε ξερω

Dooman

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με Ουκρανιδα δεν ειχε ποτε την τιμη να συνεβρεθω... μονο μια φορα ειχα κατσει με μια Ρωσιδα που διαμενει στην περιφημη και ξακουστη πολη του Κιέβου, να μου κανει στριπτιζ στη καμερα για καμια βδομαδα. Αν και ειχαμε κουβεντιασει την πιθανοτητα αν συνταντηθουμε εξαφανιστηκε.. λολ  :2funny:
Με μολδαβη , εχω ενα παρε δωσε με μια μικρουλα αλλα τωρα πηγε για 6 μηνες Γαλλια για σπουδες. Διαμενει στο Ιασι της ακομα ποιο ξακουστης Ρουμανιας. Ισως οταν γυρισει σε 4 μηνες, να ανεβω για να το συναντησω. Μου εχει εκφρασει την επιθυμια της για τριο.. :rockon: Ι love handsome greek boys λεει το μικρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ιωσήφ τι λες για το θεμα? Καμια γνωση επι ρουμανων εχεις?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Την ευχή σου Γεροντα Ιωσήφ ο και της Ουκρανίας επωνομαζόμενος γκ

πολύ ωραίο και αυτό το ποίημα...συγκινήθηκα γιατί για ένα Ρίβερ ζούμε κύριοι...

Από τη νοσταλγία μου επισκεέφθηκα και το ευαγές Αρτεμις Βερολίνου στις αρχές του μήνα...

Αλλά σαν την Ουκρανική πουτανιά...απείχε παράσαγγας....

Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω έναν φοιτητή του πρώτου έτους (2010) να συλλέξει
τα ποιήματα του γέροντα διδασκάλου εις ειδικόν τόμον-ιστό προς τέρψη και ωφέλεια των
πασης φύσεως ουκρανιδομουναροπαθών...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεράσκω αει διδασκόμενος  παντα ειναι συλλεκτικά ανεκτίμητης αξίας παντοτε τα απαντα

Επισκέπτης
Την ευχή σου Γεροντα Ιωσήφ ο και της Ουκρανίας επωνομαζόμενος γκ

πολύ ωραίο και αυτό το ποίημα...συγκινήθηκα γιατί για ένα Ρίβερ ζούμε κύριοι...

Από τη νοσταλγία μου επισκεέφθηκα και το ευαγές Αρτεμις Βερολίνου στις αρχές του μήνα...

Αλλά σαν την Ουκρανική πουτανιά...απείχε παράσαγγας....

Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω έναν φοιτητή του πρώτου έτους (2010) να συλλέξει
τα ποιήματα του γέροντα διδασκάλου εις ειδικόν τόμον-ιστό προς τέρψη και ωφέλεια των
πασης φύσεως ουκρανιδομουναροπαθών...

Την ευχή μου τέκνον, να περάσεις να σου δώκω ευλογία τα καινουργια τελεφωνα απο πουτανες στο κιεβον. και μια πουτανα φέραμε, προ ημερών
εθεάθη από τα μερη τα δικά μας, ομάς μαυροφορεμενων και μανδηλοκαλυμένων γραίων εξ ελλάδος η οποια είχε έρθει και καλα δια επίσκεψιν εις τα ορθόδοξα μοναστηρια της περιοχής. Της δε ομάδος ηγούντο περί τους δέκα ρασοφόρους, του νέου, οι οποίοι τώρα τι να πω? τέτοιους αγριόπανους δεν είχα ξαναδει ήταν σα δεκα δημαρχοι μαζωμενοι μαζί...
Την καλησπέρα μου στον (επίσης) ξενιτεμενο αδερφο μας Βασίλειον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom