Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Το 78 αναφέρεται στο έτος γέννησής μου (1978 προς αποφυγή παρεξηγήσεως και όχι 78 μ.Χ.  :2funny: :2funny:)!

Επισκέπτης
γράψε σε ποια πόλη θα πας, πόσο χρονών (ισχυρίζεται) ότι ναι η γκόμενα και τι δουλειά (ισχυρίζεται) ότι κανει για να σου πω κατα 99% τι παίζει.
κι ασήμωνε για να σε λέω...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Στο Κίεβο θα πάω (με ένα φίλο μου), η κοπέλα λέει ότι είναι (και πρέπει όντως να είναι αφού τα λέμε συχνά στο skype) σχεδόν 24 και για την ώρα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών σε ρωσσο/ουκρανόφωνα άτομα. Η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την όλη κτάσταση!

Επισκέπτης
Στο Κίεβο θα πάω (με ένα φίλο μου), η κοπέλα λέει ότι είναι (και πρέπει όντως να είναι αφού τα λέμε συχνά στο skype) σχεδόν 24 και για την ώρα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών σε ρωσσο/ουκρανόφωνα άτομα. Η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την όλη κτάσταση!

Ελληνικά επομένως αυτη δεν ειναι από το Κίεβο, λογικά είναι από καμια μαριούπολη μερια τίποτα τετοιο εκεί έχει πολλους ρωμιους γιατι αλλέως που τα μαθε τα ελλήνικος. ΟΚ πρόσεξε τώρα: εσύ για μας είασι ακόμα βρέφος, εγώ το ξερω, εσύ το ξερεις οι ουκρανοι δε το ξέρουν! θελω να πω ότι για την ουκρανία είσαι ολόκληρος γαίδαρος επομένως η (καθε) γκομενα περιμενει να της πεις ότι έχεις δουλεια και σπιτι δικό σου. Και πάντοτε θα υπάρχει μια δόση συγκαταβασεως από τις γκομενες διότι επαναλαμβανω για εδώ θεωρείσαι μεγάλος όσο και να σου φαίνεται περίεργο. Τωρα να μου πεις τι γινεται άμα είσαι μεγαλος-μεγάλος ? Πρώτον στην ζωη γουσταρουν όλοι το χοντρό το πορτοφόλι (Λουλου καραμπίνα) δευτερον πάντοτε υπάρχει ένα ποσοστό από μουνάκια 0,5% που τους θυμιζεις τη μανα τους (ενταξει τον πατερα τους) αυτα για να αναπτερώνουν οι ώριμοι άνδρες. Βεβαια στην ουκρανια ο πατηρ των ειναι πιο μικρός από μας αλλα τελος πάντων.
έχω την εντύπωση ότι η γκομενα θα σε φλομωσει για έρωτες, θα σου ζαλίσει τους όρχεις να μην την τσουτσουνισεις τις πρωτες μερες διοτι θα ναι ο φιλος σου μαζι κλπ, κλπ. Άμα σε πάει εις το οσπιτιόν της να γνωρισεις μαμα - μπαμπά είναι καλουτσικο σημαδι, χωρίς αυτο να σημαινει και τιποτα διότι άμα σου πω ποσους μαμα- μπαμπαδες εχω γνωρίσει εγώ... προσοχή στις περίεργες εξαφανισεις της γκομενας και στα κινητα σμσ διοτι κατα 99% όλες έχουν γκομενο, τωρα να πεσες εσυ στην περίπτωση κι αυτη να ναι ξεμπαρκη, τι να πω ρε παιδί μου όλα παίζουν σ αυτη την ζωη αλλα αυτο παίζει λιγότερο!

Επισκέπτης
Γενικως θα δεις άμα η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα ότι και να λες ότι και να θελεις θα σου λεει ναι. Γι αυτό βάνε χέρι! Χούφτωνε μην ντρέπεσαι! έτσι θα καταλάβεις άμα σε γουσταρει. να κατσει να την γαμησεις απ την πρωτη μερα, εκτος αν της εχεις κανει παρλαπίπα γερή πάνω από 4 μηνες του τυπου όταν ερθω θα σε ξεσκισω, δεν καθεται και να σε γουσταρει θα σου κανει την αυστηρών αρχών. Εσύ πάντως στο ψητό και βανε χέρι, μην ανησυχείς οι γκομενες εδώ δεν ειναι της Αρσακείου, άμα δεις τραβιεται οταν την χουφτώνεις κλπ κάντην με ελαφρα πηδηματακια δεν υπάρχει χημεια και θα σου ζαλισει τα ούμπαλα. πάρε αμπάριζα τα παγκάκια, προσοχή λέγω τα παγκακια διοτι αλλέως θα σε φεσώσουνε γερά κι ολο και καποια γκομενα θα βγαλεις. Αλλά επειδή τωρα μεταξυ μας -μεταξα, αυτα όλα τα πίτσι πίτσι τα εχεις κανει από το ιντερνετ όλο και με καποια άλλη γκομενα θα χεις επικοινωνια, τα ξερω αυτά... Αν η γκομενα δεν μου γραφες ότι κανει σπρεχεν ελλήνικος θα σου λεγα ότι ναι καμια πουτανα αλλα επειδη λες ότι κανει σπρεχεν υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να θελει να κατεβει καποιον και ψαχνει για μαλακα, σόρυ γαμπρό ήθελα να γράψω. Άσχετο τώρα τα πιο άσχημα πλάσματα που χω δει στην ουκρανια ήταν κατι τετοιες που μιλαγαν ελληνικα, μιλαμε χοντρες , μουστακάτες κλπ ! Πάντως δε μπορει πρεπει να υπάρχει και κανα καλο μινι...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Να σου πω Ιωσήφ, η κοπέλλα έχει ελληνικές ρίζες (η προγιαγιά της ήταν ελληνίδα που αρνήθηκε να λάβει τη σοβιετική υπηκοότητα) και για αυτό μιλάει ελληνικά! Αφού να φανταστείς έχει ελληνική ταυτότητα, μέχρι και ελληνικό Α.Φ.Μ. Κατανόω απόλυτα το γεγονός ότι για τα ουκρανικά δεδομένα είμαι "μεγάλος" σε αντίθεση με τα αντίστοιχα ελληνικά όπου θεωρούμαι πιτσιρικάς (άλλωστε δείχνω αρκετά νεότερος!  ;)). Σε καμμία περίπτωση δεν ανεβαίνω για να το παίξω "γαμπρός" (γαμπρός της συμφοράς θα είμαι άλλωστε!  :2funny:) ή μαμίκουλας! Απλά προέκυψε η ευκαιρία (τζάμπα διαμονή και ξενάγηση) και σκέφτηκα να την εκμεταλευτώ!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Γενικως θα δεις άμα η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα ότι και να λες ότι και να θελεις θα σου λεει ναι. Γι αυτό βάνε χέρι! Χούφτωνε μην ντρέπεσαι! έτσι θα καταλάβεις άμα σε γουσταρει. να κατσει να την γαμησεις απ την πρωτη μερα, εκτος αν της εχεις κανει παρλαπίπα γερή πάνω από 4 μηνες του τυπου όταν ερθω θα σε ξεσκισω, δεν καθεται και να σε γουσταρει θα σου κανει την αυστηρών αρχών. Εσύ πάντως στο ψητό και βανε χέρι, μην ανησυχείς οι γκομενες εδώ δεν ειναι της Αρσακείου, άμα δεις τραβιεται οταν την χουφτώνεις κλπ κάντην με ελαφρα πηδηματακια δεν υπάρχει χημεια και θα σου ζαλισει τα ούμπαλα. πάρε αμπάριζα τα παγκάκια, προσοχή λέγω τα παγκακια διοτι αλλέως θα σε φεσώσουνε γερά κι ολο και καποια γκομενα θα βγαλεις. Αλλά επειδή τωρα μεταξυ μας -μεταξα, αυτα όλα τα πίτσι πίτσι τα εχεις κανει από το ιντερνετ όλο και με καποια άλλη γκομενα θα χεις επικοινωνια, τα ξερω αυτά... Αν η γκομενα δεν μου γραφες ότι κανει σπρεχεν ελλήνικος θα σου λεγα ότι ναι καμια πουτανα αλλα επειδη λες ότι κανει σπρεχεν υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να θελει να κατεβει καποιον και ψαχνει για μαλακα, σόρυ γαμπρό ήθελα να γράψω. Άσχετο τώρα τα πιο άσχημα πλάσματα που χω δει στην ουκρανια ήταν κατι τετοιες που μιλαγαν ελληνικα, μιλαμε χοντρες , μουστακάτες κλπ ! Πάντως δε μπορει πρεπει να υπάρχει και κανα καλο μινι...
tzosef bonjiorno and wellcome back
ο ευχαριστος λογος σου. με κανει να διαβαζω ολα τα ποστ σου
ξεχασες να πεις το βασικο εδω νομιζω
η γκομενα λεει 24 μαιων,αν ειναι,γιατι μπορειναναι κ 27πχ,αλλα ας πουμε πως ειναι 24,ειναι ΜΕΓΑΛΗ,δεν αντοιστοιχει σε 24 ελληνιδα,το λεω γιατι ο φιλος δεν εχει ιδεα τι κ πως παιζει στο ανατ.μπλοκ
η γυναικα αυτη φιλκε στο μυαλο αντιστοιχει σε 35+ ελληνιδα,ασε που οσες ξερουν ελληνικα ιταλικα ισπανικα κλπ,εινε ΠΑΝΤΑ οτι χειροτερο
ειτε εινε η ηταν μπαροβιες κ το παιζουν οτι εχουν προγονους ,ειτε στα αληθεια εινε ,ενα 10%,αλλα παρακολουθουν τον ξενο τροπο ζωης κ δεν εχουν ,με τον επισκεπτη τους,ουκρανικο ταμπεραμεντο-δηλ τα πιθνω,χορευω,τον παιρνω-
το παιζουν ευρωπαιες κ μαλιστα για serious relationship
στη θεση σου επειδη εισαι κ μικρος,δεν υαασχολιομουν με οτιδηποτε ανω των 18-21 ετων
αυτο κανω κι εγω,που σε παιρνω κ δεκα χρονια,βεβεα ξερω καποια ρωσσικα κι εχω κανει κ στη μεγαλη σχολη ρουμανιας,που αυτα δεν διδασκοντε
οι χειροτερες ηλικιες να ασχοληθεις στην ουκρανια ειναι 24-30 νομιζω,τι λεει  κι ο δασκαλος?
πιο μικρες ειναι ,οσο γινετε,πιο αθωες κ τον παιρνουν ευκολα μετα που θα τα πιουν στην ντισκο,πιο μεγαλες,ξερουν καλα οτι <δεν< τις παιρνει,αυτες στα 24-30 κ εχουν καβαλημενο το καλαμι,αλλα κ ειναι ξεψαρες,μετα τα τοσα αλλεπαλληλα γαμισια πουχουν φαει ,απο 14 εως 24
αυτα τζοσεφ,αφηνω να συνεχισεις τον απολαυστικο λογο  ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Άμα κάτσει η φάση έκατσε, αλλιώς δε θα κόψω και τις φλέβες μου!  ;) Έτσι και αλλιώς ήθελα να κάνω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό να δω διαφορετικές παραστάσεις και τρόπο ζωής γενικότερα! Στην προκειμένη περίπτωση είχα το κίνητρο να προτιμήσω την Ουκρανία ως προορισμό! Σε γενικές γραμμές στο γκομενικό είμαι πιο looser  και από τον Μπάγιεβιτς!  :grin: Δεν περιμένω δραματικές αλλαγές επί ουκρανικού εδάφους! Πηγαίνω απλά για να περάσω καλά! Άσχετο, αλλά θέλω να σε ρωτήσω: για το Λουβόφ (ή Λουβίφ ή όπως αλλιώς προφέρεται) τί εντυπώσεις έχεις ώς μέρος;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γράψε σε ποια πόλη θα πας, πόσο χρονών (ισχυρίζεται) ότι ναι η γκόμενα και τι δουλειά (ισχυρίζεται) ότι κανει για να σου πω κατα 99% τι παίζει.
κι ασήμωνε για να σε λέω...
ακριβως τα ιδια συμβαινουν και σε μας εδω ...παραμυθιαζουν τους ξενους και οταν πατησουν το ποδι τους εδω αυτες χανονται...ολα αυτα μπας και τσιμπησουν κανα ψιλο μεσω western union ...αν δεν το πετυχουν αυτο (τα ψιλα ) τοτε χανονται γιατι το99% εχουν σχεση

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άμα κάτσει η φάση έκατσε, αλλιώς δε θα κόψω και τις φλέβες μου!  ;) Έτσι και αλλιώς ήθελα να κάνω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό να δω διαφορετικές παραστάσεις και τρόπο ζωής γενικότερα! Στην προκειμένη περίπτωση είχα το κίνητρο να προτιμήσω την Ουκρανία ως προορισμό! Σε γενικές γραμμές στο γκομενικό είμαι πιο looser  και από τον Μπάγιεβιτς!  :grin: Δεν περιμένω δραματικές αλλαγές επί ουκρανικού εδάφους! Πηγαίνω απλά για να περάσω καλά! Άσχετο, αλλά θέλω να σε ρωτήσω: για το Λουβόφ (ή Λουβίφ ή όπως αλλιώς προφέρεται) τί εντυπώσεις έχεις ώς μέρος;
για καλο και κακο κανε και αλλες επαφες ... ο ρεντ εχει δικιο

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
για καλο και κακο κανε και αλλες επαφες ... ο ρεντ εχει δικιο
bonjiorno md-lagne
ο ιωσηφ τουταπε
εγω βεβαια συμφωνω
τουπα επισης,δεν ξερω αν συμφωνησεις,οτι μια 24 ετων εκει,ειναι στην πονηρια κ το μυαλο σαν 35αρα κ βαλκε στην ελλαδα
κ τα "χιλιομετρα",οπως στα ταξι,πολλα.απλα γυριζουν τα κοντερ πισω!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
να τις κάνω τις επαφές, δε λέω, αλλά δύσκολα γίνονται αυτά τα κονέ...
φιλε πηγαινε ,οπως ταχεις κανονισει,οντως τωρα τι κονε να κανεις κ πως,απλα εχε ανοιχτο το εισητηριο επιστροφης,αν γινει φορτικη η παρεα σου,μαζεψτα κ φυγε
αν σου ξοδευει μεχρι 30-40ε τη μερα,οκ ειναι,σαν να πληρωνεις δωματιο
σε 3,4 μερες κιεβο ολα τα βλεπεις,σιγα δε την πολη,οποτε μετα αν χαλασει το εργο,παρε το αεροπλανο κ ξαναελα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Σε καμμία περίπτωση πάντως δε νομίζω να είμαι το πρότυπο του ιδανικού γαμπρού για μια επίδοξη νύφη... Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχω δικό μου σπίτι.. αστα να πάνε!!! Από την άλλη όμως δεν έχω και ιδαίτερο λόγω να ανησυχώ (ή μήπως κάνω λάθος τελικά;)!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
φιλε πηγαινε ,οπως ταχεις κανονισει,οντως τωρα τι κονε να κανεις κ πως,απλα εχε ανοιχτο το εισητηριο επιστροφης,αν γινει φορτικη η παρεα σου,μαζεψτα κ φυγε
αν σου ξοδευει μεχρι 30-40ε τη μερα,οκ ειναι,σαν να πληρωνεις δωματιο
σε 3,4 μερες κιεβο ολα τα βλεπεις,σιγα δε την πολη,οποτε μετα αν χαλασει το εργο,παρε το αεροπλανο κ ξαναελα
Ευτυχώς που η κοπέλα έχει και τις δικές της υποχρεώσεις, οπότε και να θέλει να γίνει ιδαίτερα φορτική δε νομίζω να έχει τα χρονικά περιθώρια!!!

Επισκέπτης
να τις κάνω τις επαφές, δε λέω, αλλά δύσκολα γίνονται αυτά τα κονέ...

γκουντμορνινγκ εβρι μποντι κατα σειρα εμφανισεως κ.κ. μπακάλη, ρεντ και μόλντο
Εγω νομιζω ότι η περίπτωση με την γκομενα θα σου κατσει και για να καταλάβεις ειναι η πρώτη φορά που ενθαρύνω καποιον μ αυτες τις μαλακειες απο το ιντερνετ διοτι και η ηλικια ταιριαζει και αυτη έχει κινητρο σχετικως με την ελλάδα. Νταξει δεν ειπαμε οτι θα τηνπαντευτεις μια γνωριμια θα κανεις. Εκει που δεν μας τα λες καλα ειναι οτι θα σε φιλοξενησει και θα πας μ εναν φιλο. δηλαδη τι εννοεις θα φιλοξενησει στο διαμερισμα της και σενα και τον φιλο σου που πρωτη φορα βλεπει? δύσκολον... Κατι μου λεει ότι θα νοικιασεις διαμοιρασμα κι αμα σε γουσταρει θα την φιλοξενησεις εσύ στο διαμερισμα το δικο σου! Καλα κονε στην ουκρανια γινονται πανευκολα, σοβαρα κονε δύσκολο να γινουν αλλα να παισεις παρλαπιπα με μια γκομενα , να σου δωσει το τελεφωνο της το μονον ευκολον.

Επισκέπτης
Ευτυχώς που η κοπέλα έχει και τις δικές της υποχρεώσεις, οπότε και να θέλει να γίνει ιδαίτερα φορτική δε νομίζω να έχει τα χρονικά περιθώρια!!!

α καλα αμα σου κανει την πολυάσχολη...Τι υποχρεώσεις έχει μια ουκρανιδα? άντε μετα την δουλεια να μαζέψει τ αυγα απ το κοτέτσι ή τίποτα μήλα (δε κανω πλάκα, κυριολεκτώ). Οι ουκρανιδες ευαρεστουνται να διηγουνται πόσο απησχολημενες είναι, σου έγραψα ήδη τας ασχολιας των...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom