Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο δαίμων του κόπι - πάστε πταίει.
'Ηθελα να πω ότι γενικως από τις επιμιξιες καποια κομματια βγαινουν πολύ επιτυχημένα, οι Σκανδιναυοι κι οι Μογγόλοι είναι και οι δυο ψηλοι λαοι. Οι μογγόλοι δώσανε αυτο το καμπυλωτό σώμα στις ουκρανιδες χωρις να έχουν κωλάθρες. Προσέξτε καλα μια μουναρα και θα δειτε ότι ενω μπορέι να ειναι λεπτή το σώμα της έχει καμπύλες διότι ο υποδόριος ιστος της φουσκώνει . Αυτό είναι φαινόμενο που έχουν μόνον στην ρωσσία ουκρανία διότι ειναι μιγάδες.
Στην δυσμοιρη πατρίδα μας πήραμε όλον τον κατιμά (και που σαι τι παίρνουμε τώρα με τους νέους κατοίκους που φερνει η κυβέρνησις εκ Πατακισταν) Οι Τούρκοι μογγόλοι ήσανε κι αυτοι αλλα επειδή ήρθανε από τα νότια ανεμίχθεισαν με τους γύφτους (κοινώς Ινδο-πατακιστανοι και το υπόλοιπο κακο συναπάντημα).

Παλεύωμε να εξηγήσωμεν αλλά φευ! Δεν είμεθα ξενόφοβοι ούτε ρατσισταί. Είμεθα υπέρ των Ρωσσίδων, Δανέζων, Πολωνέζων, Γερμανίδων, Τσέχων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ Μόλντο,
τι υπονοείς δηλαδή? Ότι φορά παντελόνι Χόφμαν-Λάκη που κάνει το παιδί στυλάκι?
Αστον Ιωσηφ θα χρεωκοπισει και θα σταματισει να γραφει.Τωρα ψαχνει μπας και βρει κανεναν με λεφτα να παει Μολδαβια να βγαλει τα εξοδα του.Μου εχουνε πει οτι ειναι καταχρεωμενος.Τωρα για τους πουστηδες τι να πω  :2funny:ολους πουστηδες μας βγαζει!Εμενα τον RED!Αν προσεξες εχει κακεψει πολυ!Την επαθε γιατι πηγε να κανει κατι που γι'αυτον ειναι δυσκολο.με το μυαλο που εχει δεν του ειναι ευκολο να κρατισει εστιατοριο θελει γι'αυτο κοινωνικες σχεσεις,σχεδιασμο,εξυπναδα.Αυτος πηγε μετα απο υπαλληλος των goodys και ψιλικατζης να κανει εστιατοριο!Ε,δεν τα καταφερε και γι'αυτο βγαζει την κακια του σε μενα :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ανθρωπάκια

teras7

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αστον Ιωσηφ θα χρεωκοπισει και θα σταματισει να γραφει.Τωρα ψαχνει μπας και βρει κανεναν με λεφτα να παει Μολδαβια να βγαλει τα εξοδα του.Μου εχουνε πει οτι ειναι καταχρεωμενος.Τωρα για τους πουστηδες τι να πω  :2funny:ολους πουστηδες μας βγαζει!Εμενα τον RED!Αν προσεξες εχει κακεψει πολυ!Την επαθε γιατι πηγε να κανει κατι που γι'αυτον ειναι δυσκολο.με το μυαλο που εχει δεν του ειναι ευκολο να κρατισει εστιατοριο θελει γι'αυτο κοινωνικες σχεσεις,σχεδιασμο,εξυπναδα.Αυτος πηγε μετα απο υπαλληλος των goodys και ψιλικατζης να κανει εστιατοριο!Ε,δεν τα καταφερε και γι'αυτο βγαζει την κακια του σε μενα :2funny:
πισογλεντη σαλτα και παρε καμια πιπα"" τα βιντεα σου τα ειδαμε  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: εβαλες και την φιλη σου την λιονταρινα να λεει μαλακιες  :jerking: :jerking: η λιον7 γνωστη ρουφιανομπατσινα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
πηγεναι να καρφοσης πουστρομπατσινα αλλου  :piss:
Σαν πολυ φορα δεν πηρες πουστοφασιστακι? Ψαξε αλλου. Στρακια δεν γαμαει κανεις εδω.
Ουσττττττττττττττττ στα τσακιδια, ουσττττττττττττττττ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
πισογλεντη σαλτα και παρε καμια πιπα"" τα βιντεα σου τα ειδαμε  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: εβαλες και την φιλη σου την λιονταρινα να λεει μαλακιες  :jerking: :jerking: η λιον7 γνωστη ρουφιανομπατσινα
και για τον μαλάκα τον δημητράκη πήγαινε το "ανθρωπάκια" ρε παρατράγουδο. Άιντε μάθε να κουνάς τη γλώσσα σου ασπόνδυλο

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αστον Ιωσηφ θα χρεωκοπισει και θα σταματισει να γραφει.Τωρα ψαχνει μπας και βρει κανεναν με λεφτα να παει Μολδαβια να βγαλει τα εξοδα του.Μου εχουνε πει οτι ειναι καταχρεωμενος.
ρε συ δημητρη εχω διαβασει ολο το θρεντ απο την αρχη
δεν καταλαβα τι εκανε με αυτον τον ΦΛ,,,τον παραμυθιασε οτι θα γαμαει κλπ μπουρδες,κ μετα τι?
εφερε αυτος το χρημα καναν τον μαγαζι,και?
τον εδιωξε,τον εκλεβε?τι ακριβως εχει γινει?
το ξερω οτι ξερεις..για πες λοιπον ;)

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παλεύωμε να εξηγήσωμεν αλλά φευ! Δεν είμεθα ξενόφοβοι ούτε ρατσισταί. Είμεθα υπέρ των Ρωσσίδων, Δανέζων, Πολωνέζων, Γερμανίδων, Τσέχων
ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΟΜΟΥΝΑΡΙΔΩΝ..το ξεχασες φιλτατε
με εκφραζεις απολυτα :dancing:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
γοα περικαλώ...τα προσωπικά σας αλλου και συγκεντρωθείτε στο μάθημα.....γιατί θα βάλει τιμωρία ο δάσκαλος....

Δάσκαλε...δε κατεβαίνει σαλόνικα να αναλάβεις το κενό που θα αφήσει ο Βορίδης? lol

Επίσής, τσεκάρετε μήπως τα εν λόγω κορίτσια κρατάνε μαχαίρι και πάρετε αναλόγως τα μέτρα σας....

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Е Б Л Я !!!
П Р Е Л Ю Ь О Д Е Й С Т В О!!

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τον Ιούλιο, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, πρώην πράκτορας ο ίδιος των υπηρεσιών εξωτερικών Πληροφοριών της KGB, είχε μιλήσει για «μεγάλη προδοσία».

«Οι προδότες έχουν πάντα άσχημο τέλος» είχε δηλώσει αναφερόμενος στα αντίποινα των μυστικών υπηρεσιών κατά των αποστατών.

«Ξέρουμε ποιά είναι και πού είναι. Πρόδωσε είτε για το χρήμα, είτε γιατί κάπου στριμώχτηκε» δήλωσε στην εφημερίδα στέλεχος του Κρεμλίνου.

Άσχημο τέλος προβλέπεται για τnν Μερκουλένκο.......

Επισκέπτης
γοα περικαλώ...τα προσωπικά σας αλλου και συγκεντρωθείτε στο μάθημα.....γιατί θα βάλει τιμωρία ο δάσκαλος....

Δάσκαλε...δε κατεβαίνει σαλόνικα να αναλάβεις το κενό που θα αφήσει ο Βορίδης? lol

Επίσής, τσεκάρετε μήπως τα εν λόγω κορίτσια κρατάνε μαχαίρι και πάρετε αναλόγως τα μέτρα σας....

Χμμμμ εμένα το κορίτσι στα αριστερά μου φαίνεται σαν να χει και...πουλάκι.
Καλημέρα κι από μενα σ'όλα τα όμορφα αγόρια!

Επισκέπτης
Τον Ιούλιο, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, πρώην πράκτορας ο ίδιος των υπηρεσιών εξωτερικών Πληροφοριών της KGB, είχε μιλήσει για «μεγάλη προδοσία».

«Οι προδότες έχουν πάντα άσχημο τέλος» είχε δηλώσει αναφερόμενος στα αντίποινα των μυστικών υπηρεσιών κατά των αποστατών.

«Ξέρουμε ποιά είναι και πού είναι. Πρόδωσε είτε για το χρήμα, είτε γιατί κάπου στριμώχτηκε» δήλωσε στην εφημερίδα στέλεχος του Κρεμλίνου.

Άσχημο τέλος προβλέπεται για τnν Μερκουλένκο.......

αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν.
Ευελπιστούμε ότι δεν θα παραμείνουμε μόνον εις λεκτικούς ακροβατισμούς! εξ άλλου ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβείται, νομίζω ότι ήδη το γνωρίζετε αυτό καλά!

Επισκέπτης
αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν.
Ευελπιστούμε ότι δεν θα παραμείνουμε μόνον εις λεκτικούς ακροβατισμούς! εξ άλλου ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβείται, νομίζω ότι ήδη το γνωρίζετε αυτό καλά!

εν τω μεταξυ εδώ έχει ξεσκιστει ο καιρός κανει καθε μερα κατι λιακαδες λες και εχομε Απρίλιο, όλες οι κωλάρες ειναι καθε μερα όξω και κυκλοφοράνε πάνου - κατου στους δρόμους. Πάντως μην κανετε χαρα διοτι προβλέπονται βροχες και πτώση της θερμοκρασίας από βδομαδα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Εχει σκάσει ο τζιτζικας φετος με θερμοκρασίας 18 + οπότε μην το ψάχνεις. Μ αρέσει που γ΄ραφεις σ έχουν καλέσει, λες και δεν καταλάβαμε όλοι ότι πρόκειται για καμια γκόμενα.  Προσοχή στο ιντερνέτ! 
Είναι γεγονός φίλτατε Ιωσήφ ότι με έχει καλέσει κοπέλα, αλλά για γκομενικό δεν το βλέπω το θέμα γενικότερα... Τώρα στην πορεία αν προκύψει κάτι τέτοιο θα δείξει... Θα ήθελα ωστόσο να μου πεις, καθώς είσαι γνώστης των πραγμάτων εκεί πάνω, σε ποιά είδη είναι συμφέρουσα (από άποψη τιμών) η αγορά στην Ουκρανία γενικότερα π.χ. ρούχα, αρώματα κτλ. για να ξέρω που να στρέψω το ενδιαφέρον μου! Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Το έχω πάντα υπόψιν!

Επισκέπτης
Είναι γεγονός φίλτατε Ιωσήφ ότι με έχει καλέσει κοπέλα, αλλά για γκομενικό δεν το βλέπω το θέμα γενικότερα... Τώρα στην πορεία αν προκύψει κάτι τέτοιο θα δείξει... Θα ήθελα ωστόσο να μου πεις, καθώς είσαι γνώστης των πραγμάτων εκεί πάνω, σε ποιά είδη είναι συμφέρουσα (από άποψη τιμών) η αγορά στην Ουκρανία γενικότερα π.χ. ρούχα, αρώματα κτλ. για να ξέρω που να στρέψω το ενδιαφέρον μου! Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Το έχω πάντα υπόψιν!

Κουράγιο φίλε,
πολύτιμη η ζωή σου λέω είναι
και μην την σπαταλάς για κείνη φίλε
στο ύψος σου κι αυτό το βράδυ μείνε
κι αν πάλι απόψε κάποιον χρειαστεις
να μην διστάσεις να ρθεις να με βρεις !

Απ'ότι αντελήφθην εσύ δεν έχεις κανα νταλκά παρα ταύτα άδραξα την ευκαιρία λόγω του καλλιτεχνικού σου, δια ολίγον κ. Τόλη.
Τώρα στην ουκρανία τι είναι φτηνό? Γενικώς τσιγάρα, βόντκες και Σι-Ντι.Τα ρούχα είναι πανάκριβα απλώς επειδή τα τελευταία χρόνια οι καταπληκτικοί άνθρωποι που κυβερνούν την δική μας χώρα μας πλάκωσαν στους φόρους, ο γυιός του...πάνου έβανε φόρο πολυτελείας και στα δερμάτινα παπούτσια, οι τιμές έχουν εξισωθεί. Κάποτε ψώνιζα για τις γκόμενες ρούχα από ελλάδα τώρα δεν συμφέρει έρχεται μία ή άλλη. άμα έχει τάση προς τα εικαστικά, που δεν νομιζω να έχεις , μπορείς να εύρεις πίνακες φτηνούς (σύγχρονους). Αρώματα , καλλυντικά είναι κατα 15% πιο ακριβά, μιλάμε για μαρκες βεβαια, άμα δεις τίποτις φτηνά ειναι μαιμουδεξ. Τα κινητά ειναι 15% πιο φτηνα εδώ. Προσοχή στην γκόμενα διοτι μου φαινεσαι αμαθητος αλλέως θα ειχες ξαναρθει απο δω, μην σ αρχίσει τις βολτες σε μαγαζια "α και τι ωραίο είναι τουτο και τι ωραίο είναι τ'άλλο" ΄Θα δεις ότι όσο και να θες να κατσεις με μια γκομενα πάντοτε θα βλεπεις μια αλλη καλύτερη και θα θες να την κανεις. Κανόνισε να μενεις μόνος σου ή καλυτερα έλα με κανα φιλο γιατι αλλιως θα σου γινει κολλιτσιδα
Αυτια...

Επισκέπτης
Επίσης έχε και εναλλακτικο σχέδιο εξ αρχής διότι ορισμενες φορές οι γκομενες αμα δε γουσταρουν σε γράφουν στο μουνι τους και την κανουν ή δεν εμφανιζονται καν. τωρα εσύ εκτος αν το 78 είναι η χρονια που απολύθηκες από φαντάρος δε νομιζω να υπάρξει τετοιο πρόβλημα, απλώς για κατι αλλα κουρασμενα παλληκαρια...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Κουράγιο φίλε,
πολύτιμη η ζωή σου λέω είναι
και μην την σπαταλάς για κείνη φίλε
στο ύψος σου κι αυτό το βράδυ μείνε
κι αν πάλι απόψε κάποιον χρειαστεις
να μην διστάσεις να ρθεις να με βρεις !

Απ'ότι αντελήφθην εσύ δεν έχεις κανα νταλκά παρα ταύτα άδραξα την ευκαιρία λόγω του καλλιτεχνικού σου, δια ολίγον κ. Τόλη.
Τώρα στην ουκρανία τι είναι φτηνό? Γενικώς τσιγάρα, βόντκες και Σι-Ντι.Τα ρούχα είναι πανάκριβα απλώς επειδή τα τελευταία χρόνια οι καταπληκτικοί άνθρωποι που κυβερνούν την δική μας χώρα μας πλάκωσαν στους φόρους, ο γυιός του...πάνου έβανε φόρο πολυτελείας και στα δερμάτινα παπούτσια, οι τιμές έχουν εξισωθεί. Κάποτε ψώνιζα για τις γκόμενες ρούχα από ελλάδα τώρα δεν συμφέρει έρχεται μία ή άλλη. άμα έχει τάση προς τα εικαστικά, που δεν νομιζω να έχεις , μπορείς να εύρεις πίνακες φτηνούς (σύγχρονους). Αρώματα , καλλυντικά είναι κατα 15% πιο ακριβά, μιλάμε για μαρκες βεβαια, άμα δεις τίποτις φτηνά ειναι μαιμουδεξ. Τα κινητά ειναι 15% πιο φτηνα εδώ. Προσοχή στην γκόμενα διοτι μου φαινεσαι αμαθητος αλλέως θα ειχες ξαναρθει απο δω, μην σ αρχίσει τις βολτες σε μαγαζια "α και τι ωραίο είναι τουτο και τι ωραίο είναι τ'άλλο" ΄Θα δεις ότι όσο και να θες να κατσεις με μια γκομενα πάντοτε θα βλεπεις μια αλλη καλύτερη και θα θες να την κανεις. Κανόνισε να μενεις μόνος σου ή καλυτερα έλα με κανα φιλο γιατι αλλιως θα σου γινει κολλιτσιδα
Αυτια...
Έχεις αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση Ιωσήφ και αυτό με εκπλήσσει ιδιαίτερα! Ούτε και νταλκά έχω, αλλά και από την άλλη είμαι και νέοπας (=αμάθητος, ψάρακας, πρωτάκι κτλ.), συνεπώς κάθε συμβουλή και προτροπή από μέρους σου είναι αρκετά ευπρόσδεκτη και θα εκτιμηθεί δεόντως! Σε γενικές γραμμές, μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο μέσος μισθός στην Ουκρανία για να έχω και ένα μέτρο σύγκρισης ούτως ώστε να μην ξεφύγω και με πιάσουν κορόϊδο-τουρίστα... Αναφορικά με τις γκόμενες βέβαια, να σου πω την αλήθεια, διστάζω να το "ψάξω" σε μεγάλο βαθμό καθώς φαντάζομαι ότι θα έχουν μάθει από σεξοτουρίστες διαφόρων εθνοτήτων και τους "ξεφλουδίζουν" σαν αυγουλάκια χωρίς καν να το υποψιαστούν! Ελπίζω τουλάχιστον η κουζίνα να είναι σε υποφερτό επίπεδο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom