Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και εγώ πραγματικά δάσκαλε Ιωσήφ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το φαινόμενο KMAN , βέβαια ας αναγνωρίσουμε ότι κατά καιρούς έχει ανεβάσει φώτο με γκομενάρες, άρα δεν είναι παπαρολόγος κατά την γνώμη μου ,  αξίζει όμως τον κόπο να κάνει κάποιος ότι ο KMAN ή υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για το ίδιο αποτέλεσμα. 

Δηλαδή τι κάνει για πες μου για να καταλάβω κι εγώ, εκείνο που θυμαμαι ήταν κάτι...μαθηματικες εξισώσεις σκάρωνε τύπου τόσες μέρες επί τοσα μουνια κάνουν τόσο κτλ

Επισκέπτης
ΜΕΓΑΛΕ Ιωσήφ Μπλάσκο,

Ευχαριστω για το ασμα ποιημα.  Ας πρόσεχα....Τιποτε αλλο δεν μπορω να πω τώρα...το κακο εγινε αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα....

Αδερφέ Βασίλειε (υποψήφιε) Πουτανοκτόνε,

σε ευχαριστώ , με τιμας δια του ήθους και του χιούμορ σου, αμα διαβασεις ιδιαιτερως τις πρωτες σελίδες θα δεις τα παθηματα τα δικά μου από τος κάργιες. Στην ουκρανία παρ'όλη την παν ηλιθιοτητα των λεγουν το ακόλουθο ρητόν "ότι δεν σε σκοτωνει σε καμει πιο δυνατό". εσύ κατόπιν των δοκιμασιων σου βγηκες ηθικός Τιτάνας. Αυτα για να τα διαβαζουν τα τσικό που πότε γράφουν με παρατησε η γκομενά μου , δεν έχω λεφτά λκαι λοιπες μαλακείες. Πάντα Δυνατός!

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
Καλα τοσο χαλια ειναι! :headbang:Εδω οι Αραβοτουρκοι και να υπαρχουν κατι φουκαραδες ειναι!τους βλεπεις και τους λυπασαι!βεβαια κανουν κακο αλλα δυσκολο να παει γκομενα μαζι τους!δεν πιστευω στο Κιεβο να πηγαινουν μαζι τους!!!!Αν και Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ ειναι οτι το μεγαλητερο κακο το κανουν οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ!που οπως μου εχει πει επανελημενα καμακονουν συνεχεια για να επιδηξουν τον αντρισμο τους!και οχι οι ξενοι που πανε σε συγκεκριμενα μερη και συχναζουν μονο στο κεντρο

¨Ελα μωρε προφανώς μπερδεύει Αξερμπαιτζανούς, τσετσένους, Γεωργιανούς, Ουζμπέκους και τις λοιπές...δημοκρατικές δυνάμεις (Γιο Μπομπ Ζολιάς 1984-5) με τους άραβες. τι να κλάψουν με σ  οι ¨αραβες κάτοι φουκαράδες είναι...Τώρα οι ως ανω ένεκα της γλώσσης και της στερήσεως κάτι μπορεί να καμακώσουν ή να κανουν ότι καμακώνουν. Όσο για τους Τούρκους αυτοί όντως τα χωνουν διοτι έχουν να τα χώσουν καθ ότι είναι βιοτεχναι, έμποροι κλπ  η Τουρκία δεν ειναι μαρξιστικό Γκρετσικισταν να διωκει τους επαγγελματιας...

Επισκέπτης
Για την MALEV θα συμφωνήσω για τον ΠΟΥΤΣΟ  :cum:

Εικόνα από το τελευταίο  αεροπλάνο MALEV που μπήκα

Στην μαλεβ το γνωστόν: Τι σαντουιτσ θελετε με τυρί ή ζαμπόν?
η ατακα: δεν μπορώ να χω και με τα δύο????
Η αεροπορικη εταιρια του Σκρουτζ Μακ Ντακ μαζί με την ΣΑΣ, καλα αυτη ειναι το καταντημα από σαμπάνιες , χαβιαρια και μουναρες να καταντησει να περνα μια θεια και να λεει γκαζόζα 2 ευρώ, καλαμακι 0.20 , μαλι της γριας 2,5...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
To Hum or Cheese  δάσκαλε είναι παρελθόν , πλέον η ερώτηση είναι Chocolate or pinnats ?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Στην CSA τουλάχιστον πούλανε  σοκολάτες , φιστικάκια , ουισκάκι κρασί κ.τ.λ  και αρκετα οικονομικά για αεροπλάνο

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να πω ότι η  Τσεχια έχει τόσους Τούρκους , όσο οικονομικούς μετανάστες Ουκρανούς οι οποίοι δεν πειράζουν και αρκετούς ασιάτες Βιετναμ κ.τλ  Το θέμα είναι ότι οι πιτσιρίκες στην Τσεχία δεν γουστάρουν τόσο τους ξένους , όσο τους γουστάρουν οι MILF  

Που τους πέτυχες αρχηγέ τους Τούρκους σε ποια πόλη?

ιδού τι κανει η τελεόρασις και η πλύσις εγκεφάλου¨:
Δηλαδή για βαστα υπάρχουν κοινωνικοί μετανασται, μουσικοι μετανάσται, θρησκευτικοι μετανασται πορ(δ)ομετανασται ?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ρε δάσκαλε υπάρχουν και ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  αλλά και μετανάστες που ζητάν πολιτικό άσυλο.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Μετάναστεύεις είτε για οικονομικούς λόγους  είτε γιατι έχεις άλλου είδους θέματα και την κάνεις

Διάκριση μετανάστευσης

Η βιβλιογραφία παραθέτει διάφορους τύπους μετανάστευσης. Σημαντικότεροι από αυτούς είναι οι: "εσωτερική", (internal), "εξωτερική", (external), "εκούσια", (voluntary), ή "ακούσια", (involuntary), "πρωτογενής", (primary) και "δευτερογενής" (secondary), οι λεγόμενες "πλήρης", (complete) και "ατελής", (incomplete), (στην οποια υπάγονται οι πρόσφυγες), επίσης η "συντηρητική", (conservative) ή "ανανεωτική", (innovating), ή ανάλογα του χρόνου "βραχυπρόθεσμη" (short term), ή "μακροπρόθεσμη" (long term), "προσωρινή" ή "μόνιμη" (permanent), και τέλος η "ηπειρωτική" (όταν γίνεται προς τις χώρες της ίδιας ηπείρου) και η "υπερπόντια" (όταν γίνεται από τη μια ήπειρο στην άλλη (συνήθως Αμερική ή Αυστραλία).

Επισκέπτης
Ρε δάσκαλε υπάρχουν και ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  αλλά και μετανάστες που ζητάν πολιτικό άσυλο.

δεν ειναι μεταναστες. Στην ελληνικη ονομαζονται πρόσφυγες ή ακόμη παλαιώτερα οικέτες. Ο νεολογισμος οικονομικος μεταναστης είναι εκ του πονηρού. Υπάρχει δε κι ο ορος μέτοικος που αυτός ισχύει για το γκρετσικισταν....Μ'αλλα λογια ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Υπό αυτή την οπτική γωνία δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Επισκέπτης
δεν ειναι μεταναστες. Στην ελληνικη ονομαζονται πρόσφυγες ή ακόμη παλαιώτερα οικέτες. Ο νεολογισμος οικονομικος μεταναστης είναι εκ του πονηρού. Υπάρχει δε κι ο ορος μέτοικος που αυτός ισχύει για το γκρετσικισταν....Μ'αλλα λογια ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.

Για να καταλαβει καποιος την εκ του πονηρού κακοποιηση της γλωσσης πρεπι να λαμβανει εκφράσεις που ανθέχουν στην φθορά του χρόνου. Πχ το 1922 ήρθαν στην ελλάδα μεταναστες που ζητουσαν πολιτικό άσυλο ή στην βόρειο κύπρο μετα το 1974 πήγαν 50000 οικονομικοι μεταναστες από την τουρκία ή μικρός έπαιζα μπάλα στην αλάνα που ταν μπροστα από τα μεταναστευτικά.
Η γλώσσα κακοποιείται από την εκάστοτε εξουσία για κάποια σκοπιμότητα και αυτό συνηθων είναι πρακτική των κομμουνιστών.
Πχ μπολσεβικοι, ήτοι η πλειοψηφία , ποια πλεοψηφία μια δρακα πραξικοποιματιών ήταν ή 'η τρόικα του ΔΝΤ' μην πει η τριάδα λες και στα ελληνικα δεν υπάρχει αυτη η λέξις, ή ο Σταυροπουλος αναδόμηση (πατεντα δικια του) αντι να πει απελυσε τον υπουργό ή τον αλλαξε....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
¨Ελα μωρε προφανώς μπερδεύει Αξερμπαιτζανούς, τσετσένους, Γεωργιανούς, Ουζμπέκους και τις λοιπές...δημοκρατικές δυνάμεις (Γιο Μπομπ Ζολιάς 1984-5) με τους άραβες. τι να κλάψουν με σ  οι ¨αραβες κάτοι φουκαράδες είναι...Τώρα οι ως ανω ένεκα της γλώσσης και της στερήσεως κάτι μπορεί να καμακώσουν ή να κανουν ότι καμακώνουν. Όσο για τους Τούρκους αυτοί όντως τα χωνουν διοτι έχουν να τα χώσουν καθ ότι είναι βιοτεχναι, έμποροι κλπ  η Τουρκία δεν ειναι μαρξιστικό Γκρετσικισταν να διωκει τους επαγγελματιας...

Den ksereis ti les.Oi Kafkasioi pou anafereis exoun mytoges kanoun bam apo makrya.Oi Araves den exoun tetoies mytes.Ystera oi typoi milagan aravika den einai dyskolo na tous ksechoriseis.Oi Tourkoi einai safos pio epithetikoi.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ πραγματικά δάσκαλε Ιωσήφ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το φαινόμενο KMAN , βέβαια ας αναγνωρίσουμε ότι κατά καιρούς έχει ανεβάσει φώτο με γκομενάρες, άρα δεν είναι παπαρολόγος κατά την γνώμη μου ,  αξίζει όμως τον κόπο να κάνει κάποιος ότι ο KMAN ή υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για το ίδιο αποτέλεσμα.  

Υπάρχει καμάκι στα club καμάκι στην "κρεσηατικ" καμάκι μέσο του internet.Εκεί που έρχεσαι σε αντιπαράθεση είναι στα club γιατί θέλουν και άλλοι αρίνος τις ίδιες γκόμενες.Άμα πήγαινες σε club και έβλεπες Αλβανούς να πλησιάζουν "γκομεναρες" Ελληνίδες και αυτές να χασκογελούν τι θα έκανες?Δε θα πήγαινες και εσύ?Αυτή είναι η δυναμική.
Ψάξε στο ISG αν κάποιος έχει βγάλει μουνάρα σε upscale club στο Κίεβο τα δυο τελευταία χρονια.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Για να καταλαβει καποιος την εκ του πονηρού κακοποιηση της γλωσσης πρεπι να λαμβανει εκφράσεις που ανθέχουν στην φθορά του χρόνου. Πχ το 1922 ήρθαν στην ελλάδα μεταναστες που ζητουσαν πολιτικό άσυλο ή στην βόρειο κύπρο μετα το 1974 πήγαν 50000 οικονομικοι μεταναστες από την τουρκία ή μικρός έπαιζα μπάλα στην αλάνα που ταν μπροστα από τα μεταναστευτικά.
Η γλώσσα κακοποιείται από την εκάστοτε εξουσία για κάποια σκοπιμότητα και αυτό συνηθων είναι πρακτική των κομμουνιστών.
Πχ μπολσεβικοι, ήτοι η πλειοψηφία , ποια πλεοψηφία μια δρακα πραξικοποιματιών ήταν ή 'η τρόικα του ΔΝΤ' μην πει η τριάδα λες και στα ελληνικα δεν υπάρχει αυτη η λέξις, ή ο Σταυροπουλος αναδόμηση (πατεντα δικια του) αντι να πει απελυσε τον υπουργό ή τον αλλαξε....
Τρόικα είναι το άρμα που το σέρνουν τρια ζώα ...   Λετε να μας  :fuck1: με ζωοδη ενστικτα?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Yparxei kamaki sta club kamaki stin Kreshatik kamaki meso tou internet.Ekei pou erxesai se antiparathesi einai sta club giati theloun kai alloi arrivos tis idies gkomenes.Ama pigaines se club kai evlepes Alvanous na plisiazoun gkomenares Ellinides kai aftes na xaskogeloun ti tha ekanes?De tha pigaines kai esy?Afti einai i dynamiki.
Psakse sto ISG an kapoios exei vgalei mounara se upscale club sto Kievo ta dyo teleftaia xronia.
Αρχηγέ μου έχω δει κατά καιρούς από τα ανεβάσματα σου ότι έχεις πηδήξει chambions leaque γκόμενες ... γιαυτό εγώ σε παραδέχομαι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Πάντως ρε kman έχω μια απορία , έχεις  :knockinb: γκόμενες απίστευτες , τύφλα να έχουν τα μοντέλα και έχεις φάει αρκετό ξύλο και αρκετά φράγκα για αυτές. Με τις άλλες γκόμενες όμως τις πιο νορμάλ πως τα πας ?  νομίζω ότι με τον χρόνο που ξοδεύεις για να βγάλεις αφρό θα είχες  :fuck1:  τουλάχιστον 10 λίγο κατώτερες γκόμενες άλλα σε κάθε περίπτωση καλλίτερες από τις Ελληνίδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως ρε kman έχω μια απορία , έχεις  :knockinb: γκόμενες απίστευτες , τύφλα να έχουν τα μοντέλα και έχεις φάει αρκετό ξύλο και αρκετά φράγκα για αυτές. Με τις άλλες γκόμενες όμως τις πιο νορμάλ πως τα πας ?  νομίζω ότι με τον χρόνο που ξοδεύεις για να βγάλεις αφρό θα είχες  :fuck1:  τουλάχιστον 10 λίγο κατώτερες γκόμενες άλλα σε κάθε περίπτωση καλλίτερες από τις Ελληνίδες

Pao και με μέτριες.Απλός δε βγάζω φωτογραφίες από αυτές.Όσο πιο μέτριες τόσο περισσότερα κάνουν στο sex οποτε αποζημιώνεσαι.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Και όπως λέει και ο Νομπελίστας  της θάλασσας στον Ωρίωνα α΄:

Συμβιβάστηκε με την πικρία ο κόσμος
Διάττοντα ψεύδη αφήσανε τα χείλια

Ευχαριστούμε δάσκαλε για την καταλυτική σου παρουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom