You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μαγκιά είναι να μην θες 2000 € το διήμερο για να περάσεις καλά. Εάν έχεις κάνει προετοιμασία από εδώ με ένα 400 αρι χωρίς το εισιτήριο μπορείς να ξεσκιστείς στον πούτσο.
Καλά με δουλεύεις;μόνο για να μπεις deLuxe η είσοδος είναι 25 ευρώ.Για Decadence ακόμα πιο ακριβά.Για τη διαμονή μόνο θες μίνιμουμ 60 ευρώ την ημέρα για διαμέρισμα.Τι να κλασεις με 400 ευρώ το τριήμερο;Θα σου μείνουν 200 μετά το ενοίκιο,100 μετά τα ταξί και τα κεράσματα και θα βγάλεις τη γκόμενα για πασατέμπο.Το σούσι που θέλουν όλες έχει 50 ευρώ αν φάνε δύο άτομα.Αν φέρει και φίλη της κλάφτα.
Ολους τους ξένους που έβλεπα με γκόμενες(εκτός από τους Αράπηδες) σε μαγαζιά μπαίνανε και ψωνίζανε(αρώματα,κοσμήματα,τελικά οι Ουκρανές σπρώχνουν την εθνική τους οικονομία).
Άρα αρχηγέ το διχίλιαρο είναι κανόνας?
Το χιλιάρικο είναι ο κανόνας.Εφερες γκόμενα;Θα φας ένα χιλιάρικο(μαζί με τα αεροπορικά).Πήγες εξωτερικό να γαμήσεις;Θα φας ένα χιλιάρικο(μαζί με τα αεροπορικά).
Κίεβο όμως ισχύει το διχίλιαρο και Μόσχα πρέπει να ισχύει το τριχίλιαρο.
Για αυτό ένας υπάλληλος των 1500 ευρώ το μήνα μπορεί να κάνει ένα σεξοταξίδι το δίμηνο αν αποταμιεύει.Δηλαδή κρατάει τα 2000 για τα έξοδά του και τρώει τα 1000 στο ταξίδι.
Αυτές οι αλλαγές στο Κίεβο έγιναν τώρα γιατί αν δείτε το report μου πριν ένα χρόνο όταν η κρίση είχε φοβερές επιπτώσεις στην Ουκρανία έγραφα οτι το Κίεβο επανήλθε στην προ του 2004 εποχή(golden age).Δηλαδή αυτά που έβλεπα και έκανα το 2009 ήταν παρόμοια με αυτά που έκανα το 2003.Αλλά πλέον έχει επανέλθει στην κατάσταση του 2008 και υπάρχει και κάτι άλλο πολύ άσχημο πλέον.
Αυτές οι αλλαγές στο Κίεβο έγιναν τώρα γιατί αν δείτε το report μου πριν ένα χρόνο όταν η κρίση είχε φοβερές επιπτώσεις στην Ουκρανία έγραφα οτι το Κίεβο επανήλθε στην προ του 2004 εποχή(golden age).Δηλαδή αυτά που έβλεπα και έκανα το 2009 ήταν παρόμοια με αυτά που έκανα το 2003.Αλλά πλέον έχει επανέλθει στην κατάσταση του 2008 και υπάρχει και κάτι άλλο πολύ άσχημο πλέον.
Για ουκρανία ξέρεις καλλίτερα , εγώ πάντως που φέρνω Βουλγάρες , Τσεχες , Πολωνέζες πάνω από 200 € το τριήμερο δεν μου βγαίνει και αεροπορικα από 90 έως 220 € Αρα κάτω από 500αρικο
Αποκλείεται.Τα αεροπορικά για Τσεχία,Πολωνία είναι πάνω από 300 ευρώ.Μάλιστα τώρα που φαλίρισε η Sky Europe η CSA ελλείψει ανταγωνισμού τίναξε τις τιμές στον αέρα.Θυμάμαι το καλοκαίρι κόστιζε 380 ευρώ για Πράγα και τελικά πήγα με Malev που είναι εντελώς για τον πούτσο.(μου το είχαν πει οι Τσέχες η Malev είναι για τον πούτσο αλλά εγώ δεν τις άκουσα).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ε,εδω δεν πανε μαζι τους.Ασε που δεν εχει τετοιους.Και γενικα οι Αραβες ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΔΕς (εκτος απ'τους Λιβανεζους.που δεν ειναι Αραβες.απλως μιλανε Αραβικα).Τουρκους εχει εργατες σε εταιριες κατασκευαστηκες αλλα δουλευουν συνεχεια.εχω κατι φιλους.Οταν δουλευει κανεις καθε μερα ακομα και το σαββατο που να βρει χρονο για Ντισκο και καμακι!ασε που παιρνουν 700-1000 Ευρω το μηνα! που να τους φτασουν!Οι τουριστες που συνηθως βλεπω ειναι σχετικα μεγαλης ηληκιας με κατι φωτογραφικες μηχανες.Οσο για της Ρωσσιδες που πανε Τουρκια και Αιγυπτο ειναι γενικα απο επαρχια.Παρα πολλοι Τουρκοι εχουν παντρευτει με Ρωσσιδες (απο χωρια) ή Ουκρανες.Αλλα γενικα εδω δεν βλεπω τετοιους στις ντισκο.μιλαω σε μεγαλα ποσοστα τωρα 4-5 σιγουρα εχει.Ισως κρυωνουν και δεν ερχονται Οι Αραβες γενικα δεν αντεχουν καθολου το κρυοΠως δεν πηγσινουν μαζι τους;Τι λες τωρα;επρεπε να παρω φωτο τους Τουρκους και τους Αραβες με Ουκρανες.Ρωσια δεν τους παιρνει.Αν παει ο πλουσιος Αραβας εκει να πουλησει μουρη στα κλαμπ θα τις φαει.Για τον Τουρκο δεν το συζηταμε.Αν και χιλιαδες Ρωσιδες πηδιουνται με Τουρκους στην Τουρκια.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και Κιεβο αν βγεις λιγακι εξω απο το κεντρο δεν θα τους δεις αυτους.οι ξενοι μονο στο κεντρο συχναζουν παντα και πανε σε 2-3 συγκεκριμενες ντισκο
Για εμένα πλέον πρέπει να αποφεύγει κανείς πρωτεύουσες.Οπότε Κίεβο,Μόσχα διαγράφονται.Νομίζω το ίδιο και για Μινσκ.Πλέον μόνο η επαρχία αξίζει ενώ οι πρωτεύουσες είναι για όσους διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια για το χόμπυ.
Επισκέπτης
Για να σταματήσουν τα σπαμαρίσματα και να ασχοληθούμε με το θέμα του νήματος, φίλε κλαρίνο, διαφωνώ μαζί σου σε κάτι από τα παραπάνω.
1.Οι περισσότερες Ουκρανές θέλουν να την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία, άρα μετακινήθηκαν αυτές που μπορούσαν, και υπάρχουν άλλες πολλές που θέλουν αλλά δεν μπορούν.
2.Ο όρος "οικογενειακοί δεσμοί" δεν υφίσταται διότι πρακτικώς δεν υφίστανται οικογένειες.
3.Ο όρος "αρχές" έχει μια πρωτότυπη έννοια στην Ουκρανία, όταν π.χ. καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα προτρέπει την νεαρή κόρη της να παντρευτεί ηλικιωμένο αλλοδαπό (γηραιότερο από την μητέρα). Ή επίσης άλλη καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα επιτρέπει στην κόρη της παράλληλες σχέσεις με απόκτηση εξώγαμων κλπ.
Aγαπητέ τα παίρνεις πολύ τα γράμματα, ίσως και να σε ξαναείχα εδώ πέρα με άλλο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.
1.Οι περισσότερες Ουκρανές θέλουν να την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία, άρα μετακινήθηκαν αυτές που μπορούσαν, και υπάρχουν άλλες πολλές που θέλουν αλλά δεν μπορούν
Εδώ μας τα χαλάς. Πρόσεξε οι νεαρής ηλικίας δε θένουν να το κουνήσουν πουθενά.Οι πιο χαζές θέλουν να φανε κανα πούτσο από τον Ίγκορ ξέρω γω και να ζήσουν βίον ανθόσπαρτον κι οι πιο ξύπνιες να βρούνε κάνα λεφτά αλλά όλα αυτα στην Ουκρανία. Οι άνω τώρα των 27-28 που ξεμείνανε ή κάνανε και κάνα παιδί πάλι θελουν να βρουν κανα μαλάκα να παίξει τον ρόλο του μπαμπά. Εκείνες που θελουνε να φύγουνε σε σοβαρό ποσοστό πχ άνω του 20-30% είναι οι ανω των 35 που ήδη έχουν καταλάβει ότι η μπογια τους έχει περάσει και παίρνουν τ αρκίντια μου. Οι ουκρανίδες διακατεχονται από ναρκισισμό κι επειδή οι τύποι τις γραφουν στ αρκίντια τους μετά τα 30-35 ψάχνουν να βρουν ευφορώτερο ΄δαφος (και μαλάκες)
2.Ο όρος "οικογενειακοί δεσμοί" δεν υφίσταται διότι πρακτικώς δεν υφίστανται οικογένειες.
Καλά εδώ γελάμε. Μ αρέσει κατι χαζοί που νομιζουν ότι υφίστανται οικογένειες κι αρχίδια ρίγανη. Σε ποσοστό 40-50% δεν ξερει ποιος ποιανου είναι, τα μπερδεύουν και μεταξύ τους!
3.Ο όρος "αρχές" έχει μια πρωτότυπη έννοια στην Ουκρανία, όταν π.χ. καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα προτρέπει την νεαρή κόρη της να παντρευτεί ηλικιωμένο αλλοδαπό (γηραιότερο από την μητέρα). Ή επίσης άλλη καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα επιτρέπει στην κόρη της παράλληλες σχέσεις με απόκτηση εξώγαμων κλπ.
Ποιές αρχές, αρχίδια! Η βασική αρχή είναι η εξής¨: ¨Αλλα κάνουμε κι άλλα δείχνουμε ή απ'έξω παρθενα κι απο μεσα περνανε τραίνα. γενικώς η υποκρισία είναι το σήμα κατατεθέν. Όσο δε για τα εξωγαμα όπως στην σημειωση (2) εκει είναι που χάνει η μανα το παιδί και το παιδί την μάνα. Αυτό βέβαια τη φιλική συμμετοχή του κομμουνισμού διότι μαζί με τον κομμουνισμό μεταδίδονταν και άλλες παραλλαγές της μαλακείας όπως ο φεμινισμός. Δι αυτό και εις τα χωρία που η κοινωνία ήτο πιο κλειστή, το φαινόμενο γαμιόμαστε μ όποιον λάχει όπου λάχει και κανομε όσα παιδια λάχει είναι πιο συγκεκρατημένο.
Σου βάνω 9. Μπράβο !
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Aγαπητέ τα παίρνεις πολύ τα γράμματα, ίσως και να σε ξαναείχα εδώ πέρα με άλλο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.
1.Οι περισσότερες Ουκρανές θέλουν να την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία, άρα μετακινήθηκαν αυτές που μπορούσαν, και υπάρχουν άλλες πολλές που θέλουν αλλά δεν μπορούν
Εδώ μας τα χαλάς. Πρόσεξε οι νεαρής ηλικίας δε θένουν να το κουνήσουν πουθενά.Οι πιο χαζές θέλουν να φανε κανα πούτσο από τον Ίγκορ ξέρω γω και να ζήσουν βίον ανθόσπαρτον κι οι πιο ξύπνιες να βρούνε κάνα λεφτά αλλά όλα αυτα στην Ουκρανία. Οι άνω τώρα των 27-28 που ξεμείνανε ή κάνανε και κάνα παιδί πάλι θελουν να βρουν κανα μαλάκα να παίξει τον ρόλο του μπαμπά. Εκείνες που θελουνε να φύγουνε σε σοβαρό ποσοστό πχ άνω του 20-30% είναι οι ανω των 35 που ήδη έχουν καταλάβει ότι η μπογια τους έχει περάσει και παίρνουν τ αρκίντια μου. Οι ουκρανίδες διακατεχονται από ναρκισισμό κι επειδή οι τύποι τις γραφουν στ αρκίντια τους μετά τα 30-35 ψάχνουν να βρουν ευφορώτερο ΄δαφος (και μαλάκες)
Καλά εδώ γελάμε. Μ αρέσει κατι χαζοί που νομιζουν ότι υφίστανται οικογένειες κι αρχίδια ρίγανη. Σε ποσοστό 40-50% δεν ξερει ποιος ποιανου είναι, τα μπερδεύουν και μεταξύ τους!
Ποιές αρχές, αρχίδια! Η βασική αρχή είναι η εξής¨: ¨Αλλα κάνουμε κι άλλα δείχνουμε ή απ'έξω παρθενα κι απο μεσα περνανε τραίνα. γενικώς η υποκρισία είναι το σήμα κατατεθέν. Όσο δε για τα εξωγαμα όπως στην σημειωση (2) εκει είναι που χάνει η μανα το παιδί και το παιδί την μάνα. Αυτό βέβαια τη φιλική συμμετοχή του κομμουνισμού διότι μαζί με τον κομμουνισμό μεταδίδονταν και άλλες παραλλαγές της μαλακείας όπως ο φεμινισμός. Δι αυτό και εις τα χωρία που η κοινωνία ήτο πιο κλειστή, το φαινόμενο γαμιόμαστε μ όποιον λάχει όπου λάχει και κανομε όσα παιδια λάχει είναι πιο συγκεκρατημένο.
Σου βάνω 9. Μπράβο !
αρχοντα, θελω να κανεις αναλυση του φαινομενου "τυπου Κμαν2" που τρωει κλοτσιες/αγκωνιες/μπουνιες στην αρενα των κλαμπ για να βγαλει πουτανα και το γουσταρει
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Και εγώ πραγματικά δάσκαλε Ιωσήφ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το φαινόμενο KMAN , βέβαια ας αναγνωρίσουμε ότι κατά καιρούς έχει ανεβάσει φώτο με γκομενάρες, άρα δεν είναι παπαρολόγος κατά την γνώμη μου , αξίζει όμως τον κόπο να κάνει κάποιος ότι ο KMAN ή υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για το ίδιο αποτέλεσμα.
Επισκέπτης
Επισης φεν ξερω αν τους ξεχωριζεις.Εμφανισιακα εννοω.Οι Αραβες ειναι χοντροι με χοντρο δερμα και μελλαχρινοι μαυριδεροι με ασχημα πτοσωπα και οι Τουρκοι εχουν σημιτικη μυτη Χατζηαβατη και ειναι συνηθως λεπτοι με εντονα φρυδια.
πώς το λένε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν....