Ειναι ζορικα γενικα.Αλλα μπορει να βρεις υπερμουναρες.Μια τη χτυπησα οταν ανεβαινε στο λεωφορειο.Φοραγε ενα μινι μεχρι τον κωλο.Μου εδωσε τηλ.Αλλα στα κλαμπ ειναι καλυτερα μοστραρεις σα βαλκανιος μαστορας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Τις βρισκεις στα κλαμπ.Μπουκαρεις και τις τρως πριν πλακωσουν οι τουρκοι,οι αραβες και οι αμερικανοι.Εβγαλα και αλλες τετοιες 4 μονο στο deLuxe.Μετα τις πας για sushi και shopping.Εκει γινονται οι διαπραγματευσεις.
και μετά το shopping κι αφού φάνε και το sushi σ αφήνουνε με το poutsi στο χέρι και σου λενε πακά-πακά ...
Αιντάαααα...
Thanks φίλε , αλλά σε ρωτάω τις εκδιδόμενες που τις βρίσκεις? Πάς κάπου και ψωνίζεις ? Υπάρχουν Γραφεία ? Την πέφτεις στην ψύχρα και ρωτάς πόσα?
Απο το mamba.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
κι αφού φάνε το sushi σ αφήνουνε με το poutsi στο χέρι και σου λενε πακά-πακά ...
Αιντάαααα...
Με το putsi σε αφήνουν μετά τα ψώνια , όσο έχει συνέχεια κάθονται...
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Απο το mamba.
Θα είχες την καλοσύνη να μου πεις τι είναι αυτό ?
Επισκέπτης
Ακόμα γράφει ο ζοζέφ;;;
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
και μετά το shopping κι αφού φάνε και το sushi σ αφήνουνε με το poutsi στο χέρι και σου λενε πακά-πακά ...
Αιντάαααα...
Σιγα μη γαμησεις με ενα σουσι gold diggers.Νομιζω πρεπει να κουλαρουμε.Δεν παιζει να γαμησεις γκομενα απο Decadence deLuxe με κατω απο 200 ευρω.Απλα δεν τα δινεις ευκολα οταν του mamba εχουν 50 ευρω.Αλλα κατι κωλογεροι τα δινουν.
Θα είχες την καλοσύνη να μου πεις τι είναι αυτό ?
Καλα δεν ξερεις το mamba και εγω σου γραφω για deLuxe;Mamba.ru βαλτο στο google.Οσες ανεξαρτητες και απο γραφεια θες.Ερχονται στο χωρο σου αργουν ομως λιγο.Και ζητανε να εχεις κανει μπανιο.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Παντως ειναι καριολες στο κιεβο.Ευτυχως που υπαρχει και η επαρχια αλλιως θα ειχαμε κοψει φλεβες.επαρχια γαμας και με 20 ευρω αλλα πρεπει να ανεχτεις τρομερη αθλιοτητα.
Εννοείς χαλασμένα δόντια , μυρίζουν μασχάλες τρίχα στα πόδια κ.τ.λ ?
Εννοείς χαλασμένα δόντια , μυρίζουν μασχάλες τρίχα στα πόδια κ.τ.λ ?
Οχι,εννοω οτι μενεις στα διαμερισματα τους που ειναι μια εμπειρια απο μονα τους.Και συμβαινουν παλαβα πραγματα βασικα η Ουκρανια ειναι η χωρα του παλαβου ξεφευγεις τελειως.
Διαβαζω τωρα τι γραφουν οι τυποι στο ISG.Φοβεροι ψαρακλεε.Ουτε που τολμουν να κοντραριστουν με Τουρκους και Αραβες.Ο ενας αηδιασε με τους δεκαδες Αραβες στο Carribean.Εγω ομως εβγαλα γκομενα στο Carribean και την πιο φοβερη την ειδα με μαυρο με ραστα.
Στο Shooters λεει οι Αραβες και αραβοειδεις τρωνε πορτα.Δεν το ηξερα να παω εκει.Αμα πεταξουν Τουρκους και Αραβες εξω απο τα βασικα κλαμπ θα ειναι παραδεισος.Αλλα το Avalon το εχει Τουρκος νομιζω και ειδα Τουρκο σε αυτο που μου φανηκε σαν establishment στο deLuxe.
Στο Shooters λεει οι Αραβες και αραβοειδεις τρωνε πορτα.Δεν το ηξερα να παω εκει.Αμα πεταξουν Τουρκους και Αραβες εξω απο τα βασικα κλαμπ θα ειναι παραδεισος.Αλλα το Avalon το εχει Τουρκος νομιζω και ειδα Τουρκο σε αυτο που μου φανηκε σαν establishment στο deLuxe.
Κριμα να μην εχει βαλκανιους στο Κιεβο.Πολυ θα μου αρεσε να παω με τιποτα Σερβους να φαμε τις γκομενες που φερνουν οι Τουρκοι στην παρεα τους και οταν θα φωναζαν οι Τουρκοι να τους πλακωσουν οι Σερβοι.Αλλα που τετοια τυχη.Ολοι αυτοι Τουρκοι Αραβες πεφτουν πολλοι μαζι ποτε δεν παει ενας μονος του.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
An einai etsi respect.Και με εχει καλεσει μια σλοβακα να παω για χριστουγενα βρατισλαβα...να εχω τον νου μου δηλαδη...
Να πάς και να περάσης καλά αλλά κοιτα μην την καψουρευτης και την φορτωθης μονίμος
στα πατρια εδάφη.
Ποσο χρονων εισαι;;;;;;;
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 736
Το πιο αστειο ειναι να πας να φιλησεις μια γκομενα και να μυριζει η ανασα της πουτσιλα.Λες ελπιζω να μην ηταν κανενας μαυρος τουλαχιστον.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλα τοσο χαλια ειναι!Κριμα να μην εχει βαλκανιους στο Κιεβο.Πολυ θα μου αρεσε να παω με τιποτα Σερβους να φαμε τις γκομενες που φερνουν οι Τουρκοι στην παρεα τους και οταν θα φωναζαν οι Τουρκοι να τους πλακωσουν οι Σερβοι.Αλλα που τετοια τυχη.Ολοι αυτοι Τουρκοι Αραβες πεφτουν πολλοι μαζι ποτε δεν παει ενας μονος του.
Πως δεν πηγσινουν μαζι τους;Τι λες τωρα;επρεπε να παρω φωτο τους Τουρκους και τους Αραβες με Ουκρανες.Ρωσια δεν τους παιρνει.Αν παει ο πλουσιος Αραβας εκει να πουλησει μουρη στα κλαμπ θα τις φαει.Για τον Τουρκο δεν το συζηταμε.Αν και χιλιαδες Ρωσιδες πηδιουνται με Τουρκους στην Τουρκια.
Επισης φεν ξερω αν τους ξεχωριζεις.Εμφανισιακα εννοω.Οι Αραβες ειναι χοντροι με χοντρο δερμα και μελλαχρινοι μαυριδεροι με ασχημα πτοσωπα και οι Τουρκοι εχουν σημιτικη μυτη Χατζηαβατη και ειναι συνηθως λεπτοι με εντονα φρυδια.