Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειναι ζορικα γενικα.Αλλα μπορει να βρεις υπερμουναρες.Μια τη χτυπησα οταν ανεβαινε στο λεωφορειο.Φοραγε ενα μινι μεχρι τον κωλο.Μου εδωσε τηλ.Αλλα στα κλαμπ ειναι καλυτερα μοστραρεις σα βαλκανιος μαστορας.

Επισκέπτης
Τις βρισκεις στα κλαμπ.Μπουκαρεις και τις τρως πριν πλακωσουν οι τουρκοι,οι αραβες και οι αμερικανοι.Εβγαλα και αλλες τετοιες 4 μονο στο deLuxe.Μετα τις πας για sushi και shopping.Εκει γινονται οι διαπραγματευσεις.

και μετά το shopping κι αφού φάνε και το sushi  σ αφήνουνε με το poutsi στο χέρι και σου λενε πακά-πακά ...
Αιντάαααα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και μετά το shopping κι αφού φάνε και το sushi  σ αφήνουνε με το poutsi στο χέρι και σου λενε πακά-πακά ...
Αιντάαααα...

Σιγα μη γαμησεις με ενα σουσι gold diggers.Νομιζω πρεπει να κουλαρουμε.Δεν παιζει να γαμησεις γκομενα απο Decadence deLuxe με κατω απο 200 ευρω.Απλα δεν τα δινεις ευκολα οταν του mamba εχουν 50 ευρω.Αλλα κατι κωλογεροι τα δινουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα είχες την καλοσύνη να μου πεις τι είναι αυτό ?

Καλα δεν ξερεις το mamba και εγω σου γραφω για deLuxe;Mamba.ru βαλτο στο google.Οσες ανεξαρτητες και απο γραφεια θες.Ερχονται στο χωρο σου αργουν ομως λιγο.Και ζητανε να εχεις κανει μπανιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παντως ειναι καριολες στο κιεβο.Ευτυχως που υπαρχει και η επαρχια αλλιως θα ειχαμε κοψει φλεβες.επαρχια γαμας και με 20 ευρω αλλα πρεπει να ανεχτεις τρομερη αθλιοτητα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Αρχηγέ ακόμα μαθαίνω ...  Σε ευχαριστώ πάντως , ήδη αυτό κοιτάω

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Παντως ειναι καριολες στο κιεβο.Ευτυχως που υπαρχει και η επαρχια αλλιως θα ειχαμε κοψει φλεβες.επαρχια γαμας και με 20 ευρω αλλα πρεπει να ανεχτεις τρομερη αθλιοτητα.

Εννοείς χαλασμένα δόντια , μυρίζουν μασχάλες τρίχα στα πόδια κ.τ.λ ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εννοείς χαλασμένα δόντια , μυρίζουν μασχάλες τρίχα στα πόδια κ.τ.λ ?

Οχι,εννοω οτι μενεις στα διαμερισματα τους που ειναι μια εμπειρια απο μονα τους.Και συμβαινουν παλαβα πραγματα βασικα η Ουκρανια ειναι η χωρα του παλαβου ξεφευγεις τελειως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πιο αστειο ειναι να πας να φιλησεις μια γκομενα και να μυριζει η ανασα της πουτσιλα.Λες ελπιζω να μην ηταν κανενας μαυρος τουλαχιστον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Διαβαζω τωρα τι γραφουν οι τυποι στο ISG.Φοβεροι ψαρακλεε.Ουτε που τολμουν να κοντραριστουν με Τουρκους και Αραβες.Ο ενας αηδιασε με τους δεκαδες Αραβες στο Carribean.Εγω ομως εβγαλα γκομενα στο Carribean και την πιο φοβερη την ειδα με μαυρο με ραστα.
Στο Shooters λεει οι Αραβες και αραβοειδεις τρωνε πορτα.Δεν το ηξερα να παω εκει.Αμα πεταξουν Τουρκους και Αραβες εξω απο τα βασικα κλαμπ θα ειναι παραδεισος.Αλλα το Avalon το εχει Τουρκος νομιζω και ειδα Τουρκο σε αυτο που μου φανηκε σαν establishment στο deLuxe.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κριμα να μην εχει βαλκανιους στο Κιεβο.Πολυ θα μου αρεσε να παω με τιποτα Σερβους να φαμε τις γκομενες που φερνουν οι Τουρκοι στην παρεα τους και οταν θα φωναζαν οι Τουρκοι να τους πλακωσουν οι Σερβοι.Αλλα που τετοια τυχη.Ολοι αυτοι Τουρκοι Αραβες πεφτουν πολλοι μαζι ποτε δεν παει ενας μονος του.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
An einai etsi respect.Και με εχει καλεσει μια σλοβακα να παω για χριστουγενα βρατισλαβα...να εχω τον νου μου δηλαδη...

Να πάς και να περάσης καλά αλλά κοιτα μην την καψουρευτης και την φορτωθης μονίμος
στα πατρια εδάφη.
Ποσο χρονων εισαι;;;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κριμα να μην εχει βαλκανιους στο Κιεβο.Πολυ θα μου αρεσε να παω με τιποτα Σερβους να φαμε τις γκομενες που φερνουν οι Τουρκοι στην παρεα τους και οταν θα φωναζαν οι Τουρκοι να τους πλακωσουν οι Σερβοι.Αλλα που τετοια τυχη.Ολοι αυτοι Τουρκοι Αραβες πεφτουν πολλοι μαζι ποτε δεν παει ενας μονος του.
Καλα τοσο χαλια ειναι! :headbang:Εδω οι Αραβοτουρκοι και να υπαρχουν κατι φουκαραδες ειναι!τους βλεπεις και τους λυπασαι!βεβαια κανουν κακο αλλα δυσκολο να παει γκομενα μαζι τους!δεν πιστευω στο Κιεβο να πηγαινουν μαζι τους!!!!Αν και Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ ειναι οτι το μεγαλητερο κακο το κανουν οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ!που οπως μου εχει πει επανελημενα καμακονουν συνεχεια για να επιδηξουν τον αντρισμο τους!και οχι οι ξενοι που πανε σε συγκεκριμενα μερη και συχναζουν μονο στο κεντρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πως δεν πηγσινουν μαζι τους;Τι λες τωρα;επρεπε να παρω φωτο τους Τουρκους και τους Αραβες με Ουκρανες.Ρωσια δεν τους παιρνει.Αν παει ο πλουσιος Αραβας εκει να πουλησει μουρη στα κλαμπ θα τις φαει.Για τον Τουρκο δεν το συζηταμε.Αν και χιλιαδες Ρωσιδες πηδιουνται με Τουρκους στην Τουρκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επισης φεν ξερω αν τους ξεχωριζεις.Εμφανισιακα εννοω.Οι Αραβες ειναι χοντροι με χοντρο δερμα και μελλαχρινοι μαυριδεροι με ασχημα πτοσωπα και οι Τουρκοι εχουν σημιτικη μυτη Χατζηαβατη και ειναι συνηθως λεπτοι με εντονα φρυδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom