Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
οχι ρε καζα.αυτο το καιρο κανο ανασυνταξη ολων τον τελευταιων κεφαλαιων που εχω διδαχθει,ωστε να ειμαι ετοιμος για την χειμερινη σεζον που ερχετε.μην ξεχνας οτι η σχολη ειναι υπερ τις δια βιου μαθησης.και οπως καταλαβαινεις σαν μελετηρος μαθητης που ειμαι,πρεπει να διαπρεψω και σε αυτη την σεζον που ερχετε.

Ο Αρκανς ανασυντάσσεται και ετοιμάζεται για ζεστά κλίματα φαντάζομαι τώρα που πιάσανε τα κρύα για τα καλά.
Ειχαμε προσφάτως συζητήσεις για μια ζεστή χώρα με ωραίες μαυρισμένες κοπέλες.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε τι γινετε?
εξαφανιστηκες παλι.μηπως σπιτωσες τα κοριτσια σου στο σπιτι παλι και δεν εχεις χρονο ουτε για να παραδωσεις εστω ενα μαθημα?

σταματησε η σχολη εν μεσω ακαδημαικου ετους να διδασκει ανευ λογου νομιζω.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
συμφωνώ και προσαυξάνω...

εις τους δασκάλους ωφείλουμε το ευ γαμείν...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Αν και ο δασκαλος απουσιαζει, θα κανω μια ερωτηση για οταν επιστρεψει, εκτος κι αν κανενας καλος μαθητης του δασκαλου ξερει σχετικα:
πέρα απο το 'ευ γαμείν' των ρωσο-ουκρανιδων, ξερει κανεις αν καταπιανονται με μαγειρικη? Οχι τιποτε αλλο, αλλα αν σπιτωσουμε καμια, τουλαχιστον θα πλερωνουμε που θα πλερωνουμε, να τρωμε κι ενα πιατο φαι...

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδακια
λοιπόν ετυχε και κοιταζα την οθόνη του υπολογιστου , μαγειρευουν καθημερινως, ορισμενες δε μαγειρευουν εξαιρετικα. Απλως μαγειρευουν τα φαγητα που ειναι γνωστα σε αυτους ήτοι μπορς, γκαλουπτσι κτλ. Πάρε εναν τσελεμεντε , λαδι ελιας και μυρωδικα απο ελλαδα και θα σου μαγειρεψουν οτι θελεις. Ειναι οι καλυτερες μαγειρισες και νοικοκυρες που υπάρχουν στον κόσμο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Καλα τα μαντάτα δάσκαλε, να σαι καλα! Οι μοδερνες ελλεηνιδες, το θεωρουν παρακατιανη δουλεια να ασχοληθουν με μαγειρικες....ο ερωτας περνα απο το στομαχι ομως.

Επισκέπτης
Καλα τα μαντάτα δάσκαλε, να σαι καλα! Οι μοδερνες ελλεηνιδες, το θεωρουν παρακατιανη δουλεια να ασχοληθουν με μαγειρικες....ο ερωτας περνα απο το στομαχι ομως.

Oxi,Οχι στην ουκρανια όλες μαγειρευουν αλλες  πιο καλα , αλλες χειροτερα αλλα όλες μαγειρευουν. ¨οπως ειχε πει κι ο Ζιρο παλιοτερα εκει δεν εχει να παραγγειλουμε σουβλακια, πιτσες κτλ οπως ελλαδα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Για αυτό και σύ σπίτωσες τη μαγέρισα....μαγεροκόπαγε η γυναίκα και συ ήθελες
παιχνίδια εξουσίας με το παλιοθήλυκο...

μέχρι να τα λύσεις δε λές στη μαγέρισα να σου ετοιμάσει κάτι στη γάστρα....

Επισκέπτης
Για αυτό και σύ σπίτωσες τη μαγέρισα....μαγεροκόπαγε η γυναίκα και συ ήθελες
παιχνίδια εξουσίας με το παλιοθήλυκο...

μέχρι να τα λύσεις δε λές στη μαγέρισα να σου ετοιμάσει κάτι στη γάστρα....

τωρα αρκιντια ριγανη, μαυρο χιουμορ αλλα η μαγειρισσα ολιγα εχει ιδεα απο μαγειρική....Ρε που στη μου κι η αλλη ηξερε να φτιαχνει πασιτσιο,,,

Επισκέπτης
Τελος στα προβληματα μας ! Ο κ πρωθυπουργος ανεκοινωσε ότι θα αποκτησουν ιθαγενεια 250.000 ρωσίδες μουνάρες και θα φερει κι αλλες τοσες κι όσες χρειαστουν ακομα για να γαμαει ο κόσμος...Τελος πάντων μουσουλμανους αραπαδες και τα τοιαυτα για να γαμουν τους πάνηδες...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε καιρο εχεις να παραδωσεις καποιο μαθημα.παρασερνεσε συνεχως απο τις μαλακιες του συμμαθητου καζα,και απαντας στις βλακωδες και ανουσιες ερωτησεις του.μην ξεχνας οτι υπαρχουν και μαθητες,αλλα και εγω,που διψαμε για μαθηση,αλλα και θελουμε να αποκτησουμε και δευτερο πτυχιο απο την σχολη.ο καζας οπως καταλαβαινεις δασκαλε λογω ηλικιας,δεν τον ενδιαφερει τον μελλον του,καθοτι συνταξιουχος του Ι.Κ.Α. αρκειτε στα 600 ευρω.εμεις ομως δασκαλε ειμαστε το μελλον. 

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αρκανς θα σου έλεγα να σου δώσω 600 ευρώ απο το μισθό μου η καλύτερα από τα έξοδα κινήσεως για να σιωπήσεις αφού δε
ξέρεις...αλλα προτιμώ να τα δώσω σε καμμια νεαρά που την ώρα που θα περναμε ωραία να μου
μιλάει περιφρονητικά για τους "απένταρους"....οπότε συγκεντρώσου στο μάθημα...

Επισκέπτης
δασκαλε καιρο εχεις να παραδωσεις καποιο μαθημα.παρασερνεσε συνεχως απο τις μαλακιες του συμμαθητου καζα,και απαντας στις βλακωδες και ανουσιες ερωτησεις του.μην ξεχνας οτι υπαρχουν και μαθητες,αλλα και εγω,που διψαμε για μαθηση,αλλα και θελουμε να αποκτησουμε και δευτερο πτυχιο απο την σχολη.ο καζας οπως καταλαβαινεις δασκαλε λογω ηλικιας,δεν τον ενδιαφερει τον μελλον του,καθοτι συνταξιουχος του Ι.Κ.Α. αρκειτε στα 600 ευρω.εμεις ομως δασκαλε ειμαστε το μελλον. 

Ma να σου πω Αρκανς αγαπημενε μου μαθητη και μελλοοντικε κληρονομε της σχολης δεν εχεις κι αδικο...
Εν τω μεταξυ πρεπει να του εξηγησω ότι εχει συγχίσει τις έννοιες απθθημενο νοειται κατι το οποιον εχει απωθηθει στο υπο συνείδητον και συνηθως αντικαθισταται απο κατι άλλο στην συνειδητη σκέψη, πχ ο γνωστός Papa Hroni ειχε απωθημενη την εικονα της μητρος του γι αυτο και εφόνευε ιερόδουλες , καπως ετσι παει.
Εδω ο καζας εννοει την πολυβολήτρια με την οποια έχω μιαν συνειδητη και μη κρυφή (απωθημενη) καψα.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρκανς θα σου έλεγα να σου δώσω 600 ευρώ απο το μισθό μου η καλύτερα από τα έξοδα κινήσεως για να σιωπήσεις αφού δε
ξέρεις...αλλα προτιμώ να τα δώσω σε καμμια νεαρά που την ώρα που θα περναμε ωραία να μου
μιλάει περιφρονητικά για τους "απένταρους"....οπότε συγκεντρώσου στο μάθημα...
καζα οσα λεφτα και να εχεις,η νεοτης δεν αγοραζετε με τιποτα.δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,διοτι δεν θελω να νευριασεις και να σου ανεβει και η πιεση σου.η ηλικια σου ειναι απο τις πλεον πιο κρισιμες,για καρδιακη ανακοπη.ανηκεις πλεον στον αμαχο πληθυσμο,αν το εχεις καταλαβει.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ma να σου πω Αρκανς αγαπημενε μου μαθητη και μελλοοντικε κληρονομε της σχολης δεν εχεις κι αδικο...
Εν τω μεταξυ πρεπει να του εξηγησω ότι εχει συγχίσει τις έννοιες απθθημενο νοειται κατι το οποιον εχει απωθηθει στο υπο συνείδητον και συνηθως αντικαθισταται απο κατι άλλο στην συνειδητη σκέψη, πχ ο γνωστός Papa Hroni ειχε απωθημενη την εικονα της μητρος του γι αυτο και εφόνευε ιερόδουλες , καπως ετσι παει.
Εδω ο καζας εννοει την πολυβολήτρια με την οποια έχω μιαν συνειδητη και μη κρυφή (απωθημενη) καψα.
δασκαλε απο οτι βλεπεις ομως ο καζας ειναι ξεροκεφαλος οπως ολοι οι γεροι.δεν καταλαβαινει,και συνεχιζει να απροσανατολιζει το μαθημα.

Επισκέπτης
δασκαλε απο οτι βλεπεις ομως ο καζας ειναι ξεροκεφαλος οπως ολοι οι γεροι.δεν καταλαβαινει,και συνεχιζει να απροσανατολιζει το μαθημα.

Λοιπόν τερμα οι φλυαριες , ποιος ερχεται ουκρανία ???
Με μια μικρη επιφυλαξη βεβαια διοτι κατι μου λεει ότι φετος θα χιονισει περισσοτερο απο πέρυσι.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν τερμα οι φλυαριες , ποιος ερχεται ουκρανία ???
Με μια μικρη επιφυλαξη βεβαια διοτι κατι μου λεει ότι φετος θα χιονισει περισσοτερο απο πέρυσι.
θα γινει καμια μεγαλη επισκεψη δασκαλε,και απο πισω καμια μεγαλη αγορα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom