Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,συμφωνώ,η καλύτερη ηλικία είναι 28-35.Βασικά πριν είσαι ψαρωμένος με τα μουνιά(τις παίρνεις κάπως στα σοβαρά) και μετά μου φαίνεται οτι αρχίζει η κατηφόρα από φυσική κατάσταση και ευελιξία.
Επίσης παίζει ρόλο πότε πας στρατό.Μετά το στρατό αποκλείεται να σε ψαρώσουν μουνιά,είσαι πολύ διαφορετικός.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχω κάνει μια ερώτηση...για το κομπιουτερακι...

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
....Ιωσηφ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΝ ΖΕΙς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟς ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!καλητερα να εχεις 1000-1500 Ευρω το μηνα και να ζεις μονιμα Ουκρανια (εννοειται οτι θα εχεις δικο σου σπιτι και Ουκρανικο διαβατηριο) παρα 10.000-15.000 Ευρω και να ζεις μονιμα Ελλαδα!!!!!
πες τα σε μενα που βγαζω 10.000.Μολις βλεπουν οτι δεν ειμαι για γαμο την κοπανανε

Επισκέπτης
Kaλημερα.

Εξ αφορμης του θεματος των χρηματων...
Κοιταξυε ήμουν τις προαλλες στον δρόμο. Βλεπω μια BMW 750 μοντελο 1995-97. Ρωτω¨: Ρε Βικινγκ ποσο κανει αυτη. Μου λεει απο 10.000$-15.000 $ βαλτε τωρα την ισοτιμια με το ευρω 1.5 και βγαλτε τα. Που να παρεις στην ελλαδα μ αυτα τα λεφτα τετοιο αυτοκινητο μεταχειρισμενο?? Και να παρεις μετα σε γαμανε σις ασφαλειες (Η ΑΠΑΤΗ) , τελη κυκλοφοριας και διοδια. Δηλαδη πληρωνεις τελη αλλα και πληρωνεις και διόδια ! Το θρασος ! Ή τελη πληρωνεις ή διόδια αλλα και τα δυο μαζί ...Εμ βεβαια ΄σιαξ δρομο ο κ. Τομπολας αφου το δημοσιο απαλοτριωσε την γη  και τον δανειοδοτησε απ τα πακετα της ΕΟΚΑ. Ή η γνωστη αρπαχτη του κ. λατσιου που καταπάτηξσε (νομιμως) ουλη την παραλία αφου εφαγε το πάρκο. Αν ητο μαγκας και λεφτας να αγόραζε μια-μια τις πολυκατοικιες της παραλιας και να σιαχνε ότι ήθελε. Που θελω να καταληξω:
Κυριοι με 10.000Ε το μηνα στην ελλαδα ειναι τόση η ακρίβεια και οι απαγορευσεις που καποιος πρεπει να ναι τελειως χαζός να μενει σην ελλαδα ή να πληρωνει παραπάνω απ ότι ίσα ισα για να τρωει. Κι αν στα χαρτια βγανεις 10.000 (απο νομιμη δουλεια) το κρατος σου τρωει το 40%. Επομενως για οσους βγαζουν 10.000 παιδεια ναι εσείς ειστε για ουκρανια με κλειστα ματια...

Επισκέπτης
Kaλημερα.

Εξ αφορμης του θεματος των χρηματων...
Κοιταξυε ήμουν τις προαλλες στον δρόμο. Βλεπω μια BMW 750 μοντελο 1995-97. Ρωτω¨: Ρε Βικινγκ ποσο κανει αυτη. Μου λεει απο 10.000$-15.000 $ βαλτε τωρα την ισοτιμια με το ευρω 1.5 και βγαλτε τα. Που να παρεις στην ελλαδα μ αυτα τα λεφτα τετοιο αυτοκινητο μεταχειρισμενο?? Και να παρεις μετα σε γαμανε σις ασφαλειες (Η ΑΠΑΤΗ) , τελη κυκλοφοριας και διοδια. Δηλαδη πληρωνεις τελη αλλα και πληρωνεις και διόδια ! Το θρασος ! Ή τελη πληρωνεις ή διόδια αλλα και τα δυο μαζί ...Εμ βεβαια ΄σιαξ δρομο ο κ. Τομπολας αφου το δημοσιο απαλοτριωσε την γη  και τον δανειοδοτησε απ τα πακετα της ΕΟΚΑ. Ή η γνωστη αρπαχτη του κ. λατσιου που καταπάτηξσε (νομιμως) ουλη την παραλία αφου εφαγε το πάρκο. Αν ητο μαγκας και λεφτας να αγόραζε μια-μια τις πολυκατοικιες της παραλιας και να σιαχνε ότι ήθελε. Που θελω να καταληξω:
Κυριοι με 10.000Ε το μηνα στην ελλαδα ειναι τόση η ακρίβεια και οι απαγορευσεις που καποιος πρεπει να ναι τελειως χαζός να μενει σην ελλαδα ή να πληρωνει παραπάνω απ ότι ίσα ισα για να τρωει. Κι αν στα χαρτια βγανεις 10.000 (απο νομιμη δουλεια) το κρατος σου τρωει το 40%. Επομενως για οσους βγαζουν 10.000 παιδεια ναι εσείς ειστε για ουκρανια με κλειστα ματια...

Διοτι ουσιαστικα οικονομια θα κανετε ή με τα ιδια λφτα θα απολαμβανετε 10/πλασια ποιοτητα ζωης. Κι απο το να βγαινεις σαν τον μαλευρα στην Αθηνα , να δεις τι ? κατι γριες, καλυτερα να τα φυλας αυτα τα λεφτα και να παινεις Σαββατοκυριακο Κιεβο, ακους Κάζα ???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μα εγώ το εφαρμόζω...ήδη έχω εξοικονομήσει από μη συμμετοχή σε στούντιον, κόψιμο μεγάλων καφέ στα Κόστα, τυρόπιτας το άριστον, παίρνω λεωφορείο αντί για ταξί,  δίνω ραντεβού μόνο σε μέρη, που η τιμή του καφέ είναι ελεγχόμενη στα 2 ευρώ αλλά παραγγέλνω νερό του μισό ευρρώ, κυκλοφορώ στο σπίτι μου στο σκοτάδι, κάνω μπάνιο μόνο στο γυμναστήριο για να μη καίω θερμοσίφωνο και πολλά άλλα ...για τη περασμένη εβδομάδα που πέρασε...το ποσόν των 362 ευρώ και 15 λεπτά...Με λίγα λόγια, έβγαλα το εισητήριο το αεροπορικό για Κίιβ.

Τώρα πολλοί εδώ με λένε σπάγγο και τσιφούτη....αλλά τι να κάνουμε....η ζευγάς ζευγάς...

χοχο...γελάσαμε πάλι...

Επισκέπτης
μα εγώ το εφαρμόζω...ήδη έχω εξοικονομήσει από μη συμμετοχή σε στούντιον, κόψιμο μεγάλων καφέ στα Κόστα, τυρόπιτας το άριστον, παίρνω λεωφορείο αντί για ταξί,  δίνω ραντεβού μόνο σε μέρη, που η τιμή του καφέ είναι ελεγχόμενη στα 2 ευρώ αλλά παραγγέλνω νερό του μισό ευρρώ, κυκλοφορώ στο σπίτι μου στο σκοτάδι, κάνω μπάνιο μόνο στο γυμναστήριο για να μη καίω θερμοσίφωνο και πολλά άλλα ...για τη περασμένη εβδομάδα που πέρασε...το ποσόν των 362 ευρώ και 15 λεπτά...Με λίγα λόγια, έβγαλα το εισητήριο το αεροπορικό για Κίιβ.

Τώρα πολλοί εδώ με λένε σπάγγο και τσιφούτη....αλλά τι να κάνουμε....η ζευγάς ζευγάς...

χοχο...γελάσαμε πάλι...

Επομενως κανονιστηκε παμε Ριβερ ντε λα πλατα σε δυο βδομαδες !
Ειδοποιησε την σπιτονοικοκυρα σου !

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Διοτι ουσιαστικα οικονομια θα κανετε ή με τα ιδια λφτα θα απολαμβανετε 10/πλασια ποιοτητα ζωης. Κι απο το να βγαινεις σαν τον μαλευρα στην Αθηνα , να δεις τι ? κατι γριες, καλυτερα να τα φυλας αυτα τα λεφτα και να παινεις Σαββατοκυριακο Κιεβο, ακους Κάζα ???

Ετσι είναι ακριβώς όπως τα λέτε. Δεδομένου ότι η Ελλάδα/Αθήνα είναι απλώς πλέον μια χώρα για οικογένειες, να μεγαλώσουν κάποιοι τα παιδάκια τους και η διασκέδαση όση ακόμα υπάρχει αρχίζει και φθίνει, το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι ΣΚ στο Κίεβο ας πούμε.
Αν είσαι μπλεγμένος με δουλειές και υποχρεώσεις στην Αθήνα και δεν μπορείς να μεταναστεύσεις μόνομα, ή έστω για κάποιους μήνες, το να πηγαίνεις μια φορά το μήνα (2 φορές τους ανοιξιάτικους καλοκαιρινούς μήνες) και μπορείς να διαθέσεις τα έξοδα του ταξιδιού είναι ότι καλύτερο. Ανανεώνεσαι κυριολεκτικά.
Απορώ με κάποιους που χαλάνε τα ΣΚ και τα λεφτά τους πηγαίνοντας Λίμνη Πλαστήρα και Αράχωβα και Ελάτη και τα καλοκαίρια στα Ελληνικά νησιά.
Κίεβο για ένα ΣΚ και είσαι μια χαρά.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ναι,συμφωνώ,η καλύτερη ηλικία είναι 28-35.Βασικά πριν είσαι ψαρωμένος με τα μουνιά(τις παίρνεις κάπως στα σοβαρά) και μετά μου φαίνεται οτι αρχίζει η κατηφόρα από φυσική κατάσταση και ευελιξία.
Επίσης παίζει ρόλο πότε πας στρατό.Μετά το στρατό αποκλείεται να σε ψαρώσουν μουνιά,είσαι πολύ διαφορετικός.

Εγραψες μεγάλη κουβέντα. Τις παίρνεις σοβαρά. Εκεί είναι όλο το ζουμί τελικά. Να μην τις παίρνεις σοβαρά, αλλά αυτό θέλει να περάσουν λίγο τα χρόνια να φας τα χαστούκια σου από γκόμενες και μετά έστρωσες.
Μερικοί εξακολουθούν να τις παίρνουν σοβαρά και σε μεγάλη ηλικία και να είναι πάντα ψαρωμένοι με τις γκόμενες. Αυτοί έχουν χάσει από χέρι, όλοι έχουμε τέτοια παραδείγματα. Ειναι από 10-20 χρόνια παντρεμένοι με την ίδια χάλια γυναίκα που δεν βλέπεται και ζούνε την πιό μίζερη ζωή που υπάρχει. Και συνήθως τους κάνει και ότι θέλει.

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

χοχο...γελάσαμε πάλι...

Εχω μια σκέψη από τώρα για Χριστούγεννα Κίεβο, τα δικά μας Χριστούγεννα, τα δικά τους είναι 7 Ιανουαρίου.
Το κρύο όμως θα είναι αφόρητο, feel factor -15.
Τι καλύτερο όμως να κάνει κάποιος, εκεί θα είναι όλες έτσι δεν είναι, δεν φεύγουνε όπως το Πάσχα για τα χωριά τους?

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ναι ...πολύ κρύο...δε λέει

Αυτό που σκέφτεσαι εσύ για το κρύο τα Χριστούγεννα το σκέφτονται και άλλοι πολλοί. Κάνει κρύο ναι και μάλιστα πολύ.
Πέρυσι τα Χριστούγεννα με το που έβγαινα από το σπίτι (και είχε πολύ στρωμένο χιόνι έξω) περπατούσα 10 λεπτά στο παγωμένο πεζοδρόμιο και έλεγα πάει πέθανα τώρα. Τόσο κρύο. Και μιλάμε για ισοθερμικά ρούχα, μπόττες καλές, σκούφους, τα πάντα, δεν ήμουν απροετοίμαστος. Αλλά αυτό το -15 που ένιωθα δεν είναι κάτι συνηθισμένο για μας. Ηθελες να μπεις κάπου μέσα.
Να πω επίσης ότι αυτή η περιόδος είναι η περίοδος που το Κίεβο αδειάζει από κάθε είδους expats από κάθε χώρα της Ευρώπης και από την Ελλάδα εννοείται. Γυρίζουν όλοι στις πόλεις τους να κάνουν Χριστούγεννα στις οικογένειές τους. Και οι expats όπως ξέρουμε είναι μια σημαντική financial δύναμη τα βράδυα και απασχολούν αρκετά καλά μωρά.
Συνεπώς νομίζω ότι τα Χριστούγεννα τα δικά μας είναι καλά από την άποψη περισσότερων καλών ελεύθερων-διαθέσιμων μωρών. Γενικά παρατήρησα πέρυσι μια μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με Οκτώβριο ας πούμε. Μπορεί να είναι και το γιορτινό πνεύμα που πλησιάζει και για αυτές και θέλουν να μαζέψουν λεφτά για δώρα.....
Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ, ή κάποιος άλλος που ξέρει καλύτερα την περίοδο αυτή.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αμα έχει κρύο τη δαγκώνεις άσχημα στην Ουκρανία.Παίζει να αρρωστήσεις και η θέρμανση στα διαμερίσματα δεν είναι πάντα ιδανική(σχεδόν καθόλου μόνωση).Για αυτό σκεφτείτε το καλά εκτός αν θέλετε να κυκλοφορείτε συνέχεια σε εσωτερικούς χώρους.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Kμαν...η Μακν....περιμένω απάντηση για τα λάδια που χάνει το κομπιουτεράκι....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και με την ευκαιρία...ζήτω η 28 Οκτωβρίου...τότε που οι Ελληνες παπούδες μας ήταν σεμνοί και στωικοί....

εμ με τόσες παρελάσεις στο Κίεβο για το β παγκόσμιο ΄...παραρύρθηκα...

Επισκέπτης
και με την ευκαιρία...ζήτω η 28 Οκτωβρίου...τότε που οι Ελληνες παπούδες μας ήταν σεμνοί και στωικοί....

εμ με τόσες παρελάσεις στο Κίεβο για το β παγκόσμιο ΄...παραρύρθηκα...

Καλησπέρα,

πες τα ρε Καζα διότι η σημερινη γερολαια με κανει και ενδρόπομαι. Που ναι οι γριες του 40 που ραβανε καλτσες, παιρνανε τα πυρομαχικα και κουβαλουσαν στους φανταρους, προσήυχοντο καθε βραδυ πριν πεσουν για ύπνο κτλ, κλ οι σημερινοι γεροι ειναι για κλαματα...
Τωρα ενταξει στην ουκρανια έχουν παθος για τον Β παγκοσμιο πολεμο διοτι οι κομμουνισται δεν ειχαν να επιδείξουν και κανα άλλο επιτευγμα.

Επισκέπτης
Αμα έχει κρύο τη δαγκώνεις άσχημα στην Ουκρανία.Παίζει να αρρωστήσεις και η θέρμανση στα διαμερίσματα δεν είναι πάντα ιδανική(σχεδόν καθόλου μόνωση).Για αυτό σκεφτείτε το καλά εκτός αν θέλετε να κυκλοφορείτε συνέχεια σε εσωτερικούς χώρους.

Καλα ρε αδερφε, εσυ που εμεινες σε σκυλόσπιτο ?
Αν και τα περισσοτερα διαμερισματα ειναι τυπου εργατικης πολυκατοικιας η μονωση και η θερμανση ειναι σουπερ. Εγω κρυωνω αμα ερχομαι στην ελλαδα, το καλοριφςρ στην ουκρανια ειναι αναμενο απ τον Οκτωβριο εως τον Μαρτιο δεν κλεινει ποτέ.
Στην ουκρανια δεν εχει υγρασια να διαπερνα τα κοκκαλα οπως στηνξ ελλαδα διοτι δεν εχει θαλασσα και δεν φυσα. Και -5 να εχει έξω και -10 αμα ντυθεις σωστα κανενα προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom