Επισκέπτης
αρκετα μαλακιστηκαμε με τον καζα.τελος.
για πες τωρα δασκαλε τι ειναι αυτο που σε πονα και σε βαραινει?
εχω την γνωστη μου καψουρα με την πολυβολητρια...
Ησυχία στην τάξι !
αρκετα μαλακιστηκαμε με τον καζα.τελος.
για πες τωρα δασκαλε τι ειναι αυτο που σε πονα και σε βαραινει?
υπαρχουν τετοιες αλλα ποσες ειναι?κ στην τελικη δεν με ενδιαφερει κ δεν καθομαι να ασχολουμαι γιατι οτι γαμανε γαμαω....κ οχι επειδη ειμαι παιδαρας,δεν ειμαι κ μπαζο,απλα ο καθενας με τον τροπο του.τωρα θα με πεις ψωνιο,δεν μ αρεσει να καθομαι να τα λεω αλλα πιστεψε με οτι γαμανε γαμαωΔεν νομίζεις;
Δεν το έχεις δει δηλαδή;
Δεν έχεις δει τι γκόμενες συνοδεύουν όσοι έχουν π.χ. αυτοκίνητα άνω των 200.000€;
Κόρες τους λες έιναι όλες οι μουνάρες που σέρνουν ;
για πες δηλαδη ρε δασκαλε τι γινετε? σου λειπει?εχω την γνωστη μου καψουρα με την πολυβολητρια...
Ησυχία στην τάξι !
για πες δηλαδη ρε δασκαλε τι γινετε? σου λειπει?
Ηλικίες.
Καταρχήν να ξεκινήσω με μια παραδοχή που έχω παρατηρήσει προσωπικά και νομίζω ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει : Η ηλικία που έχουμε κάθε στιγμή πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι γυναίκες το βλέπουν έτσι. Μπορεί να είναι εγωισμός, μπορεί να είναι η ιδέα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του. Έτσι είναι ο άνθρωπος φτιαγμένος.
Θυμηθείτε όταν είμαστε 23 ετών για παράδειγμα (εμείς οι μεγαλύτεροι κάπως, γιατί κάποιοι που ίσως διαβάζουν τώρα είναι και 23 και μικρότεροι ίσως).
Πως βλέπαμε εμείς οι ίδιοι τον 45άρη, 50άρη. Όλοι είπαμε κάποτε, καλά με τον γέρο θα πάει? Με το γέρο είναι αυτό το μωρό? Δεν το αναλύαμε παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε είναι άνετος, είναι εμφανίσιμος, είναι έμπειρος, ξέρει να την κυκλοφορήσει, έχει λεφτά, είναι ματσό. Με το γέρο λέγαμε?
ΤΡΑΒΑΣ κανα ζορη με τα ζαρζαβατικα παληκαρη? θελεις κανα μουσμουλο να σε στειλο με κουριερ? ξερεις ποσες αλοδαπες και ντοπιτισες εχω γαμισει απο τις λαικες !!! μανδαμιτσες προτες και μεσα στο φορτηγο εδω οι γραματιζουμενοι χαμπαρια δεν εχετε απο τιν ζωη του λαου ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!τι επαθες δασκαλε? σου λειπει η πολυβολητρια?
καζα αμα εγω ειμαι καγκουρας.εσυ εισαι μαναβης στην λαικη.
θες να πας και στο βιλλα με γκομενα.θα φας πορτα ρε αστο καλυτερα.
Καλυτερα με κοιλια και καραφλα και φραγκατος, παρα να πηγαινω για μπανιο με το λεωφορειο στην σπηλια της Βαρκιζας μ'όλους τους μαλακες το 1970 και να πηγαινω στα μπουρδελα να περιμενω στην ουρά για να γαμισω μια ή δυο φορες το μηνα και τον υποληπο καιρο ή να καθαριζω λουκια της κουζινας στην ψαραταβερνα...Ατιμη καινωνια.Moυ θυμιζεις τον Ιζνογκουντ και το μαγικο κουτσο, όπου όποιος εκανε 4 βηματα με το να ποδαρι ξαναγινοταν παιδί...
Καλυτερα με κοιλια και καραφλα και φραγκατος, παρα να πηγαινω για μπανιο με το λεωφορειο στην σπηλια της Βαρκιζας μ'όλους τους μαλακες το 1970 ή να καθαριζω λουκια της κουζινας στην ψαραταβερνα...Ατιμη καινωνια.
Να λειπει το βυσσινο...
Δημητρακη μου με συγχωρείς, αλλά μόλις αμόλησες κοτσάνα...μεγατόνων.....Ιωσηφ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΝ ΖΕΙς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟς ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!καλητερα να εχεις 1000-1500 Ευρω το μηνα και να ζεις μονιμα Ουκρανια (εννοειται οτι θα εχεις δικο σου σπιτι και Ουκρανικο διαβατηριο) παρα 10.000-15.000 Ευρω και να ζεις μονιμα Ελλαδα!!!!!
....Ιωσηφ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΝ ΖΕΙς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟς ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!καλητερα να εχεις 1000-1500 Ευρω το μηνα και να ζεις μονιμα Ουκρανια (εννοειται οτι θα εχεις δικο σου σπιτι και Ουκρανικο διαβατηριο) παρα 10.000-15.000 Ευρω και να ζεις μονιμα Ελλαδα!!!!!
αυτο που λες Δασκαλε ομως ειναι το καλυτερο.αν εχεις λεφτα υπαρχει η επιλογη να ταξιδευεις! που ειναι κ η καλυτερη...Καλημερα,
και να παιρνει ο πωπω΄ς σας αέρα !
Κοιτα καθε χωρα εχει τα καλα της. Βεβαια δυστυχώς στην ελλαδα ένα καλον έχει μεινει, ήτοι μονον ο καιρός τ'άλλα φτηνια, ασφαλεια έχουν χαθει. Δεν νομιζω πάντως οτι καποιος άμα ειχε σοβαρα χρηματα θα εμενε οχι ουκρανια ή ρωσσια αλλά ελβετια, 12 μηνες το χρονο, δια τον απλουστατο λογο ότι αμα εχεις φραγκα ταξιδευεις , σιγα μην καθεσαι συνεχεια μ αυτους τους καθυστερημενους.
....Ιωσηφ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΝ ΖΕΙς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟς ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!καλητερα να εχεις 1000-1500 Ευρω το μηνα και να ζεις μονιμα Ουκρανια (εννοειται οτι θα εχεις δικο σου σπιτι και Ουκρανικο διαβατηριο) παρα 10.000-15.000 Ευρω και να ζεις μονιμα Ελλαδα!!!!!
για να βγαζεις τοσα πρεπει να δουλευεις απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ!!!!οποτε δεν εχεις χρονο για τετοια!!!αντε 15 μερες το χρονο στην καλητερη περιπτωση!!!!Αν έχεις τόσα εισοδήματα όσα λέτε €15,000 το μήνα ταξιδεύεις και πας με τις εποχές και τον καιρό.
Από Νοέμβριο ξεκινάς για Rio που καλοκαιριάζει εκεί και μέχρι τον Μάιο γυρνάς Latin America. Βάση Rio και γυρνάς με φτηνές εσωτερικές πτήσεις την Βραζιλία που είναι Η ΧΩΡΑ. Πας και Manaus να δεις τι κάνει η Carin, βλέπεις τον Αμαζόνιο, γυρνάς στο Rio μέσω Fortalezza και Recife που δεν έχω πάει και λένε ότι έχει τα παιδιά.
Μετά κατεβαίνεις Santa Caterina και Florianapolis. Οι ξανθές υπέροχες βραζιλιάνες λένε όλοι.
Πας επιτέλους και στο Sao Paolo στην επιστροφή που είναι το επόμενο project και η περιπέτεια για μένα.
Στα ενδιάμεσα πετάγεσαι και Colombia και Venezouela με Avianca κλπ.
Καλοκαιριάζει στην Ευρώπη? Κιεβάκι άντε και μια Μόσχα. Ιούνιος? Πας στην πόλη του Dimitraki να δεις τα White nights. Ιούλιο - Αυγουστο Κίεβο που είναι και άνετα και δεν έχει κίνηση. Κάθε βράδυ στο Dante.
Έρχεται πάλι ο Νοέμβριος, παίρνεις πτήση της Iberia προς δυτικά.
Τόσο απλά.
αυτα τα νουμερα δηλ 150000 ευρω το χρονο να χαλας γυρω γυρω,νομιζετε οτι εχει καποιο νοημα???ποσες φορες να μπορει να γαμησει ενας συνεχομενα καθε μερα??με ολα τα χαπια κ τα βοτανα μαζι??η πρέπει να είσαι ο γιόκας αυτού που τα βγάζει...
ηη γνωμη μου ειναι η κατωθι,βασει εμπειριων απο νησια σαν νεος κ απο ανατ.ευρωπη κ λιγο ολλανδογερμνια σαν ανω -λιγοτων 30Ηλικίες.
Διαβάζω αρκετούς προβληματισμούς σχετικά με το θέμα "ηλικία". Ανάβουν και λίγο τα αίματα, σε φιλικό φαντάζομαι και ελπίζω πλαίσιο, όλοι έχουν να υποστηρίξουν κάτι, κάτι που είναι πιό κοντά σε αυτό που είναι και στην ηλικία που έχουν αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελα αν μπορώ να κάνω μερικές επισημάνσεις με το πολύ σχετικό θέμα των ηλικιών και συγκεκριμένα με τις ηλικίες που προτιμούν οι γυναίκες στην Ουκρανία, για να είμαστε και μέσα σε αυτά που συζητάμε και στο θέμα του forum. Καλή η Villa, ο Βασίλης καταφέρνει από το 1986 να έχει καλά μαγαζιά, είναι όμως στην Αθήνα και τα πιτσιρικάκια που πάνε εκεί έχουν πολύ ευρείες επιλογές, γιατί έχει πάρα πολλούς άντρες όλων των ηλικιών και όλων των βαλαντίων.
Καταρχήν να ξεκινήσω με μια παραδοχή που έχω παρατηρήσει προσωπικά και νομίζω ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει : Η ηλικία που έχουμε κάθε στιγμή πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι γυναίκες το βλέπουν έτσι. Μπορεί να είναι εγωισμός, μπορεί να είναι η ιδέα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του. Έτσι είναι ο άνθρωπος φτιαγμένος.
Θυμηθείτε όταν είμαστε 23 ετών για παράδειγμα (εμείς οι μεγαλύτεροι κάπως, γιατί κάποιοι που ίσως διαβάζουν τώρα είναι και 23 και μικρότεροι ίσως).
Πως βλέπαμε εμείς οι ίδιοι τον 45άρη, 50άρη. Όλοι είπαμε κάποτε, καλά με τον γέρο θα πάει? Με το γέρο είναι αυτό το μωρό? Δεν το αναλύαμε παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε είναι άνετος, είναι εμφανίσιμος, είναι έμπειρος, ξέρει να την κυκλοφορήσει, έχει λεφτά, είναι ματσό. Με το γέρο λέγαμε?
Τώρα τι λέμε για τους 23άχρονους που παίζουν τις 20άρες? Καλά με το πιτσιρίκι θα πάει? Τι να το κάνει το αγοράκι, με τη φρατζούλα που πέφτει στο πλάι, με μένα θα έρθει. Κάπως έτσι δεν σκεφτήκαμε όλοι κάποια στιγμή?
Είπε κανείς μας όταν είμαστε στα 23, αχ να ήμουν 45, 50 ετών να έχω καλές γκόμενες? Εγώ τουλάχιστον δεν το είπα. Εσείς τό λέγατε?
Λέει κανείς μας τώρα, αχ να ήμουν 20 χρονών? Αν το λέει, λέει ακριβώς το εξής: Να ήμουν μεν 20 αλλά όπως είμαι τώρα, με αυτά που ξέρω, να μετράω παντού όπως τώρα, με τις εμπειρίες που έχω και αν θέλετε με την οικονομική άνεση που έχω, αν έχω Ποιος θέλει να ξαναμπλέξει με σπουδές πχ, στρατιωτικά και ένα σωρό βαβούρα και δυσκολίες που περνάει κάποιος στα 20-25? Εγώ πάντως όχι.
Που θέλω να καταλήξω. Η ηλικία που έχουμε currently όλοι μας είναι η καλύτερη. Το έχουμε φτιάξει μέσα μας, έτσι ώστε την ηλικία που έχουμε να την προμοτάρουμε μέσα μας και να λέμε ότι εδώ είμαι στα καλύτερά μου.
Ποια είναι κατά την ταπεινή μου άποψη η πραγματικότητα σχετικά με τις ηλικίες, όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε πολλές χώρες? Αν όλα είναι ισοδύναμα, η νεότητα προτιμάται από όλες τις γυναίκες. Καμία δεν προτιμά νομίζω να είναι με κάποιον 20-25 χρόνια μεγαλύτερό της, αν ο συνομήλικος της μπορεί να της προσφέρει τα ίδια πράγματα και την ίδια ζωή. Καμία 19άρα δεν θα προτιμήσει λογικά τον 45άρη, 50άρη, 55άρη, από τον 25άρη αν οι δύο αυτοί άντρες είναι ισοδύναμοι σε όλα. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται και ισοδυναμίες δεν υπάρχουν στην ζωή, εύκολα μια γυναίκα στρέφεται αναγκαστικά σε μεγαλύτερους που έχουν να της προσφέρουν περισσότερα πράγματα και πιθανώς καλύτερη ζωή, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. Θα κάνει disregard τα παραπάνω χρόνια, την κοιλίτσα πιθανώς ή την καραφλίτσα και θα επιλέξει άλλα.
Αυτό δεν γίνεται βέβαια μόνο στην Ουκρανία, αλλά παγκοσμίως.
Τώρα, επειδή η ηλικία είναι κάτι σχετικό και αν θέλετε όχι η απόλυτη προτεραιότητα στο μυαλό μια γυναίκας, όπως υπάρχουν και κυκλοφορούν χάλια, νευρόσπαστα 25άρηδες υπάρχουν και χάλια 45άρηδες, 50άρηδες, κοκ. Και το αντίστροφο.
Τι θέλω να πω. Η εμφάνιση είναι πάρα πολύ σημαντικό σημείο για γρήγορα αποτελέσματα και χωρίς να έχει την άνεση του χρόνου να δει η άλλη πόσο καλός άνθρωπος είσαι. Αν το έχεις, είσαι τυχερός. Αν εμφανιστεί για παράδειγμα o Pierce Brosnan (χωρίς να ήταν διάσημος ηθοποιός, γιατί η σύγκριση τότε δεν έχει έννοια) που είναι και 55-56 ετών σε ένα club θα μαζευτούν 15 γύρω παρακαλώντας να τις πάρει. Τύφλα να έχουν οι 25άρηδες. Ο αέρας, η ενέργεια που βγάζει κάποιος, το χαμόγελο όλα αυτά προσθέτουν στην εμφάνιση η οποία πρέπει να συνοδεύεται από πολύ καλό ντύσιμο. Καλύτερα overdressed παντού παρά underdressed. Οι Ουκρανές ειδικά προσέχουν πολύ τις λεπτομέρειες προσπαθώντας να σε ζυγίσουν. Όλα. Από πάνω μέχρι κάτω. Δεύτερο σημείο η ευγένεια, η γενικότερη συμπεριφορά (μεθύσι ας πούμε και ποια γυναίκα δεν φεύγει), οι καλοί και αβροί τρόποι. Έχουν τόσο πολύ βαρεθεί από τους δικούς τους που γενικά δεν είναι και ότι πιο ευγενικό υπάρχει, ώστε με το που θα φερθείς πολύ καλά πήρες πόντους. Αν καταλάβουν ότι κάποιος είναι και καλοαναθρεμμένος με κάποια σχετικά καλή μόρφωση, ακόμα και εγκυκλοπαιδική, τρόπο ομιλίας κλπ, τότε είναι η καλύτερή τους. Αισθάνονται κυρίες και το απολαμβάνουν, αλλάζει και η συμπεριφορά τους. Μικρές είναι εξάλλου, εντυπωσιάζονται.
Πολύ βασικό σημείο είναι νομίζω επίσης η μη επιτήδευση και το μη στήσιμο. Μπορεί να είναι πιτσιρίκες αλλά είναι γάτες. Νομίζω ότι η απλότητα και ένα φυσιολογικό στήσιμο προσμετράται θετικά.