δασκαλε η πολυβολητρια ειναι επικινδυνη.καλυτερα να καψουρευτεις την μαγειρισα να βρισκεις και ενα πιατο φαι στο σπιτι.Το 70 νοσταλγω όντως...
Τωρα για τ άλλα απλως εχω μια καψουρα για την πολυβολητρια και μου βγαινει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Κοίτα για να καταλάβεις πώς σκέφτονται οι Ουκρανέζες πρέπει να ξέρεις πώς σκέφτονται οι Σλαύες γενικά.Βασικά πρόκειται για τρόπο σκέψης που εξωτερικά φαίνεται παλαβός αλλά έχει δική του λογική.
Γενικά οι Ουκρανέζες
1.Ζουν για τη στιγμή.Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει αύριο
2.Προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει ο άντρας και να του ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες
3.Προσφέρουν πολλά,ζητάνε πολλά και απλόχερα
4.Μπορεί να φέρουν φίλες στο ραντεβού(γιατί θέλουν να φάνε και αυτές,έτσι κάνουν χάρη στις φίλες)
5.Αλλάζουν διάθεση πολύ γρήγορα.Από την απόλυτη χαρά στη λύπη μέσα σε δευτερόλεπτα
6.Είναι υπερβολικές με τάση προς υστερία(ειδικά στην επαρχία).
7.Κάνουν πολλά mind games,δηλαδή μπορεί να φέρονται τελείως σκατένια και ενοχλητικά για να τεστάρουν τις αντιδράσεις σου,να δουν αν τα καταφέρνεις στα δύσκολα
8.Είναι ασταθείς.Αλλάζουν γκόμενους σαν τα πουκάμισα.Εχουν πολλούς γκόμενους ταυτόχρονα
9.Λένε πολλά ψέμματα.Πάρα πολλά και με μεγάλη φυσικότητα και παρορμητικότητα.Είναι αδύνατο να τα καταλάβεις πολλές φορές.
10.Εχουν μεγάλη σεξουαλική εμπειρία.Τρώνε ένα πλήθος καυλιά από τα 16.
11.Στην επαρχία σκοπύουν να παντρευτούν νωρίς πριν τα 21.Μετά τα 21 οι γκόμενες που μένουν ανύπαντρες είναι ή μπάζα ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή επέλεξαν εντελώς ακατάλληλο άτομο και χώρισαν
12.Πολλές το δίνουν για λίγα λεφτά.Το σπονσοράρισμα θεωρείται φυσικό στην Ουκρανία.Πολλοί σύζυγοι σπονσοράρουν μικρές γκόμενες και οι γυναίκες τους το ξέρουν.Το ίδιο και η πορνεία είναι κοινωνικά αποδεκτή.
13.Πιστεύουν στη μοίρα.(όπως όλοι οι Σλαύοι).Ολα τα αποδίδουν στη μοίρα.Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη.
14.Εχουν ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς.Θα κλαψουν όταν πεθάνει η γιαγιά και θα έχουν πένθος για εβδομάδες.Επισκέπτονται τακτικά παππούδες και γιαγιάδες στο χωριό και φροντίζουν πάντα να τους παίρνουν δώρα.
15.Αγαπάνε τα παιδιά.Οι Σλαύες γενικά απεχθάνονται τα προφυλακτικά.(για αυτό υπάρχει και τεράστιο ποσοστό AIDS στην Ουκρανία,1% του πληθυσμού,δηλαδή 1 στις 50 γκόμενες αναπαραγωγικής ηλικίας είναι φορέας).
Ωραια και καλα αλλα:
2. στ αρχίδια τους τι θεελι ο άλλος, εκτος αν πεσεις σ εκαμια γκομενα και σε καρακαψουρευτει, αλλεως όλες ειναι ο εαυτουλης μου.
3. Τωρα το (3) ομοιαζει με το (2). Ειπαμε αμα σε καψουρευτει καμια , αλλέως όρχεις...
7. Αχχχχ αυτο το αγγλικο μα ςμαρανε. Τι ind games και κουραφεξαλα, σιγα μην διαβαζουν Karen Horneye πριν έρθουν στο ραντεβου. Απλώς ειναι ζα απ το παχνί κι όσο δινεις θαρρος στον χωριατη θα ανεβει στο κρεβαττι να σε πηδηξει. Άμα του το κοψεις ειναι η γκομενα καπως σοβαρη κι εχει ζυγισει τα υπερ στην σχεση της με τον ξενο θα συμμορφωθει...Αλλα για να το κανει αυτο χρειαζεται λιγακι νιο-νιο που στις περσοτερες απουσιαζει...
8. Στο χωρίο μου αυτο το λεγαν πουτανες...
10. ¨οπως και το ως ανω...
12. Οχι ρε παιδεια τι το περασατε εδω ταυλάνδη? Φυσικα και δεν ειναι αποδεκτη η πορνεια. Ειναι κοινωνικα αποριπτεες οι πορνες το χω γραψει 100 φορες.
14. Στ αρχίδια τους. εχουν οικογενειες όπως οι μαυροι. Αλλουνου ειναι ο πατερας, αλλου ειναι η μανα, τα παιδια ειναι ετεροθαλή, αλλες δεν έχουν πατερ α καθολου και τις μεγαλωσε η γιαγια, γαμησε με κι αφησε με. Μην πιστευετε μπαρουφες.
15. aIDS έχουν γιατι γαμιουνται σαν τους μαυρους όχι γιατι αγαπανε τα παιδια. Στ αρχίδια τους. Τα παιδια τα έχουν όπως εχω εγω ένα διαμερισμα ή ένα οικοπεδο...Μην ξεχνατε οτι εδω ήταν αγροτικη κοινωνια και χρειαζόσαντε χερια.
Αυτια...
Επισκέπτης
δασκαλε η πολυβολητρια ειναι επικινδυνη.καλυτερα να καψουρευτεις την μαγειρισα να βρισκεις και ενα πιατο φαι στο σπιτι.
Την εχω διωξει 15 φορες και 15 φορες εχει επανελθει. Μην ανησυχεις σημερα μου δωκε το πιατο με το φαι μου, ρε πουστη μου σλυλος καταντησα. Το δε φαι το χω πλερωσει χρυσό...Τελος παντων αυτη δεν σπα αρχίδια αλλα γουσταρω την αλλη που σπαει. Οποτε κανω διαλλείματα εργασίας απο την πρωτη στην δευτερη. Μονο που τωρα το διαλλειμα τραβηξε πολυ...
η κορη του ιεραποστουλου δασκαλε δεν ειναι για καψουρες?Την εχω διωξει 15 φορες και 15 φορες εχει επανελθει. Μην ανησυχεις σημερα μου δωκε το πιατο με το φαι μου, ρε πουστη μου σλυλος καταντησα. Το δε φαι το χω πλερωσει χρυσό...Τελος παντων αυτη δεν σπα αρχίδια αλλα γουσταρω την αλλη που σπαει. Οποτε κανω διαλλείματα εργασίας απο την πρωτη στην δευτερη. Μονο που τωρα το διαλλειμα τραβηξε πολυ...
Επισκέπτης
κατ' αρχήν...ωα πω ότι χαίρομαι που ζέστανε το θρεντ..με τα ποστς γιάννη και μακν (έτσι).ιΗ ερώτηση για το risk premium ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει
στη περίπτωση της Ουκρανίας άλλοι όχι. Αλλά και στην Ελλάδα πολλες εικοσάρες το δίνουν στο
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως παίζει το θέμα....
όμως, κάποιες σελίδες πριν, και άλλοι συναγωνιστές είδαν και γράψαν ότι
είπα κάτι τον κμαν και απάντησε ο γιάννης. Υπάρχει εξήγηση για αυτό? Τελικα,
εισαστε 1 και αυτό η 1 η ομοούσιος δυαδα? Και τάχα μου μετά από 3 σελίδες συζητάμε
μια ερώτηση δικιά μου για ΝΥ κτλπ. Και τάχα μου βάλαμε βγάλαμε φωτογραφία. Για αυτό ζητώ από
το πρόεδρο του θρεντ συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα αυτό και για επικυρωθεί
η εγκυρότητα των συμμετεχόντων...Μην έχουμε τίποτα διπλοψηφίες μετά
Η ερώτηση για το risk premium ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει άλλοι όχι
στη περίπτωση της Ουκρανίας άλλοι όχι. Αλλά και στην Ελλάδα πολλες εικοσάρες το δίνουν στο
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως....
Κοιτα του Κατμαν του αρεσουν κατι στατιστικες, νουμερ α απο δω απο εκι. Ο Γιαννης Αη Γιαννης ειναι πιο περιγραφικος αλλα πεταξε κι αυτός κατι μαθηματικες αναλυσεις.
Επισκέπτης
η κορη του ιεραποστουλου δασκαλε δεν ειναι για καψουρες?
Κατα 99% έφυγε πηγε στην μανα της στην Ιταλια. Δεν απαντα το νουμερό της κι ουτε ειναι στα στεκια της.
Εκτος αν την εχουν κλειδωμενη σε κανα διαμερισμα στην Τουρκια και την γαμανε απ το βραδυ μεχρι το πρωί...
Επισκέπτης
Κατα 99% έφυγε πηγε στην μανα της στην Ιταλια. Δεν απαντα το νουμερό της κι ουτε ειναι στα στεκια της.
Εκτος αν την εχουν κλειδωμενη σε κανα διαμερισμα στην Τουρκια και την γαμανε απ το βραδυ μεχρι το πρωί...
Νομιζα ειπωθηκε πιο πανω, οτι ειναι γενικως πολλοι λογοι που προτιμουν τα εικοσαχρονα, τους αρκετα μεγαλυτερους, και οχι μονο το χρηματικό κομμάτι.
Κάνω λαθος?
Μπορει καποιος να το αναλυσει περισσοτερο αυτο?
Δεν μιλω για ψωνισμα, αλλα για γκομενιτσα μικρη που γουσταρει να περνά το καιρό της(πχ ακόμη και για χρόνια) με έναν πχ. σαραντάρη.
Το προτιμουν αυτο τα ουκρανακια-ρωσιδακια, και γιατι? περα απο τα χρήματα
Μπα,όχι τους προτιμούν για το οικονομικό πλεονέκτημα.Και λίγο οτι είναι πιο ήρεμοι,δηλαδή ένας μεγάλος πιο δύσκολα θα τη σπάσει στο ξύλο,είναι πιο λογικός.
Γενικά οι Σλαύες παίζουν με μεγαλύτερους και στην Ελλάδα νομίζω κάνουν το ίδιο.
την βγαλανε στην βιζιτα στην τουρκια δασκαλε?Κατα 99% έφυγε πηγε στην μανα της στην Ιταλια. Δεν απαντα το νουμερό της κι ουτε ειναι στα στεκια της.
Casablancas,
Σου άρεσε τo Αge Risk Premium έτσι? Το σκέφτεσαι και εσύ έτσι καμιά φορά?
Εδώ είναι όλη η πεμπτουσία της υπόθεσης Ουκρανία.
Αυτό το Risk Premium δεν είναι απλά ένα ποσοστό, είναι γραμμικός συνδυασμός ποσοστών, που εξαρτώνται πολύ και από την οικονομία της κάθε χώρας. Αυξάνει αν θέλεις όσο αυξάνεται η ηλικία σου (ως λογικόν) αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό σε κάθε χώρα.
Δεν συνεχίζω παραπάνω με τα μοντέλα αυτά είναι για αλλού, εδώ μιλάμε για Ουκρανίδες.
Να το δώσω απλά.
Εχει υπέροχα 20χρονα κοριτσάκια η Ελλάδα? Εχει. Πόσα από αυτά θα πάνε με έναν άνω των 40 ετών ή 50 ας πούμε? Κανένα. Θα προτιμήσουν όλα τον 25χρονο. Γιατί, γιατί η νεότητα προτιμάται στα δυτικά κράτη και στην Ελλάδα. Τι να κάνει ένα 20χρονο με έναν 45άρη ας πούμε? Να της δώσει τι? Έχει τον πατέρα της, να της δώσει χαρτζιλίκι, να της πάρει αυτοκινητάκι, έχει παπούδες γιαγιαδες επίσης για να τη ντύνουνε. Δεν θέλει κάτι. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Αθήνα που 20χρονα ελληνιδάκια ψωνίζονται? Αν ξέρεις πες το και σε μας. Μπορείς να πας σε μια disco στην Ελλάδα και να πάρεις ελληνιδάκια στο σπίτι σου επί πληρωμή? Ποτέ δεν έχει συμβεί.
Γιατί τα ουκρανάκια το κάνουν? Γιατί θέλουν τα 50-100-150 ευρώ που δεν έχει η οικογένεια να τους δώσει ούτε τους φτάνουν από τη δουλειά τους. Ποιοί έχουν να δώσουν αυτά τα λεφτά, οι 20χρονοι που είναι φαντάροι ή οι πιό μεγάλοι?
Να πως ερχόμαστε στο Age Risk Premium.
Και Ελλάδα παίζουν σποσνσοριλίκια αλλά είναι πιο κρυφά.Στην ελληνική κοινωνία το σπόνσορινγκ δεν είναι αποδεκτό.Στις σλαυικές όμως χώρες είναι κοινωνικά αποδεκτό,η γκόμενα δηλαδή που το κάνει δε στιγματίζεται.
κατ' αρχήν...ωα πω ότι χαίρομαι που ζέστανε το θρεντ..με τα ποστς γιάννη και μακν (έτσι).ιΗ ερώτηση για το risk premium ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως παίζει το θέμα....
όμως, κάποιες σελίδες πριν, και άλλοι συναγωνιστές είδαν και γράψαν ότι
είπα κάτι τον κμαν και απάντησε ο γιάννης. Υπάρχει εξήγηση για αυτό? Τελικα,
εισαστε 1 και αυτό η 1 η ομοούσιος δυαδα? Και τάχα μου μετά από 3 σελίδες συζητάμε
μια ερώτηση δικιά μου για ΝΥ κτλπ. Και τάχα μου βάλαμε βγάλαμε φωτογραφία. Για αυτό ζητώ από
το πρόεδρο του θρεντ συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα αυτό και για επικυρωθεί
η εγκυρότητα των συμμετεχόντων...Μην έχουμε τίποτα διπλοψηφίες μετά
Η ερώτηση για το risk premium ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει άλλοι όχι
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως....
Μα ακριβώς για αυτό την έβγαλα.Γιατί απείλησες οτι με τα στοιχεία της φωτό θα προβείς σε αναγνώριση.Ενώ εγώ απλώς την έβαλα για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά μου.Αλλά σιγά μην ξαναβγάλω φωτό όταν υφίστανται τέτοιες απειλές και κάποιοι πράττουν κατά το δοκούν.
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
θα δούμε.....
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ιωσηφ ..κάτι ξέρεις εσύ ...Τι 99% και κουραφέξαλα...μάλλον για 100% το εχω
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
επισης...επειδή έχω τύχει και σπόνσορ..να πώ ότι είναι απόλυτα αποδεκτό και στην ελλάδα
απλως δε λέγεται έτσι...αλλά ο δικός της...
Επισκέπτης
επισης...επειδή έχω τύχει και σπόνσορ..να πώ ότι είναι απόλυτα αποδεκτό και στην ελλάδα
Ναι μωρε τι να παριστανουμε τωρα, απλως τα λεφτα εδω ειναι πιο λιγα και το μουνι καλυτερο...
Σχεσις τιμης και πραγματικης αξιας που θα λεγε ο Κατμαν...
Επισκέπτης
η κορη του ιεραποστουλου δασκαλε δεν ειναι για καψουρες?
ενα ζωον και μισο ειναι κι αυτη όπως όλες...
Επισκέπτης
την βγαλανε στην βιζιτα στην τουρκια δασκαλε?
Ξερεις κατι βλιτα που πανε για πολλα εκει καταληγουν στο τελος κλειδαμπαρωμενε ς σε ενα διαμερισμα...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
γύρισες φουριόζος βλέπω....δεν έχει ντίσκο?
αν εννοεις το mantarin στην προκυμαια ειναι αρκετα παλιο γυρω στα 7-8 χρόνια.
Ναι Ιωσήφ, είναι χρόνια και υπήρχε εκεί ένα κινέζικο εστιατόριο με το ίδιο όνομα που λειτουργεί ακόμα νομίζω στην αριστερή μεριά του κτηρίου που λες στην προκυμαία.
Στη δεξιά μεριά άνοιξε την 1η Οκτωβρίου το Strip Club ως θυγατρική του γνωστού Rio που βρίσκεται στην Όπερα. Δεν υπήρχε αυτό. Ειναι νέο μαγαζί και το προτείνω ανεπυφύλακτα ως βόλτα και ποτό. 5 σωλήνες, 5 φοβερά παιδιά κάθε στιγμή και όταν αλλάζουνε και μπαίνουνε μέσα αυτές που χορεύανε και βγαίνουν άλλες 5, ε σου ρχεται κάπως. Πέρνα μια βόλτα και θα δεις ότι είναι ολοκαίνουριο μέρος.
γύρισες φουριόζος βλέπω....δεν έχει ντίσκο?
Τυχεροί όσοι βρίσκονται τώρα Κίεβο...
Και τι δεν θα έδινα για μια βολτούλα, Avalon lounge, Buddha Bar, Decadence και μετά Mandarin.
Όποιος πάει ας γράψει κάτι και για μας που είμαστε στην υπέροχη Αθήνα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και που να πρωτοπάμε...