Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και μη το ξεχάσω...μπορεί τα χρόνια να παρήλθαν...

και τώρα νέος φαίνεσαι....(περιμένω κέρασμα)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Kαλημερα Δασκαλε...Ελπιζω να εισαι κ να περνας καλα.Για μια ακομη φορα δεν διαφωνω σε τπτ απο οσα λες.αυτα γινοντουσαν και θα γινονται.αν κρινω βεβαια απο την ηλικια των 20-35 που ειναι κ η πλειοψηφια των ατομων που γνωριζω θα ελεγα οτι το φαινομενο τωρα ειναι σε εξαρση.δλδ δεν υπαρχουν ερωτες...δεν υπαρχουν σχεσεις...δεν υπαρχει καν σεξ! υπαρχει σχεση ``εργοδοτη - εργαζομενου``...κ επειδη ο εργαζομενος ειναι ``τουβλο``( η` ``μπουζουκι`` οπως ειπες σωστα Δασκαλε) το μονο που εχει κ μπορει να δωσει ειναι ενα μουνι, δινει αυτο.μετα απο αυτο...αρκιντια!!! οι γκομενες στη μεγαλη τους πλειοψηφια δεν ψαχνουν κατι αξιολογο, ουτε κρινουν το ατομο.ψαχνουν καλοπεραση κ παροχες.τωρα οποιος νομιζει οτι οι γκομενες μενουν διπλα τ για αλλα πραγματα ( πιο αγνα) ενω την ιδια ωρα τον ξεπουπουλιαζουν δεν εχει παρα να κανει κατι απλο.παροχες τελος!!! τοτε θα κτλβ καποιος ευκολα το τι και το πως...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και μη το ξεχάσω...μπορεί τα χρόνια να παρήλθαν...

και τώρα νέος φαίνεσαι....(περιμένω κέρασμα)

Ασε ρε καζα τα σάπια και εγώ νέος φαίνωμαι σε σχέση με την ηλικία μου αλλά όταν έχεις ενα μωρό δίπλα σου στο κρεβάτι εκεί καταλαβαίνης αν παρήλθαν ή όχι τα χρόνια.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
άλαν ο σπόνσορας ο δικός μου...είναι ο ίδιος που ξεσπονσαρε ωραίο ουκρανικό μωρό
αθήνα...οπότε δεκτές και ανταλλαγές και απευθύνομαι σε όλο το πανελληνιο...έχω γράψει και σχετικά...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
γιατι να το έχεις στο κρεβάτι ? να το έχεις δεμένο όρθιο με τα χέρια κρεμασμένα πάνω...

Επισκέπτης
Kαλημερα,

όταν  ημανε νεος δουλευα σε μια ψαροταβερνα και περναγα καθε βραδυ όξω φυσικα διοτι δεν περίσευαν για μεσα, απο το Χρυσό Βαρέλι . Εκει λοιπόν έβλεπα κατι μαναβομπακαληδες της εποχής , κατι άλλους που χαν κατεβει απο το χωριο τους με τραγιασκες και το πουκαμισο κουμπωμένο μεχρι το γιακα χωρις γραβατα, με κατι μουνίστες με μινι 18-20 χρονών. Αφου περναγα, περναγα στο τελος ξεπεζεψα κι  επιασα πιτσι-[ιτσι με κανα δυο που περιμενανε τους μπαρμπαδες, γνωριστηκαμε βγηκαμε έξω , έβλεπα τσαντες απο τον ένα γκομενο,  δακτυλιδια απο τον άλλο, αυτες θελανε τουλαχιστον τρεις φορες την βδομαδα μπουζουκια και το επιπεδό τους ήταν μπουζουκιων...Γαμησα την μια αλλα μετα που να βγαινα αυτες ήτανε πολυέξοδες με κλαψανε αφου χαν τοσους που τους τα  χωνανε δεν παει  να  μουνα 20-25 χρονων...Το χουνε γραψει πολλοι αλλοι γιατι οι  πουτανες ειναι πουτανες? Διοτι  τους αρεσει αυτο που λεγαμε παλια μεγαλη ζωή. Ήτοι τροπος ζωης που ένας μεσος εργαζόμενος  δεν μπορει  να ανθεξει. Το  ιδιο  και τα πουτανακια. Καλοι χρυσοι, αξιολατρευτοι  αλλα  μην κοροιδευει  ένας άνθρωπος 50 χρονων ή  40 ότι  παει  μαζί του μια  εικοσαρα γιατι  της αρεσουν οι ωριμοι. Μπορεί ποσοστον 5% να μην πηγαινει για τα λεφτα άμμεσα ήτοι να μου τα σκας τοσα και τοσα για να μαι μαζί σου,  αλλα πηγαινει για την μεγαλη  ζωη.  Για να βγαινει έξω με μερσεντες, να χει ρουχα,  αρωματα, καλο διαμερισμα ταξιδια κλπ. Οικονομικη ασφαλεια...
Και λεφτα μπορεί να μην  ειχα, αλλα τελος παντων ειχα ενα γουστο  στην ζωη μου, απο τα ρουχα που φοραγα, μεχρι το δωματιο που κοιμόμανε μου  αρεσαν τα ωραια κι οι ωραιες γκομενες. Ε δεν ήμουν τοσο ωραίος ώστε να μου την πεφτουν οι γκομεναρες μονες τους έπρεπε  να βανω κατι τις στο ζυγι σε επένδυση για να ισοσκελισει. Αλλα  που να το κανω νεος; Δεν περισευανε λεφτα  για μενα,  δε λεω ότι πεινουσα αλλα ειχα λεφτα ισα ισα να πάρω κανα καλο ρουχαλακι, τα βιβλια μου , βενζίνη παει τελείωσε...Θα μου δινε λεφτα η γρια μου κι ο γερος μου να παρω κανα ωραιο αμαξι μπας και βγαλω καμια γκομενα; Η  μανα μου έλεγε "Α τα λεφτα θα τα φαω εγώ!" Ο γερος ειχα κατι λεφτουδακια όλο  βουτες έκανε γιατι γυρναγε αυτος με γκομενες. Ευτυχώς ειχα τον μαικηνα και βοηθουσε την κατασταση αλλα και  παλι τσιμα  τσιμα...
Που θελω να καταλήξω. Αυτη  η  πουτανα η ελλαδα που  μου  στερησε τα νειατα μου ειναι  δεκα  φορες χειροτερη  πουτανα απο την Ουκρανία. Όταν πηγαινω στο σουπερ μαρκετ και ψωνιζω με τις γκομενες λεω " ελατε να παιξουμε την οικογενεια" Γιατι διοτι οταν ημουνα νεος ηθελα αλλα δεν ειχα την οικονομικη δυαντοτητα να τα κανω αυτα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν το έπιασες τι εννοούσα....αλλά τες πα...

εντάξει ..αφού γεράσατε ..ελάτε να τραγουδήσουμε  το "σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες" που
είναι και της εποχής σας....

Επισκέπτης
δεν το έπιασες τι εννοούσα....αλλά τες πα...

εντάξει ..αφού γεράσατε ..ελάτε να τραγουδήσουμε  το "σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες" που
είναι και της εποχής σας....
Το πιασα απλως τα μηνυματα  τα γραψα πριν ποσταρεις σημερα το πρωί και συμπτωματικως ειχαν περιεχομενο παρομοιον με το ποστ σου.
Θα σε κερασω  πίττα απο το 'Άριστον" !

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για κείνο και το άλλο με τις γκόμενες..και αν σκεφτείτε
πόσα ψέματα λενε σε ένα λεπτό....θα νιώσετε υπέροχα -λεύτεροι (Κατζατζακης σπήκινγκ)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πάντως, επειδή κρατώ μια σχέση με τους ζεν πρεμιέ της εποχής μούσες, μπόρα μπόρα κλπ.
θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι οι στερήσεις της νεότητος ως προς τις γκόμενες δεν ήταν
ανεπανόρθωτες...γιατί οι περισότεροι αυτών..γαμίσαν μεν τότε και λίγο μετά, αλλά μετά το
γύρισαν στα ναρκωτικά, στα πουστιλίκια, στο φαγητό και αυτή τη στιγμή είναι μόνοι και έρημοι...
ενώ εσύ τα τελευταία 10 και πλεον έτη έδρασες...και συνεχίζεις τηρουμένων των αναλογιών...

οπότε τα καλύτερα είναι εμπρός....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πάντως ....αν σε έχει πιάσει νοσταλγία για τα χρόνια εκείνα...

σου αφιερώνω το "αδειο μου πακέτο" του φίλιπα νικολάου...άλατις

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για κείνο και το άλλο με τις γκόμενες..και αν σκεφτείτε
πόσα ψέματα λενε σε ένα λεπτό....θα νιώσετε υπέροχα -λεύτεροι (Κατζατζακης σπήκινγκ)
:thumbsup:

Επισκέπτης
πάντως ....αν σε έχει πιάσει νοσταλγία για τα χρόνια εκείνα...

σου αφιερώνω το "αδειο μου πακέτο" του φίλιπα νικολάου...άλατις

Το 70 νοσταλγω όντως...
Τωρα για τ άλλα απλως εχω μια καψουρα για την πολυβολητρια και μου βγαινει...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ενω άν είχες απωθημένο τη μαγέρισα...θα είχες ενα πιάτο φαι...

Επισκέπτης
Kαλημερα Δασκαλε...Ελπιζω να εισαι κ να περνας καλα.Για μια ακομη φορα δεν διαφωνω σε τπτ απο οσα λες.αυτα γινοντουσαν και θα γινονται.αν κρινω βεβαια απο την ηλικια των 20-35 που ειναι κ η πλειοψηφια των ατομων που γνωριζω θα ελεγα οτι το φαινομενο τωρα ειναι σε εξαρση.δλδ δεν υπαρχουν ερωτες...δεν υπαρχουν σχεσεις...δεν υπαρχει καν σεξ! υπαρχει σχεση ``εργοδοτη - εργαζομενου``...κ επειδη ο εργαζομενος ειναι ``τουβλο``( η` ``μπουζουκι`` οπως ειπες σωστα Δασκαλε) το μονο που εχει κ μπορει να δωσει ειναι ενα μουνι, δινει αυτο.μετα απο αυτο...αρκιντια!!! οι γκομενες στη μεγαλη τους πλειοψηφια δεν ψαχνουν κατι αξιολογο, ουτε κρινουν το ατομο.ψαχνουν καλοπεραση κ παροχες.τωρα οποιος νομιζει οτι οι γκομενες μενουν διπλα τ για αλλα πραγματα ( πιο αγνα) ενω την ιδια ωρα τον ξεπουπουλιαζουν δεν εχει παρα να κανει κατι απλο.παροχες τελος!!! τοτε θα κτλβ καποιος ευκολα το τι και το πως...

Kaλησπερα αηαπημενε μου Gio Stob,
ξερεις ποσοι μου χουν γραψει στα ιδιαιτερα γιατι ντρεπονται και με ψευδωνυμο να τα πουν δημοσιως έχω μια τετοια και μου πρηζει τ αρχιδια αλλα δεν την διωχνω γιατι μπορει  και να μ αγαπαει και τους εχω  γραψει  το αυτονοητον κοψε τις  παροχες και θα δεις αν σ αγαπαει ή όχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom