Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
kman,αν και σε πολλα σημεια απο τα ποστ σου,διαφωνουσα κ πιστευα οτι γραφεις κ "φιδια",εδω θα με βρεις απολυτα συμφωνο σε αυτα που γγραφεις
μαλιστα μου κανει εντυπωση πως καποιος που δεν μιλαει ρωσσικα η δεν εχει κανει μονιμος στην περιοχη-βασικο για να πιασεις το πνευμα τους 100% ειναι να καταλαβαινεις κ τι λενε μεταξυ τους στις κοινωνικες τους συναναστροφες-,μου κανει εντυπωση λοιπον  το οτι εισαι τοσο μα τοσο κοντα στην αληθεια.....
απο τα λιγα ποστ,εκτος του ιωσηφ,που δεν "ωραιοποιουν" η  παραπλανουν :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μιλάω ρωσικά για συνεννόηση και καταλαβαίνω τι λένε.Υστερα η νοοτροπία είναι κοντά σε αυτή γειτονικών σλαυικών χωρών με κάποιες παραλλαγές.
Εγώ μπορώ να αποδείξω όσα γράφω με φωτό κτλ απλά δε μου αρέσει το κλίμα αυτό της άγριας αμφισβήτησης και η έλλειψη ουσίας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μιλάω ρωσικά για συνεννόηση και καταλαβαίνω τι λένε.Υστερα η νοοτροπία είναι κοντά σε αυτή γειτονικών σλαυικών χωρών με κάποιες παραλλαγές.
Εγώ μπορώ να αποδείξω όσα γράφω με φωτό κτλ απλά δε μου αρέσει το κλίμα αυτό της άγριας αμφισβήτησης και η έλλειψη ουσίας.

συμβαίνουν και οι αμφισβητήσεις  παρόλα αυτα ανεβασε καμιά φωτό να δούμε
οποιος θέλει άς πιστέψη...

μαναβης_2

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το λοιπον λεγο σε δυο βδομαδια θα ειμε κιεβο, που θα βρω μαναρια καλα και φθινα? παραδες εχω βοηθατε παλικαρια. μπουζουκια κολαδικα εχει? πρωτη φορα παω και εχω μια βδομαδα ελευθερος μεχρι να ρθη το γινεκοτο μου. βοηθατε παλικαρια κανας απο αιγαλεο σιτη εδω/ 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον συναγωνιστες την αλλη βδομαδα καταφτανει θεσσαλονικη ουκρανη φοιτητρια που γνωρισα στο facebook.
εχουμε κλεισει συναντηση κορυφης!δεν ξερει τιποτα απο ελλαδα και θελει να γνωριστουμε απο κοντα και να τις γνωρισω εγω την θεσσαλονικη :grin: :knockinb:
arcans που εισαι σε ψαχνω για βοηθεια!

Επισκέπτης
λοιπον συναγωνιστες την αλλη βδομαδα καταφτανει θεσσαλονικη ουκρανη φοιτητρια που γνωρισα στο facebook.
εχουμε κλεισει συναντηση κορυφης!δεν ξερει τιποτα απο ελλαδα και θελει να γνωριστουμε απο κοντα και να τις γνωρισω εγω την θεσσαλονικη :grin: :knockinb:
arcans που εισαι σε ψαχνω για βοηθεια!
τουσ δινουν βιζα τοσο ευκολα ε?μαλιστα....καλι φασι!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κοίτα για να καταλάβεις πώς σκέφτονται οι Ουκρανέζες πρέπει να ξέρεις πώς σκέφτονται οι Σλαύες γενικά.Βασικά πρόκειται για τρόπο σκέψης που εξωτερικά φαίνεται παλαβός αλλά έχει δική του λογική.
Γενικά οι Ουκρανέζες
1.Ζουν για τη στιγμή.Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει αύριο
2.Προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει ο άντρας και να του ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες
3.Προσφέρουν πολλά,ζητάνε πολλά και απλόχερα
4.Μπορεί να φέρουν φίλες στο ραντεβού(γιατί θέλουν να φάνε και αυτές,έτσι κάνουν χάρη στις φίλες)
5.Αλλάζουν διάθεση πολύ γρήγορα.Από την απόλυτη χαρά στη λύπη μέσα σε δευτερόλεπτα
6.Είναι υπερβολικές με τάση προς υστερία(ειδικά στην επαρχία).
7.Κάνουν πολλά mind games,δηλαδή μπορεί να φέρονται τελείως σκατένια και ενοχλητικά για να τεστάρουν τις αντιδράσεις σου,να δουν αν τα καταφέρνεις στα δύσκολα
8.Είναι ασταθείς.Αλλάζουν γκόμενους σαν τα πουκάμισα.Εχουν πολλούς γκόμενους ταυτόχρονα
9.Λένε πολλά ψέμματα.Πάρα πολλά και με μεγάλη φυσικότητα και παρορμητικότητα.Είναι αδύνατο να τα καταλάβεις πολλές φορές.
10.Εχουν μεγάλη σεξουαλική εμπειρία.Τρώνε ένα πλήθος καυλιά από τα 16.
11.Στην επαρχία σκοπύουν να παντρευτούν νωρίς πριν τα 21.Μετά τα 21 οι γκόμενες που μένουν ανύπαντρες είναι ή μπάζα ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή επέλεξαν εντελώς ακατάλληλο άτομο και χώρισαν
12.Πολλές το δίνουν για λίγα λεφτά.Το σπονσοράρισμα θεωρείται φυσικό στην Ουκρανία.Πολλοί σύζυγοι σπονσοράρουν μικρές γκόμενες και οι γυναίκες τους το ξέρουν.Το ίδιο και η πορνεία είναι κοινωνικά αποδεκτή.
13.Πιστεύουν στη μοίρα.(όπως όλοι οι Σλαύοι).Ολα τα αποδίδουν στη μοίρα.Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη.
14.Εχουν ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς.Θα κλαψουν όταν πεθάνει η γιαγιά και θα έχουν πένθος για εβδομάδες.Επισκέπτονται τακτικά παππούδες και γιαγιάδες στο χωριό και φροντίζουν πάντα να τους παίρνουν δώρα.
15.Αγαπάνε τα παιδιά.Οι Σλαύες γενικά απεχθάνονται τα προφυλακτικά.(για αυτό υπάρχει και τεράστιο ποσοστό AIDS στην Ουκρανία,1% του πληθυσμού,δηλαδή 1 στις 50 γκόμενες αναπαραγωγικής ηλικίας είναι φορέας).

ωραια αναλυση, να σαι καλα :)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Age risk premium? Μάλιστα....Σα να χετε κάνει Νέα Υόρκη εσείς οι 2.....

Casablancas,

Σου άρεσε τo Αge Risk Premium έτσι? Το σκέφτεσαι και εσύ έτσι καμιά φορά?
Εδώ είναι όλη η πεμπτουσία της υπόθεσης Ουκρανία.
Αυτό το Risk Premium δεν είναι απλά ένα ποσοστό, είναι γραμμικός συνδυασμός ποσοστών, που εξαρτώνται πολύ και από την οικονομία της κάθε χώρας. Αυξάνει αν θέλεις όσο αυξάνεται η ηλικία σου (ως λογικόν) αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό σε κάθε χώρα.
Δεν συνεχίζω παραπάνω με τα μοντέλα αυτά είναι για αλλού, εδώ μιλάμε για Ουκρανίδες.

Να το δώσω απλά.
Εχει υπέροχα 20χρονα κοριτσάκια η Ελλάδα? Εχει. Πόσα από αυτά θα πάνε με έναν άνω των 40 ετών ή 50 ας πούμε? Κανένα. Θα προτιμήσουν όλα τον 25χρονο. Γιατί, γιατί η νεότητα προτιμάται στα δυτικά κράτη και στην Ελλάδα. Τι να κάνει ένα 20χρονο με έναν 45άρη ας πούμε? Να της δώσει τι? Έχει τον πατέρα της, να της δώσει χαρτζιλίκι, να της πάρει αυτοκινητάκι, έχει παπούδες γιαγιαδες επίσης για να τη ντύνουνε. Δεν θέλει κάτι. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Αθήνα που 20χρονα ελληνιδάκια ψωνίζονται? Αν ξέρεις πες το και σε μας. Μπορείς να πας σε μια disco στην Ελλάδα και να πάρεις ελληνιδάκια στο σπίτι σου επί πληρωμή? Ποτέ δεν έχει συμβεί.
Γιατί τα ουκρανάκια το κάνουν? Γιατί θέλουν τα 50-100-150 ευρώ που δεν έχει η οικογένεια να τους δώσει ούτε τους φτάνουν από τη δουλειά τους. Ποιοί έχουν να δώσουν αυτά τα λεφτά, οι 20χρονοι που είναι φαντάροι ή οι πιό μεγάλοι?
Να πως ερχόμαστε στο Age Risk Premium. 

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ θίγεις ένα μεγάλο ζήτημα οτι όσο περνάνε τα χρόνια συμφέρει να στρέφεσαι από τη δυτική στην ανατολική Ευρώπη.
Π.χ. μια γερμανίδα θα πάει μόνο με άντρα της ηλικίας της δηλαδή η 20άρα θα πάει με 20άρη,δεν υπάρχει ηλικιακή διαφορά.Καράφλιασα όταν είδα στο Αμβούργο θεόμουνα να συνοδεύουν μπόμπιρες που στην Ελλάδα δε θα είχαν απογαλακτιστεί.
Αντίθετα στην Ουκρανία ο 40άρης έχει φοβερό πλεονέκτημα σε σχέση με τον 20άρη.Εάν την πέσουν και οι δύο στην ίδια γκόμενα,δεν υπάρχει αμφιβολία ποιος θα είναι ο νικητής.Οι Ουκρανέζες επιλέγουν συνειδητά μεγάλους για μια σειρά από λόγους.

Δηλαδή ενώ με τη Γερμανίδα ο 20άρης έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες,με την Ουκρανέζα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Για αυτό βλέπεις κάτι πιτσιρίκες σαν τα κρύα τα νερά να συνοδεύουν μαθουσάλες και γερόντια στην Ουκρανία που όσο και να χορεύουν έντονα και να επιδεικνύουν τη ρώμη τους,δεν παύουν να είναι μεγάλης ηλικίας,εντελώς απαγορευτικής για τα δυτικά δεδομένα.

Kman,

Μας ρωτάνε αν εμείς οι δύο έχουμε κάνει NY.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Casablancas,

Σου άρεσε τo Αge Risk Premium έτσι? Το σκέφτεσαι και εσύ έτσι καμιά φορά?
Εδώ είναι όλη η πεμπτουσία της υπόθεσης Ουκρανία.
Αυτό το Risk Premium δεν είναι απλά ένα ποσοστό, είναι γραμμικός συνδυασμός ποσοστών, που εξαρτώνται πολύ και από την οικονομία της κάθε χώρας. Αυξάνει αν θέλεις όσο αυξάνεται η ηλικία σου (ως λογικόν) αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό σε κάθε χώρα.
Δεν συνεχίζω παραπάνω με τα μοντέλα αυτά είναι για αλλού, εδώ μιλάμε για Ουκρανίδες.

Να το δώσω απλά.
Εχει υπέροχα 20χρονα κοριτσάκια η Ελλάδα? Εχει. Πόσα από αυτά θα πάνε με έναν άνω των 40 ετών ή 50 ας πούμε? Κανένα. Θα προτιμήσουν όλα τον 25χρονο. Γιατί, γιατί η νεότητα προτιμάται στα δυτικά κράτη και στην Ελλάδα. Τι να κάνει ένα 20χρονο με έναν 45άρη ας πούμε? Να της δώσει τι? Έχει τον πατέρα της, να της δώσει χαρτζιλίκι, να της πάρει αυτοκινητάκι, έχει παπούδες γιαγιαδες επίσης για να τη ντύνουνε. Δεν θέλει κάτι. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Αθήνα που 20χρονα ελληνιδάκια ψωνίζονται? Αν ξέρεις πες το και σε μας. Μπορείς να πας σε μια disco στην Ελλάδα και να πάρεις ελληνιδάκια στο σπίτι σου επί πληρωμή? Ποτέ δεν έχει συμβεί.
Γιατί τα ουκρανάκια το κάνουν? Γιατί θέλουν τα 50-100-150 ευρώ που δεν έχει η οικογένεια να τους δώσει ούτε τους φτάνουν από τη δουλειά τους. Ποιοί έχουν να δώσουν αυτά τα λεφτά, οι 20χρονοι που είναι φαντάροι ή οι πιό μεγάλοι?
Να πως ερχόμαστε στο Age Risk Premium. 

Νομιζα ειπωθηκε πιο πανω, οτι ειναι γενικως πολλοι λογοι που προτιμουν τα εικοσαχρονα, τους αρκετα μεγαλυτερους, και οχι μονο το χρηματικό κομμάτι.
Κάνω λαθος?
Μπορει καποιος να το αναλυσει περισσοτερο αυτο?

Δεν μιλω για ψωνισμα, αλλα για γκομενιτσα μικρη που γουσταρει να περνά το καιρό της(πχ ακόμη και για χρόνια) με έναν πχ. σαραντάρη.
Το προτιμουν αυτο τα ουκρανακια-ρωσιδακια, και γιατι? περα απο τα χρήματα

Επισκέπτης
Νομιζα ειπωθηκε πιο πανω, οτι ειναι γενικως πολλοι λογοι που προτιμουν τα εικοσαχρονα, τους αρκετα μεγαλυτερους, και οχι μονο το χρηματικό κομμάτι.
Κάνω λαθος?
Μπορει καποιος να το αναλυσει περισσοτερο αυτο?

Δεν μιλω για ψωνισμα, αλλα για γκομενιτσα μικρη που γουσταρει να περνά το καιρό της(πχ ακόμη και για χρόνια) με έναν πχ. σαραντάρη.
Το προτιμουν αυτο τα ουκρανακια-ρωσιδακια, και γιατι? περα απο τα χρήματα

Ektος καποιες περιπτωσεις όπου υπάρχουν υποβοσκοντα ψυχικα βιώματα  (απώλεια ή απουσια πατρός ποσοστο 0,1%) μην πιστευεις μπαρουφες οι ουκρανιδες λατρευουν τα νιατα, όποιος θελει να βαυκαλιζεται  ας πιστευει ότι γοητευονται απο τους ώριμους κυριους.

Επισκέπτης
Lefteri38,

Έχεις πάει μετά την 1η Οκτωβρίου στο Κίεβο? Διάβασα ότι πας πολύ συχνά.
Ανοιξε νέο μαγαζί το Mandarin, απλως το αναφέρω είναι πολύ καλό....

αν εννοεις το mantarin  στην προκυμαια ειναι αρκετα παλιο γυρω στα 7-8 χρόνια.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ektος καποιες περιπτωσεις όπου υπάρχουν υποβοσκοντα ψυχικα βιώματα  (απώλεια ή απουσια πατρός ποσοστο 0,1%) μην πιστευεις μπαρουφες οι ουκρανιδες λατρευουν τα νιατα, όποιος θελει να βαυκαλιζεται   ας πιστευει ότι γοητευονται απο τους ώριμους κυριους.
δασκαλε προχωρα τα λες καλα.στο χωριο μου λενε,το γαιδουρι στα δοντια το κοιτας. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
κατ' αρχήν...ωα πω ότι χαίρομαι που ζέστανε το θρεντ..με τα ποστς γιάννη και μακν (έτσι).ιΗ ερώτηση για το risk premium  ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει
στη περίπτωση της Ουκρανίας άλλοι όχι. Αλλά και στην Ελλάδα πολλες εικοσάρες το δίνουν στο
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως παίζει το θέμα....

όμως, κάποιες σελίδες πριν, και άλλοι συναγωνιστές είδαν και γράψαν ότι
είπα κάτι τον κμαν και απάντησε ο γιάννης. Υπάρχει εξήγηση για αυτό? Τελικα,
εισαστε 1 και αυτό η 1 η ομοούσιος δυαδα? Και τάχα μου μετά από 3 σελίδες συζητάμε
μια ερώτηση δικιά μου  για ΝΥ κτλπ. Και τάχα μου βάλαμε βγάλαμε φωτογραφία. Για αυτό ζητώ από
το πρόεδρο του θρεντ συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα αυτό και για επικυρωθεί
η εγκυρότητα των συμμετεχόντων...Μην έχουμε τίποτα διπλοψηφίες μετά

Η ερώτηση για το risk premium  ήταν για πλάκα. Πάντως μπορεί να μην είναι γραμμική
αλλά υπερβολική. Να πώ εδώ ότι οι απόψεις διίστανται, άλλοι λεν οτι μετράει άλλοι όχι
στη περίπτωση της Ουκρανίας άλλοι όχι. Αλλά και στην Ελλάδα πολλες εικοσάρες το δίνουν στο
σαραντάρη και πενηντάρη στα μπουζούκια. Επομένως....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε περασε πανεπιστιμιο εδω

Και η γκόμενα ενός φίλου από ΡΩΣΙΑ πέρασε εδώ πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη
και Ψάχνη για σπόνσορα (ενοίκιο  Φαγητό κλπ).
Τον αρκάνς τι τον ψάχνεις;;;; το πολύ πολύ να σου δώση οδηγίες σεξουαλικής συνεύρεσης
δεν τον κόβω για οδηγίες σπονσορίνγκ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ektος καποιες περιπτωσεις όπου υπάρχουν υποβοσκοντα ψυχικα βιώματα  (απώλεια ή απουσια πατρός ποσοστο 0,1%) μην πιστευεις μπαρουφες οι ουκρανιδες λατρευουν τα νιατα, όποιος θελει να βαυκαλιζεται   ας πιστευει ότι γοητευονται απο τους ώριμους κυριους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ιωσήφ.....................

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σορρυ..για το ποστάρισμα 2 φορές του γραμικού-υπερβολικού

αλαν...είναι καλή? γιατί έχω έτοιμο σπόνορα...με μποξεράκι πόρσε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σορρυ..για το ποστάρισμα 2 φορές του γραμικού-υπερβολικού

αλαν...είναι καλή? γιατί έχω έτοιμο σπόνορα...με μποξεράκι πόρσε

Καλή;;;;;     Γούστα ειναι αυτά κατ εμέ καλή πάντως ξανθιά περι του 170
αλλά δέν θα εδινα βαθμολογία με αριστα το 10 πάνω απο 7,5 άντε 8 δύσκολα.

ΑΑΑ τό ώς άνω θέμα περι σπονσορινγκ έπαιζε πριν ένα μήνα δέν ξέρω τι έγινε εν το μεταξύ διότι έχω αρκετα δικά μου να με ζαλίζουν καθημερινα........ και όχι μόνο σπονσορινγκ.

Επισκέπτης
Kαλημερα,

όταν  ημανε νεος δουλευα σε μια ψαροταβερνα και περναγα καθε βραδυ όξω φυσικα διοτι δεν περίσευαν για μεσα, απο το Χρυσό Βαρέλι . Εκει λοιπόν έβλεπα κατι μαναβομπακαληδες της εποχής , κατι άλλους που χαν κατεβει απο το χωριο τους με τραγιασκες και το πουκαμισο κουμπωμένο μεχρι το γιακα χωρις γραβατα, με κατι μουνίστες με μινι 18-20 χρονών. Αφου περναγα, περναγα στο τελος ξεπεζεψα κι  επιασα πιτσι-[ιτσι με κανα δυο που περιμενανε τους μπαρμπαδες, γνωριστηκαμε βγηκαμε έξω , έβλεπα τσαντες απο τον ένα γκομενο,  δακτυλιδια απο τον άλλο, αυτες θελανε τουλαχιστον τρεις φορες την βδομαδα μπουζουκια και το επιπεδό τους ήταν μπουζουκιων...Γαμησα την μια αλλα μετα που να βγαινα αυτες ήτανε πολυέξοδες με κλαψανε αφου χαν τοσους που τους τα  χωνανε δεν παει  να  μουνα 20-25 χρονων...Το χουνε γραψει πολλοι αλλοι γιατι οι  πουτανες ειναι πουτανες? Διοτι  τους αρεσει αυτο που λεγαμε παλια μεγαλη ζωή. Ήτοι τροπος ζωης που ένας μεσος εργαζόμενος  δεν μπορει  να ανθεξει. Το  ιδιο  και τα πουτανακια. Καλοι χρυσοι, αξιολατρευτοι  αλλα  μην κοροιδευει  ένας άνθρωπος 50 χρονων ή  40 ότι  παει  μαζί του μια  εικοσαρα γιατι  της αρεσουν οι ωριμοι. Μπορεί ποσοστον 5% να μην πηγαινει για τα λεφτα άμμεσα ήτοι να μου τα σκας τοσα και τοσα για να μαι μαζί σου,  αλλα πηγαινει για την μεγαλη  ζωη.  Για να βγαινει έξω με μερσεντες, να χει ρουχα,  αρωματα, καλο διαμερισμα ταξιδια κλπ. Οικονομικη ασφαλεια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
όπως λέν με περηφάνεια....τα χρήματα είναι αισθήματα..εντάξει έτσι είναι για τα χρήματα γίνεται
αλλά και τα αισθήματα (δηθεν) και καλά προ, κατά και μετά προσδίδουν ένα αέρα αφέλειας...

πάντως θα ρίξω και αυτό το φιλοσοφικό...γιατί οι γυναικες είναι πουτάνες για τη μεγάλη ζωή.
γιατί απλα η μεγάλη ζωή είναι το σταριλίκι για αυτές....είναι προγραμματισμένενς

τι θέλουν οι γυναίκες κύριε φρούντ. Ενα καθρέφτη να τους λέει το βαθμό τους, πόσο ωραίες, πόσο σταρ είναι. Και ο καθρέφτης αυτός είναι η καλή ζωή και το σταριλικι. Και έτσι έχει και η πουτανιά νοστιμιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom