το λοιπόν...YIANNIS όποτε δείτε
"δυο ψηλά 22 χρονα model look τρελλά ξανθά εντάξει πάμε αλλά θέλουμε τόσα (όσα)"
η κουβέντα γίνεται ως εξης....
τις προσεγγίζετε και τους μιλατε όπως μιλουν οι πουτάνες στο ρίβερ αλλά αντίστροφα....
ρωτούν οι πουτάνες....
hello...are you from Italy? ...
αντιστίχως εσείς
hello ....are you from Russia? from Moscow? from the Capital? ...αμέσως γελάνε τα πουτανάκια
τι μοσχοβίτισες καλέ....ουκρανές από χωριό είμαστε αλλά για πλάκα θα σας πουν οτι λάχει...
2. ρωτάνε ...are you for business here ? first time in Kiev?
λέτε... αre you for TV shooting here? there was TV before for fashion...
you stay long in Kiev? or you travel to Moscow, London etc.
και καλά τις κάνατε stars...
4. where do you stay? in an apartment?
to ίδιο και σείς....where do you stay ...is your apartment in the centre?
Οταν έχετε φτασει σε αυτό το σημείο τα τρελλά μωρά ξέρουν ότι ξέρετε ότι είναι πουτάνες
και τα έχει πιάσει ακατάσχετο γέλιο...αν δεν είναι πουτάνες...δεν έχουν τσιμπήσει με αυτό
το διάλογο...
πάνω που χαζογελάνε...λέτε. would you like to go somewhere nice to have a good time?
ακολουθεί συζήτηση για το τιμολόγιο...
ΠΡΟΣΟΧΗ...ο παραπάνω διάλογος δε γίνεται στο κλαμπ ..μόνο...αλλά παντού στο μετρό...στη καφετέρια στο δρόμο παντού..ισως για να τη σταματήσετε τη ρωτήσετε για μια διεύθυνση η για ένα μουσείο....αν περάσει το τρελλό μωρό δίπλα σας στο ξεκολέ (αρα μπορεί και να χρηματίζεται) σταματήστε του και μιλήστε του έτσι....
αυτά και καλή τύχη...τι να κάνουμε δε πήραμε τα πνευματικά δικαιωματα όπως ο Κμαν για το κολοχώρια της Ουκρανίας που είναι πεντασφραγισμένο μυστικό
Casablancas,
Σε ευχαριστώ για το input και για το χρόνο σου να απαντήσεις σωστά στις ερωτήσεις μου. Πριν λίγο σε διάβασα. Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές σου για καλή τύχη.
Είναι γεγονός ότι η αντιστροφή των ερωτήσεων με έχει απασχολήσει και νομίζω ότι πιάνει.
Ας πούμε, μια ερώτηση που κάνουν οι γκόμενες στο River Palace σταθερά και μιλάμε για την ερώτηση που ακολουθεί μετά το όνομα και την εθνικότητα είναι : What are your plans for tonight? Αν προλάβεις και το ρωτήσεις εσύ πρώτος αυτό έχει πολύ γέλιο, κολάνε.
Τώρα για το θέμα μας, για dance clubs και για πολύ αεράτες γκόμενες. Προϋπόθεση είναι, ή να πέσεις σε γκόμενες που μιλάνε αγγλικά καλά, ή να ξέρεις εσύ ρωσικά. Και όχι ρωσικά elementary, ρωσικά καλά που μπορείς να κάνεις χιούμορ και να τις κάνεις να γελάσουνε γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα.
Δεν το δοκίμασα αυτή τη φορά, εξάλλου διάβασα το post σου τώρα αφού γύρισα από το Κίεβο. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά και θα σου πω αν υπήρξαν αποτελέσματα.
Αν κάποιος είναι τυχερός και πέσει σε γκόμενες που έχουν πάει να ψωνιστούνε και κατατάσσονται το λιγότερο ας πούμε στις semi professionals, έχει πολλές πιθανότητες. Αν οι γκόμενες είναι εκεί με την παρέα τους ή τους γκόμενους ή τους συζήγους τους κλπ και εσύ τις πέτυχες στο δρόμο για την τουαλέτα ας πούμε, νομίζω ατύχησες.
Γενικά πάντως αυτά που είδα Παρασκευή 9/10 και Σάββατο 10/10 σε 2 dance clubs από τα «ακριβά» δεν νομίζω ότι αφήνουν και τεράστια περιθώρια.
Επειδή έχω διαβάσει ότι το ξέρεις το Κίεβο θα σου περιγράψω περιληπτικά τι εννοώ.
Την Παρασκευή το βράδυ 9/10 ανάμεσα σε άλλα είπαμε να πάμε στο Barsky, πόρτα ακριβώς απέναντι από την αντιπροσωπεία της Porsche. Βρεθήκαμε εκεί κατά τις 01:00 και συναντήσαμε μια μεγάλη ακίνητη ουρά (πιο πολλές οι γκόμενες) που προσπαθούσε να μπει μέσα και να ανέβει στον 7ο όροφο που είναι το club.
Καθόμαστε κανά 10λεπτο στην ουρά, δεν μας βάζανε ούτε εμάς ούτε άλλους γιατί,ήταν γεμάτο επάνω. Θέλαμε όμως να μπούμε. Φεύγει ο ένας από τους τρεις μας και πάει στην πλάγια ουρά, από εκεί που μπαίνουν τα τραπέζια. Βρίσκει τον Maxim (ένας από τους αρκετούς πορτιέρηδες), του λέει είμαστε 3 από την Ελλάδα και θέλουμε να μπούμε, του σκάει και ένα pourboire και μας βάζει κατά παράβαση της ουράς μέσα.
Επάνω γινόταν το αδιαχώρητο γιατί ήταν η μέρα που είχε show o Timati. Δεν τον ήξερα, είναι πολύ γνωστός Ρώσος rapper κάτι σαν τον 50cent από ότι μας είπαν κάτι γκόμενες την άλλη μέρα. Πάρα πολύς κόσμος, απίστευτες γκόμενες, ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά όλες οι γκόμενες να βλέπουνε και να βιντεοσκοπούν τον Timati (είχε και άλλους 2 μαζί του) και αυτά που έκανε. Κανένα περιθώριο για παιχνίδι εκτιμήσαμε όλοι, εκκωφαντική μουσική δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε καλά καλά οι τρεις μας στα ελληνικά, δεν είχε την άνεση που έχει το Barsky άλλες μέρες για παιχνίδι και άσε που αισθανόμαστε σαν τη μύγα μες στο γάλα γιατί όλοι χτυπιόντουσαν και ξέρανε όλα τα τραγούδια.
Αποτυχία, φύγαμε σε μισή ώρα περίπου.
Την επόμενη μέρα Σάββατο 10/10 ανάμεσα σε άλλα, πήγαμε και στο Decadence.
Να κάνω μια παρένθεση ότι αυτά όλα πλέον (στο δρόμο που χάραξε το καλοκαίρι το Dante) έχουνε είσοδο 300UAH δηλαδή €25, τιμή μάλλον υψηλή για πολλούς στο Κίεβο. Στο Decadence αυτή η τιμή είναι χωρίς ποτό, στο Barsky σου δίνουν ένα απόκομμα ποτού και όταν πας στο μπαρ δεν είναι ποτό, είναι σφηνάκι αυτό που δικαιούσαι.
Στο Decadence λοιπόν Σάββατο βράδυ, πριν να μπεις μέσα, καθ’ υποβάλλεσαι από τα αυτοκίνητα που βλέπεις παρκαρισμένα και διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα κατά μήκος της Shota Rustavelli. Στην πλειοψηφία τους αυτοκίνητα των €150k, σε μερικά τους περιμένουν οι οδηγοί.
Σκέφτεσαι λογικά και λες δεν μπορεί όλα αυτά τα ακριβά αυτοκίνητα να ανήκουν μόνο σε άντρες που ήρθαν μόνοι τους ή με τους φίλους τους, χωρίς γκόμενες για να τσιμπήσουν άλλες γκόμενες που ψωνίζονται. Και όταν ανεβαίνεις επάνω βλέπεις ότι πιο πολλές παρέες υπάρχουν, παρά μόνοι τους και μόνες τους. Γενικά δεν είδα το μαγαζί να είναι σε mode καμακιού, ψωνίσματος κλπ. Είχα να πάω από τον Ιούλιο, αλλά τότε δεν πρόσεξα, γιατί είχα πάει με φίλη μου.
Ειδικά στα «καλά» τραπέζια, ο κόσμος που βλέπεις, δεν ξέρω τι είναι και ποιοι είναι, αλλά φαίνεται πολύ πάνω από τον μέσο ουκρανικό όρο. Παρέες άντρες-γυναίκες, οι γυναίκες συνήθως σηκώνονται και χορεύουν στην πίστα αλλά γυρίζουν στα τραπέζια και κάπως έτσι. Σε ένα μεγάλο τραπέζι απέναντι από την πίστα, μέτρησα 12 μοντέλα, απίστευτης ομορφιάς γκόμενες που τρώγανε (μπορεί κάποια γενέθλια ή γιορτή να είχαν) και είχαν ένα σωρό πιάτα κλπ απλωμένα σε 2-3 τραπέζια. Δεν ξέρω για εσάς, εκεί δεν πας εύκολα να χωθείς και να μιλήσεις. Σε εμένα πάντως, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι κάποια ή κάποιες αν προσπαθήσεις μπορεί σε μισή ή μια ώρα να τις βγάλεις από εκεί, να έχεις κανονίσει τιμή και να πας στο σπίτι μαζί της/τους.
Κοιτάνε οι γκόμενες, όλες τσεκάρουν αλλά νομίζω τους βγαίνει μια ξιπασιά και μια αρνητικότητα, μια ψηλή μύτη. «Ποιος είσαι εσύ, είσαι κάποιος αληθινά loaded? Δεν είμαι short term γκόμενα για 2 ώρες, θέλω συνολικό πακέτο άντρα», κάτι τέτοιο μου φάνηκε ότι παίζει.
Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αν κάποιος βρέθηκε σε αυτά τα δύο dance clubs Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα, θα μπορούσε ίσως να μας πει αν τα είδε και τα αντιλήφθηκε έτσι τα πράγματα ή είδε κάτι διαφορετικό.